Charlton-Tottenham

Typy na Premier League na naszym forum buk. Tylko w tym dziale znajdziesz najlepsze w internecie typy bukmacherskie na ligę angielską. Uwaga wszystkie typy z analizami! Tylko tu typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów z naszego forum bukmacherskie.
Regulamin forum
Premier League

Jedna z najbogatszych lig piłkarskich na świecie. Mówi się, że najbardziej brutalna. Niektórzy mówią, że najlepsza. Na pewno taka, w której nie ma w ogóle przerwy zimowej. O jej prestiżu świadczy fakt, że o mistrzostwo Anglii rywalizują takie zespoły jak: Manchester United, Manchester City, Arsenal Londyn, Liverpool FC, czy Chelsea Londyn!

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi angielskiej oraz profesjonalne analizy spotkań premier league.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze premier league, opisy odbytych spotkań ligi angielskiej oraz analizy nadchodzących meczów premier league.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gurianus

Charlton-Tottenham

Post autor: Gurianus » 07-05-2007, 15:21

Dzisiaj odbeda sie male derby o wielka stawke dla obu druzyn. Charlton walczy o utzrymanie w lidze co bedzie bardzo ciezkie bo tam wlaka jest bardzo zacieta, natomisat druzyna tottenhamu walczy o europejskie puchary a do tej strefy traci tylko jeden punkt, wiec jezeli dziasiaj wygra to bedzie na 6 miejscu premiowanym gra w UEFA.
jezeli Charlton by wygral to i tak jeszce nie wydostalby sie ze strefy spadkowej. Tak wiec najgorszy w tym meczu dla obu druzyn bylby remis, poniewaz wtedy nikt nie osiagnalby swojego celu.
ja postawilbym w tym meczu zdecydowanie na Tottenham, dodam ze moze tu pasc duzo goli, poniewaz w ostatncih spotkaniach tottenham strzela srednio 2.5 gola a mysle ze Charlton tez cos strzeli
moje typy-2
over 2.5

Awatar użytkownika
m4c

Post autor: m4c » 08-05-2007, 12:53

Mecz może być bardzo ciekawy. Dla mnie również faworytem jest Tottenham, który ma znacznie mocniejszy skład od Charltonu. Atutem Charltonu będzie własna publiczność , jednak Tottenham jest na tyle doświadczoną drużyną aby nie przejmować się fanami przeciwników
Moje typy 2 , Over 2,,5

Edit
Eh zapomniałem że mecz był już wczoraj :mrgreen: .
Ostatnio zmieniony 08-05-2007, 14:33 przez m4c, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiedz "NIE" sensacjom w sporcie !!

Awatar użytkownika
googer

Post autor: googer » 08-05-2007, 14:28

Mecz bez niespodzianek wygrał faworyt.. choć można było się spodziewać większej ilości bramek patrząc na ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami gdzie bramki się po prostu sypały..
Jeśli wydaje ci się, że coś jest pewne to masz rację - wydaje ci się..

ODPOWIEDZ