20 grudnia

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
Zablokowany
baku193

Post autor: baku193 » 19-12-2016, 17:22

Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Godz: 20:00
Hamburg-Schalke
Typ: 2
Kurs 2.20
Buk :totolotek:
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Niemieckiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Hamburgera na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Schalke o4 Gelsenkirchen. Gospodarze nie są na pewno faworytem do zdobycia kompletu punktów, pomimo tego iż grali będą na swoim stadionie, goście natomiast nie wygrali 4 kolejnych spotkań ogółem i jest to już chyba najwyższy czas na przebudzenie , tym bardziej iż rywalem jest drużyna która zdobyła do tej pory zaledwie 10 ligowych punktów i jest na przed ostatniej pozycji w ligowej klasyfikacji , goście sa dopiero na 11 pozycji,ale to i tak znacznie lepszy wynik aniżeli gospodarzy, dla mnie Hamburg w tym sezonie jest kandydatem do spadku z ligi, według mnie w tym spotkaniu również nie zdoła ligowych punktów do swojego dorobku dopisać, nie zmienia to faktu iż zagrałbym iż drużyna Hamburga strzeli w tym spotkaniu co najmniej jednego gola, glównie dlatego iż grała będzie na swoim stadionie , gdzie ostatnio im się ta sztuka czesto udawała , stawiam na wynik 0:1 do połowy oraz 1:2 po 90 minutach tej rywalizacji dla zespołu przyjezdnych , którzy chyba lepszej okazji na przełamanie wymarzyć sobie nie mogli.

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 19-12-2016, 19:56

Dortmund - Augsburg
Typ: handicpa (-1,5:0) 1
Kurs 1,55

Analiza:
16 kolejka niemieckiej Bundesligi. Borussia Dortmund podejmuje na Signal Iduna Park Augsburg. Dortmund ostatnie dwa spotkania w lidze zaledwie zremisował co było wynikiem znacznie ponizej oczekiwań.Okazja do rewanżu i rehabilitacji w oczach kibiców już w najbliższy wtorek. Na własnym stadionie Borussia w tym sezonie nie przegrała bilans 5-2-0 bramki 17-4. Ousmane Dembele z Dortmund jest w bardzo dobrej formie w tym sezonie. Asystował przy bramkach już 7 razy. Pierre-Emerick Aubameyang strzelił gola 16x i jest najlepszym strzelcem w Dortmund w tym sezonie.Goście aktualnie zajmują 12 miejsce w tabeli. Tracą mało bramek, w spotkaniach wyjazdowych stracili zaledwie 6 goli. Jednak ich bolączką jest gra w ataku.Mysle ze wygrana minimum 2 golami powinna ,,wejść".
:trophy: Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 :trophy:

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 20-12-2016, 14:20

Frankfurt-Mainz
over 2,5 2.08 / 2.00
:betsson-brak-polskiej-licencji!: / :totolotek:
Obie ekipy w górnej połówce tabeli jednakich styl gry jest zupełnie inny.Frankfurt wyżej w tabeli bo na 6 miejscu i tylko 3 porażki do tej pory.Przyczyniła się do tego dobra gra w defensywie bo tylko Bayern stracił mniej goli od nich.Jest to też druga najgorsza drużyna jeśli chodzi o średnią bramek na mecz.Mainz jest dwie lokaty niżej ale ich gra oparta jest na ofensywie.To zespół w meczach którego pada najwięcej goli w całej lidze.Średnia ponad 3,5 na mecz i aż 12 meczów z minimum 3 golami w tym sezonie.O ile do ofensywy Mainz nie można mieć pretensji to już do defensywy jak najbardziej bo tylko dwa zespoły są gorsze w tym względzie.Słabo im idzie w ostatnich meczach wyjazdowych i mają 4 kolejne porażki na koncie.Frankfurt też nie zachwyca i nie wygrali 3 poprzednich meczów jednak na własnym boisku jeszcze nie przegrali i zapewne dziś będą chcieli podtrzymać swoją passę.Ostatnie dwa sezony to same overy w meczach obu drużyn i dziś liczę że ta seria zostanie podtrzymana.

baku193

Post autor: baku193 » 20-12-2016, 22:01

baku193 pisze:Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Hamburg-Schalke
Typ: 2
Kurs 2.20
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Niemieckiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Hamburgera na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Schalke o4 Gelsenkirchen. Gospodarze nie są na pewno faworytem do zdobycia kompletu punktów, pomimo tego iż grali będą na swoim stadionie, goście natomiast nie wygrali 4 kolejnych spotkań ogółem i jest to już chyba najwyższy czas na przebudzenie , tym bardziej iż rywalem jest drużyna która zdobyła do tej pory zaledwie 10 ligowych punktów i jest na przed ostatniej pozycji w ligowej klasyfikacji , goście sa dopiero na 11 pozycji,ale to i tak znacznie lepszy wynik aniżeli gospodarzy, dla mnie Hamburg w tym sezonie jest kandydatem do spadku z ligi, według mnie w tym spotkaniu również nie zdoła ligowych punktów do swojego dorobku dopisać, nie zmienia to faktu iż zagrałbym iż drużyna Hamburga strzeli w tym spotkaniu co najmniej jednego gola, glównie dlatego iż grała będzie na swoim stadionie , gdzie ostatnio im się ta sztuka czesto udawała , stawiam na wynik 0:1 do połowy oraz 1:2 po 90 minutach tej rywalizacji dla zespołu przyjezdnych , którzy chyba lepszej okazji na przełamanie wymarzyć sobie nie mogli.
:zle:

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 20-12-2016, 22:31

Dortmund - Augsburg
Typ: handicpa (-1,5:0) 1
Kurs 1,55

Analiza:
16 kolejka niemieckiej Bundesligi. Borussia Dortmund podejmuje na Signal Iduna Park Augsburg. Dortmund ostatnie dwa spotkania w lidze zaledwie zremisował co było wynikiem znacznie ponizej oczekiwań.Okazja do rewanżu i rehabilitacji w oczach kibiców już w najbliższy wtorek. Na własnym stadionie Borussia w tym sezonie nie przegrała bilans 5-2-0 bramki 17-4. Ousmane Dembele z Dortmund jest w bardzo dobrej formie w tym sezonie. Asystował przy bramkach już 7 razy. Pierre-Emerick Aubameyang strzelił gola 16x i jest najlepszym strzelcem w Dortmund w tym sezonie.Goście aktualnie zajmują 12 miejsce w tabeli. Tracą mało bramek, w spotkaniach wyjazdowych stracili zaledwie 6 goli. Jednak ich bolączką jest gra w ataku.Mysle ze wygrana minimum 2 golami powinna ,,wejść".
:minus:
:trophy: Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 :trophy:

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 21-12-2016, 09:59

adamo584 pisze:Frankfurt-Mainz
over 2,5 2.08 / 2.00
:betsson-brak-polskiej-licencji!: / :totolotek:
3-0 :plus:

Awatar użytkownika