Beligijska Jupiler League 2016/2017, Kolejka: 10 Play Off, 19-21.05.2017
Jupiler Pro League
Eerste klasse/ Division 1 lub Jupiler Pro League to nazwy najwyższej w hierarchii klasy męskich ligowych rozgrywek piłkarskich w Belgii. Co roku w Jupiler Pro League o mistrzostwo Belgii rywalizująmiędzy innymi Anderlecht Bruksela, czy Club Brugie.
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi belgijskiej oraz profesjonalne analizy spotkań Jupiler Pro League.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Jupiler Pro League, opisy odbytych spotkań ligi belgijskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Jupiler Pro League.
- Leszczu
Beligijska Jupiler League 2016/2017, Kolejka: 10 Play Off, 19-21.05.2017
Grupa mistrzowska
21.05. 14:30 Anderlecht - Oostende
21.05. 14:30 Club Brugge - Gent
21.05. 14:30 Waregem - Charleroi
Grupa Ligi Europejskiej
19.05. 20:30 St. Gilloise - Waasland-Beveren
19.05. 20:30 St. Liege - Lierse
19.05. 20:30 St. Truiden - KV Mechelen
20.05. 20:00 KSV Roeselare - Eupen
20.05. 20:00 Lokeren - Genk
20.05. 20:00 Mouscron - Kortrijk
Cześć, słyszałem, że dobrze typujesz!
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych!
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody!
-
baku193
Re: Beligijska Jupiler League 2016/2017, Kolejka: 10 Play Off, 19-21.05.2017
Godz: 20:30
Spotkanie Gent-Waregem
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.35
Buk Sportingbull
Analiza: Gent na własnym stadionie w tej kolejce podejmował będzie ekipę Waregem. Gospodarze są już od samego początku faworytem do zdobycia kompletu punktów , nie dośc że grać będą na swoim boisku to jeszcze grają z najsłabiej radzącym sobie na wyjazdach zespołem z Waregem. Gent obecnie zajmuję 3 pozycję w ligowej klasyfikacji ma 4 punkty przewagi nad 4 w tabeli zespołem oraz 4 punkty starty do pozycji numer 2. Gospodarze nie wygrali od 3 spotkań zanotowali w tym czasie 2 podziały punktów oraz 1 porażkę , tutaj moim zdaniem powinni sobie poradzić, goście bowiem jak już wspominałem na wyjazdach grają strasznie słabo , dopiero w poprzedniej kolejce zdołali ugrać pierwsze punkty od kilku dobrych spotkań, gospodarze natomiast po podziale na grupy zanotowali dopiero 1 porażkę ich bilans bramkowy to 10;7 więc myślę ze to niezły wynik, szkoda tylko tych remisów bowiem tych punktów mogło być więcej, stawiam iż po jutrzejszym spotkaniu goście dopiszą punkty do tabeli, stawiam na dokładny wynik 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji, myślę że goście bramkę tutaj będą w stanie strzelić,ale punktów nie zdobędą.
- blazejmilan
Re: Beligijska Jupiler League 2016/2017, Kolejka: 10 Play Off, 19-21.05.2017
Oostende - Club Brugge
Typ: 2
Kurs: 1.90
Bukmacher:
Po ostatnim remisie z Anderlechtem szanse Brugge na mistrzostwo zmalały. Pierwsze miejsce zapewnia udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Szanse można przedłużyć wygrywając dzisiaj i liczyć na potknięcie wyjazdowe Anderlechtu. To możliwe bo Anderlecht swoją grą jakoś na kolana nie rzuca, w każdym razie nie pozostaje nic innego jak wygrać i czekać. FC Brugge pokonało gospodarzy w tym sezonie dwukrotnie, więc kolejne zwycięstwo jest jak najbardziej realne, tym bardziej że Oostende właściwie gra o pietruszkę.
2 FC Brugge 8 3 3 2 13:11 2 42
5 Oostende 8 2 3 3 10:13 -3 34
Typer kwietnia 2017