|
100 postów = awans |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1828 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 2:19 am 100 postów = awans
|
|
Sprawa jest nadzwyczaj prosta:
1. Napisz 100 wartościowych postów.
2. Poinformuj mnie o tym na PW.
3. Dostaniesz dostęp do elitarnej grupy "aktywni typerzy", co wiąże się z dostępem do ukrytego forum w którym znajdziesz unikalne typy oraz unikalne promocje dostępne tylko dla uprzywilejowanych użytkowników.
Jest o co się starać, przypominam jednak, że tylko wartościowe posty się liczą. Dla nabijaczy zamiast nagród mamy bany! |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
kry_kuc
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 8:50 pm
|
|
| Ja juz mam 50 teraz dalej bede pisal..ludzie to jest najlepsze forum na swiecie niedosc ze mozna sie tu tyle dowiedziec to jeszcze nagrody praktycznie za darmo...polecam to forum jest zaje...POZDRAWIAM WSZYSTKICH!! |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 1839 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 6:07 pm
|
|
no mi jeszcze troche brakuje, ale zamierzam tu sie zadomowic na stale, wiec juz niedlugo dostane sie do tego ukrytego forum. Jestem bardzo ciekawy co w nim jest |
|
|
|
 |
pedro5
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 11:38 pm bajer
|
|
| super sprawa...zamiast się nudzić można zrobić coś pożytecznego i do tego otrzymać nagrody...fantastico |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 47
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2007 Posty: 2487 Skąd: Paczków
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 9:56 am
|
|
| ja mam pytanie, otóż mam range aktywny typer, napisałem 100 postów i nie moge wejść do działu konkursy elity, ponieważ tam potrzeba hasła:/ glory glory man united, mozesz mi jej jakoś podać czy coś takiego?? |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 177
Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 2959 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 10:24 am
|
|
| haslo jest podane na podforum dla aktywnych typerow w pierwszym temacie na samej gorze strony |
_________________ Typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum. |
|
|
|
 |
Kalfi

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 10:34 am
|
|
| dobra znalazłem dzięki treliusz, bo ja myślałem ze hasło na PW przyjdzie:P |
|
|
|
 |
BarteKKK17
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1533 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 3:29 pm
|
|
Witam
Chiałem zapytać tylko o 1 rzecz:napisałem na PM do glory glory man united w celu otrzymania rangi Aktywnego typera tylko ze ta wiadomość jest w folderze nie wysłane lecz "do wysłania".Wieć nie wiem czy ona doszła czy też czeka.Ja jestem cierpliwy i wiem że glory glory man united może mieć dużo pracy i nie chce go w żaden sposób poganiać tylko ja nie wiem czy ta wiadomość wogóle doszła? |
|
|
|
 |
Kalfi

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 4:13 pm
|
|
| BarteKKK17, napewno doszła tylko po prostu jeszcze Glory jej nie odczytał, jak ja odczyta to znajdzie się ona w "wysłane" pozdro bądź cierpliwy:d |
|
|
|
 |
BarteKKK17
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1533 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 4:33 pm
|
|
Dzięki Kalfi za odpowiedź na pewno będe czekał teraz już bez wątpliwości |
_________________ Razem OGRAMY Buka
 |
|
|
|
 |
Oczkins
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:06 am
|
|
| Czy to jest dalej aktualne:)?? |
|
|
|
 |
jarek1

Zaproszone osoby: 20
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1127 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:08 am
|
|
| Cytat: | | Czy to jest dalej aktualne:)?? |
Jak najbardziej Pamiętaj żeby pisać dużo ale i mądrze, w tedy nie będziesz miał problemów z dostaniem sie do tej grupy.
Witamy na forum |
|
|
|
 |
bobo135

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 10:40 am
|
|
| Dalej aktywne jest to dla userów ? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 177
Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 2959 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 12:55 pm
|
|
To jest aktywne zawsze |
_________________ Typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum. |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 28
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 5:36 pm
|
|
Proponuje nieco uaktualnić opis , mam na myśli kwestie z unikalnymi typami , do których dostęp mają jeśli się nie mylę tylko członkowie Elity i w górę czyli Aktywni cieszyć się tym jeszcze nie mogą , aczkolwiek by nie zniechęcać to aktywni też mają dużo fajnych zabaw/bajerów |
_________________ Srednio 6h dziennie na forum ... |
|
|
|
 |
tomasso_p87

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 9:21 am
|
|
100postów za mną info na pw do glory wysłane i czekam niecierpliwie na akceptację i dostęp do tych unikatowych informacji na ukrytym forum... |
_________________ Siła z nami K I B I C A M I !!!
 |
|
|
|
 |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 1:52 pm
|
|
Glory, pisałem do Ciebie PW 1 maja, minął już tydzień, a wiadomość odczytałeś bo pojawiła się w folderze 'Wysłane', lecz rangi nie otrzymałem.
Mógłbym wiedzieć dlaczego ? |
|
 |
coolen

Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1085 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:30 pm
|
|
| Cytat: | Glory, pisałem do Ciebie PW 1 maja, minął już tydzień, a wiadomość odczytałeś bo pojawiła się w folderze 'Wysłane', lecz rangi nie otrzymałem.
Mógłbym wiedzieć dlaczego |
Moze moja odpowiedz Ci pomoze Po pierwsze uwazam ze o takie rzeczy nie powinno sie prosic i dopominac, jezeli admin uwaza ze zaslugujesz na awans to go dostajesz. Po drugie 100 w miare wartosciowych postow. Nie wiem jakie pisales, ale proponuje uzbroic sie w cierpliwosc. Awans z czasem przyjdzie |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08 |
|
|
|
 |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:35 pm
|
|
Nie. Chodzi o to że glory nie dał mi żadnego znaku, gdyby odpisał cokolowiek to nawet by mi nie wpadło do głowy tu pisać. A co do postów to na oko 95% w 'Analizy, opinie, prognozy', nie licząc konkursów z których posty i tak nie są naliczane.
Ale OK, tak jak pisałeś uzbroje się w cierpliwość i będę dalej pracował, by nie było żadnych wątpliwości że na tą range zasługuje
Pozdrawiam |
|
|
 |
sandman

Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 802 Skąd: Opole
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:41 pm
|
|
| Kermitt napisał/a: | Nie. Chodzi o to że glory nie dał mi żadnego znaku, gdyby odpisał cokolowiek to nawet by mi nie wpadło do głowy tu pisać. A co do postów to na oko 95% w 'Analizy, opinie, prognozy', nie licząc konkursów z których posty i tak nie są naliczane.
Ale OK, tak jak pisałeś uzbroje się w cierpliwość i będę dalej pracował, by nie było żadnych wątpliwości że na tą range zasługuje
Pozdrawiam |
tak z czystej ciekawości .... co Ci ta ranga daje? oprócz koloru literek .... |
|
|
|
 |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:43 pm
|
|
| To odpowiedz mi po co tak właściwie ty jestes w grupie aktywnych typerów ? |
|
|
 |
sandman

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:50 pm
|
|
| Kermitt napisał/a: | | To odpowiedz mi po co tak właściwie ty jestes w grupie aktywnych typerów ? |
jak już to w elicie ... a po co? a bo ja wiem? ... tak mi pomalowali literki choć nie wiem kiedy i dlaczego .... a różnica miedzy kolorami jak dla mnie żadna ... jak pisałem tak sobie piszę nadal ... i co za różnica pod jakim szyldem
ale walcz walcz ambitnie .... młody jesteś ... zaprawa w bojach Ci sie przyda ... o złudne lepsze jutro |
|
|
|
 |
Kermitt

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:55 pm
|
|
| Cytat: | | Grupy: Elita • Aktywny typer |
Taaa ? No to masz odpowiedź.
Tu się właśnie mylisz, zapewne starszy od Ciebie
Co mi da ranga typer ? W takim razie po co ona jest ? Sam sobie już odpowiedziałeś.
| Cytat: | a po co? a bo ja wiem?
|
Skoro sam nie wiesz, czemu wymagasz abym ja ci to tłumaczył ?
No ale napisz tu jeszcze coś, będziesz +1 post do przodu Nie żałuj sobie |
| Ostatnio zmieniony przez Kermitt Sro Maj 07, 2008 2:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Oskarek_89

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:57 pm
|
|
Duzo mi daje ta ranga chocby dostep do ukrytego podforum dla aktywnych |
|
|
|
 |
sandman

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 3:04 pm
|
|
| Kermitt napisał/a: | | Cytat: | | Grupy: Elita • Aktywny typer |
Taaa ? No to masz odpowiedź.
Tu się właśnie mylisz, zapewne starszy od Ciebie
Co mi da ranga typer ? W takim razie po co ona jest ? Sam sobie już odpowiedziałeś.
| Cytat: | a po co? a bo ja wiem?
|
Skoro sam nie wiesz, czemu wymagasz abym ja ci to tłumaczył ?
No ale napisz tu jeszcze coś, będziesz +1 post do przodu Nie żałuj sobie |
o wiek się nie spieram choć wątpię żebys starszy ode mnie był .. ale co mi tam ... kolor mnie nie wzrusza podobnie jak liczba postów ... to smieszne zeby mnie posadzać że sobie posty nabijam +1 ... dobre ....... pisze bo mam ochote i lubie sobie pogadac liczba odsłon i liczba postów gdyby nie liczniki byłaby dla mnie niewiadomą ... po prostu mnie nie interesuje ... gdyby mi wyzerowali liczniki nawet bym nie zauwazył .... tyle mnie to obchodzi .... ale walcz walcz dalej ..... takich nam trza w tym naszyn pięknym kraju ..... ja sie pytałem po co ona tobie bo sam sie pytałes kiedy ją dostaniesz ... jak juz |
|
|
|