Pobudka 11.20. Nocka z NBA okazała się owocna bo Gortat i spółka spisali się tak słabo, że nawet ja zarobiłem. Prysznic, jakaś szamka i zaczynam szukanie fajnych typów. Oferta biedna.. w sumie to poniedziałek więc czego się spodziewałem.
Z nudów odpalam wyścigi konne. Kur.. najpierw trzeba postawić, a póżniej oglądać.. a to cwaniaki z buków..
Godziny mijają, a ja bez ciekawej choćby jednej informacji. Piłka nożna.. hmn.. nie no.. arabów i dzikusów nie zagram. Tenis? Przecież się nie znam. Postawiłem dubelek.. zdaje się, że pewny.. Po dwóch godzinach obserwowania meczu doszedłem do wniosku, że tenis jest pojeχχχy i znów ------.
Nareszcie coś ciekawego czyli Kwalifikacje Olimpijskie w siatkę. Pierwszy typ na Holandie. Kur.. przegrały z Niemkami. Frustracja powoli staje się co raz większa.
Patrzę chwilę i wybieram Derby Polska - Rosja. Uff Polki dały radę i dały zarobić.
Ale tylko baby potrafią tak spieprzyć mecz i przegrać wygrane spotanie.
Moja teoria znów się potwierdziła, że u bab trzeba grać niespodzianki bo są nieobliczlne.
Chwila przerwy żeby odetchnąć
Południe i znów posucha..wybieram dart
Tak słaby poziom.. nie ma transmisji.. a co.. za małą stawkę zagram.
Weź ty się opanuj i nie graj typów z dupy. Chwilę walczyłem ze sobą i doszedłem do wniosku, że głos w środku ma rację.
Wreszcie dostaje fajne info z Cypru. Typ ciekawy, ale to średniaki Cypru więc nie ma co szarzowac. Średnia stawka na meczycho. Po 90 minutach jestem dumny z informatora.. znów dał radę
Wieczór nie obfituje w sportowe emocje. Znalazłem mecz w pucharze Angli. Nauczyłem się, że w pucharach warto zagrać handi -1.5 lub -1 bo jedna z drużyn pod koniec meczu musi się odsłonić jeśli przegrywa. Moja teoria znów się potwierdziła. Wynik 3-1 i kasa księgowana na koncie.
Poniedziałek kończę jednak na małym minusie. Wieczór umilam sobie jazdą po mieście(mieście?). Powrót przed pierwszym meczem NBA. Clevland i Lebron.. rzucą punktów w pierwszej połowie.. Typ zagrany. Chłopaki dobrze się spisali i przed 2 w nocy zadowolony wyłączam lapka.
W głowie mam już typy na ME w ręczną, pocieszam się, że już niedługo zaczą się mecze towarzyskie w gałę i tam to dopiero się wykaze