Czegoś nie wiesz, coś się nie zgadza ? Pytaj w tym temacie
- Szamonnn
Czegoś nie wiesz, coś się nie zgadza ? Pytaj w tym temacie
- FCSEBA
Sam organizowałem nie raz Lige Typerow etc,wiec mam pewne wątpliwosci co do regulaminu:
na pierwszy ogień idzie punkt:
"za niepoprawne wytypowanie dokladnego wyniku lub chociaz zwycięzcy lub remisu gracz otrzymuje minus 1pkt."
niepoprawny DW -1 i niepoprawne wskazanie zwycięzcy -1 daje nam -2 ?
np Brazylia-Wenezuela typuje 2-0 jest remis 1-1 czyli nie trafilem DW i nie trafilem
zwyciezcy.. to łącznie -1 czy -2 ?
bo jest slowko 'lub' .
kolejna sprawa:
za nie typowanie 0 pkt, a za nie trafienie -1.
Czy osoby ,które regularnie typują mają na tym tracić?
będzie kolejka truna po ktorej moge wyjsc na -2 pkt..
facet odpusci kolejke i zero konsekwencji wychodzać na tym na 0..
może się myle..
następna sprawa:
jak typujemy np 1 kolejke to musimy typowacz Niej wszystkie mecze ? czy wybrane?
bo jesli trzeba wszystkie to jest haczyk,że:
typy na jedną kolejke musza być w jednym poscie,to gosciu sobie np w 1poscie da 2 mecze ,ktore go interesują,a w kolejnym (nie branym juz pod uwage w regulamienie)
te ktorych celowo nie chce grać ,jednocześnie wywijając się z podania wszystkich meczow
w owej kolejki.
- Berba
- -#Site Admin

2. Jest sprawiedliwe. Ten kto nie typuje ma 0, zdobyc moze tez maksymalnie 0. Ten co typowal ma minus, ale jakby trafil to mialby plus.
3. Mozesz sobie typowac w kolejce tyle meczow ile chcesz. Mozesz wytypowac 1 i dostac maks minus 1 w momencie nie trafienia. Mozesz tez typowac wszystkie - ryzykujac np. minus 4 punkty, ale tez odpowiednio wiecej gdy choc jeden DW trafisz.
Kazdy moze sobie przyjac optymalna wg siebie strategie.
-
legionista24
- Berba
- -#Site Admin

Tak mozecie, i sadze ze minus 1 za pierwszy mecz bedzie sprawiedliwe (zaznaczcie to w temacie)
- roso
- #Weteran

Tutaj założyłem ci temat i przekopiowałem twoje typy łatwiej się nie da - teraz dbaj tam o porządek...
http://www.typybukmacherskie.org/telewizor-vt42985.htm
-
Dziduszko1
Jak teraz wytypuje dwa mecze z pierwszej kolejki to jak będą liczone dwa nietypowane.To jest wcześniejsza odpowiedź admina
3. Mozesz sobie typowac w kolejce tyle meczow ile chcesz. Mozesz wytypowac 1 i dostac maks minus 1 w momencie nie trafienia. Mozesz tez typowac wszystkie - ryzykujac np. minus 4 punkty, ale tez odpowiednio wiecej gdy choc jeden DW trafisz.
-
Dziduszko1
-
sebbaa
- #Weteran

Wygląda na to że warto zwrócić uwagę na to czy typować wszystko, czy lepiej wybierać sobie mecze ...
- Szamonnn
Za nie wytypowanie 1 meczu czy tam 2,3 nie ma ujemnych punktów pod warunkiem, że oddasz typy na pozostałe mecze z danej kolejki przed rozpoczęciem pierwszego meczu z danej kolejki.Dziduszko1 pisze:Czegoś tu nie rozumiem , najpierw się mówi że można typować ile się chce meczy i za nie wytypowane jest 0. A teraz jak się nie wytypuje meczu to -1. Jak to w końcu jest ?
Jak teraz wytypuje dwa mecze z pierwszej kolejki to jak będą liczone dwa nietypowane.To jest wcześniejsza odpowiedź admina3. Mozesz sobie typowac w kolejce tyle meczow ile chcesz. Mozesz wytypowac 1 i dostac maks minus 1 w momencie nie trafienia. Mozesz tez typowac wszystkie - ryzykujac np. minus 4 punkty, ale tez odpowiednio wiecej gdy choc jeden DW trafisz.
Ujemny punkt za w tym przypadku mecz/mecze Argentyny i/lub Kolumbii dostaną Ci, którzy nie zdążyli postawić meczów z kolejki przed rozpoczęciem 1 meczu a zatypują reszte- i o tym mówi ww wyciąg z regulaminusebbaa pisze:widzę że dużo ludzi nie przestrzega tego punktu regulaminowego
Cytat:
6. Typy na każdą kolejkę można oddawać do czasu rozpoczęcia pierwszego meczu kolejki.
Więc wracając do Twojego pytania Dziduszko1, jeżeli teraz będziesz chciał wytypować 2 ostatnie mecze z 1 kolejki, to za mecze Argentyny z Boliwią i Kolumbii z Kostaryką dostaniesz po jednym ujemnym punkcie, ponieważ nie oddałeś typów przed rozpoczęciem pierwszego meczu. Jeżeli natomiast rozpoczniesz typowanie od 2 kolejki, a 1 pominiesz, to mecze z 1 kolejki będą liczone po 0 .
Ja to tak rozumiem, czekam na sprostowanie Glorego i jak coś będe uzupełniał nieścisłości
-
sebbaa
- #Weteran

Ni podoba mi się ten sposób rozumowania SzamiSzamonnn pisze:Ujemny punkt za w tym przypadku mecz/mecze Argentyny i/lub Kolumbii dostaną Ci, którzy nie zdążyli postawić meczów z kolejki przed rozpoczęciem 1 meczu a zatypują reszte- i o tym mówi ww wyciąg z regulaminu
Jeśli kolejka się zaczęła, to typujemy dopiero od następnej ...6. Typy na każdą kolejkę można oddawać do czasu rozpoczęcia pierwszego meczu kolejki.
- Szamonnn
-
inful
dla mnie jest istotne, jakby nie było, bym nie pytał o to przecież, jeżeli jest ogromny to nie ma co sobie głowy zawracać, ale widzę, że na razie nie wiecie.Szamonnn pisze:Naprawdę to jest aż tak istotne teraz ? Konkurs się dopiero zaczął... No ale jeżeli tak, to pisz do Supportu Sportingbetu- może pomogą .
nie znam ich standardowych warunków obrotu, przeważnie jako bonusy dają zakłady bez ryzyka. Jeżeli się dowiecie to napiszcie w temacie. pozdr
-
sebbaa
- #Weteran

Czy jest to satysfakcjonująca odpowiedź
Czy powyżej wymieniony obrót jest "ogromny"
...
znowu maruda
-
inful
tak satysfakcjonująca. ale docinać nie musisz, bo to chamskie na maksa. jest to temat do pytań przecież. a sb raczej daje zakłady bez ryzykasebbaa pisze:SB raczej nie daje zakładów bez ryzyka tylko depozyty, a z tego co pamiętam to obrót u nich był 5x. Wśród nagród rozdawanych za pośrednictwem naszego serwisu nie spotkałem się jeszcze z obrotem większym niż 6x.
Czy jest to satysfakcjonująca odpowiedź
Czy powyżej wymieniony obrót jest "ogromny"![]()
...
znowu maruda
w kasynie bywają obroty X60 powodzeniaSzamonnn pisze:1200PLN w puli, a Ty mówisz, że nie ma co sobie głowy zawracać, eh..
Żaden obrót nie jest problemem- przecież nie musisz wpłacać swoich pieniędzy, tylko grasz wygranymi. Jeżeli się dowiem jaki jest, to napisze info o tym, ew Glory to zrobi
Dobra odpowiedź już otrzymałem, więcej nie potrzebuję.
- 100icki
Proszę o skasowanie mojego postu z godziny 14.11 w tym temacie:
http://www.typybukmacherskie.org/copa-a ... htm#562606
Drugie rozliczenie 1 kolejki - mam nadzieje - jest właściwe.
pozdrawiam