dzienik a(L)a ANZE(L)MO

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 18-01-2013, 15:33

Dania - FYR Macedonia Mistrzostwa Świata Mężczyzn
typ Mikkel Hansen(Total Goals) Under 5.5 :dobrze:
kurs 1.72
Tobet 18.01 20:15 6/10

Typ ryzykowny, ale myślę warty zagrania.Dania na pewno zagra ławką- rezerwowi dostana sporo minut, może byc tak ze Hansen nie zagra ani minuty tak jak w meczach z Chile i Katarem.Ja osobiście uważam ze dostanie parę minut może polówkę żeby byc w rytmie meczowym- formie.Przed bardzo ważnymi meczami w play-off.Jak na razie 7 goli z Islandia na 11 prób z Rosja 2 gole na 8 strzałów.Ulrik Wilbek ma w czym wybierać, graja jak na razie świetnie pewne 1 miejsce w grupie,dzisiejszy rywal bardzo nie wygodny grający dość agresywnie w obronie.Macedonia będzie zmotywowana,bo z szansami na 2 miejsce w grupie, na pewno zobaczymy ciekawe spotkanie.Linia dość wysoka, możliwe ze grając w normalnym składzie tagze była by nie pokryta Mikkel Hansen.

i lekko takie single

Islandia v Katar Połowa czasu Islandia (-3.5) :dobrze: 1.714 18.01 18:00 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 2/10

Francja v Niemcy Połowa czasu Niemcy(+1.5)2.20 :dobrze: sportingbet-brak-polskiej-licencji! 18.01 18:15 3/10

Niemcy maja o co walczyć wiec liczę na dobra dobra twardo 1 polówkę szczegolnie w obronie.Islandia musi wygrać(czeka Francja) jest co najmniej o 2-3 klasy lepszym zespołem linia dość wysoka ale do ogarnięcia zobaczymy co z tego wyjdzie
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 20-01-2013, 15:33

Sparta Praha-Chomutov CZECHY: Extraliga 20.01.2013 17:00 1 1,41 betsson-brak-polskiej-licencji! 7/10 :minus:

Piraci to obecnie ostatni zespól extraligi, gospodarze sa faworytem tego spotkania, pytanie jak wysoko wygrają to spotkanie .Prażanie to bardzo groźny zespól na własnej tafli 19 ( 10 - 3 - 6 ) 70 : 50 - 35pkt. Bardzo mocny atak -u siebie 2 silą ligi, bardzo ważne spotkanie dla nich patrząc na tabele muszą uważać na rywali, którzy ich bardzo mocno naciskają. Jak na razie miejsce 6 w tabeli z minimalna przewaga nad Kometa i Litvinovem, nie wielka strata do Kladna i odwiecznego rywala Slavii.Możemy sie spodziewać pełnej mobilizacji i raczej o lekceważeniu rywala nie będzie mowy.Myślę można pograć Spartę juz w 1 tercji jak i overek 5,5.Sparta ostatnio w wysokiej dyspozycji ;rozbiła Liberec 8-1, od 8 spotkań sa nie pokonani. Przy czym 3 spotkania wygrane po dogrywce, zwycięstwo nad Kladnem na wyjeździe 1-2. U siebie regularnie zdobywają ponad 3 bramki na mecz z Pardubicami 9-2 Litvinov 6-3. Forma jest grali ze sobą oba zespoły 3 razy i jak na razie u siebie Sparta wygrała 4-2 na wyjeździe porażka 7-5 i zwycięstwo 1-5 .Wszystkie atuty sa po stronie gospodarzy, Goście po serii 4 porażek ograli bardzo słabe w tym sezonie- nie równe HC Pardubice4-3 u siebie. Na wyjazdach bardzo słabo 21 ( 1 - 7 - 13 ) 36 : 75 - 15 pkt.

Sparta Praha-Chomutov CZECHY: Extraliga 20.01.2013 17:00 1 TERCJA 1 1,85 :minus: bwin-brak-polskiej-licencji! I over5,5 1,76 :dobrze: PinnacleSports5/10

i sucharki na ms Islandia v Francja Ponad(+54.5)1.85 :dobrze: sportingbet-brak-polskiej-licencji! 20/01/2013 20:15 CET 4/10

Dania v Tunezja Połowa czasu Dania(-2.5) 1.666 :dobrze: sportingbet-brak-polskiej-licencji! 20/01/2013 20:15 CET 3/10
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 21-01-2013, 14:03

moje typki

1 Węgry v Polska Half Time Ponad(+24.5)1.90 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 21/01/2013 21:30 CET 6/10 :minus:

2 Słowenia v Egipt Half Time Ponad(+25.5)1.90 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 21/01/2013 19:00 CET 5/10 :dobrze:

3 Chorwacja - Białoruś: Siarhei Rutenka : Under 8.5 1.85 Tobet 21/01/2013 21:30 CET :dobrze: 7/10

4 Serbia - Hiszpania:H (4 - 0) Twój typ: 1 2.02 Tobet 21/01/2013 19:00 CET 5/10 :minus:

Jak dla mnie bardzo wysoko linia.Rutenka gwiazda swojej drużyny, bezsprzecznie najlepszy strzelec,walczy o koronę króla strzelców, ale raczej z marnymi szansami. Dzisiaj będą mieli bardzo trudne zadanie i po prostu myślę ze dużo najlepszej obronie na świecie nie rzuci.Dla mnie Chorwacja to zespól komplety, świetny pod każdym względem- bardzo doświadczony, zgrany ostatnimi czasy troszkę w cieniu trójkolorowych, ale sa to dwie świetne drużyny.Rutenka regularnie rzuca w granicach 10 bramek ,na bardzo dobrym procencie z gry(3/5 z Arabami gdzie zagrał mało minut) ale dzisiaj myślę ze podopieczni Slavko Goluzy postawia swoja słyną ścianę w obronie, przez która jest sie bardzo ciężko przebić Bardzo możliwe przy w miarę wyrównanym meczu, ze wyjdą wysoko indywidualnie- na solo pod Rutenke. Znają go bardzo dobrze i wiedza jakie zagrożenie powoduje ten zawodnik.Chorwaci powinni wygrać to spotkanie bardzo pewnie i wysoko niszcząc rywala obrona, kontrami i bardzo pewnym atakiem pozycyjnym. Myślę ze maksymalnie Białoruś rzuci bramek w okolicach 20-22 z tego Rutenka maks 7-8.Dużo Chorwacja bramek na tym mundialu nie traci a grała w bardzo mocnej grupie z Hiszpania i Węgrami.Dobrze broni Mirko Alilovic, zakład warty pogrania powodzonka.
Bardzo wierze w Serbów, myślę ze powalczą jak na razie mamy bardzo ciekawe mecze play-off i na prawdę na styku. Będzie to ostry twardy mecz- przewiduje dużo kar chyba niski wynik maks 2 bramki przewagi granie na gospodarzy po 1,15 jest bezsensowne.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 23-01-2013, 13:57

Mistrzostwa Świata Mężczyzn - Hiszpania
spotkanie Hiszpania v Niemcy
typ Połowa czasu Hiszpania(-1.5) :minus:
kurs 1.60
sportingbet-brak-polskiej-licencji! 23/01/2013 19:00 7/10

Gospodarze zagrali świetne spotkanie, demolując Serbów. Grając niesamowicie konsekwentnie w obronie i w ataku.Bezsprzecznie było ich to najlepsze spotkanie, niezłe bronił Sterbik w końcu na miarę swoich możliwości.Podopieczni Valero Rivery obnażyli wszystkie braki Serbów wyłączyli kompletnie z gry druga linie(bardzo slaby Vujin) zagrali bardzo szybko, dynamicznie w ataku na dobrym procencie z gry.Widać w ich grze wielka mobilizacje, pasje grali w bardzo trudnej grupie w której zajęli 2 miejsce co na pewno jest dla nich bardzo dobrym posunięciem.Niemców należy ocenić bardzo pozytywnie. Drużyna gra swój handbal, poza wpadka z Tunezja graja naprawdę bardzo dobrze- konsekwentnie bardzo zespołowo.Bardzo dobry bramkarz, dobra twarda obrona(łapią sporo kar i dzisiaj będzie podobnie).Dobry atak pozycyjny niezła skuteczność z 9m podtrawia wyprowadzić kontrę, niezłe graja z Wieckiem na kole.Dzisiaj myślę ze te wszystkie atuty będą zniwelowane i niewystarczające po prostu rywal jest lepszy, może poza bramka ale sam Silvio chyba nie wiele zrobi.Jak dla mnie Hiszpania jest w każdym elemencie gry zespołem lepszym mocniejszym zrobili na mnie duże wrażenie w meczu z Serbia. Świetna gra z kołowym Julenem Aguinagalde.Kapitalny Daniel Sarmiento Melián praktycznie bez słabych punktów, co mi sie bardzo podobało nie odpuszczają mimo wysokiego prowadzenia. Grali bardzo agresywnie wysoko w obronie grając w osłabieniu kontrowali rywala, zdobywając bramki powiększając przewagę.Mecz był bardzo twardy, Hiszpanie złapali sporo kar -szybka czerwona kartka dla Mossoro. Dzisiaj przewiduje podobny scenariusz, bardzo agresywna twarda gra z obu stron. Sporo kar i mimo wszystko pewna wysoka wygrana gospodarzy tego turnieju. Myślę ze juz po 1 połowie będzie wszystko jasne

Dania v Węgry Połowa czasu Dania(-1.5)1.55 sportingbet-brak-polskiej-licencji! 6/10 :dobrze:
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 26-01-2013, 14:31

spotkanie Słowenia v Chorwacja Mistrzostwa Świata Mężczyzn - Hiszpania
Połowa czasu Chorwacja(-0.5)
1.714
sportingbet-brak-polskiej-licencji! 26/01/2013 19:00 CET 6/10

Słoweńcy juz swoje wygrali, graja chyba turniej życia -świetny kolektyw Dolenec klasa.Bramkarze podtrawia robić cuda, ale faworytem jest zdecydowanie zespól Chorwacji. Pytanie kwestia podejścia do tego meczu głowy po takim meczu jak wczoraj- laniu od Danii może byc różnie. Ja jednak liczę na sportowa złość podopiecznych Goluzy i jego wielki warsztat trenerski, musi tych chłopaków przekonać do walki o medal bo to jest zawsze potwierdzenie wielkich nieprzeciętnych umiejętności. Maja wszystkie atuty Chorwaci po swojej stronie, myślę tylko oni mogą ten mecz przegrać.Jest młodzież, obrona zdecydowanie po stronie Chorwatów- większy potencjał , silą w ataku tag ze. Linia jak na 1 polowe niska spokojnie do pokrycia przez Ivana groźnego(Słowenia z całym szacunkiem dla nich to nie Dania drugiego takiego meczu i zera nie będzie.) i spółkę wiec gramy.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 27-01-2013, 00:17

ANZELMO pisze:spotkanie Słowenia v Chorwacja Mistrzostwa Świata Mężczyzn - Hiszpania

Połowa czasu Chorwacja(-0.5) :dobrze:

1.714

sportingbet-brak-polskiej-licencji! 26/01/2013 19:00 CET 6/10

Słoweńcy juz swoje wygrali, graja chyba turniej życia -świetny kolektyw Dolenec klasa.Bramkarze podtrawia robić cuda, ale faworytem jest zdecydowanie zespól Chorwacji. Pytanie kwestia podejścia do tego meczu głowy po takim meczu jak wczoraj- laniu od Danii może byc różnie. Ja jednak liczę na sportowa złość podopiecznych Goluzy i jego wielki warsztat trenerski, musi tych chłopaków przekonać do walki o medal bo to jest zawsze potwierdzenie wielkich nieprzeciętnych umiejętności. Maja wszystkie atuty Chorwaci po swojej stronie, myślę tylko oni mogą ten mecz przegrać.Jest młodzież, obrona zdecydowanie po stronie Chorwatów- większy potencjał , silą w ataku tag ze. Linia jak na 1 polowe niska spokojnie do pokrycia przez Ivana groźnego(Słowenia z całym szacunkiem dla nich to nie Dania drugiego takiego meczu i zera nie będzie.) i spółkę wiec gramy.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 27-01-2013, 11:40

Hiszpania - Dania 2013-01-27 17:15 Piłka Ręczna - Międzynarodowe - Mistrzostwa Świata
typ Highest Save % , Stawiasz na:Niklas Landin 7/10 :minus:
kurs 1,8
betsson-brak-polskiej-licencji!

Kilka bardzo ciekawych zakładów na finał wystawił betsson-brak-polskiej-licencji!, wiec korzystamy mój główny bet dnia- po fajnym kursie dotyczy bramkarzy.Pojedynek Landin kontra Sierra -Sterbik.Oglądając prawie cały turniej dla mnie Dania jest zespołem lepszym, ale ze to finał może byc rożnie- bardzo nerwowo ostro,sporo kar. Swoje powinni dorzucić bramkarze do zwycięstwa nowego mistrza świata.Mam nadzieje ze sędziowanie stanie na wysokości i nie będzie dziwnych gwizdków pod gospodarzy.Nie wiem kto po-sędziuje ale fajnie by bylo jeśli byla by to para Islandczyków, którzy dają pograć w ataku i obronie.Analizując grę obu zespołów to Hiszpanie świetnie bronią jako zespól- poza bramkarzami, bo nie wiele daje Sierra a Sterbik chyba poza meczem z Serbia gra zdecydowanie poniżej swoich możliwości. Gospodarze graja bardzo agresywnie, duży atut w postaci kontr świetny Victor Tomas swoje robi Aginagalde . W ataku graja dość pasywnie wolno jakby cieczko.Duńczycy maja niesamowity potencjał w ofensywnie graja szybko świetne kontry mocne skrzydła, maja wszystkie atuty po swoje stronie jest ławka świetny trener doświadczenie zgranie.Zapowiada sie świetne spotkanie, myślę ze albo będzie walka i gol za gol albo Duńczycy odskoczą bardzo szybko i spokojnie wypunktują Hiszpanów.Maja świetnego Landina, ktory bardzo dobrze broni rzuty z 9m- dobry turniej jak na razie w jego wykonaniu podtrawi bronic karne daje na pewno dużo spokoju i wsparcia w grze Duńczyków.Dzisiaj zobaczymy mocny ofensywny Duński dynamit pozostałe zakłady na finał to

Hans Lindberg poniżej 4.5 1,87 6/10 :dobrze: To samo co z Chorwacja trudne zadanie na pewno liczą na niego partnerzy ale gra pójdzie przez Egerta. Vibeck lubi rotować ma Sven Hansena wiec tutaj Lasse moze dać dużo drużynie.

Piłka Ręczna - Międzynarodowe - Mistrzostwa Świata Hiszpania - Dania
Halftime Handicap ( 0 : 1.5 ) , Stawiasz na:2 1,51 8/10 :minus:
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 31-01-2013, 11:58

Spotkanie:Znojmo -Salzburg Losers stage
Dyscyplina: AUSTRIA: EBEl 31.1.2013 19:15
Typ: under 6,5
Kurs:1,72
Bukmacher: bet365-brak-polskiej-licencji! 6/10

Bardzo ważne spotkanie dla obu zespołu, zobaczymy na pewno sporo walki i myślę mała ilość goli- typ przeciwko statystykom.Obie drużyny w sezonie zasadniczym overowe z tym ze Orly w pley ofach graja juz bardziej uważnie. Na 4 spotkania; 3under 6,5 2under - 5,5 i jeden over z bardzo słabym Dornbirn.Maja serie 3 zwycięstw, a zaczęli bardzo słabo od porażki z Innsbruck 2-3 u siebie.Goście to zdecydowanie overowy zespól w tym sezonie graja bardzo słabo-szczegolnie w obronie,popełniają sporo błędów. Graja bardzo nie równo meczą sie nawet Dornbirn .Mobilizacji w obu ekipach nie brakuje, co można wyczytać na oficjalnych stronach klubowych.Gospodarze jak na razie na 1 miejscu z dorobkiem 10 pkt rywal ma 3 pkt mniej do końca zostało 6 spotkań.Goście to jeden z najlepszych zespołów w historii austriackiego hokeja dla nich grania pre play-off jest porażka maja bardzo nie udany sezon.Po tym spotkaniu będziemy mieli przerwę na spotkania reprezentacyjne(2 tygodnie).Bardzo ważnym czynnikiem jest ze w tym sezonie Znojmo wybitnie nie leży Salzburgowi wygrywają wszystko u siebie i na wyjeździe. Na 4 spotkania wygrali wszystkie- 2 razy po dogrywce.Trener gości chce zagrać bardzo uważnie spokojnie skupić sie na grze w obronie ażeby nie popełnić prostych błędów, licząc ze cos uda sie strzelić i przełamać twierdze orłów.Kusi mnie gra w stronę gospodarzy(under1,5 w 1 tercji tez wygląda bardzo ciekawie) ale każda seria sie kiedyś kończy. Myślę ze under po dość wysokiej Lini bramkowej jest bardzo realny.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 31-01-2013, 21:59

ANZELMO pisze:Spotkanie:Znojmo -Salzburg Losers stage

Dyscyplina: AUSTRIA: EBEl 31.1.2013 19:15

Typ: under 6,5 :dobrze:

Kurs:1,72

Bukmacher: bet365-brak-polskiej-licencji! 6/10

Bardzo ważne spotkanie dla obu zespołu, zobaczymy na pewno sporo walki i myślę mała ilość goli- typ przeciwko statystykom.Obie drużyny w sezonie zasadniczym overowe z tym ze Orly w pley ofach graja juz bardziej uważnie. Na 4 spotkania; 3under 6,5 2under - 5,5 i jeden over z bardzo słabym Dornbirn.Maja serie 3 zwycięstw, a zaczęli bardzo słabo od porażki z Innsbruck 2-3 u siebie.Goście to zdecydowanie overowy zespól w tym sezonie graja bardzo słabo-szczegolnie w obronie,popełniają sporo błędów. Graja bardzo nie równo meczą sie nawet Dornbirn .Mobilizacji w obu ekipach nie brakuje, co można wyczytać na oficjalnych stronach klubowych.Gospodarze jak na razie na 1 miejscu z dorobkiem 10 pkt rywal ma 3 pkt mniej do końca zostało 6 spotkań.Goście to jeden z najlepszych zespołów w historii austriackiego hokeja dla nich grania pre play-off jest porażka maja bardzo nie udany sezon.Po tym spotkaniu będziemy mieli przerwę na spotkania reprezentacyjne(2 tygodnie).Bardzo ważnym czynnikiem jest ze w tym sezonie Znojmo wybitnie nie leży Salzburgowi wygrywają wszystko u siebie i na wyjeździe. Na 4 spotkania wygrali wszystkie- 2 razy po dogrywce.Trener gości chce zagrać bardzo uważnie spokojnie skupić sie na grze w obronie ażeby nie popełnić prostych błędów, licząc ze cos uda sie strzelić i przełamać twierdze orłów.Kusi mnie gra w stronę gospodarzy(under1,5 w 1 tercji tez wygląda bardzo ciekawie) ale każda seria sie kiedyś kończy. Myślę ze under po dość wysokiej Lini bramkowej jest bardzo realny.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 01-02-2013, 15:42

CZECHY: Extraliga hokej
spotkanie Kladno-Chomutov 01.02.2013 17:30
typ Kladno :minus:
kurs 2,15
sportingbet-brak-polskiej-licencji! 6,5/10

Typ na przełamanie gospodarzy, którzy maja wyraźny kryzys.3 porażki z rzędu sprawiają, ze dzisiaj komplet pkt musi zostać w Kladnie. Rywal w sam raz na przełamanie,Piraci z Chomutova to najsłabsza ekipa ligi- przydomek hokeistów oddaje zdecydowanie ich formę. Sa strasznie nieobliczalni- typowi piraci troszkę pieniążków mnie kosztowali w styczniu, gdzie przegrali po dogrywce ze Sparta 5-4 po bardzo dobrym meczu -gdzie stawiałem na gospodarzy, potem liczyłem na ich pewne zwycięstwo z Libercem. Niestety zostali u siebie rozbici w pyl przegrywając 3-6 by nie dawno ograć mocny Triniec po dogrywce 3-2- 3 zespól Extraligii.Kladno ma bardzo dobry sezon jak na razie miejsce 7 z dobrym bilansem 44 ( 21 - 4 - 19 ) 125 : 125 - 67 pkt u siebie 21 ( 13 - 2 - 6 ) 62 : 49 - 41 pkt graja bardzo pewnie w obronie troszkę chyba nie wytrzymują trudów sezonu i presji, bo za ich plecami czyhają 3 zespoły HC Kometa Brno Mountf. Č. Budějovice HC Vítkovice Steel. Przewaga jest nie wielka bo tylko 4pkt nad 11 zespołem.Sa szanse na 6 pozycje i dogonienie Litvinova.Liczę na dużą determinacje w grze i chęć przełamania zlej pasy. Rywal gra bardzo słabo na wyjazdach 22 ( 1 - 8 - 13 ) 40 : 80 - 16 pkt w szczególności w osłabieniu, liczę na agresywna grę gospodarzy i sporo kar dla gości i pewne wykorzystywanie przewag tak jak zrobił Liberec grając w Chomutovie.Bilans spotkań bezpośrednich zdecydowanie dla Kladna 3 pewne wysokie zwycięstwa u siebie 7-2 na wyjazdach 1-3 2-5 mój bet dnia gospodarze wygrywają, może nie wysoko ale pewnie wracając na właściwe tory.Powodzenia.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 04-02-2013, 15:20

GRECJA: A1 Olympiakos -Panathinaikos 04.02.2013 18:00
typ under 153,5
kurs 1,44
bet365-brak-polskiej-licencji! 6/10 :dobrze:

Święta Grecka wojna oj na pewno będzie sie działo, wydaje mi sie ze oba zespoły nie sa w najwyżej formie graja dość przeciętnie w Eurolidze w szczególności zieloni. Olympiakos dwa zwycięstwa z rzędu z dobrymi rywalami ale porażka z PAOK-em w lidze na wyjeździe 76-71.Dzisiaj na pewno zobaczymy dużo mobilizacji i determinacji po obu stronach.Panta strasznie sie męczyła z Brose Baskets.Linia jak na tego typu spotkanie dość wysoka i powinna wpaść, kurs nie powala ale do jakiegoś małego poniedziałkowe dubelka w zam raz.Obydwa zespoły znają sie doskonale i myślę ze zobaczymy twardy boj o każdy pkt. Olympiakos jest faworytem tego spotkania ale granie czystego win po 1,5 mi sie nie uśmiecha- hendi dość niskie kursy a jakiejś masakry nie powinno byc.Składy dość porównywalne, bardzo dużo będzie zależało od SPANOULISA -czy uda sie go wyłączyć bądź ograniczyć z gry zielonym. Oba zespoły na pewno postawia na obronę w pierwszym meczu Panta u siebie poległa 60-64 wynik niski.Dzisiaj może być podobnie,raczej żadna z ekip nie rzuci powyżej 80 pkt. Panty w ofensywie w tym sezonie nie zachwyca jeśli przekracza 75 pkt to będę bardzo zaskoczony.

2 typek na ten mecz to;
under37 w 1 kwarcie 1,9 bet365-brak-polskiej-licencji! 3/10 :minus:
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 05-02-2013, 13:46

Dyscyplina: Siatkówka mężczyzn - Liga Mistrzów
Spotkanie: ZAKSA Kędzierzyn Koźle - Arkas Izmir
Typ: under 182,5 :minus:
Kurs: 1,85
Godzina: 18:00
Bukmacher: williamhill-brak-polskiej-licencji!
Analiza:

Jakimś znawca ekspertem siatkówki nie jestem, ale lubię czasem pooglądać i po typować. Kursy na Zakse mizerne szkoda ze 1 spotkanie graja u siebie, bo w Turcji gra sie bardzo ciężko dla mnie stare warunki awansów były lepsze niż zloty set a teraz można bardzo gładko przegrać i tak awansować- bo trafi sie dzień konia i wszystko wychodzi mniejsza z tym o niuanse. Zaksa jest w bardzo dobrej, wysokiej formie- bardzo równej dla polskiego zespołu jest to duża szansa na awans do fainal four.Myślę ze nie popełnią błędów Skry sa doświadczonym zespołem, maja wszystkie atuty po swojej stronie jeśli wytrzymają presje- ciśnienie będzie dobrze.Linia wydaje mi sie dość wysoka typuje w miarę pewne zwycięstwo podopiecznych Castellaniego 3-1 taki maks, myślę ze kluczem do zwycięstwa będzie utrzymanie koncentracji, nie pozwolenie uwierzyć Turkom ze mogą cos zwojować. Zdecydowanie zagrywka i przyjecie pilnować i uważać na Agameza.Ważny będzie początek meczu 1 set trzeba pokazać swoja wyższość wtedy ekipa akrasu sama zacznie popełniać proste błędy.
Ostatnio zmieniony 05-02-2013, 23:18 przez ANZELMO, łącznie zmieniany 1 raz.
ANZELMO

Awatar użytkownika
davwids

Post autor: davwids » 05-02-2013, 14:18

ANZELMO pisze:Zaksa jest w bardzo dobrej, wysokiej formie
Niewiem czy można nazwać że ZAKSA jest w formie gdy tracą 2 sety z najsłabszą ekipą w lidze. To samo powiedziałbym o ostatnim meczu w Lidze Mistrzów z Maaseik, gdzie grali słabo i tylko wina zawodników z Belgii że nagle coś się zacięło i przegrali wygrany mecz, mimo że mieli kilka piłek meczowych i mogło się zakończyć 3-1. Bo gdyby zakończyło się 3-1 zapewne złotego seta wygrali by także Belgowie.Wątpię aby byli w stanie skutecznie wyłączyć z gry Agameza, a gdy się tak nie stanie to mecz będzie zacięty i nie skończy się szybko , więc ja obstawiałbym na over.

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 05-02-2013, 17:14

davwids, witam bracie co do ligi wydaje mi sie ze odpuścili ten mecz zagrali troszkę luźniej po za tym maja i tak go wygrali mamy lige na niezłym poziomie miejsce przed play off jest bardzo dobre co do lm i spotkania z Noliko to bardzo solidna firma u siebie zawsze groźna pożyjemy zobaczymy
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 06-02-2013, 15:25

POLSKA: Puchar Polski Zastal-Asseco Prokom 06.02.2013 19:00
typ Zastal :minus:
kurs 1,45 regulaminowy czas gry
unibet-brak-polskiej-licencji!

Bardzo ciekawe ćwierćfinałowe starcie pucharu polski, gdzie zieloni podejmują odmieniony zespól mistrzów polski.Długo sie zastanawiałem jak ugryźć ten mecz; czy hendi overek pkt.Goście pod wodza Adamka graja praktycznie krajowym składem poprawili zdecydowanie obronę, graja bardzo zespołowo. W ostatnich spotkaniach tracili ok.65pkt i pokonali - Rosą Radom, Energą Czarnymi Słupsk oraz Anwil Włocławek- szczegolnie to ostatnie zwycięstwo bardzo pewne na trudnym terenie.Gospodarze dysponują bardzo ciekawym składem, mimo problemów zdrowotnych Quintona Hosleya maja kim straszyć. Graja bardzo dużo sa zgrani na pewno poprawili gre w obronie. Dużo daje Dejana Borovnjaka.ZASTAL jest w dobrej formie- w lidze nie pokonani od 29 grudnia, graja fajna szybko skuteczna koszykówkę zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie, chyba będzie do końca wyrównane. Hendi w granicach 5 pkt niby nie duże, ale myślę ze przesadza większe indywidualności, które sa po stronie gospodarzy Walter Hodge I spółka będą w półfinale
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 11-02-2013, 14:39

Jastrzębski - Częstochowa Siatkówka Polska - PlusLiga 11 Lut -18:00
TYP Częstochowa (+2.5) Handicap setowy :minus:
2,2
williamhill-brak-polskiej-licencji!

Wszyscy wiedza kto jest faworytem i o co gra Jastrzębie. Ja jednak idę delikatnie w stronę gości, może niespodzianki nie będzie ale stać ich na ugranie jednego seta może tego 1-go, albo przy pewnym prowadzeniu 2-0 -w gre podopiecznych Lorenzo Bernardiego wkradnie sie jakaś nerwowość, rozluźnienie- nie pewność. Liczę ze nie utrzymają koncentracji na najwyższym poziomie.Potencjału obu zespołów nie ma co porównywać miejsce w tabeli tez pokazuje o co będą walczyć oba kluby. Ja liczę ze goście pokażą lwi pazur i charakter tak jak pokazywali to w 2 ostatnich spotkaniach; porażka po taibreku z zaksa i zwycięstwo nad skra. Z dobrej strony pokazuje sie Bociek. Grzegorz podtrawi pociągnąć ten zespól do walki- typ for fun pod konkurs myślę ze warty ryzyka.
Ostatnio zmieniony 12-02-2013, 15:31 przez ANZELMO, łącznie zmieniany 1 raz.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 12-02-2013, 15:30

Celtic - Juventus – z opcja remisu
Handicapy na rzuty rożne Celtic +2 rz. rożnych @ :dobrze:
1.53
williamhill-brak-polskiej-licencji!

Taki oto fajny zakład poboczny wystawił williamhill-brak-polskiej-licencji!, co jak co ale walki dzisiaj na pewno nie zabraknie. Szkoci słyną z tego ze nie odpuszczają nikomu- a u siebie sa bardzo nie wdzięcznym rywalem.Jak dla mnie Celtowie będą dożyc do stałych fragmentów gry, bo jest to w ich naturze. Sa bardzo groźni w tym elemencie, maja piłkarzy świetnie przygotowanych fizycznie. Przy wsparciu publiki sa wstanie przenosić góry, pilkarsko może nie będzie to wielkie widowisko ale na pewno emocjonujące. Sporo fauli- pewnie kartek bardzo agresywna gra ze strony gospodarzy dużo wrzutek na Hoopera, myślę ze kornery spokojnie dla Celtow.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 13-02-2013, 12:54

Dyscyplina: Liga Mistrzów
Spotkanie:Szachatar-Borussia
Typ:Szachatar :minus:
Kurs:2,75
Godz:20:45
Bukmacher: williamhill-brak-polskiej-licencji!

Troszkę dziwią mnie rosnące kursy na gospodarzy.Nie wiem dla czego Bvb ma byc lekkim faworytem tego meczu czy 2 meczu.Obydwa zespoły grały najlepsza piłkę w fazie grupowej LM.Goście czym sie bardzo dziwie sprzedali do Andzy za duże pieniążki swojego, myślę najlepszego grajka jakim byl Willian.Osłabienie duże, ale górnicy z Doniecka jak dla mnie posiadają i tak bardzo dobra przede wszystkim szeroka kadrę- ławkę.Kolonia brazylijska jest bardzo mocna, świetnie sie rozwija Henrich Mchitarjan.Mircea Lucescu dysponuje na prawdę mocna wyrównaną drożyną, może troszkę będzie brakowało rytmu, ogrania meczowego. Grali bardzo mocne sparingi -udział w dobrze obsadzonych turniejach.Jest to zespól ograny doświadczony, myślę ze atutem będzie swoje boisko. Obydwa zespoły graja ofensywny footbal troszkę może przeszkadzać pogoda- zimno.Dortmund nie jest w najwyżej formie troszkę posypała im sie gra w budeslidze (dużo spekulacji na temat Lewego to na pewno nie wpływa na zespól dobrze) pewnie wszystko pójdzie pod LM .Liczę ze gospodarze od razu ruszą na swoich rywali, zdominują ich i zaczyna sobie stwarzać sytuacje bramkowe.Bvb nie gra za dobrze ostatnio w obronie popełniają sporo prostych błędów graja dość wąską kadra co 3 dni.Jeśli pojawiają sie zmiennicy odbija sie to na jakości zespołu.Dla mnie taki kurs to poezja- warta pogrania tak samo jak na MU. Ktoś tu kiepsko szacuje szanse drużyn. Pozdrawiam
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 12-06-2014, 14:13

odwietrzymy...

mundialowo lecim przed piątkiem 13...

12.06. 22:00
Zaklady specjalne na federacje kontynentalne
Best AFC team Japonia 2,10 rivalo-brak-polskiej-licencji!

jak dla mnie najlepsza ekipa Azji bezsprzecznie grupa do przejścia(dobre sparingi), ale obawiam sie troszkę Korei to znaczy wiem co zagrają ale Rosja, Belgia mogą nie wytrzymać ciśnienia jako faworyci tek grupy - jest jeszcze Algieria wiec ciekawie będzie

13.06. 21:00
Spain - Netherlands
Podwójna szansa 1X 1,20
14.06. 21:00
Uruguay - Costa Rica
Kto strzeli ostatnią bramkę? Urygwaj 1,37

15.06. 21:00
France - Honduras
Ile bramek strzeli Honduras? 0 1,70 rivalo-brak-polskiej-licencji!

i a jakby tasiemka for fun

13.06. 21:00
Spain - Netherlands
1X2 1 1,85

14.06. 0:00
Chile - Australia
1X2 1 1,47

14.06. 21:00
Uruguay - Costa Rica
1X2 1 1,45

15.06. 21:00
France - Honduras
1X2 1 1,35

16.06. 0:00
Argentina - Bosnia & Herzegovina
1X2 1 1,40

16.06. 18:00
Germany - Portugal
Podwójna szansa 1X 1,32
rivalo-brak-polskiej-licencji!

ogólnie fajne kursy bonus od wpłaty no i co mnie wkurwia na maksa to ze nie można łączyć fajny zakładów terminowych a niestety budżet u mnie....średni

i tera sb

Brazil v Croatia First Goalscorer Neymar 3.80 jak nie on to kto...wiem wiem Hulk Fred ale to młody ich ciągnie szaleje będzie jego szoł- na skrzydle zejścia dryblingi strzały może wolny ,karny w reprezentacji to przeciwieństwo Messiego

Uruguay v Costa Rica
Half Time Uruguay 1.85
France v Honduras
Goal Handicap
France -1 2.05

France v Honduras
Half Time
France
1.833
Uruguay v Costa Rica
Anytime Goalscorer
Edinson Cavani
2.20

Uruguay v Costa Rica
Match Prices
Uruguay
1.363

England v Italy
Double Chance
Team 2 Wins or Match Drawn
1.35

France v Honduras
Match Prices
France
1.30

World Cup 2014 - Top Goalscorer
Neymar
10.00

Cavani, Edinson
41.00

World Cup 2014 - Outright
World Cup 2014 - Outright
Uruguay
26.00
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Re: dzienik a(L)a ANZE(L)MO

Post autor: ANZELMO » 01-05-2018, 19:24

Real Madryt - Bayern Monachium Real więcej celnych strzałów 1,864 1xbet główny bet

i coś do taśmy dubla w yogano mam jakieś drobne wymieniłem pkt to gram Real więcej spalonych po 1,5 i ponowna proba....

LICZBA RZUTÓW ROŻNYCH Realu W 1 POŁOWIE TYP: 4+ 2,95 forBET - Grałem juz ten bet w 1 meczu i po 30 minutach Real miał 3 kornery i się zaciął dzisiaj będzie inaczej i sytuacja sie nie powtórzy....

Chłopaki juz chyba wszystko na temat tego meczu napisali bądź prawie -to ja wrzucę bety swoje sugestie przemyślenia-Myślę ze nie powtórzy sie sytuacja z rewanżu z Juve bo tam chyba królewscy lekko odpuści a potem było bardzo ciężko wrócić. Nie pisze mowie ze bawarczyków nie stać na wygrana w tym meczu moze i awans ale Real to taki wyrafinowany bokser wagi ciężkiej potrafi poczekać na rywala skontrować go i wypunktować.Gra bezlitośnie czasem wręcz brutalnie i szczęśliwie jak w ostatniej akcji meczu z Juventusem....Troszkę inaczej sędziowie spoglądają na takie kluby napewno nie zabraknie walki emocji i rzutów rożnych Realu u siebie nawet jak nastawi sie na kontrę a robi to wybornie to zrobi te 5-6 rogów nie powtórzy sie sytuacja z Monachium gdzie dali sie całkowicie zdominować i odpuści swoja gre tylko i wyłącznie czekają na błędy rywala. Zizu mówił o cierpieniu ze trzeba być cierpliwym i Real taki będzie(byl w Niemczech) ale statystycznie patrząc Bayernowi gra sie w hiszp ani bardzo ciężko maja kłopoty z taka piłka pamiętam jak kiedyś męczyli sie strasznie z Getafe.....Bayern musi cos zrobić musi dać sobie szanse wykreować jakieś sytuacje dla Lewego...obie ekipy bardzo dobrze wyglądają na skrzydłach Real bajeczny w kontrze gdzie fajnie gra do skrzydła potrafi strzelać z każdej pozycji Ronaldo pazerny na wszystko jak zawsze piłkarsko Zizu ma lepszy zespól ma więcej możliwości Real moim zdaniem stawia kropkę na i wygrywają pewnie widzi mi sie 3-1 .Bayern będzie miał piłkę przy nodze prowadził gre i będzie raz po raz dostawał kontry.Kartki wydaja sie być dobra opcja ale patrząc na 1 mecz jak sędzia reagował to...czasem warto odpuścić mecz w którym buki mocno zaniżają na linie rożnych bramek i kartek a czasem pograć inne bety typu strzały spalone itp.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 02-05-2018, 00:00

ANZELMO pisze:
01-05-2018, 19:24
Real Madryt - Bayern Monachium Real więcej celnych strzałów 1,864 1xbet główny bet :minus:

i coś do taśmy dubla w yogano mam jakieś drobne wymieniłem pkt to gram Real więcej spalonych po 1,5 i ponowna proba.... :plus:

LICZBA RZUTÓW ROŻNYCH Realu W 1 POŁOWIE TYP: 4+ 2,95 :minus: forBET - Grałem juz ten bet w 1 meczu i po 30 minutach Real miał 3 kornery i się zaciął dzisiaj będzie inaczej i sytuacja sie nie powtórzy....

Chłopaki juz chyba wszystko na temat tego meczu napisali bądź prawie -to ja wrzucę bety swoje sugestie przemyślenia-Myślę ze nie powtórzy sie sytuacja z rewanżu z Juve bo tam chyba królewscy lekko odpuści a potem było bardzo ciężko wrócić. Nie pisze mowie ze bawarczyków nie stać na wygrana w tym meczu moze i awans ale Real to taki wyrafinowany bokser wagi ciężkiej potrafi poczekać na rywala skontrować go i wypunktować.Gra bezlitośnie czasem wręcz brutalnie i szczęśliwie jak w ostatniej akcji meczu z Juventusem....Troszkę inaczej sędziowie spoglądają na takie kluby napewno nie zabraknie walki emocji i rzutów rożnych Realu u siebie nawet jak nastawi sie na kontrę a robi to wybornie to zrobi te 5-6 rogów nie powtórzy sie sytuacja z Monachium gdzie dali sie całkowicie zdominować i odpuści swoja gre tylko i wyłącznie czekają na błędy rywala. Zizu mówił o cierpieniu ze trzeba być cierpliwym i Real taki będzie(byl w Niemczech) ale statystycznie patrząc Bayernowi gra sie w hiszp ani bardzo ciężko maja kłopoty z taka piłka pamiętam jak kiedyś męczyli sie strasznie z Getafe.....Bayern musi cos zrobić musi dać sobie szanse wykreować jakieś sytuacje dla Lewego...obie ekipy bardzo dobrze wyglądają na skrzydłach Real bajeczny w kontrze gdzie fajnie gra do skrzydła potrafi strzelać z każdej pozycji Ronaldo pazerny na wszystko jak zawsze piłkarsko Zizu ma lepszy zespól ma więcej możliwości Real moim zdaniem stawia kropkę na i wygrywają pewnie widzi mi sie 3-1 .Bayern będzie miał piłkę przy nodze prowadził gre i będzie raz po raz dostawał kontry.Kartki wydaja sie być dobra opcja ale patrząc na 1 mecz jak sędzia reagował to...czasem warto odpuścić mecz w którym buki mocno zaniżają na linie rożnych bramek i kartek a czasem pograć inne bety typu strzały spalone itp.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 02-05-2018, 00:01

Steven Curry under 3,5 trójki, kurs 2,20 unibet-brak-polskiej-licencji!  Tutaj krotko Stefek wraca po kontuzji pewnie odda z jakieś 6-7 prób moze więcej - pytanie tylko na jakim % wiadomo rożnie moze byc ale....minuty tez powinny byc limitowane, bez niego bardzo dobrze jak na razie wojownicy wyglądają wiadomo Kerr ma kim grac i raczej na Curryego będą chuchać i dmuchać. Jest to bardzo ważne ogniwo w całej układance wojowników , myślę ze na Początek jakieś +- 20 minut nie więcej.Kolano to jednak jest poważna sprawa patrząc na cały sezon prób było sporo bo w granicach 10 na mecz trawionych lekko ponad 4 ale pley offy to inna bajka i za duzo o formie Stevena nie możemy powiedzieć. 

double-double Rondo 2,05 unibet-brak-polskiej-licencji! Tutaj krotko wszystko będzie zależało jak pelikany długo będą sie trzymały w tym meczu... Rajon gra świetny sezon cale Pels mi sie bardzo podobają a juz 1 runda pley offow palce lizać.Teraz rywal mega trudny chyba najgorszy z możliwych w 1 meczu klęska bo ponad 20 pkt na - na luziku odjazd zaczął sie od 2 kwarty... minut nie brakowało bo zagrał grubo ponad 30. Miał 11 asyst bodajże 7 juz w 1 kwarcie i 9 pkt rzutowo wyglądało to niezle...bo 10/4 z gry i 2/1 z osobistych dwie cegły za 3 pkt wiec myślę ze dzisiaj jest wstanie spokojnie dac 10 asyst i 10 pkt wrzucić jakaś zastanawiałem sie nad pojedynkiem z Currym ale -5,5 asysty chyba za duzo no i linie na asysty w meczu 11 i 11,5 zobaczymy czy wyboru okażą sie dobre.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 02-05-2018, 11:08

ANZELMO pisze:
02-05-2018, 00:01
Steven Curry under 3,5 trójki, :minus: kurs 2,20 unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji!  Tutaj krotko Stefek wraca po kontuzji pewnie odda z jakieś 6-7 prób moze więcej - pytanie tylko na jakim % wiadomo rożnie moze byc ale....minuty tez powinny byc limitowane, bez niego bardzo dobrze jak na razie wojownicy wyglądają wiadomo Kerr ma kim grac i raczej na Curryego będą chuchać i dmuchać. Jest to bardzo ważne ogniwo w całej układance wojowników , myślę ze na Początek jakieś +- 20 minut nie więcej.Kolano to jednak jest poważna sprawa patrząc na cały sezon prób było sporo bo w granicach 10 na mecz trawionych lekko ponad 4 ale pley offy to inna bajka i za duzo o formie Stevena nie możemy powiedzieć. 

double-double Rondo 2,05 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! Tutaj krotko wszystko będzie zależało jak pelikany długo będą sie trzymały w tym meczu... Rajon gra świetny sezon cale Pels mi sie bardzo podobają a juz 1 runda pley offow palce lizać.Teraz rywal mega trudny chyba najgorszy z możliwych w 1 meczu klęska bo ponad 20 pkt na - na luziku odjazd zaczął sie od 2 kwarty... minut nie brakowało bo zagrał grubo ponad 30. Miał 11 asyst bodajże 7 juz w 1 kwarcie i 9 pkt rzutowo wyglądało to niezle...bo 10/4 z gry i 2/1 z osobistych dwie cegły za 3 pkt wiec myślę ze dzisiaj jest wstanie spokojnie dac 10 asyst i 10 pkt wrzucić jakaś zastanawiałem sie nad pojedynkiem z Currym ale -5,5 asysty chyba za duzo no i linie na asysty w meczu 11 i 11,5 zobaczymy czy wyboru okażą sie dobre.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 04-05-2018, 16:38

Ja mam podobne odczucia i bety jak kolega @jack13 wiec zeby nie dublować w temacie cos innego

Cracovia - Śląsk Wrocław bts 1,666 Sportingbull

Piątek, K. Strzelec gola 2,2 unibet-brak-polskiej-licencji!

Robak, Marcin Strzelec gola 2,43 unibet-brak-polskiej-licencji!

Krotko bo mecz za chwilkę obie ekipy juz na luziku bez presji mogą pokazywać to co najlepsze maja a trzeba powiedzieć ze gra do przodu jest na dobrym poziomie. Fajnie sie ta grupę spadkowa ogląda -Wrocławianie pod opieka trenera ikony Pawłowskiego do przodu fajnie wyglądają na skrzydłach ostatnio klasa Kosecki Robak wpadł do klubu 100 ,chcą na niego grac jakieś realne szanse na króla strzelców ma.U pasów podobnie Probierz chce i stawia na młodych plus chcą wypromować Piątka stwarzać mu sytuacje strzeleckie zeby tez o ta koronę jeszcze realnie powalczył.Wiec dobrym realnym betem na ten mecz jest pójście w najlepszych graczy napastników ze strzela gola wiec za drobne próbujemy tak.Obaj wykonują rzuty karne w swoich zespołach dobrze graja głowa przy stałych fragmentach gry. Obie ekipy dobrze graja w ataku akcje kombinacyjne sa na niezłym poziomie kuleje troszkę gra w obronie wiec myślę ze bramki to jest dobry bet na ten mecz i będziemy oglądać dobre overowe widowisko.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 04-05-2018, 18:24

dobrze i szybko poszło to lecim z biało- zielonymi jeden fajny bet jeszcze można podać do tematu

Lechia Gdańsk - Nieciecza powyżej 31,5 fauli 1,75 Totolotek

Krotko statystyki sa za typem obie ekipy falują na podobnym poziomie i maja średnio ponad 16 faula na mecz .Dla Bruk Betu last minute zeby powalczyć jeszcze o utrzymanie raczej mission impossible ale...graja nawet niezle ostatnio do pewnego momentu potem czegoś brakuje tak było u siebie z śląskiem - na Cracovii do polowy a potem wszystko sie sypie jak domek z kart. Sporo fauli kartek szczególnie czerwonych i....Lechia ostatnio na meczu wydawało by sie dla mnie spokojnym :P ze Śląskiem mnóstwo fauli głupich szczególnie w 2 połowie co przełożyło sie na kartki. Dzisiaj z rywalem z nożem na gardle tych fauli powinno byc sporo kartek tez. Goście słabsi piłkarsko ale...walki im nie mozna odmówić wiec typ realny bardzo po niezłym kursie cos do rzucić i mozna grac grubo bez podatku z fartem.
ANZELMO

ODPOWIEDZ