Brazylia vs Meksyk

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Guninho

Brazylia vs Meksyk

Post autor: Guninho » 27-06-2007, 08:27

Bardzo ale to bardzo ciekawy mecz. Bukmacherzy są raczej zgodni i za zdecydowanego faworyta uważają Brazylię kursy od 1,40 do 1,55. Jednak jak już sporo użytkowników wcześniej zauważyła Meksyk to taki czarny koń. Ciekawy mocny skład, a brazylia to troche skład B. Jednak lekceważenie tego zespołu jest niedopuszczalne na ostatnim Copa brazylia tez nie grała najmocniejszą ekipą a jednak zwyciężyli. Tutaj przy takim wysokim kursie na Meksyk pokusiłbym się o podpórkę:) Stawiając x2 mamy kurs 2.50, któy przynajmniej mnie satysfakcjonuje przy takim ryzyku.

typ x2 7/10
kurs 2.50

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 27-06-2007, 08:40

Ja takze uwazam ze Meksyk moze byc czarnym koniem (patrz temat Copa America 2007) i zagram podobnie jak Guninho. Brazylia jest pozbawiona swoich gwiazd, a najbardziej ucierpi pomoc i atak. Bez Kaki, Ronaldinho, Juninho i Ronaldo ich gra moze wygladac zupelnie inaczej niz zwykle. a meksyk Gral dobra pilke w Gold Cup przegral co prawda w finale z USA ale moim zdaniem grali dobrze.
tak wiec licze na strate punktow p[rzez obronce tytulu...

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 27-06-2007, 16:36

No to bedzie napewno zaciety mecz, meksykanie to moj czarny kon turnieju wiec stawiam na to ze w tym meczu powalcza z brazylia ktora nie gra w najmocniejszym skladzie. Mysle ze tutaj moze byc niespodzianka i meksykanie moga nawet wygrac ale stawiam na x2. Moj typ X2.

RAMMSTEIN

Post autor: RAMMSTEIN » 27-06-2007, 16:46

NO.... ciekawie zapowiada się to spotkanie.Wczoraj zaczęło się od niespodzianki z PERU może być i następna :?:

mój typ +2.5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 27-06-2007, 18:27

To będzie napewno mecz zacięty, ale otwarty i powinno paśc dużo bramek, bo te dwie ekipy prezentują ofensywny styl gry,ja w tym spotkaniu stawiam na remis, a także na over.2.5 bo jest bardzo możliwy że padnie.
moje typy:
remis-X 7/10
over.2.5 8/10
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
kakaowy
#Weteran
#Weteran

Post autor: kakaowy » 27-06-2007, 21:18

No nie wiem panowie Meksyk osłabiony (3-4 zawodnikow) pojechało do domu po Gold Cup . Canarinios mimo iz bez Kaki (bo Ronaldinho malo kto żaluje) ma swoich europejskich zawodnikow . I sadze ze tak jak zawsze fuksiarsko ale wygra Brazylia .

Awatar użytkownika
jarek1
#Weteran
#Weteran

Post autor: jarek1 » 27-06-2007, 21:26

Brazylia - Meksyk
Typ: Brazylia @ 1,55

Brazylia wiadomo nawet bez sowich największych gwiazd Ronaldinho i Kaki zaliczana jest do głównych faworytów tych mistrzostw. Ja to sie nawet ciesze ze nie ma ich na tym turnieju, napewno wiec checi do gry beda mieli ich zminicy. Meksyk zagra w tym turnieju troche osłabiny zabrakinie takich zawodników jak Ricardo Osorio, Carlos Salcido i Pavel Pardo. A wiec nie przykładaja wieszkej wagi do tego turnieju. Sądzę, że przemęczenie zawodników Meksyku odegra tu kluczową role bo kiedy oni grali w Gold Cup ich rywale odpoczywali. Tak wic stawiam na 1. Warto też pomyśleć o azjatyckim handicapie -1 po kursie 1,90

Awatar użytkownika
gites
#Weteran
#Weteran

Post autor: gites » 27-06-2007, 22:33

Chociaż Brazylia jest osłabiona ale tak jak kakaowy napisał powinni wygrać nieznacznie ja typuje na 2-1
"Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 28-06-2007, 06:13

typ x2 po kursie 2.5
:mrgreen: :mrgreen: Mamy nosa :mrgreen:

ps. na sport.onet.pl pisza ze sensacujna porazka Brazylii... chyba nie czytaja naszego forum :(

Awatar użytkownika
jarek1
#Weteran
#Weteran

Post autor: jarek1 » 28-06-2007, 08:08

Brazylia - Meksyk
Typ: Brazylia @ 1,55
:oops:
NIe gram już copa amierca :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Guninho

Post autor: Guninho » 28-06-2007, 09:14

Guninho pisze:typ x2 7/10
kurs 2.50 :mrgreen:
noi to mi się podoba :twisted: wynik 0:2
wróciłem na forum po latach......

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 28-06-2007, 10:46

No to bedzie napewno zaciety mecz, meksykanie to moj czarny kon turnieju wiec stawiam na to ze w tym meczu powalcza z brazylia ktora nie gra w najmocniejszym skladzie. Mysle ze tutaj moze byc niespodzianka i meksykanie moga nawet wygrac ale stawiam na x2. Moj typ X2.
ha i moj czarny konik ogral brazylijczykow :) 0-2 :mrgreen:

Awatar użytkownika
kakaowy
#Weteran
#Weteran

Post autor: kakaowy » 28-06-2007, 10:57

przebieg gry byl lekko mowiac zaskakujacy. Obie ekipy przez swoich trenerów były ustawione pod Argentyne. Brazylia ktora miala grac ładny ofensywny futbol aktakowala 4 zawodnikami . POczatek byl niemrawy z obu stron . Wyroznil sie tylko Robinho z reszta najlepszy brazylijski zawodnik. Oddal strzal z daleka , pociagnal jakies akcje z boku i przyjal pilke na 9 metrze i uderzyl przewrotka ale ponad bramka. Meksyk co wyprowadzal kontre . Gwizdek - faul. Akcja przerwana. Ale z czasem coraz lepiej im to szlo i wyszli z akcja 3 Meksykanow na 5 Brazylijczykow. Podanie miedzy dwoch na pole karne , obroncy ograni jak dzieci Mexico prowadzi. Brazylia ruszyla od razy odkrywajac sie minelo kilka minut wolny i 2-0 dla Meksyku. Do przerwy nuda , musialem sobie zaprarzyc kawe bo bym zasnal . Brazylia obudzila sie dopiero w 60 min. I wtedy zaczely sie masowe ataki. Poprzeczka , słupek, kilka sytuacji gdzie starczylo tylko dobrze uderzyc ale nad bramka. Wybyli z linni. Caly czas atakowala brazylia ale jakos nic to nie dawalo bo nie mogli sie wstrzelic. Meksyk nie istnial mial chyba tylko 2 sytuacje w tym jedna 2 na 1 na bramke Bryazli ale zjebali . Szalencze ataki skonczyli sie po 80 min chyba juz im zabraklo sil.

Robinho - najlepszy zawodnik Brazyli
Vagner Love - gdyby bylo -20 stopni to by moze wiecej biegal a tak zaczal grac kolo 70 minuty mial dwie 90% sytuacje ale zjebal.
Brazylia zawiodla przed wszystkim swoja gra , brakowalo takiego przywodcy jakim jest Kaka badz Roni . Bylo zaangazowanie , byla walka ale nie bylo bramek.

ODPOWIEDZ