Argentyna - Brazylia

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
byly_moderator

Argentyna - Brazylia

Post autor: byly_moderator » 15-07-2007, 09:38

Argentyna - Brazylia

Sklad finalu byl do przewidzenia... dojdzie do powtorki meczu z ostatniego turnieju. wtedy to takze oslabiona, z praktycznie drugim skladem brazylia pokonala faworyzowanych argentynczykow w rzutach karnych. Dzis napewno Argentyna pamieta o tamtym meczu i napewno pala rzadza rewanzu za ta porazke. Graja od poczatku turnieju fenomenalnie a brzylia nie ma argumentow zeby ich zatrzymac. Argentyna dysponuje skladem marzen. Do wielkiej formy powrocil Riquelme, nie chciany swego czasu w Barcelonie. Kilka razy swoj geniusz pokazal Messi, np, cudowny gol w polfinaloywym meczu z meksykiem. Obie druzyny znaja sie bardzo dobrze i o zadnym elemencie zaskoczenia nie ma mowy. Brazylia troche sie rozkrecila, ale to nadal nie jest ta brazylia jaka chcemy ogladac i w tym meczu skazuje ich na porazke. Dzis argentyna siegnie po pierwszy po bardzo dlugiej przerwie puchar ameryki!

typ. Argentyna
kurs 1.9

Awatar użytkownika
jarek1
#Weteran
#Weteran

Post autor: jarek1 » 15-07-2007, 15:21

Argentyna - Brazylia @ Argentina to win Copa America [1,54 @ 10bet-brak-polskiej-licencji!] -->8/10

Argentyna prezentuje na tym turnieju piękny football a zarazem skuteczny. Warte odnotowania jest to że wygrali do tej pory wszystkie spotkania i został im tylko jeden mecz… najważniejszy. Brazylia też miała kilka dobry spotkań ale większości były to spotkania ze słabszymi zespołami. Kiedy grali z silniejszą ekipą mieli sporo problemów (np. Meksyk, Urugwaj). Widoczny jest brak Kaki i Ronaldinho a tacy zawodnicy jak Messi, Riquelme, Tevez czy Milito powinni to wkorzytać i zdobyć puchar, i taki jest mój typ.

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 15-07-2007, 18:46

Ja w tym meczu postawię na Argentynę, bardzo lubię tą reprezentacje i życzę dla niej jak najlepiej i żeby w dzisiejszym spotkaniu wygrali z Brazylią.Przecież widac jak gra od nie dawna Argentyna a jak Brazylia.Mój typ:Argentyna
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

GF

Post autor: GF » 15-07-2007, 20:35

Dla mnie zdecydowanym faworytem w tym turnieju jest Argentyna. W bramkach maja az 16-3 w 5 meczach! Sadze ze bedzie to ciekawe widowisko jednak ostatni gol jaki stracila Argentyna byl w drugim meczu grupowym. Od tego czasu wygrali 1-0, 4-0 i 3-0 takze sadze ze to tez za nimi przemawia. Sa w lepszej formie i to wlasnie teraz nadaza sie okazja zeby pokonac Canarinios. typ: Argentyna

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 15-07-2007, 20:36

Ja nie jestem specjalnym fanem ani jednej ani drugiej reprezentacji, wogóle jakoś piłka Ameryki płd. mnie aż tak nie zachwyca (no oprócz finału Brazylia-Argentyna :mrgreen: ) Jeśli chodzi o ten mecz to stawiam na Argentyne, myśle że wygrająz Brazylią. Dobrze im szło w tym turnirju i niech zapieczętują to wygraną w finale z odwiecznym rywalem.No i stawiam na Argentyne też bo grają tam Heinze i Tevez (może już MU) i inni zawodnicy jak Crespo itp., wiem jak ci zawodnicy grają i wiem na co ich stać, można by powiedzieć że znam tą reprezentacje lepiej od Brazylii.A z Brazyli to znam Robinho i tyle, reszta to wielka niewiadoma dla mnie.

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 16-07-2007, 09:42

typ. Argentyna
kurs 1.9
szkoda gadac...
gdybby nie ten slupek zaraz po golu Baptisty moze byloby inaczej....
ale potem milito samoboj i poszedlem spac bo sie ..... zdenerwowalem ;)

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 16-07-2007, 11:03

koles pisze:Mój typ:Argentyna :evil:
szkoda że przegrali
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

GF

Post autor: GF » 16-07-2007, 11:12

Dla mnie zdecydowanym faworytem w tym turnieju jest Argentyna. W bramkach maja az 16-3 w 5 meczach! Sadze ze bedzie to ciekawe widowisko jednak ostatni gol jaki stracila Argentyna byl w drugim meczu grupowym. Od tego czasu wygrali 1-0, 4-0 i 3-0 takze sadze ze to tez za nimi przemawia. Sa w lepszej formie i to wlasnie teraz nadaza sie okazja zeby pokonac Canarinios. typ: Argentyna
No coz wielki faworyt a poległ - bywa :/

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 16-07-2007, 16:26

Argentyna mnie zawiodła na całej lini. Nie tylko żę przegrali i zawalili mi kupon, to nadomiar złego przegrali tak chaniebnie bo aż 3-0 i to odwiecznym rywalem Brazylią. Szkoda poprostu szkoda a tak na nich liczyłem.

ODPOWIEDZ