Godz: 20:45
Spotkanie Celtic-Hamilton
Typ: over 4.5 gola
Kurs 3.00
Buk :
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Ligi Szkockiej w którym ekipa Celticu na swoim boisku podejmowała będzie drużynę Hamiltonu. Gospodarze przed pierwszym gwizdkiem sedziego są zdecydowanym faworytem do zwycięstwa i przejścia dalej w tej rywalizacji, Celtic na swoim stadionie przegrywa niezwykle rzadko w rodzimej Lidze w tym sezonie zagrał 5 spotkań , wszystkie zwyciężył ich bilans bramkowy to 21 do 3, co daje średnio 4 bramki na spotkanie , na wyjazdach natomiast w 9 kolejkach Celtic ugrał aż 25 ligowych punktów zanotował 8 wygranych oraz remis bilans bramkowy to 23:9, do czego dążę pisząc te statystyki ano do tego iż na chwilę obecną w lidze szkockiej nie ma drużyny , która była by w stanie powalczyć z zespołem z Glasgow o tytuł mistrza , gospodarze mają w tym momencie 8 punktów przewagi i 3 spotkania rozegrane mniej od drużyny Glasgow Rangers, które dopiero moim zdaniem za klika lat nawiążę walkę z Celtikiem, Hamilton natomiast jest mistrzem remisów , 16 rozegranych spotkań 2 zwycięstwa 4 porażki oraz aż 10 podziałów punktów, według mnie jednak tutaj faworytem jest gospodarz , tym bardziej iż goście mają strasznie słaby bilans z zespołem gospodarzy , do tej pory na stadionie Celticu ekipy spotykały się 8-krotnie , gospodarze wygrali aż 7 razy i raz jakimś cudem przegrali na swoim stadionie, Bilans bramkowy to : 27 do 3, tutaj nie mam wątpliwości iż gospodarze wygrają wysoko i mam tylko nadzieje iż nie zagrają asekuracyjnie.