suma typów 61
dzienik a(L)a ANZE(L)MO
- ANZELMO
Troszkę mam rozdarte serce jak typować to spotkanie?Ma wiele opcji do grania skłaniam sie do zwycięstwa i awansu Orłów,ale wybrałem cos co wydaje mi sie bardzo pewne.Takiej przewagi w rożnych jak daje comoen nie przewiduje.W Rosji 5-2 dla Zenitu w rożnych. Wynik z pierwszego spotkania stawia sprawę awansu otwarta i zmusza oba zespoły do w miarę ofensywnej gry.Obie ekipy powinny sie nastawić na strzelanie bramek. Dzisiaj warunki będą równe nic nie będzie przeszkadzało.Zenit podtrawi grac ofensywnie, na pewno nastawia sie na kontrę,gdzie szanse sa na wywalczenie paru rzutów rożnych. Raczej nie mogą sobie pozwolić na zamurowanie bramki i czekanie.Mecz powinien byc otwartym bardzo ciekawym widowiskiem z optyczna przewaga gospodarzy,którzy ostatnio graja w kratkę przegrali w lidze bardzo prestiżowe spotkanie z Porto.Gdzie mogli wygrać, zremisować a przegrali w głupi sposób tracąc bramkę w końcówce meczu po głupiej czerwonej kartce, całkowicie oddali inicjatywę rywalowi.Raczej gospodarze starają sie grac piłką, typowo w ataku pozycyjnym raczej wielu sytuacji nie beda mieli na kontry. W meczu u siebie gdzie będą musieli gonić wynik z 1 spotkania.Gospodarze bez el pajaco czyli Aimara na pewno będzie go brakowało.Biorąc wszystkie statystyki Cornersow jest minimalna przewaga gospodarzy 39-37.
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Benfica vs. Zenit Petersburg Asians Corners Zenit Petersburg : +4.5 1,7 szanse 5/10![]()
Troszkę mam rozdarte serce jak typować to spotkanie?Ma wiele opcji do grania skłaniam sie do zwycięstwa i awansu Orłów,ale wybrałem cos co wydaje mi sie bardzo pewne.Takiej przewagi w rożnych jak daje comoen nie przewiduje.W Rosji 5-2 dla Zenitu w rożnych. Wynik z pierwszego spotkania stawia sprawę awansu otwarta i zmusza oba zespoły do w miarę ofensywnej gry.Obie ekipy powinny sie nastawić na strzelanie bramek. Dzisiaj warunki będą równe nic nie będzie przeszkadzało.Zenit podtrawi grac ofensywnie, na pewno nastawia sie na kontrę,gdzie szanse sa na wywalczenie paru rzutów rożnych. Raczej nie mogą sobie pozwolić na zamurowanie bramki i czekanie.Mecz powinien byc otwartym bardzo ciekawym widowiskiem z optyczna przewaga gospodarzy,którzy ostatnio graja w kratkę przegrali w lidze bardzo prestiżowe spotkanie z Porto.Gdzie mogli wygrać, zremisować a przegrali w głupi sposób tracąc bramkę w końcówce meczu po głupiej czerwonej kartce, całkowicie oddali inicjatywę rywalowi.Raczej gospodarze starają sie grac piłką, typowo w ataku pozycyjnym raczej wielu sytuacji nie beda mieli na kontry. W meczu u siebie gdzie będą musieli gonić wynik z 1 spotkania.Gospodarze bez el pajaco czyli Aimara na pewno będzie go brakowało.Biorąc wszystkie statystyki Cornersow jest minimalna przewaga gospodarzy 39-37.
- ANZELMO
Miami Heat - Indiana Pace 1.401st Quarter - Draw No BetMiami Heat Szansa 5/10
betsafe-brak-polskiej-licencji!
Obie ekipy maja podobny bilans gier konkretnie 1 zwycięstwo więcej ma ekipa tłoków, ktora uważam za lepszy zespól.Lubie oglądać następców legendarnych bed boys ,maja fajny młody zespól.Graja coraz lepiej czasami brakuje cwaniactwa. Maja cos do udowodnienia ekipie Raptors ,bo jak na razie przegrali DET 93 @ TOR 103.Bilans ostatnich 10 spotkań na plus dla tłoków 6-4 Toronto ujemny 4-6.Świetny Monroe który robi kawal roboty na desce. Graja u siebie 2 raz pod rząd, po długiej przerwie -wczoraj sie nie udało z Jarzębiami, dzisiaj powinno byc lepiej. U siebie pokonywali dużo lepsze ekipy, bilans we własnej hali 50-50, kurs warty zaatakowania.
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Detroit Pistons - Toronto 1.65 Detroit Pistons![]()
Miami Heat - Indiana Pace 1.401st Quarter - Draw No BetMiami HeatSzansa 5/10
betsafe-brak-polskiej-licencji!
Obie ekipy maja podobny bilans gier konkretnie 1 zwycięstwo więcej ma ekipa tłoków, ktora uważam za lepszy zespól.Lubie oglądać następców legendarnych bed boys ,maja fajny młody zespól.Graja coraz lepiej czasami brakuje cwaniactwa. Maja cos do udowodnienia ekipie Raptors ,bo jak na razie przegrali DET 93 @ TOR 103.Bilans ostatnich 10 spotkań na plus dla tłoków 6-4 Toronto ujemny 4-6.Świetny Monroe który robi kawal roboty na desce. Graja u siebie 2 raz pod rząd, po długiej przerwie -wczoraj sie nie udało z Jarzębiami, dzisiaj powinno byc lepiej. U siebie pokonywali dużo lepsze ekipy, bilans we własnej hali 50-50, kurs warty zaatakowania.
- ANZELMO
digibet
Dla mnie becik wieczoru, obie drużyny graja naprawdę fajny ofensywny basket. Fajnie sie to ogląda.Leśne wilki maja swoje problemy, kontuzja Rubio to jest cios ciężko będzie im sie pozbierać. Miał duży wpływ na grę zespołu, świetnie sie uzupełniał z K.Love.Chodzą słuchy ze Kevin może tez nie zagrać z powodu jakiegoś urazu a to już było mega osłabienie dla drużyny. Ostatnio porażka z New Orleans Hornets myślę ze teraz będzie coraz gorzej.Słońca graja ostatnio bardzo dobrze, forma ostatnich 10 spotkań to 7-3 gdzie dzisiejsi rywale sa na zero 5-5.Grali raz w tym sezonie i ekipa Gortata wygrała dość pewnie MIN 95 @ PHX 104(świetna druga polowa meczu).Pojedynek centrów byly ozdoba tego spotkania.Słońca mam takie wrażenie im dłużej trwa sezon graja coraz pewniej jakby na początku tego sezonu byli mało zgrani, bardzo dużo daje ławka a w szczególności bardzo widowiskowo grający S. Brown.S. Nash nie wiem która to juz młodość, oby grał jak najdłużej bo zespól a w szczególności Marcin na tym bardzo korzysta cały czas sie rozwijając.Myślę ze warto sie zastanowić nad overem pkt linia na poziomie 197 pkt jest spokojnie do pokrycia.
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Phoenix Suns - Minnesota Timb. 1 1,57 szanse 7/10![]()
digibet
Dla mnie becik wieczoru, obie drużyny graja naprawdę fajny ofensywny basket. Fajnie sie to ogląda.Leśne wilki maja swoje problemy, kontuzja Rubio to jest cios ciężko będzie im sie pozbierać. Miał duży wpływ na grę zespołu, świetnie sie uzupełniał z K.Love.Chodzą słuchy ze Kevin może tez nie zagrać z powodu jakiegoś urazu a to już było mega osłabienie dla drużyny. Ostatnio porażka z New Orleans Hornets myślę ze teraz będzie coraz gorzej.Słońca graja ostatnio bardzo dobrze, forma ostatnich 10 spotkań to 7-3 gdzie dzisiejsi rywale sa na zero 5-5.Grali raz w tym sezonie i ekipa Gortata wygrała dość pewnie MIN 95 @ PHX 104(świetna druga polowa meczu).Pojedynek centrów byly ozdoba tego spotkania.Słońca mam takie wrażenie im dłużej trwa sezon graja coraz pewniej jakby na początku tego sezonu byli mało zgrani, bardzo dużo daje ławka a w szczególności bardzo widowiskowo grający S. Brown.S. Nash nie wiem która to juz młodość, oby grał jak najdłużej bo zespól a w szczególności Marcin na tym bardzo korzysta cały czas sie rozwijając.Myślę ze warto sie zastanowić nad overem pkt linia na poziomie 197 pkt jest spokojnie do pokrycia.
- ANZELMO
Taki becik ode mnie wydaje mi sie bardzo pewny wręcz pewniaczek.Goście na pewno będą w głębokiej defensywie, mało okazji do czegokolwiek. Raczej skupia sie na desperackiej obronie.U siebie Barca dominuje posiadanie zapewne będzie w granicach 80-85% czasu gry a wiec tak naprawdę nie wiem co musiałoby sie wydarzyć, aby Barca złapała 2 kartki co by oznaczało zwrot zakładu. Jakiś głupi faul taktyczny, przy tym posiadaniu Granada za wielu okazji do strzelenia bramki nie będzie miała, rożnych za wielu tagze .Gol i cie Szynki ściągniecie koszulki , nie sadze Barca nie gra za ostro.
:wh:
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Barcelona - Granada – Suma Barcelona kartki Poniżej 2 @ 1.91 szanse 7/10
Taki becik ode mnie wydaje mi sie bardzo pewny wręcz pewniaczek.Goście na pewno będą w głębokiej defensywie, mało okazji do czegokolwiek. Raczej skupia sie na desperackiej obronie.U siebie Barca dominuje posiadanie zapewne będzie w granicach 80-85% czasu gry a wiec tak naprawdę nie wiem co musiałoby sie wydarzyć, aby Barca złapała 2 kartki co by oznaczało zwrot zakładu. Jakiś głupi faul taktyczny, przy tym posiadaniu Granada za wielu okazji do strzelenia bramki nie będzie miała, rożnych za wielu tagze .Gol i cie Szynki ściągniecie koszulki , nie sadze Barca nie gra za ostro.
- ANZELMO
Prokom chyba najslabszy w swojej historii w lidze problemy w eurolidze tagze bez rewelacji linia na Lukasza niska i warta pogrania nawet za pare drobnych.Srednia Koszarka to 10,1 wiec naprawde na styku jak narazie 2 bardzo slabe mecz w eurolidze a tak to na poziomie 12-13pkt na niezlej skutecznosci dobre wejscie pod kosz niezly rzut z poldystatu i dystasu solidnie na lini wiec po rozwiazaniu przez wladze klubu kontraktu z Amerykaninem ktos musi prowadzic ta gre i trzymac wynik.Alba u siebie powinna wygrac ale Prokom moze byc blisko.
i taki dubelek
Granada v Real Zaragoza 1 2,3
(Wynik końcowy)
Panathinaikos v Union Olimpija 1/1 1,23 4/10
(Podwójny wynik)
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Lukasz Koszarek (Asseco Prokom) - Ilość punktów Powyżej 10.5 1,83 4/10 (Występy zawodnika)równa 10
Prokom chyba najslabszy w swojej historii w lidze problemy w eurolidze tagze bez rewelacji linia na Lukasza niska i warta pogrania nawet za pare drobnych.Srednia Koszarka to 10,1 wiec naprawde na styku jak narazie 2 bardzo slabe mecz w eurolidze a tak to na poziomie 12-13pkt na niezlej skutecznosci dobre wejscie pod kosz niezly rzut z poldystatu i dystasu solidnie na lini wiec po rozwiazaniu przez wladze klubu kontraktu z Amerykaninem ktos musi prowadzic ta gre i trzymac wynik.Alba u siebie powinna wygrac ale Prokom moze byc blisko.
i taki dubelek
Granada v Real Zaragoza 1 2,3![]()
(Wynik końcowy)
Panathinaikos v Union Olimpija 1/1 1,234/10
(Podwójny wynik)
- ANZELMO
(Zakład na zwycięstwo)
Kuusamo - Konkurs drużynowy - HS142 - Zdarzenie (Wygra)Austria 1,65 5/10
rekreacja tasiemka
Kuusamo - Konkurs drużynowy - HS 142 - Zdarzenie - Austria v Słowenia 1 1,33
(H2H)
Jagiellonia Białystok v GKS Bełchatów 1 1,8
(Wynik końcowy)
Lech Poznań v Śląsk Wrocław 1 1,4
(Remis - Nie ma zakładu)
Żalgiris v Olympiacos 1 1,55
(Zakład na zwycięstwo) 2/10
bet365-brak-polskiej-licencji!
czarny ten piątek...
- ANZELMO
Spotkanie: Miami Heat - New York Knicks
TYP (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19
Kurs: 1,85
Godz: 07.12.2012 02:05
buk Tobet
Miami Heat - New York Knicks (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19 1.85 4/10
Długo sie zastanawiałem nad tym meczem, jak go ugryźć w głowie wiele opcji, padło na zakłady na pkt zawodników. Tym razem underek Bosha myślę ze realny.Miami gra bardzo słabo jak dla mnie zawodzą strasznie, porażka z Washington to po prostu kpina.Oglądem ich parę razy i na prawdę graja dziwnie. Maja mocniejsza ławkę ale jakoś to sie nie przekłada, graja bardzo słabo w defensywie- sporo łatwych pkt tracą.Dzisiaj będą mieli cos do udowodnienia, taki chyba prawdziwy test NY w gazie w formie. Graja bardzo fajny ofensywny basket, nie wiem co z Melo bo wczoraj w koncowce meczu jakiś uraz. W 1 meczu w medison po prostu masakra 84-104 dla NY.Wracając do mojego typku CHRIS TO 3 opcja- sila w ataku żarów średnio w sezonie 19.3. W 3 ostatnich spotkaniach; 20, 8, 18.Myślę ze dzisiaj będzie to mecz walki, jeśli Melo nie zagra może w końcu Maimi zagra na swoim poziomie i odbije to sie na wyniku.Bosh gra na niezłej skuteczności średnio w meczu oddaje ok.13 rzutów trafia 6-7 z gry, za 3 praktycznie nie rzuca. Dobry na Lini wolnych, raczej od walki zbierania- typowy siłowy podkoszowy zawodnik/ Od grania rzucania ważnych pkt ,rzutów sa inni w drużynie, myślę ze Chendler troszkę ograniczy możliwość Bosha w ataku, będzie go pod deska absorbował.
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami Heat - New York Knicks
TYP (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19![]()
Kurs: 1,85
Godz: 07.12.2012 02:05
buk Tobet
Miami Heat - New York Knicks (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19 1.85 4/10
Długo sie zastanawiałem nad tym meczem, jak go ugryźć w głowie wiele opcji, padło na zakłady na pkt zawodników. Tym razem underek Bosha myślę ze realny.Miami gra bardzo słabo jak dla mnie zawodzą strasznie, porażka z Washington to po prostu kpina.Oglądem ich parę razy i na prawdę graja dziwnie. Maja mocniejsza ławkę ale jakoś to sie nie przekłada, graja bardzo słabo w defensywie- sporo łatwych pkt tracą.Dzisiaj będą mieli cos do udowodnienia, taki chyba prawdziwy test NY w gazie w formie. Graja bardzo fajny ofensywny basket, nie wiem co z Melo bo wczoraj w koncowce meczu jakiś uraz. W 1 meczu w medison po prostu masakra 84-104 dla NY.Wracając do mojego typku CHRIS TO 3 opcja- sila w ataku żarów średnio w sezonie 19.3. W 3 ostatnich spotkaniach; 20, 8, 18.Myślę ze dzisiaj będzie to mecz walki, jeśli Melo nie zagra może w końcu Maimi zagra na swoim poziomie i odbije to sie na wyniku.Bosh gra na niezłej skuteczności średnio w meczu oddaje ok.13 rzutów trafia 6-7 z gry, za 3 praktycznie nie rzuca. Dobry na Lini wolnych, raczej od walki zbierania- typowy siłowy podkoszowy zawodnik/ Od grania rzucania ważnych pkt ,rzutów sa inni w drużynie, myślę ze Chendler troszkę ograniczy możliwość Bosha w ataku, będzie go pod deska absorbował.
- ANZELMO
Stelmet Zielona Gora-Asseco Prokom
typ: -2,5 pkt Stelmet
kurs 2,02 5/10
pinnacle-brak-polskiej-licencji!
Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie, które będziemy mogli oglądać na tvp sport. Bardzo liczę na udany rewanż Zastalu za minimalna porażkę w Gdyni 21 Października 73-70.Obie drużyny ze znaczącymi zmianami w składach od tego spotkania, szczegolnie w Prokomie, który jak na razie gra chyba jeden z najgorszych sezonów.Mecz sąsiadów 4,3 pozycja w tabeli, bardzo ważne spotkanie dla całej ligi. Gospodarze po zaskakującej porażce na koniec ubiegłego roku w Tarnobrzegu z tamtejszym beniaminkiem ligi ekipa Jeziora 99-95.Będą chcieli sie zrehabilitować i zrewanżować, mobilizacja po obu stronach duża.Zastal u siebie gra dobrze, bardzo ofensywnie zdobywa sporo pkt, ale tez sporo ich tracić. To największy mankament podopiecznych Mihailo Uvalin -gra w defensywie.Goście ostatnio w niezłej formie, seria 3 zwycięstw na koniec roku w tym bardzo prestiżowe zwycięstwo nad Turowem Zgorzelec na wyjeździe 86-80.Bardzo liczę na gospodarzy tego meczu, nie ukrywam ze to mój typ dnia, może troszkę ryzykowne granie tego hendicapu, ale liczę ze Zastal zdominuje Prokom grając bardzo szybka koszykówkę.Sporo wejść pod kosz, penetracji Walter Hodge powinien być ważna postacią tego meczu- prawdziwym liderem zespołu, myślę ze u siebie na własnych "śmieciach" będzie nie do zatrzymania.Liczę na zespołowość gospodarzy, maja więcej alternatyw od gości w ataku. Bardzo ważnym ogniwem tego meczu może być nowy nabytek Zastalu, środkowy Dejan Borovnjak, który wzmocni gre w defensywie i będzie ciekawa opcja w ataku. Dobre warunki 208 cm, ciekawe kluby w cv Partizan Belgrad, Lietuvos Rytas Wilno, Gran Canaria, ostatnio w KAO Dramas (Grecja) zdobywał średnio 7.7 pkt/mecz. Świetny debiut z Jeziorem 100% skutecznością z gry (11/11) zdobył w sumie 24 pkt sam jestem ciekawy co dzisiaj pokaże.
- ANZELMO
Koszykowka Tauron Basket Liga, 05.1 2013 18:15
Stelmet Zielona Gora-Asseco Prokom
typ: -2,5 pkt Stelmet
kurs 2,02 5/10
pinnacle-brak-polskiej-licencji!
Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie, które będziemy mogli oglądać na tvp sport. Bardzo liczę na udany rewanż Zastalu za minimalna porażkę w Gdyni 21 Października 73-70.Obie drużyny ze znaczącymi zmianami w składach od tego spotkania, szczegolnie w Prokomie, który jak na razie gra chyba jeden z najgorszych sezonów.Mecz sąsiadów 4,3 pozycja w tabeli, bardzo ważne spotkanie dla całej ligi. Gospodarze po zaskakującej porażce na koniec ubiegłego roku w Tarnobrzegu z tamtejszym beniaminkiem ligi ekipa Jeziora 99-95.Będą chcieli sie zrehabilitować i zrewanżować, mobilizacja po obu stronach duża.Zastal u siebie gra dobrze, bardzo ofensywnie zdobywa sporo pkt, ale tez sporo ich tracić. To największy mankament podopiecznych Mihailo Uvalin -gra w defensywie.Goście ostatnio w niezłej formie, seria 3 zwycięstw na koniec roku w tym bardzo prestiżowe zwycięstwo nad Turowem Zgorzelec na wyjeździe 86-80.Bardzo liczę na gospodarzy tego meczu, nie ukrywam ze to mój typ dnia, może troszkę ryzykowne granie tego hendicapu, ale liczę ze Zastal zdominuje Prokom grając bardzo szybka koszykówkę.Sporo wejść pod kosz, penetracji Walter Hodge powinien być ważna postacią tego meczu- prawdziwym liderem zespołu, myślę ze u siebie na własnych "śmieciach" będzie nie do zatrzymania.Liczę na zespołowość gospodarzy, maja więcej alternatyw od gości w ataku. Bardzo ważnym ogniwem tego meczu może być nowy nabytek Zastalu, środkowy Dejan Borovnjak, który wzmocni gre w defensywie i będzie ciekawa opcja w ataku. Dobre warunki 208 cm, ciekawe kluby w cv Partizan Belgrad, Lietuvos Rytas Wilno, Gran Canaria, ostatnio w KAO Dramas (Grecja) zdobywał średnio 7.7 pkt/mecz. Świetny debiut z Jeziorem 100% skutecznością z gry (11/11) zdobył w sumie 24 pkt sam jestem ciekawy co dzisiaj pokaże.
- ANZELMO
First round H2H Jurij Tepes - Reruhi Shimizu
typ Jurij Tepes
kurs 1,75
Tobet 5/10
Tym razem zaspał Tobet w innych firmach na Słoweńca kursy juz dość mocno spadły i wynoszą 0k.1,6.Ostatnie zawody turnieju 4 skoczni żaden z zawodników nie może ich uznać za udanych. Oceniając ich skoki na poprzednich skoczniach awans do 50 dla obu był szczytem możliwości.Dwie austriackie skocznie sa obiektami dość specyficznymi trudnymi technicznie, wczoraj podczas kwalifikacji sporo zawodników miało problemy techniczne szczegolnie przy lądowaniu.Tylni boczny zmienny wiatr sprawiał problemy nie tylko słabszym zawodnikom ale i dużo lepszym skoczkom. Mieliśmy 2 upadki,W kwalifikacjach obaj oddali dobre skoki w miarę podobnych warunkach, minimalnie lepszy byl TEPES Jurij 130.5m=120.3 SHIMIZU Reruhi 126.5m=116.3.Jest to obiekt specyficzny z dużym najazdem, gdzie bardzo trudny wyczuć odbicie i wielu słabszych zawodników je spóźnia. Obiekt duży na którym można wiele odrobić odległością, jak dla mnie większe możliwości posiada Słoweniec, ktory jest dość nie równy- chimeryczny. Po trawi oddać bardzo dobry skok ,by potem całkowicie zawalić.Tepes jest lepszym technicznie zawodnikiem i myślę ze w bezpośrednim pojedynku po prostu skoczy lepiej i dalej spokojnie awansując do 30-ki.
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Skoki Narciarskie - Puchar Świata - Bischofshofen HS140 06.01 15:00
First round H2H Jurij Tepes - Reruhi Shimizu
typ Jurij Tepes![]()
kurs 1,75
Tobet 5/10
Tym razem zaspał Tobet w innych firmach na Słoweńca kursy juz dość mocno spadły i wynoszą 0k.1,6.Ostatnie zawody turnieju 4 skoczni żaden z zawodników nie może ich uznać za udanych. Oceniając ich skoki na poprzednich skoczniach awans do 50 dla obu był szczytem możliwości.Dwie austriackie skocznie sa obiektami dość specyficznymi trudnymi technicznie, wczoraj podczas kwalifikacji sporo zawodników miało problemy techniczne szczegolnie przy lądowaniu.Tylni boczny zmienny wiatr sprawiał problemy nie tylko słabszym zawodnikom ale i dużo lepszym skoczkom. Mieliśmy 2 upadki,W kwalifikacjach obaj oddali dobre skoki w miarę podobnych warunkach, minimalnie lepszy byl TEPES Jurij 130.5m=120.3 SHIMIZU Reruhi 126.5m=116.3.Jest to obiekt specyficzny z dużym najazdem, gdzie bardzo trudny wyczuć odbicie i wielu słabszych zawodników je spóźnia. Obiekt duży na którym można wiele odrobić odległością, jak dla mnie większe możliwości posiada Słoweniec, ktory jest dość nie równy- chimeryczny. Po trawi oddać bardzo dobry skok ,by potem całkowicie zawalić.Tepes jest lepszym technicznie zawodnikiem i myślę ze w bezpośrednim pojedynku po prostu skoczy lepiej i dalej spokojnie awansując do 30-ki.
- ANZELMO
Washington Wizards- Oklahoma City Thunder
TYP: -5,5 Oklahoma City Thunder 1 Polowa
KURS: 1,78
BUK: pinnacle-brak-polskiej-licencji! Sports
Faworyt jest tylko jeden dzisiaj przewiduje pewne wysokie zwycięstwo Tanders.Mój typ dotyczy dwóch pierwszych kwart, jakoś nie widzę argumentów po stronie gospodarzy. Goście graja bardzo dobry basket notują bardzo mało wpadek, graja bardzo twardo w defensywie. Poważnie traktują praktycznie każdego przeciwnik.Myślę ze będą chcieli mocno otworzyć to spotkanie,wygrać wysoko 1 kwartę, potem stopniowo utrzymywać prowadzenie. Dając pograć zawodnikom z ławki(jest dobry strzelec K. Martin, swoje minuty powinien dostać N. Collison) oszczędzając w miarę możliwości Duranta i Westbrooka- jakoś nie widzę u gospodarzy nikogo kto miałby ich pokryć.Potencjału nie ma co porównywać. Czarodzieje bardzo słabo graja miałem ich okazje parokrotnie oglądać z zespołami dużo słabszymi niż Okla i z reguły nie da sie tego oglądać. Bardzo słaba skuteczność z gry, fatalna obrona bilans ostatnich 10 spotkań to 1-9. Zlepek bardzo słabych zawodników,którzy nie tworzą monolitu -zespołu. Myślę ze praktycznie ten mecz przegrają juz w szatni na boisku nie podejmując walki.Goście, może nie dysponują jakaś szeroka ławką ale ich gra jest bardzo pookładana sa bardzo zgrani ,maja swoich liderów wiadomo kto prowadzi grę i zdobywa decydujące pkt.Gospodarze sa po wysokiej porażce z Miami(dzisiaj widzę podobny scenariusz-wynik) do przerwy było 8 pkt dla Lebrona i spółki którzy nie zawsze graja na poważnie w obronie, pozwalają czasem na bardzo wiele słabszym ekipom.
- ANZELMO
Which nation will have the highest positioned athlete? NOR/POL
typ Polska
kurs 2,10
bwin-brak-polskiej-licencji! 5/10
Bardzo ciekawy zakład wystawił biwin.Moim skromnym zdaniem typ warty ryzyka, głownie liczę na Stocha ,który powinien powalczyć o podium może nawet zwycięstwo.Nasi zawodnicy sa w dobrej formie, co pokazały kwalifikacje, forma jest praktycznie od turnieju 4 skoczni. Oprócz Kamila bardzo wysoko bywał Maciej Kot -zwycięzca wczorajszych kwali.W konkursie wystartuje 9 naszych zawodników, zapowiada sie bardzo ciekawy wyrównany konkurs. Za naszymi skoczkami przemawia fakt ze jest to im dobrze znany obiekt plus forma,doping dla naszych powinien być dodatkowym atutem.Kwalifikacje przebiegały w disc trudnych zmiennych warunkach, bardzo dużo dobrych skoków z rekordem obiektu młodego Krafta.Norwegowie maja 6 zawodników, jakościowo chyba ciut lepsza ekipa oprócz Andersa JACOBSENA ,który skacze na malince niezłe, ale jest nie równy czasem przegrywa ze swoja psychika; sa BARDAL dla mnie najlepszy z wikingów. Bardzo dobry technicznie świetny skok w kwalifikacjach 131m. HILDE 129,5m -NIEOBLICZALNY. FANNEMEL, STJERNEN i VELTA skaczą bardzo równo.U nas wielka mobilizacja chłopaki chcą sie pokazać z bardzo dobrej strony podkreślając to na każdym kroku.Kwalifikacje Wygrał Maciej Kot, który uzyskał 129 metrów, świetnie skacze Stoch, który opuścił kwale skacząc regularnie podczas treningów ponad 130m. Liczę ze dzisiaj wieczorem Kamilowi dopisze ciut szczęścia i stanie na tym podium, bo ostatnio czegoś brakowało.4 miejsce zajął KUBACKI skacząc 130,5 w dziesiątce byl jeszcze MIETUS 130m.Reszta polaków bardzo przyzwoicie- tylko 2 nie przeszła kwalifikacji in minus na pewno Muranka.
- ANZELMO
Hokej na lodzie - Włochy - Serie A1 10.01.2013 20-30
Fassa-Alleghe
TYP Alleghe
kurs 1,7
bet365-brak-polskiej-licencji! 7/10
Do bardzo ciekawego spotkanie dojdzie w seria A pomiędzy Fassa-Alleghe. Goście walczą o 3 pozycje z ekipa SV Ritten.Moim skromnym zdanie goście wygrają to spotkanie bardzo pewnie a kurs oferowany przez bet jest bardzo dobry- kursy na gości juz spadają i wąchają sie w granicach od 1,5-1,65 w innych firmach.Goście sa w w dobrej formie po serii zwycięstw w dogrywkach , w styczniu pokonali sąsiadów w tabeli HC Valpellice 5 : 1 u siebie oraz lidera na wyjeździe HC Pustertal 0-1.Gospodarze dzisiejszego meczu to przedostatnia drużyna ligi- bardzo slaby zespól w tym sezonie w bezpośrednich spotkaniach jak na razie 3-0 dla moich faworytów pewne zwycięstwa u siebie 6-2 6-0 i na wyjedzie 0-2. Fassa może nie przegrywa wysoko spotkań, z liderem w ostatniej kolejce HC Pustertal 6-3 na ich lodowisku ale bilanse wyglądają bardzo złe zwycięstwa nad SC Pontebba raczej nie ma większego wpływu na obecna formę drużyny. Bardzo słaba obrona i atak u siebie szalu nie ma 17 ( 4 - 2 - 11 ) 37 : 60 - 16 pkt.Goście przede wszystkim dobrze bronią. 2 defensywa ogólnie w lidze i na wyjedzie, niezły atak. Zdecydowanie zespól grający u siebie świetnie, ale co pokazuje zwycięstwo nad liderem( SC Pontebba0-1 najlepsza ofensywa ligi) na wyjedzie tag ze mocni. Bilans w miarę równy jeśli chodzi o wyjazdy 17 ( 5 - 6 - 6 ) 42 : 46 - 24 pkt.Forma jest,po takim kursie warto po grac. Myślę tez można spróbować underka 5,5, po kursach w granicach 2. Goście mało tracą, na wyjazdach 65% spotkań underowych. Kanonady bym sie nie spodziewał w dzisiejszym meczu- skromne zwycięstwo 0-2 1-3 jak najbardziej.Fassa tez ma aż 58% underow u siebie.
Hokej na lodzie - Włochy - Serie A1 10.01.2013 20-30
Fassa-Alleghe
TYP under 5,5
kurs 2,05
Biwin 3/10
- ANZELMO
spotkanie Czarnogóra - Francja
typ Francja: 30.0 under 6/10
kurs 1,85
Tobet
Czarnogórcy wczoraj zawiedli- cały mecz gonili wynik z Argentyna, bardzo słabo w ataku i przede wszystkim w obronie, chyba nie najlepiej przygotowani do tych mistrzostw.Dzisiejszy rywal to dużo wyższa pulka trójkolorowi zagrali wczoraj bardzo spokojnie -typowy 1 mecz w turnieju, po prostu żeby wygrać jak najniższym nakładem sil .Dali rzucić Tunezji sporo bo 27 bramek ogólnie nie był to ich najlepszy występ, ale jest to zespól typowo turniejowy rozkręcający sie z meczu na mecz.Francja powinna wygrać to spotkanie w miarę spokojnie jeśli poprawia wiele czynników w grze, myślę ze ten mecz będzie inaczej wyglądał. W każdym elemencie Karabatic i spółka sa lepsi od bałkańskich rywali, jeśli ci nie poprawia gry w obronie oraz w ataku to Francja zasypie ich kontrami, maja lepszych skrzydłowych. Ja jednak liczę na dużo mobilizacje w grze Czarnogórców, którzy będą sie chcieli zrehabilitować- wyjdą na maksa zmobilizowani, staną twardo w obronie na Lini. Przewiduje sporo fauli brzydkiej gry- kar I karnych. Myślę ze to może byc trudne spotkanie dla Francji jeśli rywale zagrają na 100% swoich możliwości, bardzo konsekwentni ,imo linia myślę bardzo wysoka przekroczyć 30 bramek to sporo w takim meczu.
- ANZELMO
2 Argentyna v Francja 16/01/2013 20:45 Ponad (50.5) 1.85 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 5/10
3 Niemcy v Czarnogóra 16/01/2013 18:30 Half Time Total Goals Poniżej (26.5) 1.7
Dzisiaj dosc spokojnie takie 3 bety Dzisiaj jak dla mnie bardzo trudny dzień do typowania, sporo spotkań egzotycznych lub dość slabe kursy. Myślę nie warte grania,Underek na Arona wygląda bardzo ciekawie- pewnie dostanie sporo minut grania i odda sporo rzutów, ale ze skutecznością bywa rożnie. Jak na razie z Rosja 6 goli, ale bardzo słaba skuteczność oddanych az 20 rzutów, co daje 30% z gry. Z Chile dość spokojny mecz mało grania 2 gole na 3 rzuty i wczorajsze dość trudne mimo wszystko spotkanie z Macedonia, gdzie nie było kanonady z obu stron -bardzo niski wynik 5 goli na 13 rzutów.Dania jak na razie rozbiła autsajderów grupy i pokonała w bardzo ciekawym meczu Rosjan,graja dobrze w ataku bardzo dużo opcji ma Vibek, dobrze wygląda gra w defensywie. Wczoraj dali pograć ławce sporo, myślę ze będą świeżsi- wiedza kto w ekipie wyspiarzy kreuje gre i myślę ze obrona dzisiaj to będzie klucz w tym meczu. Szczegolnie w drugich 30 minutach bo może troszkę pary zabraknąć Islandii.
- ANZELMO
1 Australia v Algieria Łączna liczba goli Poniżej(-47.5) 1.85 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 17/01/2013 16:45 2,5/10
2 Polska v Serbia Połowa czasu Serbia(-0.5) 2.00 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 17/01/2013 6/10
3 3 Arabia Saudyjska - South Korea : 51.0 under 1.85 Tobet 17.01 18:00 2/10
Polska v Serbia Mistrzostwa Świata Mężczyzn - Hiszpania 17/01/2013 20:15
typ Połowa czasu Serbia(-0.5)
kurs 2.00
sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Ja wiem ze mecz meczowi nie równy, obie drużyny znają sie bardzo dobrze. Nawet maja rachunki do wyrównania -Serbowie graja lepiej po prostu, hm nie lubię grac przeciwko naszym ale faworyt jest jeden. Podopieczni Veselina Vucovica graja bardzo dobrze na tych mistrzostwach, świetny atak, dobra obrona i bardzo szeroka ławka. Jest moc w tej ekipie i tak jak juz pisałem wcześniej mogą daleko zajść.Zagrali bardzo luźna polówką z Saudyjczykami osobiście śmiać mi sie chciało patrząc na ich grę. Sporo strat bardzo wolno weszli w ten mecz, wydawało mi sie ze chyba zagrali gdzieś na boku zęby sobie dorobić, mimo wszystko wygrali ja 2 bramkami i bardzo pewnie cały mecz.Podobno dla Biglera liczy sie obrona przede wszystkim i jak na razie mam mieszane uczucia. Statystyki pokazują ze bronimy dobrze mamy najmniej bramek straconych w tej grupie ale uważam ze mamy zbyt dużo przestojów w grze. Za bardzo sie podpalamy w ataku, marnujemy dużo dobrych sytuacji- karne(po co tak ważnego karnego rzucał Kubisztal ze Słowenia, wcześniej tag ze zaliczając pudło) kontry.W obronie łatwo tracimy bramki- trwonimy swoja wypracowana przewagę.O dziwo bardzo dobrze gramy w 1 połowach; Słowenia Białoruś ale potem przychodzą te przestoje. Myślę jeśli zagramy tak jak ze Słowenia w drugich 30 minutach to po prostu Vujin,Ilic i spółka odjada nam bardzo daleko.Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie, pewnie nie zabraknie dramaturgi i zwrotów.Lekki minusowe hendi na Serbów wydaje mi sie bardzo dobrym rozwiązaniem. Mobilizacja jest po obu stronach, ale ja sie obawiam ze jeśli cos pójdzie nie tak w naszej grze to Serbowie wykorzystają juz to 1 pierwszej połowie gry. Jak na razie pewności w drużynie nie ma.Każdy chce ta grupę wygrać za wszelka cenne i trawić na słabszego rywala.
- ANZELMO
ANZELMO pisze:Moje skromne bety na ms dzisiaj
1 Australia v Algieria Łączna liczba goli Poniżej(-47.5) 1.85 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 17/01/2013 16:452,5/10
2 Polska v Serbia Połowa czasu Serbia(-0.5) 2.00 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 17/01/2013 6/10![]()
3 3 Arabia Saudyjska - South Korea : 51.0 under 1.85 Tobet 17.01 18:00 2/10![]()
Polska v Serbia Mistrzostwa Świata Mężczyzn - Hiszpania 17/01/2013 20:15
typ Połowa czasu Serbia(-0.5)
kurs 2.00
sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Ja wiem ze mecz meczowi nie równy, obie drużyny znają sie bardzo dobrze. Nawet maja rachunki do wyrównania -Serbowie graja lepiej po prostu, hm nie lubię grac przeciwko naszym ale faworyt jest jeden. Podopieczni Veselina Vucovica graja bardzo dobrze na tych mistrzostwach, świetny atak, dobra obrona i bardzo szeroka ławka. Jest moc w tej ekipie i tak jak juz pisałem wcześniej mogą daleko zajść.Zagrali bardzo luźna polówką z Saudyjczykami osobiście śmiać mi sie chciało patrząc na ich grę. Sporo strat bardzo wolno weszli w ten mecz, wydawało mi sie ze chyba zagrali gdzieś na boku zęby sobie dorobić, mimo wszystko wygrali ja 2 bramkami i bardzo pewnie cały mecz.Podobno dla Biglera liczy sie obrona przede wszystkim i jak na razie mam mieszane uczucia. Statystyki pokazują ze bronimy dobrze mamy najmniej bramek straconych w tej grupie ale uważam ze mamy zbyt dużo przestojów w grze. Za bardzo sie podpalamy w ataku, marnujemy dużo dobrych sytuacji- karne(po co tak ważnego karnego rzucał Kubisztal ze Słowenia, wcześniej tag ze zaliczając pudło) kontry.W obronie łatwo tracimy bramki- trwonimy swoja wypracowana przewagę.O dziwo bardzo dobrze gramy w 1 połowach; Słowenia Białoruś ale potem przychodzą te przestoje. Myślę jeśli zagramy tak jak ze Słowenia w drugich 30 minutach to po prostu Vujin,Ilic i spółka odjada nam bardzo daleko.Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie, pewnie nie zabraknie dramaturgi i zwrotów.Lekki minusowe hendi na Serbów wydaje mi sie bardzo dobrym rozwiązaniem. Mobilizacja jest po obu stronach, ale ja sie obawiam ze jeśli cos pójdzie nie tak w naszej grze to Serbowie wykorzystają juz to 1 pierwszej połowie gry. Jak na razie pewności w drużynie nie ma.Każdy chce ta grupę wygrać za wszelka cenne i trawić na słabszego rywala.