AA Gent - AaB Alborg

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Guninho

AA Gent - AaB Alborg

Post autor: Guninho » 20-07-2007, 15:35

AA Gent - AaB Alborg
Spotkanie 3 rundy pucharu intertoto. Obie drużyny zaczynały przygodę z pucharem intertoto od 2 rundy. Zespół belgijski zmierzył się z zepsołem z Irlandii Północnej który bez większych problemów ograł 2:0 i 4:0. Z kolei zespół duński z trudem wyeliminował zespół z Finlandii wygrywając dzięki bramkom strzelonym na wyjeździe. Rok temu Gent odpadlo w 3 rundzie intertoto. Wyeliminował je zespół szwajcarski. Inny zespól duński rok temu awansowal do UEFA jednak na wlasnym stadionie przegrał 1:0. Myślę, że jeżeli Gent chce myśleć o awansie do kolejnej rundy musi to spotkanie spokojnie wygrać i tak teksie stanie. Stawiam wynik 1:0

Typ: AA Gent
Kurs: 1.80(unibet-brak-polskiej-licencji!)
Szanse: 8/10
wróciłem na forum po latach......

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 20-07-2007, 16:42

Guninho pisze: Myślę, że jeżeli Gent chce myśleć o awansie do kolejnej rundy musi to spotkanie spokojnie wygrać i tak teksie stanie. Stawiam wynik 1:0
Myśle że masz racje wynik 1:0 będzie ich satysfakcjonował. Powinni gładko wygrać w tym meczu i w następnym, ta decyzja zapadła po dobrym dwumeczu z zespołem z Irlandii pólnocnej. Stawiam więc na wygraną AA Gent

Cyjan

Re: AA Gent - AaB Alborg

Post autor: Cyjan » 20-07-2007, 20:57

Zgodzę się z wami, Gent wygrywając wysoko na wyjeździe w irlandii pokazał że poważnie podchodzi do intertoto. Myślę że wygra ale będzie wiecej bramek.

GENT-AALBORG LB 2,5 typ:2 kurs 1.75 totomix

Awatar użytkownika
Guninho

Post autor: Guninho » 23-07-2007, 10:00

Guninho pisze:Typ: AA Gent
Kurs: 1.80(unibet-brak-polskiej-licencji!)
Szanse: 8/10 :evil:
wynik 1:1
wróciłem na forum po latach......

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 23-07-2007, 17:00

Cyjan pisze: Gent wygrywając wysoko na wyjeździe w irlandii pokazał że poważnie podchodzi do intertoto
Chyba niezbyt poważnie podeszli do tego spotkania :cry: przez takie miernoty buki się wzbogacają.

ODPOWIEDZ