Dyscyplina Piłka nożna LM
Godz: 21:05
Spotkanie Roma-Lyon
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.35
Buk :sb:
Analiza: Rewanżowe spotkanie w piłkarskiej Lidze Europy, Włoska Roma na własnym stadionie podejmowała będzie drużynę Francuskiego Lyonu, w pierwszym meczu gospodarze wygrali 4:2 a Roma zanotowała 3 porażkę z rzędu w różnych rozgrywkach, teraz gospodarze w końcu muszą się obudzić bowiem na swoim stadionie po prostu nie przystoi im przegrać, tym bardziej iż Roma właśnie u siebie na stadionie pokazywała już w obecnym sezonie iż potrafi wygrywać bardzo wysoko i strzelać mnóstwo bramek , Między innymi z zespołami takimi jak : Pilzno, Crotone, Astra , Sampdoria, Fiorentina oraz Torino - strzelone po 4 bramki , Lyon natomiast w swoich poprzednich 10 meczach wyjazdowych , 5 zwycięstw 3 porażki oraz 2 podziały punktów. Myślę że w tym meczu to gospodarze od początku do końca kontrolować będa jego przebieg i to oni na koniec będą zespołem zwycięskim w takim meczu cięzko też nie liczyć na over bramkowy, bowiem jak już pisałem wcześniej Roma mnóstwo bramek na swoim stadionie zdobywa i zazwyczaj pokrywa spore overy , Lyon natomiast rzadko spotkanie wyjazdowe przegra do zera wiec można liczyć na to iż Również na tym stadionie co najmniej jednego gola będzie w stanie strzelić, stawiam na wygraną gospodarzy oraz na dokładny wynik 3:1 po 90 minutach tej rywalizacji.