Freiburg - Bayern München Bundesliga 15:30
Typ: Under 3.0
Kurs: 1.80
Stawka: 1/10
betsafe-brak-polskiej-licencji!
Bayern mnie w ogóle nie przekonuje...taki skład a sieczke grają jak nie wiem. Dzisiaj dodatkowo bez Bommela, Robbena,Olicia i Riberyego więc 90% Bayernu poszło... Mirek Klose wraca powolutku do formy, ale to jeszcze nie to samo. Gomez zero formy, więc kto ma strzelać bramki ? Freiburg dotychczas grał ofensywną piłkę i kończyło się to dla nich marnie z lepszymi ekipami( Leverkusen porażka 0-5, Stuttgart 4-2) więc dzisiaj myśle, wyjdą nastawieni na obronę. Freiburg już grał z 4 silnymi ekipami Niemieckimi i co zadziwiające, z dwoma z nich zdobył punkty( wygrana z Schalke 0-1 i remis z HSV 1-1) i wyżej wspomniane przegrane. Te mecze pokazują, że dzisiaj gospodarzy nie można stawiać na przegranej pozycji. Beniaminkowie słyną z tego, że na własnym boisku wyczyniają cuda...Bayern na wyjazdach gra mieszanie, mimo iż wygrali 1-5 z BvB to jedna jaskółka wiosny nie czyni. I chociaż myśle, że Bawarczycy powinni dzisiaj wygrać, to z takimi brakami ofensywnymi będzie trudno nastrzelać stawiającemu mur Freiburgowi kilka bramek. Mam tylko nadzieje, że obrona gości nie popełni głupiego błędu, bo przy stracie bramki przez Bayern mecz się otworzy na dobre i drżyjmy o underr