Godz: 16:00
Spotkanie Chelsea-Bournemouth
Typ: Chelsea do połowy będzie wygrywała dokładnie 1 golem
Kurs 2.90
Buk
Analiza: W dniu jutrzejszym ekipa Londyńskiej Chelsey na swoim stadionie gościła będzie Bournemouth, gospodarze na chwilę obecną z dorobkiem 43 punktów są liderem w Angielskiej ekstraklasie piłkarskiej, goście natomiast zajmuję 10 pozycję i zdobyli praktycznie dwa razy mnie punktów od zespołu z Londynu . Gospodarze na swoim boisku mają kapitalny bilans w 8 rozegranych kolejkach zanotowali 7 wygranych oraz 1 porażkę z zespołem z Liverpoolu strzelili 21 bramek stracili tylko 4 , teraz śrubują rekordy bowiem są zespołem który wygrał 11 kolejnych spotkań w Premier League , goście natomiast w spotkaniach wyjazdowych mają słabiutki bilans, zdobyli tam bowiem tylko 5 punktów, zazwyczaj ponoszą porażki , niezależnie kto jest ich rywalem, moim zdaniem to spotkanie będzie dla gospodarzy dosyć łatwe bowiem Bournemouth na wyjazdach traci sporo bramek, nie zagrają Kante i Costa którzy pauzują za żółte kartki , oraz Terry który leczy uraz , myślę że gospodarze powinni bez większych problemów uporać się z zespołem znacznie niżej notowanym do siebie i zrobić sobie jeszcze większą przewagę przed nowym rokiem, stawiam na wynik 1:0 do połowy oraz 3:0 po 90 minutach tego meczu.