Chicago White Sox-Boston Red Sox
Baseball
Baseball to gra sportowa popularna głównie w Stanach Zjednoczonych. Finał MLB to najlepszy czas reklamowy na świecie. Dlatego warto nauczyć sięobstawiać rozgrywki MLB i inne rozgrywki w Baseball .
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na Baseball na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań Baseball. Wszystko za darmo.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz Baseball, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy na Baseball. MLB i wiele więcej.
- koles
Chicago White Sox-Boston Red Sox
handicap : 1.5-0 typ:2 kurs:1.85 8/10
Na jutro jak na razie proponuje taki mecz, a mianowicie Chicago u siebie zagra z Bostonem.Ostatnie spotkanie grane na boisku Chicago było w 2006 roku wtedy to Chicago White Sox wygrało u siebie 6:5, a jeszcze wcześniej Boston na wyjeździe z nimi wygrał 6:9.Czemu dziś stawiam na Boston, proste ponieważ zauważyłem na kogo dziś stawiają gracze Bostonu, a mianowicie pitcherem tego zespołu jest Beckett 15-5, 3.15, który w tym sezonie spisuje się na prawdę dobrze i który już raz w tym sezonie wygrał z Chicago 4:3.Z kolei gospodarze wystawiają jako pierwszego Danksa 6-11, 5.30, który według mnie w tym sezonie gra bardzo słabo i który już raz przegrał z Bostonem dośc wysoko bo aż 4:9.Każdy chyba wie że jak na razie w tym sezonie Boston gra zdecydowanie lepiej niż chicago, tak samo od nie dawna Boston gra dobrze, ponieważ w rozegraynch 10 meczach wygrali 6 razy i 4 przegrali, natomiast Chicago ostatnie gra fatalnie wygrali tylko 2 razy i aż 8 przegrali.Tak w ogóle to Bostonowi się bardzo dobrze gra na wyjeździe z Chicago, bardzo dużo z nimi wygrywali i myślę że i dzisiejsze spotkanie wygrają.
09/07-06 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 3:3
6:5 (n.V.)
08/07-06 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 6:9
08/07-06 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 2:7
06/10-05 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 5:4
04/10-05 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 14:2
24/07-05 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 6:4
24/07-05 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 0:3
23/07-05 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 8:4
22/07-05 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 5:6
23/08-04 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 5:6
21/08-04 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 7:10
21/08-04 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 1:10
04/09-03 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 4:5
03/09-03 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 1:2
19/06-03 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 3:4
19/06-03 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 3:1
18/06-03 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 4:7
17/06-03 MLB Chicago White Sox vs. Boston Red Sox 4:2
-
proud
Jak juz cos piszemy to piszemy informacje zgodne z prawda...
Zreszta nastepny byk.. w tym sezonie grali juz miedzy soba az 4 razy a nie jak napisales ani razu.. nie wiem skad masz takie info bledne, ale nie wprowadzaj ludzi w blad..
Date at Result/Time Winner Loser
Jul 19 BOS CHW 4-2 Vazquez Matsuzaka
Jul 20 BOS BOS 10-3 Beckett Contreras
Jul 21 BOS BOS 11-2 Gabbard Danks
Jul 22 BOS BOS 8-5 Wakefield Garland
- koles
Faktycznie pomyliłem się to miało byc odwrotnie napisane.proud pisze:Hmmm jakto?? Napisales ze Chicago gra lepiej jak na razie niz Boston w tym sezonie?? Chyba pomyliles sporty albo nie wiem, przeciez Boston ma najlepszy bilans w calej major league baseball, sa glownym kandydatem na mistrza. White Sox przeciez zajmuje przedostatnie miejsce w swojej dywizji i jest jednym z rozczarowan tego sezonu.
Ja nic takiego nie napisałem że nie grali w tym sezonie ani razu cos zle przeczytałeśproud pisze:Zreszta nastepny byk.. w tym sezonie grali juz miedzy soba az 4 razy a nie jak napisales ani razu.. nie wiem skad masz takie info bledne, ale nie wprowadzaj ludzi w blad..