Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.
Typy bukmacherskie i analizy piłki nożnej z ameryki południowej. Interesują Cię Brazylia, Argentyna, Meksyk i inne? Wejdź!
Regulamin forum
Ligi południowoamerykańskie
Brazylia, Argentyna, Meksyk, Chile, Peru i inne? Ligi latynoskie są równie ciekawe jak europejskie, a jedynym minusem jest to, że grają w nocy. Jest to kolebka wielkich piłkarzy, takich jak Messi, Neymar, czy Juarez!
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania lig południowoamerykańskich oraz profesjonalne analizy spotkań lig latynoskich.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig południowoamerykańskich, opisy odbytych spotkań ligi w krajach takich jak: Brazylia, Argentyna, Urugwaj, czy Meksyk oraz analizy nadchodzących meczów w Południowej Ameryce.
-
Jax89
- -#VIP

[you], słyszałem, że dobrze typujesz!
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych!
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody!
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."
Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89
-
Leszczu
CHILE: Primera División - Apertura
29.08.2016 01:00 San Luis - Huachipato
Typ: x2
Stawka: 1/10
Kurs: 1.76
5 kolejka rozgrywek. Huachipato na początku sezonu prezentują trochę lepszą postawę. Po 4 meczach goście mają 1 punkt więcej od gospodarzy i plasują się 2 miejsca wyżej. W historii obie drużyny mierzy się przeciwko sobie w dwóch sezonach i za każdym razem przyjezdni osiągali lepsze wyniki w rozgrywkach (wyższe pozycja w tabeli ligowej) jak i bezpośrednich spotkaniach między obiema zespołami (3 wygrane i 1 remis dla Huachipato). Jak widać piłkarze gości mają patent na ekipę San Luis i mam nadzieję, że wykorzystają go również w tym pojedynku.

1:1
-
baku193
Dyscyplina Piłka nożna Puchar Chile
Godz: 23:00
Spotkanie A.Italiano-U.De Chile
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.50
Buk Sportingbull
Analiza: 1/8 Finału w Pucharze Chile, drużyna Audax Italiano na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Universidad de Chile. Goście w tym meczu są stawiani w roli faworyta do uzyskania awansu do kolejnej rundy tych rozgrywek bowiem to goście ostatnio prezentują się trochę lepiej a poza tym mają znacznie lepszy bilans spotkań bezpośrednich z zespołem gospodarzy, Od roku 2000 obie ekipy spotykały się ze sobą na stadionie gospodarzy aż 19 razy, Audax wygrała zaledwie 2 spotkania jest to wynik bardzo słaby, padło 7 podziałów punktów i 10 razy zespołem lepszym była ekipa przyjezdnych . Ja jednak w tym meczu stawiałbym na remis i kilka bramek, bowiem gospodarze na własnym stadionie nie zremisowali od 15 kolejnych spotkań a goście , nie zanotowali remisu od 14 meczy, myślę że w tym meczu może paść remis na przełamanie. Tym bardziej iż jest to spotkanie pucharowe, do którego nie wiadomo jak obie ekipy podejdą, ogólnie oba zespoły sporo bramek zdobywają ,ale tez sporo potrafią stracić, myślę że w tym meczu będzie podobnie , chciałem też za drobne pograć over 3.5 gola po kursie 2,60 około , bowiem myślę że wynik 2:2 po 90 minutach jest jak najbardziej realny.
-
baku193
Dyscyplina Piłka nożna Chile
Godz: 01:30
Spotkanie Rangers-Cobresal
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.50
Buk Sportingbull
Analiza: 9 kolejka Chilijskiej ekstraklasy piłkarskiej, ekipa Rangers na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Cobresal, bukmacherzy mniej więcej po równo wystawili kursy na to spotkanie, cięzko jest wytypować faworyta do zdobycia kompletu punktów, ekipa gospodarzy w chwili obecnej jest na ostatniej pozycji w ligowej klasyfikacji z dorobkiem zaledwie 2 oczek na swoim koncie , zanotowała tylko 2 remisy oraz aż 6 porażek, goście natomiast są 12 miejscu i tych punktów mają 8 , moim zdaniem gospodarze jeśli chcą wyjść ze strefy spadkowej to w tym spotkaniu muszą zdobyć komplet punktów, goście natomiast są zespołem który ma problem ze zdobywaniem punktów w meczach wyjazdowych, patrząc na ich poprzednie 15 spotkań na obcych stadionach to zanotowali aż 13 porażek i tylko 2 podziały punktów, moim zdaniem gospodarze w tym meczu powinni zawalczyć o 3 punkty bowiem kiedy i z kim wygrywać jak nie z ekipą która gra tak słabo na wyjazdach, stawiam tutaj na wynik 1:0 do przerwy oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji, myślę że oba zespoły strzelą w tym spotkaniu co najmniej po jednej bramce, bowiem obie defensywy nie są do końca szczelne...
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 26-05-2018, 10:11
W spotkaniu pomiedzy druzynami Huachipato a Universidad de Chile,to druzyna gosci jest moim zdecydowanym faworytem do zwyciestwa.Aktualnie zajmuje dopiero piate miejsce w klasyfikacji,co nie ukrywam jest dla mnie zaskoczeniem.Wyniklo to ze slabego wejscia w sezon,ten zespol jakos poczatkowo nie mogl sie odnalezc,teraz gra znacznie lepiej ale napewno nie jest jeszcze w optymalnej formie.To piate miejsce nie jest jeszcze taka tragedia bo jak na tym etapie rozgrywek,roznice punktowe sa nieduze,do odrobienia.Co mozna powiedziec o zespole gospodarzy...sytuacja dokladnie odwrotna,mial dobry poczatek sezonu a teraz niestety forma gdzies sie ulotnila.Kilka spotkan bez wygranej i nagly spadek w tabeli.Czy przy takim stanie rzeczy gospodarze sa w stanie pokonac dzisiejszego rywala? Albo chociaz mecz zremisowac? Moim zdaniem nie.
Huachipato-U de Chile 0:1 poprawna analiza