26 grudnia

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
Zablokowany
baku193

Post autor: baku193 » 25-12-2016, 10:00

Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Godz: 16:00
Spotkanie Chelsea-Bournemouth
Typ: Chelsea do połowy będzie wygrywała dokładnie 1 golem
Kurs 2.90
Buk :totolotek:
Analiza: W dniu jutrzejszym ekipa Londyńskiej Chelsey na swoim stadionie gościła będzie Bournemouth, gospodarze na chwilę obecną z dorobkiem 43 punktów są liderem w Angielskiej ekstraklasie piłkarskiej, goście natomiast zajmuję 10 pozycję i zdobyli praktycznie dwa razy mnie punktów od zespołu z Londynu . Gospodarze na swoim boisku mają kapitalny bilans w 8 rozegranych kolejkach zanotowali 7 wygranych oraz 1 porażkę z zespołem z Liverpoolu strzelili 21 bramek stracili tylko 4 , teraz śrubują rekordy bowiem są zespołem który wygrał 11 kolejnych spotkań w Premier League , goście natomiast w spotkaniach wyjazdowych mają słabiutki bilans, zdobyli tam bowiem tylko 5 punktów, zazwyczaj ponoszą porażki , niezależnie kto jest ich rywalem, moim zdaniem to spotkanie będzie dla gospodarzy dosyć łatwe bowiem Bournemouth na wyjazdach traci sporo bramek, nie zagrają Kante i Costa którzy pauzują za żółte kartki , oraz Terry który leczy uraz , myślę że gospodarze powinni bez większych problemów uporać się z zespołem znacznie niżej notowanym do siebie i zrobić sobie jeszcze większą przewagę przed nowym rokiem, stawiam na wynik 1:0 do połowy oraz 3:0 po 90 minutach tego meczu.

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 25-12-2016, 13:45

ANGLIA: Premier League
26.12.2016 18:15 Hull - Manchester City
Typ: 2H(-1,5)
Stawka: 1/10
Kurs: 1.60
:totolotek:

18 kolejka rozgrywek. Co do tego meczu nie ma co się dużo rozpisywać. Beniaminek, ostatnia drużyna tabeli podejmuje giganta angielskiej Premier League. Przyjezdni są tutaj więc zdecydowanym faworytem tego spotkania. City z nowym trenerem ma zdecydowane oczekiwania co do wyników w tym jak i najbliższych sezonach, a obecna 7 punktowa strata do prowadzącej Chelsea nie stawia ich w w dobrym świetle. W okresie świąteczno-noworocznym będą rozegrane aż 3 kolejki rozgrywek, co jest zdecydowanym wyzwaniem dla wszystkich. Trener gości podchodzi bardzo poważnie do tej kwestii i piłkarze Manchesteru mają trenować nawet w dniu dzisiejszym. Myślę, że ze względu na klasę zawodników, ich formę jak i cele o jakie walczą obie ekipy, jutro zdecydowanie wygrają przyjezdni, którzy nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów z tak słabym przeciwnikiem.

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 26-12-2016, 08:28

Typ:handicap Chelsea -1,5
Kurs 2,00
totolotek

Analiza:
Spotkanie 18 kolejki Premier League. Lider tabeli londyńska Chelsea podejmuje na Stamfort Bridge Bournemouth. Chelsea kontynuuje świetną passę zwycięskich meczów w lidze. Przed tą kolejka licznik wynosi 11!. Na własnym stadionie zdobyli do tej pory 21pkt w 8 spotkaniach. Bilans 7-0-1 i bramki 21-4 robi wrażenie. Goście aktualnie zajmują 10 miejsce w lidze. Z meczów wyjazdowych zdołali przywieźć 5 pkt. w 8 spotkaniach. Bilans 1-2-5 i bramki 7-16. Myśle że handicap -1,5 powinien być pokryty, martwic moze jedynie brak w składzie Diego Costy lidera jeśli chodzi o strzelanie w Chelsea - 13 bramek. Jednak i bez niego powinni sobie poradzić.
:trophy: Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 :trophy:

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 26-12-2016, 18:05

Typ:handicap Chelsea -1,5
Kurs 2,00
totolotek

Analiza:
Spotkanie 18 kolejki Premier League. Lider tabeli londyńska Chelsea podejmuje na Stamfort Bridge Bournemouth. Chelsea kontynuuje świetną passę zwycięskich meczów w lidze. Przed tą kolejka licznik wynosi 11!. Na własnym stadionie zdobyli do tej pory 21pkt w 8 spotkaniach. Bilans 7-0-1 i bramki 21-4 robi wrażenie. Goście aktualnie zajmują 10 miejsce w lidze. Z meczów wyjazdowych zdołali przywieźć 5 pkt. w 8 spotkaniach. Bilans 1-2-5 i bramki 7-16. Myśle że handicap -1,5 powinien być pokryty, martwic moze jedynie brak w składzie Diego Costy lidera jeśli chodzi o strzelanie w Chelsea - 13 bramek. Jednak i bez niego powinni sobie poradzić.
:plus:
:trophy: Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 :trophy:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 26-12-2016, 20:07

ANGLIA: Premier League
26.12.2016 18:15 Hull - Manchester City
Typ: 2H(-1,5)
Stawka: 1/10
Kurs: 1.60
:totolotek:
:dobrze: 0:3

baku193

Post autor: baku193 » 26-12-2016, 20:13

baku193 pisze:Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Typ: Chelsea do połowy będzie wygrywała dokładnie 1 golem
Kurs 2.90
Buk :totolotek:
Analiza: W dniu jutrzejszym ekipa Londyńskiej Chelsey na swoim stadionie gościła będzie Bournemouth, gospodarze na chwilę obecną z dorobkiem 43 punktów są liderem w Angielskiej ekstraklasie piłkarskiej, goście natomiast zajmuję 10 pozycję i zdobyli praktycznie dwa razy mnie punktów od zespołu z Londynu . Gospodarze na swoim boisku mają kapitalny bilans w 8 rozegranych kolejkach zanotowali 7 wygranych oraz 1 porażkę z zespołem z Liverpoolu strzelili 21 bramek stracili tylko 4 , teraz śrubują rekordy bowiem są zespołem który wygrał 11 kolejnych spotkań w Premier League , goście natomiast w spotkaniach wyjazdowych mają słabiutki bilans, zdobyli tam bowiem tylko 5 punktów, zazwyczaj ponoszą porażki , niezależnie kto jest ich rywalem, moim zdaniem to spotkanie będzie dla gospodarzy dosyć łatwe bowiem Bournemouth na wyjazdach traci sporo bramek, nie zagrają Kante i Costa którzy pauzują za żółte kartki , oraz Terry który leczy uraz , myślę że gospodarze powinni bez większych problemów uporać się z zespołem znacznie niżej notowanym do siebie i zrobić sobie jeszcze większą przewagę przed nowym rokiem, stawiam na wynik 1:0 do połowy oraz 3:0 po 90 minutach tego meczu.
:dobrze:

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 06-01-2017, 00:17

baku193 - 2 losy (1,2)
Leszczu - 1 los (3)
Technik84 - 2 losy (4,5)

Zablokowany