Cincinnati Reds- NY Mets.

Typy poparte analizami na Baseball. Głownie Major League Baseball z USA, ale także cały świat.
Regulamin forum
Baseball

Baseball to gra sportowa popularna głównie w Stanach Zjednoczonych. Finał MLB to najlepszy czas reklamowy na świecie. Dlatego warto nauczyć sięobstawiać rozgrywki MLB i inne rozgrywki w Baseball .

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na Baseball na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań Baseball. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz Baseball, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy na Baseball. MLB i wiele więcej.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
koles

Cincinnati Reds- NY Mets.

Post autor: koles » 05-09-2007, 13:56

Cincinnati Reds – NY Mets.-2 kurs:1.70 9/10
Jak na razie na dzisiejszy wieczór wypatrzyłem takie spotkanie, a mianowicie Cincinnati Reds po raz trzeci w tym sezonie u siebie zagra z NY Mets, w ostatnich dwóch meczach tych ekip górą okazali się goscie wygrywają z tego dwa razy wynikami 7:11 i 4:10.We wczorajszym pierwszym meczu gospodarze jako pierwszego pitchera wystawili jednego z najlepszych czyli Harranga, który niestety, ale nie spodziewanie przegrał z NY Mets, a jak wiadomo ten zawodnik w tym spotkaniu nie miał dobrego przeciwnika bo był nim Pedro Martinez, który jest o wiele słabszy niż Harrang, ale jednak ten gracz ze swoją ekipą zdołał obegrac Redsów no i wygrali z nimi 4:10, ale już dziś role się odwróciły bo to goście mają zdecydowanie lepszego rzucającego niż ekipa gospodarzy, a mianowicie w NY Metsa jako pierwszy na ten mecz wyjdzie Maine 14-8, 3.57, który jak na razie ten sezon ma bardzo udany, pewnie w dzisiejszym spotkaniu goście będą chcieli po raz trzeci wygrac z gospodarzami.Z kolei w zespole Redsów na dzisiejszy mecz jako rzucający wyjdzie nie za bardzo doświadczony Shearn 1-0, 4.76, który bardzo mało razy ma okazje zagrania w jakiś meczach, a już dziś ten gracz stanie przeciwko bardzo dobremu pitcherówi, mowa tu o Maine, który myślę że powinien zdeklasowac rywali.Jak pewnie każdy doskonale wie ekipa NY Metsów jest o wiele lepsza niż Cincinnati, ponieważ jak na razie drużyna gosci w tym sezonie zajmuje czwarte miejsce w tabeli z dorobikiem 234pkt, w rozegranych 138 meczach wygrali 78 razy i 60 przegrali, natomiast gracze gospodarzy w tabeli lądują na 23 miejscu z dorobkiem 186pkt i jak na razie w tym sezonie rozegrali 139 spotkania z czego 62 wygrali i 77 przegrali, nawet jeśli chodzi o sytuacje formy oby ekip, to goście grają zdecydowanie lepiej i odważniej niż gospodarze, tak w ogóle to NY Mets bardzo dobrze grają na wyjeździe i jak na razie ich bilans jest dodani niż ujemny, ponieważ w rozegranych 73 meczach na wyjeździe wygrali 43 razy i 30 przegrali.Jak dobrze się dowiedziałem to od roku 2003 gracze Redsow u siebie goścli graczy NYM 14 razy, z czego większośc wygrali goscie, poniewaz zwyciężali 9 razy i gospodarze 5 razy.Według mnie w tym spotkaniu zdecydowanie powinni wygrac goście którzy za pewne dążą do tego by byc w czołówce tabeli MLB.

05/09-07 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 7:11
03/09-07 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 4:10
20/07-06 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 2:2
2:4 (n.V.)
20/07-06 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 7:4
19/07-06 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 3:8
07/04-05 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 6:1
07/04-05 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 9:5
04/04-05 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 7:6
01/07-04 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 6:7
01/07-04 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 2:0
30/06-04 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 5:7
06/07-03 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 5:7
06/07-03 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 2:6
04/07-03 MLB Cincinnati Reds vs. New York Mets 2:7
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
soulee

Post autor: soulee » 05-09-2007, 14:43

koles pisze:We wczorajszym pierwszym meczu gospodarze jako pierwszego pitchera wystawili jednego z najlepszych czyli Harranga, który niestety, ale nie spodziewanie przegrał z NY Mets
Obstawilem to spotkanie i faktycznie przegrana Cincinnati byla niespodzianka, no ale sam pisales ze czasami wygrane slabszych pitcherow sie zdarzaja
Chyba zaryzykuje ten meczyk bo Twoje analizy sa genialne, masz juz chyba z 8 meczy z rzedu bez porazki, no a to robi wrazenie, w dzisiejszym meczu kursik kusi wiec chociaz pogoda beznadziejna ze az zal to przejde sie do buka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaglądajcie czasem do moich analiz NHL

Sylvanus

Post autor: Sylvanus » 05-09-2007, 14:56

to niestety nie wejdzie... juz mowie dlaczego... poprostu postawilem na NY Mets i to jedyny powód dlaczego nie wejdzie :) jak ja cos stawiam to jest przeciwnosc wiec nie stawiajcie lepiej ;)

Awatar użytkownika
soulee

Post autor: soulee » 05-09-2007, 19:13

Sylvanus pisze:to niestety nie wejdzie... juz mowie dlaczego... poprostu postawilem na NY Mets i to jedyny powód dlaczego nie wejdzie :) jak ja cos stawiam to jest przeciwnosc wiec nie stawiajcie lepiej ;)
K*** nie mogles tego napisac 15 minut wczesniej??!!
6:0 dla Cin jak na razie wiec jest po meczu, widac ze koles bedzie musial napisac znowu 8 trafnych analiz z rzedu a potem ja obstawie jakis meczyk i nie wejdzie tak jaK dzis
Takie jest zycie...
Zaglądajcie czasem do moich analiz NHL

Sylvanus

Post autor: Sylvanus » 06-09-2007, 13:03

własnie hahaha ja zrobilem identycznie jak ty wczesniejszych niegralem a akurat musialem zagrac wczoraj :)

ODPOWIEDZ