Double S

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 24-06-2012, 09:12

#61 :minus: ech jeden mały punkcik, głupi 17 bieg :/
#62 :plus:
#63 :minus:
#64 :minus:
#65 :minus:
#66 :plus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 24-06-2012, 15:34

#67 Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
Typ: 1 (+8,5)
Kurs: 1.85
:bwin-brak-polskiej-licencji!:
20j

Faworytem spotkania jest Gorzów, który ostatnio ma kryzys, ich lider Tomek Gollob nie spisuje się tak jak powinien. Mimo, że wczoraj awansował do finału, jego jazda przez połowę zawodów nie mogła zachwycać. Na najniższym stopniu podium stanął Zmarzlik, który na pewno nie przeszedł obojętnie koło takiego sukcesu. Zresztą już nie raz bywało tak, że zawodnik świetnie spisujący się w sobotę w GP, przyjeżdżał na niedzielne spotkania i robił mniej punktów. Myślę, że Nicki, Piszczek, THJ i spółka są w stanie osiągnąć 41 punktów

#68 Lublin - Grudziądz
Typ: 2 (+8)
milenium
20j

Tutaj zaryzykowałbym nawet wygraną GTŻ. Chłopacy z Grudziądza mają nóż na gardle, muszą zacząć wygrywać. Ich dotychczasowe wyjazdy, prócz Łodzi, pokazują, że spisują się na nich naprawdę dobrze. Coraz lepiej radzący sobie Andersen i spółka powinna osiągnąć dobry wynik w Lublinie.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 25-06-2012, 22:17

#67 :plus: #68 :minus: :o

Panowie, ciężko z czasem, ale kurs na jutro na Ebdona jest znacznie przesadzony, także polecam do gry ;)

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 29-06-2012, 09:19

No niestety Ebdon 4;5 przegrał, a szkoda bo miał przy stanie 4-3 szanse na wygranie

#69 Lisicki - Stephens
Typ: 1
Kurs: 1.62

Myślę, że Stephen wykorzystała już całą ilość szczęścia przeznaczone dla niej. Sabinka póki co radzi sobie bardzo dobrze w turnieju. Niemka powinna sobie poradzić z młodą amerykanką, pytaniem bez odpowiedzi zostaje tylko w ilu setach ;)

#70 Kerber - McHale
Typ: 2:0
Kurs: 1.60

Angelika świetnie sobie póki co radzi, odprawiła już Hradecka i Makarova, i to dwa razy po 2:0. Szczególnie wygrana z drugą z nich robi wrażenie. Ta leworęczna tenisistka jest ostatnio w bardzo dobre formie, o czym świadczyć może finał w Eastbourne. McHale wczoraj bardzo męczyła się przy swoich podaniach, dlatego myślę, że Niemka to szybko ogarnie.

#71 Petrova -Giorgi
Typ: Giorgi (+1,5 seta)
Kurs: 1.80

Włoszka póki co prezentuje się bardzo dobrze w turnieju. W pierwszej rundzie pokonała swoją rodaczkę Pennette, a w drugiej Tatashvilli. Dwa razy 2:0 :!: Nadia natomiast swoje lata ma już za sobą, w drugiej rundzie pomęczyła się trochę z Babos, gdzie wygrała dopiero w 3 secie i to 9:7 :!: Włoszka jest w stanie ten mecz wygrać, ale bezpieczniejszą wersją jest pogranie na nią handi setowego

#72 Peng - Rus
Typ: Rus (+1,5 seta)
Kurs: 1.43

Holenderka jest wielką niespodzianką turnieju. W 2 rundzie wyeliminowała jedną z faworytek Samante Stosur. Pierwszą rundę przeszła szybko wygrywając 2:0. Peng natomiast w pierwszej rundzie pomęczyła się trochę z naszą Sandrą, wygrywając 2-1. Dlatego myślę, że Rus jest w stanie ugrać seta, ba nawet wygrać!

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 29-06-2012, 19:26

#69 #70 #71 3x :plus:
#72 :minus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 30-06-2012, 08:52

#73 Wickmayer - Paszek & Errani - Shvedova & Vinci - Lucic
Typ: 2 & 1 & 1
AKO: 2.92

Cała trójka zawodniczek radzi sobie bardzo dobrze w tym turnieju. Paszek wyeliminowała między innymi Wozniacki po bardzo dobrym meczu, w poprzedniej rundzie dość szybko uporała się ze swoją rywalką i odprawiła ją 2:0. Tamirka po ostatnim turnieju, który wygrała jest w gazie i tutaj też powalczy o najwyższe cele.
Errani spisuje się ostatnio bardzo dobrze, po finale w RG widać, że ta niedoceniana tenisistka zaczęła być jeszcze groźniejsza dla rywalek. Póki co dwa razy szybkie 2:0 i dzisiaj powinno być podobnie.
Vinci to w sumie najmniej pewna z całej trójki, ale daje jej 85% szans na zwycięstwo. Lucic zaskoczyła w poprzedniej rundzie odprawiając z kwitkiem o wiele bardziej utytułowaną i wyżej rozstawioną Bartoli. Jednak myślę, że jej szczęście już się skończyło i skończy udział w Wimbledonie na 3 rundzie.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 01-07-2012, 15:53

#73 :plus: :minus: :plus:

#74 Grigorij Laguta - Grzegorz Walasek
:betsson-brak-polskiej-licencji!:

Niestety moja poranna analiza nie wiem czemu nie została zapisana :/ Na szybko, Grigorij jeździ fenomenalnie, a na dodatek jedzie u siebie. Wiadomo, że jest po kontuzji, a Walasek swego czasu jeździł w Częstochowie, ale myślę, że z Rosjaninem sobie nie poradzi.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 02-07-2012, 08:47

#74 :plus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 02-07-2012, 10:51

#75 Paszek - Vinci
Kurs: 1.48

Jak wiemy Tamira jest w świetnej formie i bardzo dobrze wychodzi jej gra na trawie. Jej dwuręczny backhand w każdym meczu daje jej bardzo dużą ilość punktów. Vinci póki co radziła sobie również bardzo dobrze w całym turnieju, ale myślę, że to będzie jej ostatni mecz. Obie Panie dawały się ostatnio często przełamywać, jednak wydaje mi się, że lepiej może na tym wyjść Austriaczka

#76 Kerber - Clijsters
Kurs: 2.02

Obie Panie jak na razie bez straty seta w turnieju, Belgijska na swojej drodze miała takie zawodniczki jak Janovic, Hlavackova i Zvonareva. Z Werą wygrała po kreczu w 2 secie, gdy Rosjanka przy kontuzji dała się złamać, można by się zastanawiać czy gdyby nie to, ten mecz trwałby 3 sety a Belgijka by awansowała? Nie dowiemy się tego. Niemka natomiast miała chyba trochę lepsze rywalki, a przede wszystkim w lepszej formie - McHale, Makarova czy Hradecka. Mecz powinien być bardzo wyrównany, jednak stawiam tutaj na leworęczną zawodniczkę polskiego pochodzenia.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 02-07-2012, 13:22

#75 :plus: #76 :plus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 03-07-2012, 09:14

#77 Azarenka - Paszek
Typ: 2 (+1,5seta)
Kurs: 2.20

#78 Azarenka - Paszek
Typ: 2 (+5,5 gema)
Kurs: 1.75

#79 Azarenka - Paszek
Typ: over 18,5 gema
Kurs: 1.65

Czeka nas ciekawy pojedynek, jedna z faworytek turnieju - Victoria Azarenka zmierzy się z rewelacją ostatnich dni Tamirą Paszek. I znów będę się upierał, że Tamira jest w stanie tutaj ten mecz wygrać. Białorusinka nie prezentuje już takiego tenisa jak w zeszłym sezonie i na pewno jest do ogrania. Tamira po raz kolejny poprzednią rundę przeszła jak burza, co trzeba również oddać Azarence, która w fenomenalnym stylu wyeliminowała Ivanović. Jestem jednak dobrej myśli i całym sercem kibicuje Austriaczce.

#80 Lisicki - Kerber
Typ: 2
Kurs: 1.45

Angelika jest w gazie, wczoraj szybko i pięknie wyeliminowała Kim Clijsters. Druga z Niemek za to dość niespodziewanie poradziła sobie z główną faowyrtką Marią Sharapovą, co było bardzo dużym zaskoczeniem. Bardzo dobrze wczoraj "chodził" jej serwis, ale mam nadzieje ze na Angelike to za mało i w tym niemieckim pojedynku kobiet o polskim pochodzeniu wygra ta rok starsza - Kerber!

#81 Tsonga - Fish (0-1)
Kurs: 1.67

Jo słynie z tego, że lubi przegrać pierwszy set z tymi teoretycznie słabszymi zawodnikami, na jego nie korzyść, że mecz został przerwany i wznowiony dzisiaj, ale Francuz powinien wykorzystać okazję jaką sprezentował mu Rosol i spokojnie awansować do półfinału, a potem... zobaczymy ;)

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 03-07-2012, 21:20

#77 :minus:
#78 :plus:
#79 :plus:
#80 :plus:
#81 :plus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 04-07-2012, 10:22

#82 David Ferrer - Andy Murray & Tsonga - Kohlschreiber & Federer - Youzhny
Typ: 2 & 1 & 1
AKO: 2.12

Co tu dużo pisać, Szkot, Francuz i Szwajcar to światowa czołówka. Roger mimo swoich lat nadal gra świetny tenis i Rosjanin nie powinien mu zagrozić.
Ferrer pokazał się z bardzo dobrej strony w pojedynku z Del Potro, nie wiem na ile miał na to wpływ upadek Argentyńczyka w 1 secie, jednak trzeba oddać, że Hiszpan zagrał bardzo dobrze i świetnie łata dziurę po Nadalu. Murray również póki co gra bardzo dobrze, szybka wygrana z Cilicem, wcześniej z Ivo. Mimo, że strasznie go nie lubię, to zapowiada się, że wyląduje w finale, chociaż mam nadzieję, że w 1/2 przegra.
Tsonga to jeden z moich ulubionych tenisistów, zawsze na Wimbledonie grał bardzo efektownie, a przede wszystkim efektywnie. Także c'mon Panowie!

#83 Djokovic - Mayer
Typ: Mayer over 12,5 gema
1/10

#84 Djokovic - Mayer
Typ: over 30,5 gema
1.85
1/10

Wydaje mi się, że chociażby w pierwszym secie Mayer zdobędzie więcej niż 4 gemy, jeśli nie wygra, to może być Tiebreak, a co za tym idzie już jest 13 gemów + 12 Djoković razem daje nam 25, Mayer w 2 setach zdobędzie 7 gemów i wtedy pokryją się oba overy. Przy dobrej dyspozycji serwisowej jak to miało miejsce wczoraj, jestem pewny tych typów.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 05-07-2012, 09:09

#82 :plus: :plus: :plus:
#83 #84 :minus: no niestety over Mayera nie wszedl, a co za tym idzie over meczowy

#85 Angelique Kerber - Agnieszka Radwańska
Kurs: 1.82

No i przed nami półfinały Wimbledonu. Mógłby to być pojedynek Polek, gdyby nie ludzi rządzący w Polsce... Ale tego już nie zmienimy. Wracając do meczu, świetny tenis Kerber przez cały turniej, kilka ciekawych rywalek odpadło przez jej leworęczne odbicia, m.in. w poprzedniej rundzie pogromczyni Marii Sharapovej, Sabine Lisicki. Angelika po ostatnim finale w Eastbourne, w którym to przegrała, pokazuje się z bardzo dobrej strony. A sam awans do półfinału jest dość sensacyjny, bo nikt nie dawał jej aż tak dużych szans. Po drugiej stronie siatki natomiast stanie Polka, Agnieszka Radwańska. Pytanie jest jedno, co ona tutaj robi? Wiem, że dużo z Was jej kibicuje i uważa jej tenis za świetny. Tu się nie zgodzę, według mnie awans do półfinału zawdzięcza prostej, ale to bardzo prostej drabince, w której nie miała żadnej wymagającej rywalki...ba trzeba nawet napisać, że strasznie męczyła się z Kirlienko, z która wygrała po 3 setach. Według mnie wszystkie atuty leżą po stronie Niemki polskiego pochodzenia. Ma dobry serwis, rzadko się zdarza, żeby dawała się przełamać, Agnieszka natomiast pokazywała to nawet w 2 rundzie z kontuzjowaną rywalką. Jestem za ofensywnym tenisem, dlatego całe moje pieniądze daje na Angelike... "Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba"! Do Boju Kerber!!

Awatar użytkownika
mate_usz93

Post autor: mate_usz93 » 05-07-2012, 14:43

No i Agnieszka udowodniła kto jest lepszy :D Na szczęście zagrałem na Agnieszkę :)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi..."

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 05-07-2012, 18:55

Gratuluję ;) #85 :minus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 09-07-2012, 08:49

#86 Mark Davis - Jack Lisowski
Typ: Mark Davis
Kurs: 1.53

Davis ostatnio radzi sobie przy stole o dziwo bardzo dobrze. Wygrał mistrzostwa świata na 6 czerwonych bilach. Wiadomo, że to nie to samo, jednak wbijać i wychodzić i tak trzeba umieć, co Mark pokazał. Jack miał być nadzieją snookera. Póki co jego talent jednak jeszcze nie błysnął na tyle, by zagrażać tym najlepszym zawodnikom. Jack ma za sobą już jeden mecz w Australii, wygrał w Kwalifikacjach z Haroldem 5-2. Jednak zazwyczaj to własnie 1 runda jest tą ostatnią dla młodego Anglika. Panowie spotkali się ostatni raz aż 2 lata temu gdzie szybko wygrał Davis 4-0, ale od tego czasu trochę minęło. Mimo wszystko, stawiam na Davisa!

#87 Ricky Walden - Jamie Cope
Typ: Walden
Kurs: 1.44

Co tu dużo mówić, Walden ostatnio ma dobre dni. Bardzo dobrze radził sobie w mistrzostwach świata na 6 bilach, gdzie odpadł z późniejszym zwycięzcą. Cope, jak to Cope, nigdy rewelacyjnie się nie spisywał. Ma chłopak przebłyski, ale zdarzają się one dość rzadko. Najlepszy o tym świadczy brak udziału w Mistrzostwach Świata i tych zwykłych i w tych na 6 czerwonych.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 11-07-2012, 09:39

#86 :plus: #87 :minus:

#88 Jamie Cope - Stephen Lee
Typ: Lee
kurs: 1.52

Typ jak typ, może niewarty ryzyka, ale myślę, że jednak Lee poradzi sobie z Jamiem, który sprawił małą niespodziankę w poprzedniej rundzie eliminując Waldena.

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 12-07-2012, 15:58

#88 :plus:

#89 Stephen Lee - Marco Fu

Lee nam się trochę rozpędził, mimo, że Fu jest zaskoczeniem in plus w tym turnieju, to z Anglikiem nie powinien mieć większych szans. Według mnie Lee wygra to spotkanie dość łatwo, a kurs kusi. Co tu dużo pisać ;)

#90 MJ Jensen - Leon Madsen
Kurs: 1,85

Pojedynek z dzisiejszego SWC na żużlu. Na przeciw siebie dwóch reprezentantów kraju Hamletu. Duńczycy, którzy są faworytami tego barażu, mają bardzo wyrównany skład. Jensen jest rewelacją tego sezonu. A u siebie w Malilli jest jeszcze bardziej groźny i myślę, że od swojego kolegi z reprezentacji powinien być lepszy.

#91 Nicki Pedersen - Tomasz Gollob

Pojedynek naszego najlepszego reprezentanta z najlepszym Duńczykiem ostatnich 10 lat. Nicki wydaje się być ostatnio w lepszej formie niż Tomek, chociaż ostatnie występy Polaka napawają optymizmem. Mam nadzieję, że Tomek pociągnie drużynę do awansu, bo kto jak nie on? Zobaczymy jak Nicki poradzi sobie jako No2, bo pewnie No1 będzie PUK, który ostatnio jest w bardzo dobrej formie + bardzo dobrze jeździ na torach w Szwecji. Tomuś również pomyka ładnie w Szwecji i w meczu w Malilli zdobył 13 punktów i liczę, że i tym razem nie będzie gorzej.

#92 Niels Kristian Iversen
Typ: over 10,5
Kurs: 1.70

Jak pisałem wyżej PUK w bardzo dobrej formie. Najlepszy zawodnik ligi szwedzkiej. Dzisiaj za rywali ma Czechów i Anglików z którymi powinien wygrywać bez problemów. Do tego z Polakami (Buczek, Protas) też powinien wygrać bez problemu. Dlatego liczę, że linia jest na tyle niska by spokojnie ją ugrać. Zobaczymy

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 12-07-2012, 20:41

#90 :plus: #91 :plus: #92 :plus: #88 :minus:
Ebdon :rumba:

Na dziś Davis i Hawkins powinni ogarnąć

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 14-07-2012, 09:24

Davis i Hawkins ogarneli ;)

A na dziś pograłem
Obrazek

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 14-07-2012, 14:23

#93 Dania - Szwecja
Typ: 1 (-0,5)
:sb:

#94 Dania - Rosja
Typ: 1 (-4,5)
Kurs: 1.725
:sb:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 14-07-2012, 20:21

#93 :plus: #94 :plus:

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 21-07-2012, 11:40

#95 Dott - Brecel
Kurs: 2.05

Luca jest w formie, ten młodzieniaszek gra ostatnio fantastyczny snooker. W ostatnim turnieju w Belgii wbił dwa maksymalne breaki!! Dott wiadomo, mistrz świata z 2006 roku, ale to już wszystko za nim, czas na młodość! Luca c'mon!

Awatar użytkownika
LoraKinho

Post autor: LoraKinho » 21-07-2012, 16:34

#95 :plus:

ODPOWIEDZ