19 lipca

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
Zablokowany
baku193

Post autor: baku193 » 18-07-2016, 04:14

Dyscyplina Piłka nożna Kwal- LM
Godz: 19:00
Spotkanie Apoel-TNS
Typ: Apoel 1/1
stawka 7/10
kurs 1.50
Buk : :totolotek:
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie rewanżowe pomiędzy ekipami Apoelu Nikozja oraz Walijskiego TNS. Od samego poczatku faworytem do wyjścia zwycięsko z tej pary była drużyna , która teraz zagra na własnym stadionie, w pierwszym spotkaniu rozegranym w Walii padł remis bezbramkowy w którym zespołem znacznie lepszym pod każdym względem była drużyna z Cypru. Trzeba tutaj koniecznie dodać iż ekipa Apoelu na swoim stadionie nie ma w zwyczaju przegrywać od stycznie roku bieżącego zagrała tu aż 16 meczy, 10 zakończyła triumfem a 6 podziałami punktów, goście natomiast na wyjazdach radzą sobie z różnym skutkiem,ale nie są już tak mocni jak na swoim stadionie, gdzie zazwyczaj wygrywają, tutaj według mojej oceny nie mają większych szans tym bardziej iż drużyna z Nikozji jest zespołem znacznie bardziej doświadczonym w starciach pucharowych i praktycznie co roku rywalizuję na tym lub wyższym szczeblu rozgrywek. Mój typ na ten mecz to pewna wygrana ekipy Apoelu, postawię na wynik 1:0 do połowy oraz 3:0 po 90 minutach tego spotkania.

slawgo

Post autor: slawgo » 18-07-2016, 21:43

Godz: 20:45
Legia - Zrinjski
Typ: 1 połowa powyżej 1,5 gola
stawka 4/10
kurs 2,80

Z wtorkowych meczów ciężko było mi coś fajnego wybrać, ale mimo wszystko zdecydowałem się zagłębić w rewanżowym spotkaniu eliminacji do Ligi Mistrzów Legii Warszawa, która podejmuje na własnym obiekcie Bośniackim Zrinjski. W pierwszym meczu po niemrawym spotkaniu padł remis 1:1. Pierwsi gola zdobyli legioniści, ale nie długo cieszyli z prowadzenia bowiem Bośniacy po kilku minutach zdołali wyrównać. Warszawiacy nie zachwycają na początku sezonu, do tej pory nie potrafili wygrać żadnego z trzech meczów. W superpucharze ulegli Lechowi 4:1, ostatnio w lidze zremisowali z Jagiellonią 1:1. Teraz chyba mało kto sobie wyobraża, by Legia miała odpaść już na etapie drugiej rundy El. LM. Według mnie losowanie nam sprzyjało w tej rundzie i w następnej wydaję mi się że śmiało możemy powalczyć o awans do decydującej rundy. Gospodarze powinni pokazać w tym meczu, że są klasową drużyną i zasługują na awans do kolejnej fazy. Warszawianie powinni zagrać w najsilniejszym składzie i przy wsparciu fanatycznych kibiców pokazać dobry futbol. Najwyższa pora pokazać się z dobrej pory i odnieść pierwsze oficjalne zwycięstwo pod wodzą nowego trenera.

whitejaguar

Post autor: whitejaguar » 19-07-2016, 12:25

Dyscyplina Tenis Darmstaft ITF
Godz: 15:35
Schnyder -Shinikova
Typ: 2
stawka 4/10
kurs :1,60

Rywalką 25-letniej Bułgarki będzie doświadczona 38-letnia Szwajcarka. która w przeszłości była nawet siódmą rakietą świata-co pokazuje o skali jej talentu, jednak ta utalentowana zawodniczka miała dość dużą przerwę w graniu, tak naprawdę 2010 rok był jej ostatnim poważnym sezonem, wróciła rok temu,ale jednak skupiła się tylko na graniu na nawierzchni ziemnej, grając w itfach. Na pewno Schnyder posiada ogromne doświadczenie,ale jednak wraz z wiekiem część jej atutów zanikło, mimo to dalej jest w stanie zagrac całkiem dobry mecz,np jak ostatnio z Siniakovą w którym zagrała całkiem nieźle , mimo to przegrywając.Odnośnie Bułgarki,podobnie jak rywalka gra głownie na ziemi i w turniejach niższej rangi, ale radzi sobie w zdecydowanie lepiej,jej bilans na ziemi w tym roku to 39/7,była w stanie wygrać turniej w Toruniu, czy zagrała całkiem niezły mecz z Halep(zwyciężczyni turnieju w Bukareszczie) , jednak ma problem z koncentracją w pierwszym secie,jeśli poradzi sobie z tym problemem ma dużą szansę na zwycięstwo 2:0 jeśli nie bardzo możliwe są trzy sety, co oznacza problem dla Szwajcarki bo jednak zagranie trzech setów na ziemi jest dość męczące,oczywiście jest możliwe zwycięstwo Szwajcarki, ale będzie ono wynikało głównie ze słabej dyspozycji Bułgarki.

whitejaguar

Post autor: whitejaguar » 19-07-2016, 16:21

Dyscyplina Tenis Darmstaft ITF
Godz: 15:35
Schnyder -Shinikova
Typ: 2
stawka 4/10
kurs :1,60
:plus:

slawgo

Post autor: slawgo » 19-07-2016, 21:49

Godz: 20:45
Legia - Zrinjski
Typ: 1 połowa powyżej 1,5 gola
stawka 4/10
kurs 2,80
:minus:

baku193

Post autor: baku193 » 20-07-2016, 14:30

baku193 pisze:Dyscyplina Piłka nożna Kwal- LM
Godz: 19:00
Spotkanie Apoel-TNS
Typ: Apoel 1/1
stawka 7/10
kurs 1.50
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie rewanżowe pomiędzy ekipami Apoelu Nikozja oraz Walijskiego TNS. Od samego poczatku faworytem do wyjścia zwycięsko z tej pary była drużyna , która teraz zagra na własnym stadionie, w pierwszym spotkaniu rozegranym w Walii padł remis bezbramkowy w którym zespołem znacznie lepszym pod każdym względem była drużyna z Cypru. Trzeba tutaj koniecznie dodać iż ekipa Apoelu na swoim stadionie nie ma w zwyczaju przegrywać od stycznie roku bieżącego zagrała tu aż 16 meczy, 10 zakończyła triumfem a 6 podziałami punktów, goście natomiast na wyjazdach radzą sobie z różnym skutkiem,ale nie są już tak mocni jak na swoim stadionie, gdzie zazwyczaj wygrywają, tutaj według mojej oceny nie mają większych szans tym bardziej iż drużyna z Nikozji jest zespołem znacznie bardziej doświadczonym w starciach pucharowych i praktycznie co roku rywalizuję na tym lub wyższym szczeblu rozgrywek. Mój typ na ten mecz to pewna wygrana ekipy Apoelu, postawię na wynik 1:0 do połowy oraz 3:0 po 90 minutach tego spotkania.

:zle:

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 29-07-2016, 07:59

baku193 - 1 los (1)
slawgo - 1 los (2)
whitejaguar - 1 los (3)

Zablokowany