|
Zasady |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2514 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 3:54 am Zasady
|
|
| Jakieś zasady konkursu są dla Ciebie niejasne? Zapytaj o nie tutaj |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
jordan
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 10:54 pm e-mail :/
|
|
mam pytanie, co mam zrobic jezeli podalem zly adres e-mail???chce go zmienic np. jezeli wygram jakas nagrode to jak sie ze mna skontaktujecie??? |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 1:30 pm
|
|
| to juz chyba masz dół;) ale mysle ze da sie to zmienic - skontaktuj sie z MAO w tej sprawie |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 2:27 pm
|
|
Skontaktuj sie ze mna (PW przez formu) lub mail na admin(at)typuj.org.
Oczywiscie jesli zmiana jest nieznaczna (zrobiles literowke), a nie jesli podales zupelnie inny adres. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Sławek
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 1:23 pm
|
|
| Chcial bym sie zapytac do kiedy konkurs bedzie trwal? Czy do zakonczenia mistrzostw swiata? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 1:48 pm
|
|
Tak
Ligi skoncza sie wraz z koncem maja, natomiast w klasyfikacji "puchary" bedzie mozna jeszcze typowac mecze mistrzostw swiata.
A od nowego sezonu ruszymy na pewno z kolejna edycja, z jeszcze lepszymi nagrodami |
|
|
|
 |
Slawek
Gość
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 5:20 pm
|
|
| Czy z jednego adresu IP mozna miec zalozone wiecej niz jedno konto do gry? Bo zauwazylem ze kilka osob ma ich nawet po 5 albo i wiecej. Moim zdaniem jest to troche niesprawiedliwe poniewaz taka osoba ma wieksza szanse na wygrana, bo moze roznymi uzytkownikami typowac te same mecze w roznych kombinacjach |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 7:20 pm
|
|
Nie liczac uzasadnionych wyjatkow (np. rodzenstwo korzystajece z tego samego komputera), posiadanie wielu kont jest zabronione.
Osobom ktore graja na wiele kont (mozna to sprawdzic, nawet nie patrzec na IP), nagrody nie zostana przyznane. |
|
|
|
 |
joventus
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 11:49 pm
|
|
| pomozcie mi w tym bo podczas logowania w typerze wpisuje w rejestraci adres meila i wyskakuje mi ciagle ze to zly adres podalem co mam z tym fantem zrobic adres jest dobry ktorypodaje!!! |
|
|
|
 |
wezysko
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 5:12 pm
|
|
| mam propozycję co do zasady iż, przy równej ilości pkt, wygrywa ta osoba z wiekszą ilościa x, etc i na koncu, ze losowanie- to mi sie nie podoba- jasniejsza byłaby zasada tego kto pierwszy zagłosował na daną lige, lub też który gracz szybciej zarejestrował sie w Waszym serwisie.Cóz Wy na to?Lub tez dawanie nagród wszystkim o tej samej ilości pkt x- 1 - i 2 np. w typowaniu tygodniowym.Nie będe ściem,niał iz chodzi mi tu takze o mnie w lidze angielskiej:) Pozdrawiam - Kamil |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 6:58 pm
|
|
Przyznaje - nam rowna ilosc punktow rowniez sie nie podoba, jednak jakos to musielismy rozwiazac.
Czas typowania i rejestracji odpada, bo niby dlaczego mielibysmy wynagrdzac za szybkosc? Albo czemu uzytkownik ktory zapisal sie niedawno ma miec mnijesze szanse? Przeciez i tak ma mniejsze na wygranie nagrody koncowej.
Obecne rozwiazanie ma ten plus iz premiuje graczy typujacych niespodzianki. Rzadko kto stawia na 2, a juz prawie nikt nie typuje X. Premiujac takie rozwiazania, staramy sie do tego zachecic, przez co statystyki ktore sa prezentowane w analizach meczy - sa bardziej trafne i unikamy parodii w stylu ze 99% uzytkownikow sadzi padnie "1".
Podsumowujac - w tej edycji konkursu, zasady juz sie nie zmienia. W przyszlej - tak, postaramy sie to jakos jeszcze ciekawiej rozwiazac |
|
|
|
 |
ceston
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 6:48 pm ceston
|
|
| co mam zrobic jak wygralem nagrode kolejki i wyslalem do admina mailem dane a w drugim mailu potwierdzilem ze mozna przetwarzac moje dane osobowe |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 8:57 pm
|
|
nic nie musisz juz robić - to wystarczy.
Dane przekazane działowi wysyłki, nagroda zostanie wysłana w przeciągu kilku dni |
|
|
|
 |
ceston
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 10:20 am ceston
|
|
| to dlaczego w przyznanych nagrodach nie ma moich danych tylko ze na nie czekacie |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 12:51 pm
|
|
Bo ktos jeszcze ich nie wpisal. Dane sa wpisywane zazwyczaj po dokonaniu wysylki.
Nie jestesmy maszynami - to ze dostalismy maila z danymi wieczorem nie znaczy ze 5 minut pozniej bedzie to juz wprowadzone na stronie. |
|
|
|
 |
wezysko
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:02 pm
|
|
Mam jedno pytanko dotyczace klasyfikacji miesiecznej.
Rozegrano jedną kolejke np. ligi włoskiej, dlaczego w takim razie wyniki tygodniowe z niej róznią sie z wynikami klasyfikacji miesięcznej tejże ligi włoskiej.Przeciez rozegrana został do[piero pierwsza kolejka w kwietniu.Fakt, jestem dziś cięzko myslący, ale akurat tego tu nie rozumiem.
Pozdrawiam serdecznie
Kamil vel wezysko |
|
|
|
 |
wezysko
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:08 pm
|
|
| Sorki, juz wszystko rozumiem, sam do tego doszedłem, po prostu macie jeszcze zestawienia z tamtego tygodnia, jednak musze, chyba troszke odpocząć.sorki za zaśmiecanie forum.-1,2 na włoskiej wsytd!!!!! |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 12:46 pm
|
|
. Prosimy uzytkownikow brac przyklad z Wezysko i samemu odpowiadac sobie na wlasne posty - zoaszczedza nam to pracy .
Jedna uwaga z mojej strony - wyniki 1 kolejki i miesieczne moga sie nieznacznie roznic w przypadku gdy kilka osob zdobylo tyle samo punktow. Dzieje sie tak, iz w przypadku idealnego remisu pomiedzy zawodnikami - system sam losuje pozycje. A by bylo jeszcze sprwiedliwiej, losuje 2x - i w tabeli kolejki i w tabeli miesiaca. |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 1:49 pm Puchary
|
|
Witam!
Czy w końcowej klasyfikacji Pucharów będą wliczone mistrzostwa świata czy do mistrzostw świata będzie jakas oddzielna klasyfikacja? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 5:35 pm
|
|
Nie podjelismy jeszcze ostatecznej decyzji.
na 80% mistrzostwa swiata beda oddzielna liga. |
|
|
|
 |
lukasz021088
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 10:02 pm
|
|
mam pytanie ostatnio wygralem 40 zl w lidze polskiej ok wsyztsko gra przyszlo na betgun.com, ale kiedy bede mogl wyplacic te pieniadze na swoje osobiste konto bo narazie nie moge, dlaczego co musze zrobic zebym mogl wyplacic kase ??? prosze odpisz |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 11:35 am
|
|
| zapewne obrucic nimi |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 11:36 am
|
|
Regulamin znajduje sie tutaj:
http://www.betgun.com/index.php?tem=16 |
|
|
|
 |
slaw1988
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 539 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 3:40 pm
|
|
Mam pytanie
Czy bedzie mozna typowac jutrzejsza lige polska, bo narazie jest tylko mozliwosc typowania kolejki weekendowej,a jutro i w srode jest takze rozgrywana kolejka |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 4:19 pm
|
|
| Nie, nie bedzie takiej mozliwosci. Tylko kolejka weekendowa |
|
|
|
 |
|
|
|