Brann Bergen - Stabaek IF

Analizy i typy bukmacherskie piłki nożnej w Skandynawii. Tylko u nas profesjonalne podejście ekspertów do takich krajów jak: Norwegia, Szwecja, Finlandia i Dania.
Regulamin forum
Ligi skandynawskie

Na północy grają inaczej. Ligi skandynawskie w piłce nożnej to Finlandia, Szwecja, Norwegia i Dania. Każda z nich gra systemem wiosna – jesień, a więc jeden rok – jeden mistrz.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania lig skandynawskich oraz profesjonalne analizy spotkań północnych meczów.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig skandynawskich, opisy odbytych spotkań ligi szwedzkiej, fińskiej, duńskiej i norweskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Skandynawii.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Brann Bergen - Stabaek IF

Post autor: Yankes » 17-07-2010, 13:19

Brann Bergen - Stabaek IF 1 @ 2.25 gamebookers-brak-polskiej-licencji! 4/10
18.07.20 # 18.00 Norway, Tippeligaen

Ekipa z Bergen choć nisko w tabeli norweskiej Tippeligaen (12/17 pkt.) to w ostatnich 3 meczach pozostaje bez porażki (wygrane z Aalesunds 2:1 i Kongsvinger 3:0, oraz remis z Haugesund 1:1). U siebie na Brann Stadion grają przyzwoicie (3-3-2) dużo lepiej niż na stadionach rywali (1-2-5). Jutro w ekipe "Bergens stolthet" nie zagrają zawieszeni za nadmiar kartek obrońca/pomocnik Eirik Bakke , oraz pomocnikm Petter Vaagan Moen. Moga takze nie zagrać (ich gra stoi pod znakiem zapytania) pomocnik Gylfi Einarsson i napastnik Cato Guntveit (choroba) . Do gry natomiast powraca po chorobie ważny pomocnik Birkir Saevarsson.
Stabaek IF w środku tabeli (7/23 pkt.). Po okresie znakomitej gry ( bez poprażki w 5-u meczach w tym 4-y wygrane spotkania) w ostatniej kolejce ligowej przegrali dosyć niespodziewanie u siebie na Telenor Arena Baerum z ekipą Vikingu Stavanger 2:3. A na swoim stadionie jak dotąd grali dobrze (4-2-3), lepiej niż na boiskach rywali (2-3-2).
Jutro w zespole "De blaa" nie zagra zawieszony za nadmiar kartek napastnik Veigar Páll Gunnarsson, oraz kontuzjowani obrońcy Morten Skjonsberg i Tor Marius Gromstad, pomocnicy Pontus Farnerud i Johan Andersson, oraz napastnicy Daniel Nannskog i Torstein Andersen Aase.
Nieznacznym faworytem spotkania sa gospodarze i to oni powini sięgnąć po komplet punktów. :wink:
Nie ma pewniaków, są tylko wielcy faworyci

Awatar użytkownika
wojtek10611

Post autor: wojtek10611 » 18-07-2010, 09:55

Ja w tym meczu mam zupełnie odmienne zdanie.

Mój typ to Stabaek DNB - 2.25 - bet365-brak-polskiej-licencji!

Po pierwsze statystyka: Stabaek w ostatnich 5 meczach z Brannem wygrał aż 4 krotnie. Ani jedni ani drudzy nie mają jakieś super niskiej albo super wysokiej formy, grają bardzo podobnie ale widać wyraźnie, że w pojedynkach obu ekip bardziej leży piłka Stabaekowi. Może jeszcze kilka lat temu Brann wygrywał z nimi ale póki co czas przyszedł na Stabaek i widać to po tabeli. Różnica 5 pozycji to dość dużo. I myślę, że ostatnie mecze pokazały, kto jest lepszy i spokojnie można tu zagrać draw-no-bet na Stabaek lub z podpórką jeśli ktoś chce mieć koniecznie zysk, wątpię by Brann coś zdziałało w tym meczu.

Awatar użytkownika
wojtek10611

Post autor: wojtek10611 » 18-07-2010, 19:07

Stabaek DNB - 2.25 - bet365-brak-polskiej-licencji!
ja chociaż zwrot złapałem, ale byłem blisko, kto zagrał z podpórką to typ trafił :) mówiłem że Brann nie da rady i ledwo co dogonili wynik.

Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Post autor: Yankes » 18-07-2010, 19:13

Brann Bergen [2 - 2] Stabaek

24' [0 - 1] M. Diskerud
37' [1 - 1] J.G. Solli
49' [1 - 2] V.P. Gunnarsson
59' [2 - 2] E. Huseklepp
Nie ma pewniaków, są tylko wielcy faworyci

ODPOWIEDZ