Aberdeen FC-Dundee United

Forum typerów o lidze szkockiej. Typy bukmacherskie na ligę szkocką. Nasi eksperci zarabiają na analizach Scottish Premier League. Sprawdź za darmo.
Regulamin forum
Scottish Premier League

Celtic, Ranwers i długo, długo nic? Tak mowa o lidze szkockiej. Scottish Premier League to najwyższa klasa rozgrywek piłkarskich w Szkocji. Mało znana, a więc dobra do łapania wysokich kursów!<br/>

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi szkockiej oraz profesjonalne analizy spotkań Scottish Premier League.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Scottish Premier League, opisy odbytych spotkań ligi szkockiej oraz analizy nadchodzących meczów w Scottish Premier League.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kalfi
#Weteran
#Weteran

Aberdeen FC-Dundee United

Post autor: Kalfi » 29-01-2008, 12:34

mecz:Aberdeen FC-Dundee United
Puchar szkocji
początek spotkania godzina:20.45

Ciekawy mecz w ramach pucharu Szkocji gdzie można chwycić według mnie dobry kurs. Przegladajac strony internetowe znalazłem kilka ciekawostek o tym meczu, orazmoje wlasne badania dały mi sygnał by typować tutaj zwycięzce tego meczu na druzyne gości.
Dundee jest wysoko w lidze, 3 ekipa, wygrała ostatnie 2 mecze ligowe w tym z Aberdeen i ma motywacje do walki o Puchar szkocji bo to jest jedna ze sciezek do gry w Eurospejskich Pucharach. Aberdeen ostatnio w gorszej formie gdyż, kilku zawodników jest kontuziowanych, co spowodowało 2 porazki w lidze. Mecz ten jest rozgrywany w formie przegrywajacy odpada, I wieksze szanse daje dundee które przystapi do meczu w najmocniejszym skladzie

Braki w Aberdeen
Scott Severin, Jamie Smith Derek Young .
Richie Byrne, Michael Hart Sone Aluko sidelines Stuart Duff

typ 2
kurs 2,5
betgun-brak-polskiej-licencji!

Awatar użytkownika
Zergonyac

Post autor: Zergonyac » 29-01-2008, 20:55

Widze, że na livescorze jest "post" tzn, że jest przełożony ? wie ktoś na kiedy ?

messinho

Post autor: messinho » 29-01-2008, 22:31

Zergonyac pisze:Widze, że na livescorze jest "post" tzn, że jest przełożony ? wie ktoś na kiedy ?
Na 5 Lutego Info z oficjalnej strony Dundee Utd.

Awatar użytkownika
Zergonyac

Post autor: Zergonyac » 29-01-2008, 23:34

Więc mój kupon musi poczekać do 5 lutego tak :/... ?

messinho

Post autor: messinho » 30-01-2008, 09:42

Zergonyac pisze:Więc mój kupon musi poczekać do 5 lutego tak :/... ?
Nie, Ja też miałem ten mecz na kuponie i został mi policzony po kursie 1,0

Awatar użytkownika
Zergonyac

Post autor: Zergonyac » 05-02-2008, 22:46

Kalfi gratuluję typu i dziękuję za razem :) Skorzystałem z typku (dałem bezpieczniej X2 na kursie 1.39) no i weszło ;] :plus:
70zł do przodu
pozdro !! :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus:

Awatar użytkownika
Kalfi
#Weteran
#Weteran

Post autor: Kalfi » 06-02-2008, 08:33

mecz:Aberdeen FC-Dundee United
Puchar szkocji
początek spotkania godzina:20.45

Ciekawy mecz w ramach pucharu Szkocji gdzie można chwycić według mnie dobry kurs. Przegladajac strony internetowe znalazłem kilka ciekawostek o tym meczu, orazmoje wlasne badania dały mi sygnał by typować tutaj zwycięzce tego meczu na druzyne gości.
Dundee jest wysoko w lidze, 3 ekipa, wygrała ostatnie 2 mecze ligowe w tym z Aberdeen i ma motywacje do walki o Puchar szkocji bo to jest jedna ze sciezek do gry w Eurospejskich Pucharach. Aberdeen ostatnio w gorszej formie gdyż, kilku zawodników jest kontuziowanych, co spowodowało 2 porazki w lidze. Mecz ten jest rozgrywany w formie przegrywajacy odpada, I wieksze szanse daje dundee które przystapi do meczu w najmocniejszym skladzie

Braki w Aberdeen
Scott Severin, Jamie Smith Derek Young .
Richie Byrne, Michael Hart Sone Aluko sidelines Stuart Duff

typ 2
kurs 2,5
betgun-brak-polskiej-licencji!
:plus:

ODPOWIEDZ