Godz: 19:00
Spotkanie Apoel-TNS
Typ: Apoel 1/1
stawka 7/10
kurs 1.50
Buk :
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie rewanżowe pomiędzy ekipami Apoelu Nikozja oraz Walijskiego TNS. Od samego poczatku faworytem do wyjścia zwycięsko z tej pary była drużyna , która teraz zagra na własnym stadionie, w pierwszym spotkaniu rozegranym w Walii padł remis bezbramkowy w którym zespołem znacznie lepszym pod każdym względem była drużyna z Cypru. Trzeba tutaj koniecznie dodać iż ekipa Apoelu na swoim stadionie nie ma w zwyczaju przegrywać od stycznie roku bieżącego zagrała tu aż 16 meczy, 10 zakończyła triumfem a 6 podziałami punktów, goście natomiast na wyjazdach radzą sobie z różnym skutkiem,ale nie są już tak mocni jak na swoim stadionie, gdzie zazwyczaj wygrywają, tutaj według mojej oceny nie mają większych szans tym bardziej iż drużyna z Nikozji jest zespołem znacznie bardziej doświadczonym w starciach pucharowych i praktycznie co roku rywalizuję na tym lub wyższym szczeblu rozgrywek. Mój typ na ten mecz to pewna wygrana ekipy Apoelu, postawię na wynik 1:0 do połowy oraz 3:0 po 90 minutach tego spotkania.