Celtic vs. Milan

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kostek8

Celtic vs. Milan

Post autor: kostek8 » 30-09-2007, 18:28

Celtic vs. Milan

No i bedziemy mieli powtórkę z rozrywki bowiem w tatym roku Celtic artura boruca takze podejmował włoski milan. W tatym dwumeczu zwycięsko wyszedł późniejszy triumfator tych rozgrywek AC Milan. Tym razem to bedzie jednak inny pojedynek, celtic w tym sezonie nie ma łatwej przeprawy w lidze bowiem Rangersi są wyżej w tabeli od The boys.
Celtic ostatnio jednak wygrał z drużyna grzegorz szabotulskiego duunde 3:0. Milan najwyraźniejnie radzi sobie w lidze zajmuje 11 miejsce i ma wiele remisów. Czy w tym pojedynku znów pokaże się Artur boruc ?? w pierwszej kolejce Ligi mistrzów celtic przegrał 2:0 z ukrainską druzyna mariusza lewandowskiego. Milan zaś wygrał 2:1 z Benficą. ja myśle ze mecz zakończy się wynikiem 0:0.

Typ: x

Radomiak

Post autor: Radomiak » 30-09-2007, 20:19

Mysle ze jednak w tym meczu gora bedzie Milan.W lidze im nie idzie i dlatego beda chcieli pokazac kibicom, ze jednak warto chodzic na ich mecze
Moj typ-2

tyartur

Post autor: tyartur » 01-10-2007, 11:26

Myślę że można stawiać w tym meczu pewny remis do połowy wątpie jakiś zespół walną bramę w pierwszych 45 minutach gospodarze są mocni u siebie a Milan taki sobie na wyjazdach

michal_bee

Post autor: michal_bee » 01-10-2007, 16:21

Myślę że celtik ma szanse wygrać w tym meczu u siebie grają bardzo dobrze a w milanie występ didy jest chyba nie pewny wiec stawiam 1

mrozon90

Post autor: mrozon90 » 01-10-2007, 16:57

raczej remis bo celtic nie da sie ograc przed wlasna publicznoscia z nienajlepiej sprawujacym sie ostatnio rossoneri.

Awatar użytkownika
JayJay

Post autor: JayJay » 01-10-2007, 18:20

Ja stawiałbym na Milan.
Mimo tego iż w lidze im nie idzie to w LIdze Mistrzów nie jest najgorzej-wygrana z Benficą.
Natomiast Celtic w lidze wygral ostatnio 3:0 po hat-tricku McDonalda, ale z jaką drużyną.
Liga szkocka to zdecydowanie słabsza liga od włoskiej.
Celtic w Lidze mistrzów nie radzi sobie w tym sezonie najlepie-porażka z przeciętnym Szachtarem.
Według mnie śmiało można postawić na 2.
Jednak do połowy postawiłbym remis.
Myślę że będzie 1:0 dla Milanu.

Moje typy:
Celtic-Milan 2
Celtic-Milan 1/2 x
wiecej/mnie 2.5 mniej

krecik009

Post autor: krecik009 » 01-10-2007, 18:32

Jak dla mnie to Celtic jest faworytem ... sprzyja im boisko i widownia .. .a Milan jest w dołku ... a teraz jeszcze brakuje im podpory druzyny czyli Didy ...

Moj typ: 1

mati16

Post autor: mati16 » 01-10-2007, 19:06

moim zdaniem mecz bardzo trudny do obstawienia.
Celtic ostatnio 2 wygrane a Milan....szkoda gadac to co graja w lidze wloskie to zenada...zespol ktory mial walczyc o pierwsze miejsce remisuje z catania, przegrywa z palermo 4:1?a na 6 meczy wygrywa 1? wiem ze to L.wloska i milan zawsze lepiej radzi sobie w LM ale...czy tym razem bedzie tak samo?celtic jest w formie a na dodatek u siebie graja bardzo dobrze ja stawial bym na remis

maximus86

Post autor: maximus86 » 02-10-2007, 14:21

obstawiam milan, choć będzie cięzko ale jednak celtic w tym sezonie jest zbyt nierówny...
stawiam 2

Stalenkov

Post autor: Stalenkov » 02-10-2007, 15:12

krecik009 pisze:Jak dla mnie to Celtic jest faworytem ... sprzyja im boisko i widownia .. .a Milan jest w dołku ... a teraz jeszcze brakuje im podpory druzyny czyli Didy ...

Moj typ: 1

Wiesz w Milanie nie tylko Dida jest guru :!: . Trzeba też myśleć o pomocnikach takich jak Gattuso czy Seedorf mimo braku Didy powinni bardziej się starać wyłuskać piłkę w środku boiska. Jak dla mnie milan wygra ten mecz , bo może w lidze gra nie najlepiej ale jak pokazał ostatni sezon potrafi grać w LM. Mój typ 2

mczech3

Post autor: mczech3 » 02-10-2007, 19:03

Moj faworyt to CELTIC u siebie pogromil by nawet barce;] na własnej morawie i w gronie wlasnych kibicow i w Stolicy GLESGOW to oni tam dyktuja futboll:P Moj typ oczywiscie 1
Chcesz być na +?? zajrzyj już dziś!! na >>>MOJE TYPY<<< a także jedy i NAJWIEKSZY KURS na forum!! wpadnij już dziś!! ;];]

ODPOWIEDZ