Typ: The Crew
Kurs:1.85
Buk: :tobet:
8,5/10
17.07.2011r., Bielawa, godz. 16.
Niezmiernie mi miło analizować i pisać o tym długo oczekiwanym przeze mnie spotkaniu. Na przeciw siebie staną zaliczające perfekcyjny sezon The Crew i broniący tytułu Devils, którzy zdobyli go po zwycięstwei właśnie nad The Crew.
Oba zespoły w tym sezonie nie miały sobie równych, jedyny mecz w którym oba zespoły się pomęczyły było właśnie takie spotkanie w fazie zasadniczej PLFA. W tym spotkaniu The Crew zwyciężyło 34-27.
Zaczynając opis drużyn dzisiejszego spotkania chciałbym zaznaczyć, że The Crew zapewnia o swoim zwycięstwie. Już przed rozpoczęciem sezonu zadeklarowało, że jeśli nie zdobędzie tytułu zwróci pieniądze za karnety (ich posiadaczom) i dodatkowo zwróci pieniądze za bilet finałowy (to jest honor). Mieli podstawy by składać takie deklaracje, ponieważ jak się okazało w życiowej formie są Justin Walz, Mark Philmore i Aki Jones, dodatkowo towarzyszący im Polacy także są zdeterminowani do zwycięstwa w tym spotkaniu i stanowią elitę polskich zawodników naszej ligi. Wracając do ww. zawodników Justin Walz to rozgrywający, a od niego bardzo wiele zależy (jest najważniejszą postacią na boisku, ponieważ od niego zależy przebieg spotkania), a Justin został wyróżniony najlepszym QB (rozgrywającym) PLFA I. Przechodząc do kolejnego zawodnik (Mark Philmore) zalicza życiowy sezon w barwach The Crew wybrano go najlepszym WR ( Skrzydłowym) Ligi, a jego fenomenalne zagrywki w formacjach specjalnych niejednokrotnie zaliczony zostały do akcji meczu, ostatni gwiazdor The Crew to Aki Jones- Aki to jedyny zawodnik PLFA, który ma na swoim koncie występy w najlepszej lidze świata NFL, w 2005r. reprezentował barwy Washington Redskins. Został także kilkukrotnie wybierany najlepszym zawodnikiem liniowym naszej ligi.
Prezentację drużyny Devils uważam za zbędną, ponieważ sam nie daję im wiekszych szans, dodatkowo to co już napisałem uważam za wytstarczające do zwrócenia uwagi na to zdarzenie i postawienie wraz ze mną.
Dodatkowo warto zwrócić uwagę, że dzisiejsze spotkanie będzie historyczne, ponieważ pierwszy raz pokazane w telewizji spotkanie będzie realizowane przez stację
oraz telewizje internetową
Serdecznie zapraszam do oglądania.
Go CREW !!!!!!!!