9 sierpnia

Codziennie losujemy nagrody do bukmachera Totolotek! Typuj wyniki, bądź aktywny i pokaż, że znasz się na sporcie! Codziennie losujemy 4500 pkt! Tylko z Totolotkiem. <br/><br/><center><b>Totolotek, ok 600 PLN co miesiąc</b><br/></center>
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 29-07-2016, 08:17

:yes:

baku193

Post autor: baku193 » 08-08-2016, 08:40

Dyscyplina Piłka nożna IO Kobiety
Godz: 21:00
Spotkanie Niemcy-Kanada
Typ: Niemcy do połowy wygrają
Kurs 2.17
Buk :totolotek:
Analiza: W dniu jutrzejszym reprezentacja Niemiec podejmowała będzie drużynę z Kanady , Obie ekipy na tym turnieju zagrały już po 2 spotkania, Kanada moim zdaniem niespodziewanie jest liderem w tym momencie mając na koncie komplet punktów Niemcy natomiast mają 2 pozycję w grupie ponieważ zanotowali wysoką wygraną w pierwszym meczu z zespołem Zimbabwe,ale później już tylko podzielili się punktami z Australią. W tym spotkaniu moim zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów a co za tym idzie do zwycięstwa w grupie F jest ekipa naszych zachodnich sąsiadów, która w poprzednich 20 spotkaniach poniosła tylko 2 porażki, Kanada do tej pory przegrywała znacznie częsciej i według mnie w tym meczu to Niemcy powinny okazać się zespołem lepszym . Od 2003 roku obie drużyny spotykały się ze sobą już 5 krotnie, Kanada nigdy nie potrafiła ugrac nawet remisu , zawsze górą była ekipa z Niemiec i niezależnie czy mecz był rozgrywany na terenie Kanady czy Niemiec, ja jutro na to spotkanie mam kilka ciekawych typów, pierwszym na pewno będzie ogólne zwycięstwo Niemiec, drugi typ to ich wygrana już do połowy spotkania, można również zagrać na to iż ogólnie po 90 minutach spotkania okażę się zespołem o jednego gola lepszym, stawiam na dokładny wynik 1;0 do połowy oraz 2:1 po końcowym gwizdku sędziego.

artur2309

Post autor: artur2309 » 09-08-2016, 12:34

Rozgrywki: Olimpiada tenis singiel kobiety
Muguruza B., Garbine - Puig, Monica
typ 2
kurs 3.90
Typ dość ryźykowny......, ale :
- Monica to jedna ź tenisistek która w ostatnim okresie pokaźała wyraźną progresję formy
- Garbine gra ostatnio mega nierówno
- Po 2 grach na IO widać źe jej się chce grać na IO, i coś tu ugrać
- Korty w Rio są mega wolne, siła gry nie ma takiego źnacźenia
- To jest tenis kobiecy.........sensacje mile widźiane...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
banczyk

Post autor: banczyk » 09-08-2016, 15:18

Dyscyplina: koszykówka IO Rio 2016
Data, godzina: 09.08.2016 20;30
Spotkanie; Brazylia K - Białoruś K
typ: 1 pol. powyżej 77.5
kurs: 3.35
buk: unibet-brak-polskiej-licencji!

Japonki niespodziewanie pokonały Brazylijki (82:66). Azjatki narzuciły niesamowite tempo gry czym wybiła gospodyniom nadzieje na sukces.Brazylijki chcąc odnieść pierwszy triumf na domowym turnieju olimpijskim muszą zagrać bardziej ambitnie i celnie rzucać całą drużyną nie tylko Iziane Castro Marques zdobywczyni 20 punkyów
Brazylijki zajmują ostatnie miejsce w grupie A tylko dwa punkty. Reprezentacja wciąż ma szansę na wyjście z grupy , nawet z dwóch początkowych porażkach. jeśli dzisiaj wygrają będą mieć Białorusinki za sobą w grupie i dwa mecze do rozegrania z Francią(nie mają szans) i ostatni mecz w grupie z Turczynkami o czwarte miejsce .
Białorusinki w pierwszym meczu przegrały z Japonkami 73:77 do przerwy 40-41
w drugim z Francją przegrany 72:73 do przerwy prowadzily 44-34.
Tak jak wczoraj stawiam na pierwszą połowę powyżej 77,5 pun. po tym samym kursie
co wczoraj 3,35

Przemas92ck

Post autor: Przemas92ck » 09-08-2016, 15:36

Dyscyplina: Piłka nożna Superpuchar
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real - Sevilla
Typ: Poniżej 2,5 Gola
Kurs: 2,25
Buk: Totolotek

Analiza:
Na dzień dzisiejszy przygotowałem bardzo ciekawy mecz który rozpocznie się o godzinie 20:45 w Trondheim.W którym zdobywca Ligi Mistrzów Real Madryt zmierzy się z Sevilla. Królewscy do tego spotkania podejdą w osłabionym składzie Zidane dał odpocząć swoim największym gwiazdom. W dzisiejszym meczu nie zagrają Ronaldo,Bale, Kroos,Pepe, Navas oraz Coentrao.Jest wiele spekulacji dotyczących występu Jamesa oraz Isco w dzisiejszym spotkaniu ich przydatność może okazać się kluczowa.Wciąż nie wiadomo czy od pierwszych minut gry zobaczymy Modrica.Real Madryt zmierzy się z drużyną Sevilli, która została przed sezonem przebudowana, ponieważ odszedł do PSG ich największy talent Unai Emery wraz z naszym reprezentatem Krychowiakiem. Z zespołem pożegnali się również Coke, Gameiro, Banega oraz Immobile, natomiast dołączyli Vazquez, Correa, Ganso,Ben Yedder,Kiyotake,Mercado, Vietto,Kranevitter oraz Sarabia,a przede wszystkim nowy szkoleniowiec Jorge Sampaoli. To wszystko sprawia że dzisiejszy mecz może być bardzo wyrównany, natomiast większa cześć gry może być toczona w środku pola a wynik jaki możemy ujrzeć na końcowej tablicy to bezbramkowy remis lub skromne zwycięstwo jednej z drużyn.

szymontom

Post autor: szymontom » 09-08-2016, 17:39

Pilka nozna kobiet
Igrzyska Olimpijskie
Niemcy - Kanada
09/08/2016 - 21:00
typ.under 2,5 gola
kurs.2,06
Totolotek
stawka 3/10

Analiza.

Dzisiaj ostatnie mecze grupowe i spotkanie o pierwsze miejsce w grupie pomiedzy ekipami Niemcy - Kanada.A,ze by bylo smieszniej to zwyciezca tej grupy trafi na drugi zespol z grupy G czyli Francja.Ekipa bardzo mocna i stawiam,ze Niemki nie sa zainteresowane gra z nimi,a wiec takze nie beda zainteresowane wygrana w dzisiejszym meczu...A przypomne ,ze tutaj prowadzi wlasnie Kanada z kompletem punktow...Dlatego stawiam,ze dzisiaj Niemki zadowola sie remisem ktory zagwarantuje im drugie miejsce w grupie i prawdopodobnie mecz w cwiercfinale z Chinkami lub Szwedkami,czyli ekipami znacznie slabszymi niz wspomniane Francuzki,badz minimalnie ulegna,sledzac jednoczesnie poczynania Australijek,ktore tylko bodajze przy pogromie Zimbabwe dzisiaj 7 golami moga wyprzedzic Niemki...Ile z tych dywagacji sie spelni juz nie dlugo sprawdzimy...

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 09-08-2016, 18:29

ANGLIA: Vanarama National League North
09.08.2016 20:45 United of Manchester - Telford
Typ: 2DNB
Stawka: 1/10
Kurs: 1.83
:bet365-brak-polskiej-licencji!: - toto nie ma tego typu w ofercie

2 kolejka rozgrywek. Pierwszy mecz to za mało by móc ocenić formę i przygotowanie piłkarzy obu drużyn do nowego sezonu, ale widać, że nie tylko ja, ale także buki skłaniają się ku wygranej gości. Początkowe kursy na gospodarzy rosną i są one już bliskie tych na przyjezdnych, które spadają wraz z typami na podział oczek. Nic dziwnego bo jak widać Telford ma patent na zespół United of Manchester. Wszystkie dotychczasowe, bezpośrednie spotkania tych ekip kończyły się zwycięstwem gości, z czego ostatni wysoką wygraną 5:1. Myślę, że w tym starciu po raz kolejny przyjezdni pokażą swoją wyższość nad gospodarzami i zgarną co najmniej 1 oczko.

artur2309

Post autor: artur2309 » 09-08-2016, 19:45

Rozgrywki: Olimpiada tenis singiel kobiety
Muguruza B., Garbine - Puig, Monica
typ 2
kurs 3.90
:plus: :plus: :plus: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

baku193

Post autor: baku193 » 09-08-2016, 20:46

Dyscyplina Piłka nożna IO Kobiety
Godz: 21:00
Spotkanie Niemcy-Kanada
Typ: Niemcy do połowy wygrają
Kurs 2.17
Buk :totolotek:
Analiza: W dniu jutrzejszym reprezentacja Niemiec podejmowała będzie drużynę z Kanady , Obie ekipy na tym turnieju zagrały już po 2 spotkania, Kanada moim zdaniem niespodziewanie jest liderem w tym momencie mając na koncie komplet punktów Niemcy natomiast mają 2 pozycję w grupie ponieważ zanotowali wysoką wygraną w pierwszym meczu z zespołem Zimbabwe,ale później już tylko podzielili się punktami z Australią. W tym spotkaniu moim zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów a co za tym idzie do zwycięstwa w grupie F jest ekipa naszych zachodnich sąsiadów, która w poprzednich 20 spotkaniach poniosła tylko 2 porażki, Kanada do tej pory przegrywała znacznie częsciej i według mnie w tym meczu to Niemcy powinny okazać się zespołem lepszym . Od 2003 roku obie drużyny spotykały się ze sobą już 5 krotnie, Kanada nigdy nie potrafiła ugrac nawet remisu , zawsze górą była ekipa z Niemiec i niezależnie czy mecz był rozgrywany na terenie Kanady czy Niemiec, ja jutro na to spotkanie mam kilka ciekawych typów, pierwszym na pewno będzie ogólne zwycięstwo Niemiec, drugi typ to ich wygrana już do połowy spotkania, można również zagrać na to iż ogólnie po 90 minutach spotkania okażę się zespołem o jednego gola lepszym, stawiam na dokładny wynik 1;0 do połowy oraz 2:1 po końcowym gwizdku sędziego.

:zle:

Awatar użytkownika
banczyk

Post autor: banczyk » 10-08-2016, 10:31

Dyscyplina: koszykówka IO Rio 2016
Data, godzina: 09.08.2016 20;30
Spotkanie; Brazylia K - Białoruś K
typ: 1 pol. powyżej 77.5
kurs: 3.35
buk: unibet-brak-polskiej-licencji!

Japonki niespodziewanie pokonały Brazylijki (82:66). Azjatki narzuciły niesamowite tempo gry czym wybiła gospodyniom nadzieje na sukces.Brazylijki chcąc odnieść pierwszy triumf na domowym turnieju olimpijskim muszą zagrać bardziej ambitnie i celnie rzucać całą drużyną nie tylko Iziane Castro Marques zdobywczyni 20 punkyów
Brazylijki zajmują ostatnie miejsce w grupie A tylko dwa punkty. Reprezentacja wciąż ma szansę na wyjście z grupy , nawet z dwóch początkowych porażkach. jeśli dzisiaj wygrają będą mieć Białorusinki za sobą w grupie i dwa mecze do rozegrania z Francią(nie mają szans) i ostatni mecz w grupie z Turczynkami o czwarte miejsce .
Białorusinki w pierwszym meczu przegrały z Japonkami 73:77 do przerwy 40-41
w drugim z Francją przegrany 72:73 do przerwy prowadzily 44-34.
Tak jak wczoraj stawiam na pierwszą połowę powyżej 77,5 pun. po tym samym kursie
co wczoraj 3,35 :minus:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 10-08-2016, 17:01

ANGLIA: Vanarama National League North
09.08.2016 20:45 United of Manchester - Telford
Typ: 2DNB
Stawka: 1/10
Kurs: 1.83
:bet365-brak-polskiej-licencji!: - toto nie ma tego typu w ofercie
:zwrot: 0:0

szymontom

Post autor: szymontom » 10-08-2016, 17:21

Pilka nozna kobiet
Igrzyska Olimpijskie
Niemcy - Kanada
09/08/2016 - 21:00
typ.under 2,5 gola :minus:
kurs.2,06
Totolotek
stawka 3/10

Analiza.

Dzisiaj ostatnie mecze grupowe i spotkanie o pierwsze miejsce w grupie pomiedzy ekipami Niemcy - Kanada.A,ze by bylo smieszniej to zwyciezca tej grupy trafi na drugi zespol z grupy G czyli Francja.Ekipa bardzo mocna i stawiam,ze Niemki nie sa zainteresowane gra z nimi,a wiec takze nie beda zainteresowane wygrana w dzisiejszym meczu...A przypomne ,ze tutaj prowadzi wlasnie Kanada z kompletem punktow...Dlatego stawiam,ze dzisiaj Niemki zadowola sie remisem ktory zagwarantuje im drugie miejsce w grupie i prawdopodobnie mecz w cwiercfinale z Chinkami lub Szwedkami,czyli ekipami znacznie slabszymi niz wspomniane Francuzki,badz minimalnie ulegna,sledzac jednoczesnie poczynania Australijek,ktore tylko bodajze przy pogromie Zimbabwe dzisiaj 7 golami moga wyprzedzic Niemki...Ile z tych dywagacji sie spelni juz nie dlugo sprawdzimy...

Przemas92ck

Post autor: Przemas92ck » 11-08-2016, 18:04

Dyscyplina: Piłka nożna Superpuchar
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real - Sevilla
Typ: Poniżej 2,5 Gola
Kurs: 2,25
Buk: Totolotek

Analiza:
Na dzień dzisiejszy przygotowałem bardzo ciekawy mecz który rozpocznie się o godzinie 20:45 w Trondheim.W którym zdobywca Ligi Mistrzów Real Madryt zmierzy się z Sevilla. Królewscy do tego spotkania podejdą w osłabionym składzie Zidane dał odpocząć swoim największym gwiazdom. W dzisiejszym meczu nie zagrają Ronaldo,Bale, Kroos,Pepe, Navas oraz Coentrao.Jest wiele spekulacji dotyczących występu Jamesa oraz Isco w dzisiejszym spotkaniu ich przydatność może okazać się kluczowa.Wciąż nie wiadomo czy od pierwszych minut gry zobaczymy Modrica.Real Madryt zmierzy się z drużyną Sevilli, która została przed sezonem przebudowana, ponieważ odszedł do PSG ich największy talent Unai Emery wraz z naszym reprezentatem Krychowiakiem. Z zespołem pożegnali się również Coke, Gameiro, Banega oraz Immobile, natomiast dołączyli Vazquez, Correa, Ganso,Ben Yedder,Kiyotake,Mercado, Vietto,Kranevitter oraz Sarabia,a przede wszystkim nowy szkoleniowiec Jorge Sampaoli. To wszystko sprawia że dzisiejszy mecz może być bardzo wyrównany, natomiast większa cześć gry może być toczona w środku pola a wynik jaki możemy ujrzeć na końcowej tablicy to bezbramkowy remis lub skromne zwycięstwo jednej z drużyn. :minus: :minus:

ODPOWIEDZ