Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
-
Technik84
Dyscyplina:piłka nożna Premier League
Spotkanie:Tottenham - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 2,60
Bukmacher:totolotek
analiza:
20 kolejka angieskiej Premier League. To bodajże 11 derby Londynu w tym sezonie

. Tottenham podejmuje Chelsea. Mecz zapowiada się niezwykle ciekawie. Patrzac na ostatnie wyniki obu zespołów cięzko wskazać faworyta. Tottenham zajmuje 4 miejsce w lidze.Na własnym stadionie jeszcze nie przegrał. 9 spotkan i 7 wygranych , 2 remisy bramki 19-5.Chelsea to z kolei lider i w tej chwili zdecydowany faworyt do zdobycia mistrzostwa.Liczba wygranych spotkań z rzędu w lidze:13, najlepiej w całej stawce punktuja na wyjazdach: 9spotkań i 22pkt. bramki 14-7.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie i jak pisałem na początku cięzko stwierdzic kto wygra. Ja stawiam ze Chelsea bedzie chciała śrubować dalej rekord ligi i pokona Tottenham.
Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 
-
baku193
Dyscyplina Piłka nożna Pucha Króla
Godz: 21:15
Spotkanie Real M-Sevilla
Typ: over 3.5
Kurs 2.00
Buk

Analiza: Już jutro pierwsze spotkanie o puchar Króla w Hiszpanii, w którym ekipa Madryckiego Realu u siebie na stadionie podejmowała będzie drużynę Sevilli. Gospodarze są już niepokonani od kilkudziesięciu spotkań a teraz mogą już tylko śrubować ten rekord, Real na swoim stadionie przegrywa niezwykle rzadko, Sevilla na wyjazdach jest zupełnie inną drużyną, widać gołym okiem iż spotkania na obcych stadionach idą im słabiutko, ekipa gości nie potrafi stwarzać sobie dogodnych sytuacji do zdobycia bramki a i z wykorzystywaniem ich ma spore problemy, dla mnie w tej kolejce faworytem do zwycięstwa na swoim stadionie jak i awansu z tej pary będzie drużyna "Królewskich" Która w obecnej formie może spokojnie zlać każdą druzynę na święcie . Ogólnie Sevilli an stadionie w Madrycie idzie niezwykle słabo od roku 2000 obie ekipy spotykały się ze sobą w różnego rodzaju rozgrywkach już 21 krotnie, Sevilla zanotowała w tych meczach zaledwie 1 remis 3 wygrane oraz aż 17 porażek, nie liczę iż jutro goście zdobędą jakiś korzystny rezultat, nie w obecnej dyspozycji gospodarzy, stawiam na spokojną wygraną zespołu z Madrytu na wynik 2:0 do połowy oraz 4:1 po 90 minutach tej rywalizacji.
-
baku193
baku193 pisze:Dyscyplina Piłka nożna Pucha Króla
Godz: 21:15
Spotkanie Real M-Sevilla
Typ: over 3.5
Kurs 2.00
Buk

Analiza: Już jutro pierwsze spotkanie o puchar Króla w Hiszpanii, w którym ekipa Madryckiego Realu u siebie na stadionie podejmowała będzie drużynę Sevilli. Gospodarze są już niepokonani od kilkudziesięciu spotkań a teraz mogą już tylko śrubować ten rekord, Real na swoim stadionie przegrywa niezwykle rzadko, Sevilla na wyjazdach jest zupełnie inną drużyną, widać gołym okiem iż spotkania na obcych stadionach idą im słabiutko, ekipa gości nie potrafi stwarzać sobie dogodnych sytuacji do zdobycia bramki a i z wykorzystywaniem ich ma spore problemy, dla mnie w tej kolejce faworytem do zwycięstwa na swoim stadionie jak i awansu z tej pary będzie drużyna "Królewskich" Która w obecnej formie może spokojnie zlać każdą druzynę na święcie . Ogólnie Sevilli an stadionie w Madrycie idzie niezwykle słabo od roku 2000 obie ekipy spotykały się ze sobą w różnego rodzaju rozgrywkach już 21 krotnie, Sevilla zanotowała w tych meczach zaledwie 1 remis 3 wygrane oraz aż 17 porażek, nie liczę iż jutro goście zdobędą jakiś korzystny rezultat, nie w obecnej dyspozycji gospodarzy, stawiam na spokojną wygraną zespołu z Madrytu na wynik 2:0 do połowy oraz 4:1 po 90 minutach tej rywalizacji

-
Technik84
Dyscyplina:piłka nożna Premier League
Spotkanie:Tottenham - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 2,60
Bukmacher:totolotek
analiza:
20 kolejka angieskiej Premier League. To bodajże 11 derby Londynu w tym sezonie

. Tottenham podejmuje Chelsea. Mecz zapowiada się niezwykle ciekawie. Patrzac na ostatnie wyniki obu zespołów cięzko wskazać faworyta. Tottenham zajmuje 4 miejsce w lidze.Na własnym stadionie jeszcze nie przegrał. 9 spotkan i 7 wygranych , 2 remisy bramki 19-5.Chelsea to z kolei lider i w tej chwili zdecydowany faworyt do zdobycia mistrzostwa.Liczba wygranych spotkań z rzędu w lidze:13, najlepiej w całej stawce punktuja na wyjazdach: 9spotkań i 22pkt. bramki 14-7.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie i jak pisałem na początku cięzko stwierdzic kto wygra. Ja stawiam ze Chelsea bedzie chciała śrubować dalej rekord ligi i pokona Tottenham.

Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 
-
nero10
- #Weteran

do góry