AC Milan - Liverpool

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
Awatar użytkownika
Sikor

AC Milan - Liverpool

Post autor: Sikor » 20-05-2007, 18:13

Witam. Chciałbym zaporoponowac mecz AC Milan - Liverpool. Zapowada się bardzo ciekawy mecz dwóch równo grających zespołów. AC Milan jest podbudowany po wygranej z ManU. Mimo 4 pozycji w tabeli Serie A druzyna Milanu gra piekny football. Angielski Liverpool uplasowal sie na 3 pozycji w Premier League. Mimo wielu porazek Angielska druzyna pragnie zdobyć Puchar Ligi Mistrzów.

Moj typ: 1

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 20-05-2007, 18:22

Mysle ze tutaj wyrga milan, ktory bedzie chcial za wszelka cene odegrac sei za final sprzed dwoch lat. Mysle ze mimo tego ze liverpool doszedl do fianlu to na tym sie jego przygoda zakonczy i nie zdobedzie pucharu. Moj typ aw Milanu.

Mal

Post autor: Mal » 20-05-2007, 20:22

Również się zgodzę co do Milanu, który po aferze w lecie cały sezon podporzątkował LM. Do tego z MU zagrali cudownie. W sobote nie zagrał żaden z podstawowych zawodników, więc zmęczenie odpada. Do tego chęć rewanżu za finał sprzed 2 lat i Kaka.

masterfisz

Post autor: masterfisz » 21-05-2007, 09:42

ja postawiłem wczoraj na bet at home kombinacyjny atletico-barca 2/2 i milan-liverpool 1/1 za 4 zł :P połowe mam teraz czekam na milan i na 5 dyszek które mam do wyciągniecia

Piotrek12345

Post autor: Piotrek12345 » 21-05-2007, 10:58

Oj niebyłbym tego Milanu tak pewien. Pewnie wielu z nas pamięta Stambuł 2 lata temu. Ja będę napewno kibicował Liverpoolowi i to w cale nie z sentymentu do tej drużyny. Milan w tym sezonie już wymęczył "dogrywkowe" 1:0 z Celticiem zaś Liverpool dotarł do finału bez większego problemu. Z piłkarskiego punktu widzenia faworytem jest Milan jednak Liverpool w piłkę grać potrafi.
Mój typ Liverpool z X

Awatar użytkownika
marecki85
#Weteran
#Weteran

Post autor: marecki85 » 21-05-2007, 13:23

jezeli milan zagra tak samo jak z manchesterem to liverpool nie ma szans :)
na pewno tez beda chcieli sie zrehabilitowac za porazke sprzed 2 lat.z ktorej pewnie wyciagnneli wnioski
typ- 1

Awatar użytkownika
szczoor26

Post autor: szczoor26 » 21-05-2007, 14:18

Wielu graczy Milanu, którzy grali 2 lata temu doskonale pamięta gorycz porażki z Liverpoolem. Gdy niedawno oglądałem powtórkę tamtego spotkania od razu rzucała się w oczy wielka przewaga Milanu nad ekipą The Reds. Milan przyspał drugą połowę meczu, co doprowodziło później do dogrywki i pechowych rzutów karnych, które jak wiemy zawsze są loterią i nie ukazują prawdziwej wartości zespołu. Liczę, że zespół Rossonerich wyciągnął dobre wnioski na przyszłość, które zaprocentują podczas środowego wieczoru :wink: Dla większości graczy Milanu jest to ostatnia szansa na zdobycię pucharu Champions Lige - chodzi tu o zaawansowany wiek, inni natomist mogą zdobyć go już któryś raz. Milan ma szanse powtórzyć wielki wyczyn swoich poprzedników - chodzi tu o ekipę Rossonerich, która w 1994 w wielkim finale Ligi Mistrzów również rozgrywanym w Atenach rozgromiała faworyzowany dream team ówczesnej Barcelony 4-0. Milan jak narazie ma szczęście co do Aten, a trzeba dodać, że wtedy w szeregach Katalończyków grały takie gwiazdy jak Ronald Koeman, Michael Laudrup, Christo Stoiczkow czy Romario.

Mój typ - oczywiście 1, go Milan :!: :!: .
Anaheim Might Ducks

jerzu89

Post autor: jerzu89 » 21-05-2007, 15:32

warto posdtawic na over 2.5 bo mozemy zobaczyc wiele bramek i wspaniale widowisko na miare tamtego sprzed dwoch lat.. moim faworytem jest milan, ktory bedzie sie chcial odegrac za final sprzed dwoch lat.. typ 1

goesorama771

Post autor: goesorama771 » 22-05-2007, 19:29

AC Milan - Liverpool / Która drużyna wygra Puchar?
AC MILAN @ 1.67

W sumie to z reguły nie obstawiam finałów ;) Środowy mecz ligi mistrzów jest najważniejszym meczem w sezonie, dla obu klubów zarówno dla Milanu jak i ekipy z Liverpoolu. Licze na to że ekipa z Milanu z bagażem doświadczen z ostatniego finalu nie popelni tych samych bledow i wygra jutrzejsze spotkanie .

Sędzia: Herbert Fandel

Milan: Dida - Nesta, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Kaka, Seedorf, Gilardino

Liverpool: Reina - Riise, Agger, Carragher, Finnan, Mascherano, Gerrard, Alonso, Pennant, Kuijt, Crouch

Awatar użytkownika
Gurianus

Post autor: Gurianus » 22-05-2007, 21:03

Bardzo ciezki mecz do wytypowania. faworytem jest Milan, ale ja stawiam i bede kibicowal Liverpoolowi. Milan bedzie chcial sie odegrac za przegrany final z przed 2 lat, natomiast Liverpool drugi raz pokazac wyzszosc nad Milanem
moj typ-2

Ted

Post autor: Ted » 23-05-2007, 08:53

Milam fartem pokonujac Man Utd pokazal swoj styl gry, ktory sie rozni od typowo defensywnych wloskich. Graja otwarta i szybka pilke, strzelaja po 2-3 gole. Moim typem jest Milan do polowy, po kursie cos kolo 2,90.

Awatar użytkownika
Mefiu
#Weteran
#Weteran

Post autor: Mefiu » 23-05-2007, 09:02

Ja się przychylam do zwycięstwa drużyny włoskiej. Dla mnie grają lepszą piłkę. W ostatniej kolejce grali bez podstawowych zawodników także wszyscy na pewno są wypoczęci i zdolni do gry. Walka z pewnością będzie ostra, jak dla mnie będzie sporo bramek, minimum 3. Liverpool co prawda przeszedł do finału bez większych problemów ale jeśli Milan zagra tak jak z Manchesterem to puchar będzie należeć do nich.

Moje typy:

over 2,5
Awans (Wygrana Pucharu) - Milan :mrgreen:
Gram, żeby grać.

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 23-05-2007, 10:08

Milan - Liverpool

Na ten mecz czekam od dawna. Milan glodny sucesu, wszyscy w klubie, nawet pan Berlusconi, mowia otwarcie o zadzy rewanzu za poprzedni final sprzed 2 lat. Milan jest w swietnej dyspozycji. Starsi zawodnicy jak np Clarence Seedor, ktory jest w wysmienitej formie, wedlug mnie teraz najlepsze mecze w swoim zyciu. nigdy nie byl w tak rewelacyjnej formie. Milan ma wiele atutow, napewno zapowiada sie nam kilka interesujacych pojedynkow idywidualnych jak np Gerard vs. Gattuso. Gerard wypowiadal sie bardzo prowokujaca w stosunku do pomocnika Milanu wiec obawiam sie troche czerwonej kartki dla ostro grajacego gattuso. Mysle ze milan grajacy fontastyczna pilke zwyciezy i zdobedzie puchar

pradopodobne sklady:

Milan: Dida; Massimo Oddo, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, Marek Jankulovski; Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini; Kaká, Clarence Seedorf; Filippo Inzaghi.

Liverpool: Pepe Reina; Steve Finnan, Jamie Carragher, Daniel Agger, John Arne Riise; Steven Gerrard, Javier Mascherano, Xabi Alonso, Boudewijn Zenden/Harry Kewell; Peter
Crouch, Dirk Kuyt.

jezeli juz sie trzymamy troche takich przysadow jak Ateny sa szczesliwe dla Milanu to wspomne jeszcze ze dzisiejszy sedzia tez jest dla nich bardzo szczesliwy. Prowadzil 5 meczow milanu z czego rossoneri wygrali wszystkie, sedziowal takze trzy mecze liverpoolu w ktorych The Reds 2 przegrali i jeden zremisowali, a w tych meczach nie potrafili strzelic gola. :mrgreen: :mrgreen:

moje typy na ten mecz

Milan - Liverpool 1 2.3

Milan - Liverpool(aw) 1 1.7

Milan - Liverpool under/over 2.5 1 1.65

Liverpool (strz./nie strz.) 2 2.3

goesorama771

Post autor: goesorama771 » 23-05-2007, 11:23

Gattuso otrzyma kartkę w regulaminowym czasie gry?
Typ: Tak
Kurs: 2.80
Buk: expekt-brak-polskiej-licencji!

Dlaczego taki typ ?

Gattuso to typowy walczak, nigdy nie cofa nogi :) zawsze walczy do konca... a to nie powinno umknąć uwadze niemieckiego arbitra :)

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 23-05-2007, 11:33

goesorama771 pisze:Gattuso otrzyma kartkę w regulaminowym czasie gry?
Typ: Tak
Kurs: 2.80
Buk: expekt-brak-polskiej-licencji!

Dlaczego taki typ ?

Gattuso to typowy walczak, nigdy nie cofa nogi :) zawsze walczy do konca... a to nie powinno umknąć uwadze niemieckiego arbitra :)
hehe bardzo dobry typ. Jak juz pisalem wyzej Gerard wyzwal na pojedynek Gatusso, obaj zawodnicy sie nie lubia i prowokuja. musle ze zolta kartka to spokojnie dostanie. bardzo obawiam sie czerwonej dla tego zawodnika, bo to by bylo duze oslabie nie dla milanu.

naprawde dobry typ. pozyczam :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
jarek1
#Weteran
#Weteran

Post autor: jarek1 » 23-05-2007, 13:29

:arrow: AC Milan - Liverpool FC 1 2.30

Milan pod koniec sezonu wyraznie złapał wysoką forme i to jego bukmacherzy obstawiaja jako faworyta. W szczytowej formie jest dwoch gwiazdorow mediolanskiego klubu czyli Seedorf i Kaka. Liverpool choc zespol ma solidny mysle ze moze sobie nie poradzic z wloskim klubem. Jesli Włosi szybko strzelą bramke moze być po meczu.

rhomus

Post autor: rhomus » 23-05-2007, 13:30

No ciekawy typ. Warto postawić bo Gatusso lubi "zygać" :D
A tak serio to ja również typuję na Milan. Naprawdę jest w dobrej formie. W ostatnim meczu ligowym przegrali, ale to dlatego, że się oszczędzali na Ligę Mistrzów.
Milan strzela bardzo dużo bramek i nie sądzę żeby ten mecz zakończył się bezbramkowym wynikiem. Stawiam na wygraną meczu w regulaminowym czasie gry. Nie sądzę żeby doszło do powtórki z 2005 roku :)

Awatar użytkownika
pawel16
#Weteran
#Weteran

Post autor: pawel16 » 23-05-2007, 13:42

Już się nie mogłem doczekać tego spotkania. . :mrgreen: Gdyż uważam że można na tym trochę zarobić he he.. Nie będę pisał żadnych statystyk ani opisywał klubów bo przecież wszyscy bardzo dobrze je znają. . Piszę tylko tyle że wg mnie AC milan to duzo lepsza i bardziej doświadczona drużyna niż Liverpool.. Grają świetnie w lidze jak i w innych imprezach.Są świetnie przygotowani do tego meczu no i oczywiście mają świetnych piłkarzy. .

Więc mój typ na dziś :

AC Milan - Liverpool - 1 2.2 :mrgreen: :mrgreen:

HT- 1 3.00 :mrgreen: :mrgreen:

Ilość goli;

OVER :mrgreen:

ŚWietnie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24-05-2007, 09:38 przez pawel16, łącznie zmieniany 1 raz.
Już ponad 6lat na forum. .

Dawid84

Post autor: Dawid84 » 23-05-2007, 13:57

Dla mnie ciekawym typem na ten mecz jest zakłąd na to, że Kaka strzeli gola. Kurs zachęcający bo 3,10.
Kaka strzelił wtej edycji już 10 goli z czego w ostatnich 4 meczach tylko w 1 nie zdobył gola ( w ćwierćfinale w Monachium). Strzelał natomiast w meczu wcześniejszym na San Siro (na 2-1 z karnego, FT 2-2), w półfinale na Old Trafford 2 gole (FT 3-2), oraz 1 trafienie w rewanżu (na 1-0, FT 3-0).

Warto zagrać za niewielką stawkę lub dołączyć do kuponu systemowego.
... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak..

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 23-05-2007, 16:36

AC Milan v Liverpool
Dziś o godz.20:45 na ateńskim Stadionie Olimpijskim OACA Spyro Louis spotkają się dwa potężne kluby.AC Milan będzie rywalizował z Liverpoolem o najważniejsze klubowe trofeum w Europie.Będzie to najciekawszy mecz tego roku jak dla mnie,na ten mecz czekali miliony kibicow.Będzie to drugi finał tych drużyn z przed dwóch lat.Takiego finału się ja nie spodziewałem,po wygranej Manch.Utd nad Romą aż 7:1, pomyślałem sobie że to oni będą grali w Finale, a tu co jednak AC Milan wygrał z Manch.Utd.AC Milan od jakiegoś czasu mnie zaskakuje swoją dobrą grą,natomiast Liverpool wręcz przeciwnie,kiedyś może i grał dobrze, ale teraz gra jakoś inaczej, nie stwierdzając ostatnich meczy tej drużyny, bo jak wiadomo grali w rezerwach.Takie mecze ligi mistrzów, zawsze przysparzają o dreszcze i elektryzują całą Europe, a nawet można powiedziec że cały świat.Takie mecze zawsze są emocjonujące do samego końca.Pamiętam pewnie z przed lat mecz tych ekip w finale ligi mistrzów.Pamiętamy jak to Milan prowadził w spotkaniu aż 3:0 i był raczej pewny zwycięstwa, ale jak wiadomo Livepool jeszcze wyrownał na 3:3 i w karnych wygrał.Dziś los da szanse Milanowi się zrewanżowac za to spotkanie.Dla Milanu będzie to jedenasty finał Ligi Mistrzów, piłkarze Milanu sześciokrotnie wygrywali, a cztery razy przegrali.Natomiast Liverpool będzie grał po raz siódmy, mając na swym koncie pięć zwycięstw i jedną porażkę.Milan z Angielskimi klubami grał 24 razy,zanotowal 9 wygranych, 7 remisów i 8 porażek.Natomiast Liverpool z Włoskimi klubami spotkał się 16 razy,wygrywając 8 razy i tak samo przegrywając.Milan żeby przejśc do Finału po koleji grał z takimi klubami jak Belgrad i wygranym meczu u siebie 1:0, a później 1:2 na wyjeździe w klasyfikacjach.Natomiast w grupie grał z takimi ekipami jak:Lille ,AEK czy też Anderlecht.AC Milan w grupie H zajoł pierwsze miejsce z dorobkiem 10pkt, na 6 spotkań wygral 3 razy, 1 remisował i 2 przegrał, a ich bilans bramkowy wynosił 8-4.W następne rundzie zmierzyli się z Celiticiem, w pierwszym meczu był wynik 0:0, ale w drugim wygrali 1:0 i weszli do 1/4 finału.W tej rundzie zmierzyli się z Bayernem Monachium.Bo bardzo dobrej grze oby dwu zepołów w pierwszym meczu padł wynik 2:2,ale już w drugim to Milan wygral 2:0 i wszedł do 1/2 fianłu.Tam natomiast na potkał na swojej drodze osłabiony Manch.Utd, z którym w pierwszym meczu przegrał 3:2,ale już w drugim wygrał 3:0 i tak właśnie dotarł Mialan to fianału.Można powiedziec że Milan w paru meczach farta, a może i to umiejętnośc tego zespołu dała im taki rezultat.Natomiast Livepool też grał w klasyfikacjach, w tym meczu grał z Maccabi Haife, na wyjeździe był wynik 1:1, ale już później Liverpool wygral u siebie 2:1.W grupie C Liverpool gral z PSV, Bordeaux i Galatasaray.W tej grupie zajeli tak samo pierwsze miejsce jak dziś ich rywale,zdobyli wtedy 13pkt,na 6 spotkań wygrali 4 razy,tylko 1 raz remisowali i 1 raz przegrali, a ich bilans bramkowy wynosił 11-5.W 1/8 Liverpool gral z FC Barcelona, w pierwszy mecz wygrał z nimi 1:2, a później w drugim także wygral 1:0 i przeszedł dalej.Natomiast w 1/4 fianału grał z PSV Eindhoven z ktorym leciutko sobie poradził, wygrywając w pierwszym meczu 0:3, a w drugim 1:0.W 1/2 finału grał z Chelsea Londyn, bo bardzo zaciętych dwoch spotkaniach co było w nich jedna wygrana Chelsea 1:0 i druga Liverpool, to właśnie Liverpool wygrał na karnych i wszedł do wielkiego finału.Dziś Milan w tym spotkaniu zagra takim ustawieniem 4-3-2-1, w postawowej jedenastce na dzisiejsze spotkanie powinni wyjsc tacy gracze:Dida, Nesta, Maldini, Jankulovski, Gattuso, Oddo i Inzaghi,,Pirlo, Ambrosini, Seedorf i Kaká.Natomiast Liverpool ma grac takim ustawieniem 4-4-2.W bramce powinien stac Reina, w obronie powinni byc Finnan, Agger, Carragher, Riise. W pomocy obok Gerrarda i Mascherano spodziewany jest występ Xabiego Alonso. Pod sporym znakiem zapytania stoi udział w meczu Zendena i Sissoko, którzy zmagają się z urazami. W ataku powinniśmy zobaczyć Kuyta oraz Croucha.Dzisiejszy mecz poprowadzi Niemiec Herbert Fandel, który jak prowadził spotkanie AC Milan z Liverpoolem to zawsze wygrywali piłkarze AC Milanu, a jak wiadomo Liverpool nie strzelil im nigdy bramki.Czy ten sędzia przynosi im szczęście czy może tak sędziuje, nigdy nie wiadomo.W tym meczu możemy byc jednego pewni że to spotkanie będzie bardzo emocjonujące do samego końca.Ja w tym meczu stawiam na gospodarzy czyli Milan.

GOSPODARZE:
2007-05-19 H Udinese L - 2:3
2007-05-13 A Catania D - 1:1
2007-05-06 H Fiorentina D - 0:0
2007-05-02 H Manchester United W - 3:0
2007-04-28 A Torino W - 0:1
2007-04-24 A Manchester United L - 3:2
2007-04-21 H Cagliari W - 3:1
2007-04-18 A Ascoli W - 2:5
2007-04-15 A Messina W - 1:3
2007-04-11 A Bayern Munchen W - 0:2

GOSCIE:
2007-05-13 H Charlton D - 2:2
2007-05-05 A Fulham L - 1:0
2007-05-01 H Chelsea W - 5:1
2007-04-28 A Portsmouth L - 2:1
2007-04-25 A Chelsea L - 1:0
2007-04-21 H Wigan W - 2:0
2007-04-18 H Middlesbrough W - 2:0
2007-04-14 A Manchester City D - 0:0
2007-04-11 H PSV Eindhoven W - 1:0
2007-04-07 A Reading W - 1:2

Przewidywane składy:
Milan: Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kaká, Inzaghi.
Liverpool: Reina; Finnan, Agger, Carragher, Riise; Gerrard, Mascherano, Xabi Alonso, Zenden; Crouch, Kuyt.
Ławki rezerwowych:
Milan: Kalac, Cafu, Kaladze, Favalli, Brocchi, Gourcuff, Gilardino.
Liverpool: Dudek, Arbeloa, Hyypia, Pennant, Gonzalez, Fowler, Bellamy.
Trenerzy:
Milan: Carlo Ancelotti.
Liverpool: Rafael Benitez.
Zawieszeni:
Milan: Ronaldo.
Liverpool: nikt nie jest zawieszony
Kontuzje:
Milan: nikt nie jest kontuzjowany
Liverpool: Sissoko.

Moje typy:
Milan-Liverpool-1 kurs:2.10pln 7/10
Milan v Liverpool połowa czasu-X 1.90pln 6/10
Łączna liczba goli
2 lub 3 kurs:2.00pln 7/10
AC Milan -1X kurs:1.30pln 9/10
Pierwsza bramka:Milan kurs:1.90pln 8/10
Obie drużyny strzelą gola -kurs:1.80pln 8/10
Awans Milan 8/10
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

jerzu89

Post autor: jerzu89 » 23-05-2007, 17:01

tez uwazam ze kaka strzeli bramke, sam postawilem na ten zaklad niewielka sumke.. co do ilosci bramek to moze byc loteria i moze pasc duzo a rownie dobrze moze pasc niewiele bramek.. moj typ to 1 i awans milanu

Ziko23

Post autor: Ziko23 » 23-05-2007, 18:30

Finał Ligi mistrzów. Myślę że piłkarze Milanu postawili sobie za punkt honoru zwycięstwo w dzisiejszym meczu. Zapewne do dziś pamiętają klęskę w Stambule sprzed dwóch lat. W dzisiejszym spotkaniu zagra aż 7 piłkarzy z tamtego finału w drużynie Milanu. Jest to jedyne trofeum które Milan może zdobyc w tym sezonie. Kiepsko im poszło w lidze, odpadli z Pucharu Włoch, została tylko Liga mistrzów. W swietnej formie jest ostatnio Kaka i Seedorf, myślę że obsłuża Inzaghiego kilkoma dobrymi podaniami a "lis" pola karnego zamieni je na bramki. Finał sprzed dwóch lat włosi przegrali w głowach, 3-0 do przerwy i byli za pewni siebie, mysle ze dzisiaj nie bedzie trzeba ich specjalnie motywowac i nie powtórza bledu sprzed dwoch lat. Mysle ze Milan uzyska prowadzenie w pierwszej czesci meczu i nie odda go do konca Finału.
Moj typ to 1

PretO

Post autor: PretO » 23-05-2007, 19:29

Wiec tak cos odemnie :]

Milan jest na fali ( tylko w Lidze Mistrzow ) sadze ze wygraja 1 bramka z Liverpolem.
Musza sie zrewanzowac za final z przed 2 lat.
I w koncu musza wygrac ten final bo jak nie teraz to kiedy :>

A Liverpol to nie ta sama druzyna co 2 lata temu kiedy wygrywali lige mistrzow :/

Moj typ 1 chociaz sercem bede z Liverpolem :p

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 23-05-2007, 21:41

koles pisze:Moje typy:
Milan-Liverpool-1 kurs:2.10pln 7/10 :mrgreen:
Milan v Liverpool połowa czasu-X 1.90pln 6/10 :evil: a miałem tu postawic na Milan do pierwszej połowy
Łączna liczba goli
2 lub 3 kurs:2.00pln 7/10 :mrgreen:
AC Milan -1X kurs:1.30pln 9/10 :mrgreen:
Pierwsza bramka:Milan kurs:1.90pln 8/10 :mrgreen:
Obie drużyny strzelą gola -kurs:1.80pln 8/10 :mrgreen:
Awans Milan 8/10 :mrgreen:
ładnie weszło 6/7 weszło Milan wygral 2:1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 23-05-2007, 21:44

Milan - Liverpool 1 2.3 :mrgreen: