18 sierpnia

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
ODPOWIEDZ
baku193

Post autor: baku193 » 14-08-2016, 08:26

Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje LM
Godzina: 20:45
Spotkanie Celtic-Hapoel BS
Typ: 1
Kurs 1.60
Buk :totolotek:
Analiza: Celtic ostatnia rundę kwalifikacji rozpocznie na swoim stadionie, ich przeciwnikiem w walce o piłkarską Ligę Mistrzów będzie drużyna Izraelskiego Hapoelu, gospodarze naturalnie dla mnie jak i bukmacherów wystawiających kursy na to spotkanie są zdecydowanym faworytem do wygrania już w pierwszym spotkaniu jak i do awansu do Ligi Mistrzów, goście moim zdaniem i tak zaszli już bardzo daleko i nie wiem czy uda im się więcej osiągnąc na pewno wrażenie robi wyeliminowanie w poprzedniej rundzie ekipy Olympiakosu, który przecież bardzo często występował w piłkarskiej Lidze Mistrzów w sezonach poprzednich. Gospodarze na pewno na swoim stadionie powinni zawalczyć o wygraną , tutaj czuję się najmocniejsi a goście właśnie z wyjazdami często mają problemy i dlatego moim faworytem do wygrania w tym meczu jest drużyna ze Szkocji, mój typ to wynik 1:0 do połowy oraz 2:0 po 90 minutach tego meczu.

baku193

Post autor: baku193 » 14-08-2016, 08:37

POST POWYŻEJ DO USUNIĘCIA (ZŁA DATA)

Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje LE
Godzina: 20:00
Spotkanie Fenerbahce-Grashoppers
Typ: over 2.5
Kurs 1.55
Analiza: Fenerbahce w tej ostatniej rundzie kwalifikacji do piłkarskiej Ligi Europy trafiło na drużynę Grashoppers, gospodarze oczywiście mają znacznie wieksze szanse na awans do piłkarskiej Ligi Europy , myślę że w tym meczu obie drużyny postawią na ofensywę ponieważ goście będą chcieli strzelić co najmniej jednego gola, żeby powalczyć w rewanżu na swoim stadionie o korzystny wynik, natomiast gospodarze postarają się już na swoim boisku w pierwszym spotkaniu spróbować wywalczyć sobie awans do kolejnej rundy tych rozgrywek. Gospodarze na swoim stadionie rzadko traca punkty goście w meczach wyjazdowych grają bardzo słabo, ostatnie 10 kolejek wyjazdowych i zaledwie 2 zwycięstwa , nie jest na pewno powodem do dumu, według mnie tutaj gospodarze spokojnie powinni wygrać z niżej notowanym rywalem, stawiam na 1:0 do połowy spotkania, oraz 3:1 po 90 minutach tego meczu , ponieważ uważam że goście będą w stanie strzelić co najmniej jedną bramkę na wyjeździe.

Przemas92ck

Post autor: Przemas92ck » 18-08-2016, 16:19

Dyscyplina: Piłka Ręczna - IO - Kobiety
20:30 Holandia K - Francja K
Typ: Powyżej 46,5
Kurs: 1,80
Buk: Torolotek

Analiza:
W dniu dzisiejszym przygotowałem pierwszy półfinałowy mecz szczypiornistek pomiędzy Holandią i Francją. Mecz odbędzie się o godzinie 20:30 na Igrzyskach Olimpijskich w Rio. Mój typ na dzisiejszy pojedynek to Over 46,5 bramki wydaję się mało mimo że w bezpośrednich pojedynkach bywało różnie jeśli chodzi o rzucane bramki: ostatni mecz w grupie na IO Holandia - Francja 14:18, wcześniej 24:17, 28:25 więc mało kiedy rzucały dużą ilość ale wierzę w to że dziś linia ta zostanie spokojnie pokryta, gdyż w meczach poprzednich obie reprezentacje rzucały duża ilość goli Francja średnio 25, natomiast Holandia 30 dodatkowo atmosfęrę będzie podgrzewać stawka tego meczu czyli wielki final co spowoduję że żadna z drużyn nie będzie chciał stracić więcej niż dwie bramki do rywala a jeśli tak będzie że przewaga będzie znaczna wtedy będziemy świadkami otwartej gry drużyny która bedzie chciała te straty nadrobić.

baku193

Post autor: baku193 » 18-08-2016, 21:31

baku193 pisze:Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje LE
Godzina: 20:00
Spotkanie Fenerbahce-Grashoppers
Typ: over 2.5
Kurs 1.55
Analiza: Fenerbahce w tej ostatniej rundzie kwalifikacji do piłkarskiej Ligi Europy trafiło na drużynę Grashoppers, gospodarze oczywiście mają znacznie wieksze szanse na awans do piłkarskiej Ligi Europy , myślę że w tym meczu obie drużyny postawią na ofensywę ponieważ goście będą chcieli strzelić co najmniej jednego gola, żeby powalczyć w rewanżu na swoim stadionie o korzystny wynik, natomiast gospodarze postarają się już na swoim boisku w pierwszym spotkaniu spróbować wywalczyć sobie awans do kolejnej rundy tych rozgrywek. Gospodarze na swoim stadionie rzadko traca punkty goście w meczach wyjazdowych grają bardzo słabo, ostatnie 10 kolejek wyjazdowych i zaledwie 2 zwycięstwa , nie jest na pewno powodem do dumu, według mnie tutaj gospodarze spokojnie powinni wygrać z niżej notowanym rywalem, stawiam na 1:0 do połowy spotkania, oraz 3:1 po 90 minutach tego meczu , ponieważ uważam że goście będą w stanie strzelić co najmniej jedną bramkę na wyjeździe.
:dobrze:

Przemas92ck

Post autor: Przemas92ck » 19-08-2016, 10:56

Dyscyplina: Piłka Ręczna - IO - Kobiety
20:30 Holandia K - Francja K
Typ: Powyżej 46,5
Kurs: 1,80
Buk: Torolotek

Analiza:
W dniu dzisiejszym przygotowałem pierwszy półfinałowy mecz szczypiornistek pomiędzy Holandią i Francją. Mecz odbędzie się o godzinie 20:30 na Igrzyskach Olimpijskich w Rio. Mój typ na dzisiejszy pojedynek to Over 46,5 bramki wydaję się mało mimo że w bezpośrednich pojedynkach bywało różnie jeśli chodzi o rzucane bramki: ostatni mecz w grupie na IO Holandia - Francja 14:18, wcześniej 24:17, 28:25 więc mało kiedy rzucały dużą ilość ale wierzę w to że dziś linia ta zostanie spokojnie pokryta, gdyż w meczach poprzednich obie reprezentacje rzucały duża ilość goli Francja średnio 25, natomiast Holandia 30 dodatkowo atmosfęrę będzie podgrzewać stawka tego meczu czyli wielki final co spowoduję że żadna z drużyn nie będzie chciał stracić więcej niż dwie bramki do rywala a jeśli tak będzie że przewaga będzie znaczna wtedy będziemy świadkami otwartej gry drużyny która bedzie chciała te straty nadrobić. :plus: :plus:

ODPOWIEDZ