8 grudnia

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
Zablokowany
Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 01-12-2016, 10:50

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 07-12-2016, 09:10

Dyscyplina: piłka ręczna
Spotkanie:Polska - Niemcy
Typ:Holandia -3,5
Kurs:1,95
Bukmacher:totolotek

analiza:
Analiza bedzie taka jak w przypadku meczu z Holenderkami. Moje przypuszczenie się potwierdziły. Niemki przegrały z Francją 2 bramkami i pokonały Holenderki 27-30.
Czytając trochę na ten temat przed zawodami pierwsze co przyszło mi do głowy to to że dziewczyny jadą po naukę i nic więcej. W wywiadach mogą mówić o walce o dobry wynik, świetnej atmosferze w zespole itp, a już teksty typu ,,Nikt nie zabroni mi marzyć. Jestem sportowcem, więc jadę do Szwecji po złoto!'' - troche mnie nawet rozbawiły. Wszystko fajnie, ale meczy tym się wygrać nie da na tym poziomie rozgrywek. Pokazała to w pierwszym meczy reprezentacja Francji. Skończyło się pogromem 31-22. W drugim meczu Holenderki również pokonały nasze szczypiornistki różnicą 9 bramek. Mamy nową kadre, nowego trenera i trzeba się z tym pogodzić. Trener Krowicki do Szwecji zabrał dużo debiutantek, a walkę na boisku obejrzy z trybun liderka reprezentacji Karolina Kudłacz-Gloc.(wypałdła ze składy tuż przed mistrzostwami - kontuzja).
:trophy: Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 :trophy:

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 07-12-2016, 09:14

typ: Niemcy -3,5 2 1,95 /wyżej został ze starego postu/
:trophy: Mój Typ Dnia -1,3,1,2,2,1,3,1,1,2,2,3,3,1 :trophy:

baku193

Post autor: baku193 » 07-12-2016, 18:10

Dyscyplina Piłka nożna LE
Godz: 21:05
Spotkanie Southampton-H,Beer Sheva
Typ over 2.5
Kurs 2.00
Buk :totolotek:
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie które zakończy nam rywalizację w fazie grupowej piłkarskiej Ligi Europejskiej , na przeciwko siebie staną zespoły Angielskiego Southamptonu, oraz Izraelskiego Hapoelu Beer Sheva, gospodarze którzy tylko zwycięstwem w tym spotkaniu są w stanie zapewnić sobie awans są w starciu z zespołem Izraela zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, obie ekipy na chwilę obecną mają po 7 oczek na swoim koncie gospodarze mają jednak lepszy bilans bramkowy . W pierwszym meczu padł wynik bezbramkowy i mecz był wyrównany obie ekipy stworzyły sobie po kilka sytuacji do zdobycia bramki, jednak zabrakło tam skuteczności, moim zdaniem w meczu na terenie Anglii drużyna popularnych "Świętych" powinna spisać się znacznie lepiej bowiem rywal nie jest zespołem aż tak wymagającym żeby liczyć na remis, gospodarze , będą pewnie atakowali od pierwszych minut spotkania, powinni już po pierwszej połowie objąć prowadzenie ja myślę że obie drużyny w tym meczu bramki zdobędą, i padnie przynajmniej jedna w 1 połowie spotkania, mój typ to wynik 1:0 do połowy oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji, liczę iż kilka bramek tutaj ujrzymy i nie będzie powtórki z pierwszego spotkania gdzie bramek nie było,polecam pograć na overek.

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 08-12-2016, 01:18

Mainz-Gabala
BTS 1.88 / 1.90
:betsson-brak-polskiej-licencji!: / :totolotek:
Oba zespoły straciły już szansę awansu do kolejnej rundy.Mainz w tym sezonie gra bardzo ofensywnie i mimo że strzela bramek sporo to równie dużo traci.Widać to nawet w rozgrywkach Ligi Europy gdzie średnia bramek w ich meczu wynosi ponad 3.Ich rywalem będzie najsłabsza drużyna tej grupy,która nie pokusiła się jeszcze o zdobycie chociaż jednego punktu.Tracą w tych rozgrywkach bardzo dużo bramek i są pod tym względem drugą najgorszą ekipą.Jednak potrafią też te bramki strzelać bo tylko raz nie udało im się pokonać bramkarza rywali.Mimo że ten mecz nie ma żadnej stawki to uważam że przy ofensywnej grze miejscowych możemy tu zobaczyć sporo goli i to nie tylko w wykonaniu gospodarzy.

Awatar użytkownika
Poldi201

Post autor: Poldi201 » 08-12-2016, 16:26

Dyscyplina: Piłka nożna - Liga europejska
Data i godzina: 08-12-2016 17:00
Spotkanie: Sporting Braga - Szachtar Donieck
Typ: 1
Kurs: 1,90
Bukmacher: :totolotek:
Analiza:

Sprawa w tym meczu jest prosta, Szachtar gra o pietruszkę, pewny awans z pierwszego miejsca natomiast Sporting Braga musi wygrać jeżeli nie chcą oglądać się na przeciwnika, jeśli wygrają mają pewne drugie miejsce.
Szachtar Donieck w poniedziałek gra arcyważny mecz z Dynamo Kijów i nie sądzę aby trener wystawił najmocniejszą jedenastkę by nie doznać żadnych kontuzji.
Sporting Braga na własnym boisku gra wyśmienicie, od 11 spotkań bez porażek - 8 zwycięstw i 3 remisy.
Pierwszy mecz na Ukrainie wygrali gospodarze 2:0 dziś czas na rewanż. Gospodarze zmobilizowani na 100% natomiast goście nie oszukujmy się, zagrają na luzie tak aby odbębnić ten mecz.
Przewidywalne składy obu ekip mają wyglądać następująco:
Braga (1-4-3-3): Marafona - Carneiro, Rosic, Pinto, Goiano - Eduardo, Tiba, Vukcevic - Stojiljkovic, Fonte, Horta
Szachtar (1-4-4-1-1): Shevchenko - Matviyenko, Ordets, Kryvtsov, Burko - Taison, Malyshev, Tankovskyi, Marlos - Dentinho, Boryachuk

Awatar użytkownika
Technik84

Post autor: Technik84 » 08-12-2016, 20:38

Dyscyplina: piłka ręczna
Spotkanie:Polska - Niemcy
Typ:Holandia -3,5
Kurs:1,95
Bukmacher:totolotek

analiza:
Analiza bedzie taka jak w przypadku meczu z Holenderkami. Moje przypuszczenie się potwierdziły. Niemki przegrały z Francją 2 bramkami i pokonały Holenderki 27-30.
Czytając trochę na ten temat przed zawodami pierwsze co przyszło mi do głowy to to że dziewczyny jadą po naukę i nic więcej. W wywiadach mogą mówić o walce o dobry wynik, świetnej atmosferze w zespole itp, a już teksty typu ,,Nikt nie zabroni mi marzyć. Jestem sportowcem, więc jadę do Szwecji po złoto!'' - troche mnie nawet rozbawiły. Wszystko fajnie, ale meczy tym się wygrać nie da na tym poziomie rozgrywek. Pokazała to w pierwszym meczy reprezentacja Francji. Skończyło się pogromem 31-22. W drugim meczu Holenderki również pokonały nasze szczypiornistki różnicą 9 bramek. Mamy nową kadre, nowego trenera i trzeba się z tym pogodzić. Trener Krowicki do Szwecji zabrał dużo debiutantek, a walkę na boisku obejrzy z trybun liderka reprezentacji Karolina Kudłacz-Gloc.(wypałdła ze składy tuż przed mistrzostwami - kontuzja).

Awatar użytkownika
Poldi201

Post autor: Poldi201 » 09-12-2016, 14:18

Poldi201 pisze:Dyscyplina: Piłka nożna - Liga europejska
Data i godzina: 08-12-2016 17:00
Spotkanie: Sporting Braga - Szachtar Donieck
Typ: 1
Kurs: 1,90
Bukmacher: :totolotek:
Analiza:

Sprawa w tym meczu jest prosta, Szachtar gra o pietruszkę, pewny awans z pierwszego miejsca natomiast Sporting Braga musi wygrać jeżeli nie chcą oglądać się na przeciwnika, jeśli wygrają mają pewne drugie miejsce.
Szachtar Donieck w poniedziałek gra arcyważny mecz z Dynamo Kijów i nie sądzę aby trener wystawił najmocniejszą jedenastkę by nie doznać żadnych kontuzji.
Sporting Braga na własnym boisku gra wyśmienicie, od 11 spotkań bez porażek - 8 zwycięstw i 3 remisy.
Pierwszy mecz na Ukrainie wygrali gospodarze 2:0 dziś czas na rewanż. Gospodarze zmobilizowani na 100% natomiast goście nie oszukujmy się, zagrają na luzie tak aby odbębnić ten mecz.
Przewidywalne składy obu ekip mają wyglądać następująco:
Braga (1-4-3-3): Marafona - Carneiro, Rosic, Pinto, Goiano - Eduardo, Tiba, Vukcevic - Stojiljkovic, Fonte, Horta
Szachtar (1-4-4-1-1): Shevchenko - Matviyenko, Ordets, Kryvtsov, Burko - Taison, Malyshev, Tankovskyi, Marlos - Dentinho, Boryachuk
:minus:

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 11-12-2016, 00:37

adamo584 pisze:Mainz-Gabala
BTS 1.88 / 1.90
:betsson-brak-polskiej-licencji!: / :totolotek:
2-0 :minus:

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 05-01-2017, 23:32

Technik84 - 1 los (1)
baku193 - 0 (brak podsumowania)
adamo584 - 0
Poldi201 - 0

1000 punktów do :totolotek: trafia do Technik84 !

Zablokowany