14 lipca

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
Zablokowany
baku193

Post autor: baku193 » 12-07-2016, 16:20

Dyscyplina Piłka nożna Kwali LE
Godz: 21:05
Spotkanie Austria Wiedeń - Kukesi
stawka 5/10
Typ: under 3.5 gola
Kurs 1.55
Buk :totolotek:
Analiza: Na czwartkowy wieczór wybrałem spotkanie w którym ekipa Austrii Wiedeń na swoim stadionie gościła będzie drużynę Kukesi z Albanii, gospodarze oczywiście są zdecydowanym faworytem do awansu do kolejnej rundy piłkarskiej Ligi Europy, myślę że spokojnie powinni już wp ierwszym meczu przed własną publicznością udowodnić swoją wyższość nad rywalem. Austria na własnym obiekcie ostatnio radziła sobie dobrze, koniec poprzedniego sezonu może nic był najlepszy w ich wykonaniu,ale myślę że teraz już będzie tylko lepiej, goście natomiast na wyjazdach grają niezwykle underowo, pokazali to już w poprzedniej rundzie kwalifikacji gdzie po 2 meczach wyeliminowali z dalszych gier Rudar, na wyjeździe wygrali 0:1 na swoim stadionie zremisowali po jeden. W tym meczu myślę że wielu bramek nie zobaczymy ,ale gospodarze powinni tu co najmniej dwie bramki zdobyć, myślę że goście ani razu nie zdolają pokonać bramkarza swoich rywali, tak więc stawiam na wynik 1:0 do przerwy oraz 2:0 po 90 minutach tego spotkania, liczę iż w tym meczu nie zobaczymy więcej niż 3 bramek z obu stron.

Awatar użytkownika
oliwiam77
-#VIP
-#VIP

Post autor: oliwiam77 » 14-07-2016, 15:28

:pn:14.07.2016 19:00
AIK Stockholm (Swe) -College Europa (Gib)
typ: AIK -2,5
@1,90 3/10 :totolotek:

Przed nami pierwsze ze spotkań kwalifikacji do Ligi Europejskiej. Szwedzki AIK Sztokholm podejmie zespół z Gibraltaru, a mianowicie College Europa.
Obie drużyny dzieli przepaść. Szkoda sił zawodników 1 zespołu na taki mecz w rewanżu, dlatego uważam, że dojadą ich w 1 spotkaniu minimum 4-5 jajo. Zawodnicy ze Szwecji rozpoczęli już sezon ligowy, i niema co 2 meczów się bawić 1 składem na taką drużynę jak College Europa. Niema najmniejszego porównania dla obu zespołów . Ja drobniej to jeszcze wyższe handi spróbuje, kursy wyglądają dobrze :)
Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego, lecz bycie lepszym od tego, kim samemu było się wcześniej!

szymontom

Post autor: szymontom » 14-07-2016, 19:33

Liga Europy
Austria Wien - FK Kukësi
14/07/2016 - 21:05
typ.under 3,5 gola
kurs.1,55
buk.totolotek
stawka.3/10

Analiza.

Eliminacje Ligi Europejskiej i spotkanie pomiedzy Austria Wien - FK Kukësi.Gospodarze swego czsu bardzo mocni w ofensywie...ale teraz poczatek sezonu gdzie liga jeszcze nie wystartowala,a wiec zapewne jeszcze brak znakomitego zgrania i brak dobrej formy...Natomiast rywalem Albanski FK Kukësi czyli podobnie jak na ME zespol narodowy Albanii calkiem solidny w defensywie...w karajowej lidze jedna z najlepszych defensyw i dodatkowo to ekipa ktora miala na swoim koncie najwiecej underow 2,5 gola w lidze...Tak wiec patrzac na to spotkanie przez pryzmat,ze gosci sa slabsi to stawiam,ze postawia tutaj na obrone i stad moj typ,ze gospodarze bedacy u progu sezonu nie strzela tutaj zbyt wielu goli...

Awatar użytkownika
oliwiam77
-#VIP
-#VIP

Post autor: oliwiam77 » 14-07-2016, 20:36

:pn:14.07.2016 19:00
AIK Stockholm (Swe) -College Europa (Gib)
typ: AIK -2,5
@1,90 3/10 :totolotek:
:zle: :oops:
Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego, lecz bycie lepszym od tego, kim samemu było się wcześniej!

baku193

Post autor: baku193 » 15-07-2016, 04:53

Dyscyplina Piłka nożna Kwali LE
Godz: 21:05
Spotkanie Austria Wiedeń - Kukesi
stawka 5/10
Typ: under 3.5 gola
Kurs 1.55
Buk :totolotek:
Analiza: Na czwartkowy wieczór wybrałem spotkanie w którym ekipa Austrii Wiedeń na swoim stadionie gościła będzie drużynę Kukesi z Albanii, gospodarze oczywiście są zdecydowanym faworytem do awansu do kolejnej rundy piłkarskiej Ligi Europy, myślę że spokojnie powinni już wp ierwszym meczu przed własną publicznością udowodnić swoją wyższość nad rywalem. Austria na własnym obiekcie ostatnio radziła sobie dobrze, koniec poprzedniego sezonu może nic był najlepszy w ich wykonaniu,ale myślę że teraz już będzie tylko lepiej, goście natomiast na wyjazdach grają niezwykle underowo, pokazali to już w poprzedniej rundzie kwalifikacji gdzie po 2 meczach wyeliminowali z dalszych gier Rudar, na wyjeździe wygrali 0:1 na swoim stadionie zremisowali po jeden. W tym meczu myślę że wielu bramek nie zobaczymy ,ale gospodarze powinni tu co najmniej dwie bramki zdobyć, myślę że goście ani razu nie zdolają pokonać bramkarza swoich rywali, tak więc stawiam na wynik 1:0 do przerwy oraz 2:0 po 90 minutach tego spotkania, liczę iż w tym meczu nie zobaczymy więcej niż 3 bramek z obu stron.
baku193 pisze:
:dobrze:

szymontom

Post autor: szymontom » 17-07-2016, 12:28

Liga Europy
Austria Wien - FK Kukësi 1-0 :plus:
14/07/2016 - 21:05
typ.under 3,5 gola
kurs.1,55
buk.totolotek
stawka.3/10

Analiza.

Eliminacje Ligi Europejskiej i spotkanie pomiedzy Austria Wien - FK Kukësi.Gospodarze swego czsu bardzo mocni w ofensywie...ale teraz poczatek sezonu gdzie liga jeszcze nie wystartowala,a wiec zapewne jeszcze brak znakomitego zgrania i brak dobrej formy...Natomiast rywalem Albanski FK Kukësi czyli podobnie jak na ME zespol narodowy Albanii calkiem solidny w defensywie...w karajowej lidze jedna z najlepszych defensyw i dodatkowo to ekipa ktora miala na swoim koncie najwiecej underow 2,5 gola w lidze...Tak wiec patrzac na to spotkanie przez pryzmat,ze gosci sa slabsi to stawiam,ze postawia tutaj na obrone i stad moj typ,ze gospodarze bedacy u progu sezonu nie strzela tutaj zbyt wielu goli...

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 29-07-2016, 06:48

baku193 - 1 los (1)
oliwiam77 - 1 los (2)
szymontom - 0 (za późno podsumowany typ)

Zablokowany