Brazylia 2015/2016
[you], słyszałem, że dobrze typujesz

Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych

Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody

PodwajajKase pisze:Spotkanie: Barra Mansa FC - Botafogo RJ
Typ: Powyżej 2,5
Kurs: 1,70
Witam dzisiaj zaprezentuje wam ciekawe spotkanie. Co mogę o tym meczu powiedzieć. Botafago dużo bramek strzela mało traci dopiero 6 w tym sezonie. Co mnie do tego typu skusiło. Botafago dużo bramek strzela i myślę, że ze słabym zespołem gospodarzy spokojnie sobie dadzą radę. Jaki jest mankament Botafago? Wystąpią bez podstawowego bramkarza, 3 podstawowych obrońców i jednego rezerwowego obrońcy. Tutaj upatruje szanse dla Barra na strzelenie jakiegoś gola przed własną publicznością. Do tego jest to Brazylia gdzie dużo pada goli bo zespoły głównie atakują. Myślę, że jest to ciekawe spotkanie do zagrania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci