dzienik a(L)a ANZE(L)MO

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ANZELMO

Re: dzienik a(L)a ANZE(L)MO

Post autor: ANZELMO » 19-06-2018, 15:33

Polska over 1,5 kartki betsson-brak-polskiej-licencji! 2,32

Dla mnie ostry twardy mecz mamy ludzi od twardej gry roboty w środku pola tak na chłodno w obronie tez raczej wirtuozerii nie będzie wazny kluczowy mecz ...Po wynik Kolumbii robi sie ciekawie ale i mega nerwowo. Pazdek Thiago na środku Góralski Linnety i Krycha każdy moze wyłapać kartkę.Plus zmiany 3 kto by sie nie pojawił to tez jest szansa taki zadani owiec Peszko :p twardy Teodorczyk myślę ze to moze byc najostrzejsze spotkanie mistrzostw jak na razie mecz Szwedów i Skośnych ponad 40 fauli zrobili wiec myślę ze u nas miedzy 13-15 na glowe to spokojnie powinno wpaść... napewno na samym Mane będziemy mieli problemy plus var ....moze jakieś przepychanki sie zdarza gramy to i Polska ....Musisz Mocno imo tylko budżet mnie ogranicza :p:

Polska - Senegal

moje typki-

Strzały gracza w światło bramki Zakłady rozstrzygane według oficjalnych statystyk publikowanych przez FIFA.com
Ponad 0.5 Mané, Sadio Senegal 1,72 unibet-brak-polskiej-licencji!

Dla mnie prosta krotko szybka piłka- serce drużyny w ofensywie szybki błyskotliwy niezły technicznie na tle naszych będzie trudny do zatrzymania dla mnie pewunia bardzo dobry sezon w anglii czasem partoli setki ale napewno Senegal wyjdzie mocno naładowany...Potrafi zagrać na obu skrzydłach zejść do środka uderzyc z dystansu dograć wyłożyć piłkę partnerowi... nasi moze przewyższając doświadczeniem ekipę Senegalu ale potencjał to juz...50/50 Lewy trudne zadanie musimy zagrać mocno na skrzydłach ofensywnie ale uważnie dla mnie siła warunki fizyczne po stronie Mane i spółki .Nasze atuty poza ograniem doświadczeniem... u nas mocna pewna bramka kto nie zagra jest moc podobno Szczęsny wychodzi...wiec no i Lewy ale sam będzie mu strasznie ciężko sie przebić coś zrobić z Koulibalym i Kara Mbodji mega twardzi mocni fizycznie...no i w każdym wywiadzie podkreślają bl bla bla ze sie nie boja i wiedza z e Lewandowski to star wiec...ostro na niego
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 28-06-2018, 14:28

No to moje typki Japonia - Polska Remis - nie ma zakładu Japonia 1,9 forBET 

Japonia więcej strzałów celnych 1,82 betsson-brak-polskiej-licencji! 

Japonia wygra 1 bądź 2 polowe meczu 1,94 betsson-brak-polskiej-licencji! 

Japonia wygra do zera 4,5 betsson-brak-polskiej-licencji!  Tak 3 spotkanie w historii jak na razie mamy 2-0 do azjatów dawno dawno temu na tournee w Hong kongu 5-0 do zera u siebie przed mundialem 2002 r 2-0 i teraz Azjaci w formie my....chciałbym sie mylić serce chce ale u nas brak zgrania formy przygotowania fizyczne azjaci nacja waleczna ambitna jak zawsze z szacunkiem do rywala wyjdą naładowani jak...zjedzą nas po 30 minutach gry....

Po takim kursie biorę i gram biało-czerwoni dali idealnie zarobić na tym mundialu. Ogólnie jak na razie finansowo dobry mundial .Chłopaki co nie co do meczu opisali i swoich typów. Kilka slow dla czego tak .Po 1 jest bardzo ciepło gorąco a nasza kadra wygląda pod względem fizycznym źle...dzisiaj znowu zmiany w składzie ale...to moze byc mecz do jednej bramki jak jak stracimy pierwsi to znowu sie po sypiemy...O 1 meczu nie ma co mówić..... dramat. 2 mecz z Kolumbia dobry początek i po 25 minut padliśmy fizycznie. Japończycy graja fajnie piłka wymieniają duzo podań od obrony sa wybiegani ambitni i wiedza o co graja nie sadze zeby stawka tego meczu ich sparaliżowała...ok popełniają indywidualne blendy w defensywie ( Kawashima ) ale...w porównaniu z nami to niebo a ziemia.Graja w dobrych klubach europejskich maja doświadczony skład i z przysłowiowego kelnera grupy który miał być ostatni w tabeli... graja swoje i sa w bardzo dobrej sytuacji do wyjścia sa w formie i graja dobra piłkę tak po prostu.Obawiam sie tego...to moze byc najgorszy mundial dla nas w historii jak juz nie jest...U nas sporo smrodu atmosfera itp itd Japonia nas po prostu zabiega oddają nam piłkę i będą czekać na blendy tak jak Senegal i raz po raz kontrować... a jak będzie trzeba to przejma inicjatywne i będą grali atak pozycyjny na tle naszych teraz wyglądają na ekipę kompletna potrafiącą zagrać wszystko. Skład na ten mecz wygląda fajnie. Jest Fabian w bramce 4 w obronie Kurzawa dostaje szanse no i po raz kolejny Zielu moze cos pogra- dogra do Lewego bo to jest żal i szkoda patrzeć jak ten chłopak gra w kadrze ...bo Lewy musi miec piłki i byc w polu karnym szkoda ze nie ma Peszki no ale zadanie specjalne jeszcze pewnie sie pojawi :P Jestem ciekaw jak wejdzie w mecz Jędza i czy wytrzyma fizycznie....ogólnie jak fizycznie będą Polacy wyglądać
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 28-06-2018, 14:29

ANZELMO pisze:
19-06-2018, 15:33
Polska over 1,5 kartki betsson-brak-polskiej-licencji! 2,32 :minus:

Dla mnie ostry twardy mecz mamy ludzi od twardej gry roboty w środku pola tak na chłodno w obronie tez raczej wirtuozerii nie będzie wazny kluczowy mecz ...Po wynik Kolumbii robi sie ciekawie ale i mega nerwowo. Pazdek Thiago na środku Góralski Linnety i Krycha każdy moze wyłapać kartkę.Plus zmiany 3 kto by sie nie pojawił to tez jest szansa taki zadani owiec Peszko :p twardy Teodorczyk myślę ze to moze byc najostrzejsze spotkanie mistrzostw jak na razie mecz Szwedów i Skośnych ponad 40 fauli zrobili wiec myślę ze u nas miedzy 13-15 na glowe to spokojnie powinno wpaść... napewno na samym Mane będziemy mieli problemy plus var ....moze jakieś przepychanki sie zdarza gramy to i Polska ....Musisz Mocno imo tylko budżet mnie ogranicza :p:

Polska - Senegal

moje typki-

Strzały gracza w światło bramki Zakłady rozstrzygane według oficjalnych statystyk publikowanych przez FIFA.com
Ponad 0.5 Mané, Sadio Senegal 1,72 unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! :minus:

Dla mnie prosta krotko szybka piłka- serce drużyny w ofensywie szybki błyskotliwy niezły technicznie na tle naszych będzie trudny do zatrzymania dla mnie pewunia bardzo dobry sezon w anglii czasem partoli setki ale napewno Senegal wyjdzie mocno naładowany...Potrafi zagrać na obu skrzydłach zejść do środka uderzyc z dystansu dograć wyłożyć piłkę partnerowi... nasi moze przewyższając doświadczeniem ekipę Senegalu ale potencjał to juz...50/50 Lewy trudne zadanie musimy zagrać mocno na skrzydłach ofensywnie ale uważnie dla mnie siła warunki fizyczne po stronie Mane i spółki .Nasze atuty poza ograniem doświadczeniem... u nas mocna pewna bramka kto nie zagra jest moc podobno Szczęsny wychodzi...wiec no i Lewy ale sam będzie mu strasznie ciężko sie przebić coś zrobić z Koulibalym i Kara Mbodji mega twardzi mocni fizycznie...no i w każdym wywiadzie podkreślają bl bla bla ze sie nie boja i wiedza z e Lewandowski to star wiec...ostro na niego
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 28-06-2018, 14:30

ANZELMO pisze:
15-06-2018, 12:42
nie wiem czy bylo ale warto...
taki ciekawy zakład długoterminowy ale moz szybko padnie...dziś :p

Zakłady na cały turniej Czerwona kartka w pierwszych 10 minutach ? tak 10,00 :plus: forBet Po takim kursie wchodzę w to...szkoda ze nie mozna tego łączyć choćby w dublu tutaj sprawa prosta bez większej analizy mamy VAR 63 mecze jeszcze duzo...będą mecze o wielka stawkę a wiec walki i innych rzeczy nie zabraknie moze nie liczę na jakieś mega ostre wejście na początku meczu czy cos niesportowego ale jakaś głupią strata kontra wyjście sam na sam z bramkarzem i jego faul taktyczny ręka...:szok::bz: w pierwszych 10 minutach czemu nie dziś 2 kandydatury Egipt I Waleczni Urusi...no i deser dnia Portugalia szalony Pepe kontra Hiszpania Ramos Sergio Busquets starzy znajomi...ogień panowie i księgujemy drobne....
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 01-07-2018, 13:12

ANZELMO pisze:
28-06-2018, 14:28
No to moje typki Japonia - Polska Remis - nie ma zakładu Japonia 1,9 forBET 

Japonia więcej strzałów celnych 1,82 betsson-brak-polskiej-licencji!  :plus:

Japonia wygra 1 bądź 2 polowe meczu 1,94 betsson-brak-polskiej-licencji!  :minus:

Japonia wygra do zera 4,5 betsson-brak-polskiej-licencji!  Tak :minus: 3 spotkanie w historii jak na razie mamy 2-0 do azjatów dawno dawno temu na tournee w Hong kongu 5-0 do zera u siebie przed mundialem 2002 r 2-0 i teraz Azjaci w formie my....chciałbym sie mylić serce chce ale u nas brak zgrania formy przygotowania fizyczne azjaci nacja waleczna ambitna jak zawsze z szacunkiem do rywala wyjdą naładowani jak...zjedzą nas po 30 minutach gry....

Po takim kursie biorę i gram biało-czerwoni dali idealnie zarobić na tym mundialu. Ogólnie jak na razie finansowo dobry mundial .Chłopaki co nie co do meczu opisali i swoich typów. Kilka slow dla czego tak .Po 1 jest bardzo ciepło gorąco a nasza kadra wygląda pod względem fizycznym źle...dzisiaj znowu zmiany w składzie ale...to moze byc mecz do jednej bramki jak jak stracimy pierwsi to znowu sie po sypiemy...O 1 meczu nie ma co mówić..... dramat. 2 mecz z Kolumbia dobry początek i po 25 minut padliśmy fizycznie. Japończycy graja fajnie piłka wymieniają duzo podań od obrony sa wybiegani ambitni i wiedza o co graja nie sadze zeby stawka tego meczu ich sparaliżowała...ok popełniają indywidualne blendy w defensywie ( Kawashima ) ale...w porównaniu z nami to niebo a ziemia.Graja w dobrych klubach europejskich maja doświadczony skład i z przysłowiowego kelnera grupy który miał być ostatni w tabeli... graja swoje i sa w bardzo dobrej sytuacji do wyjścia sa w formie i graja dobra piłkę tak po prostu.Obawiam sie tego...to moze byc najgorszy mundial dla nas w historii jak juz nie jest...U nas sporo smrodu atmosfera itp itd Japonia nas po prostu zabiega oddają nam piłkę i będą czekać na blendy tak jak Senegal i raz po raz kontrować... a jak będzie trzeba to przejma inicjatywne i będą grali atak pozycyjny na tle naszych teraz wyglądają na ekipę kompletna potrafiącą zagrać wszystko. Skład na ten mecz wygląda fajnie. Jest Fabian w bramce 4 w obronie Kurzawa dostaje szanse no i po raz kolejny Zielu moze cos pogra- dogra do Lewego bo to jest żal i szkoda patrzeć jak ten chłopak gra w kadrze ...bo Lewy musi miec piłki i byc w polu karnym szkoda ze nie ma Peszki no ale zadanie specjalne jeszcze pewnie sie pojawi :P Jestem ciekaw jak wejdzie w mecz Jędza i czy wytrzyma fizycznie....ogólnie jak fizycznie będą Polacy wyglądać
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 01-07-2018, 14:27

Hiszpania - Rosja Hiszpania i brak bts 2,65 betsson-brak-polskiej-licencji!

Ja gram tak ok Hiszpanie w obronie popełniają błędy statystycznie De Gea jest jednym z najgorszych bramkarzy turnieju ale tutaj jest przepaść pomiędzy obiema ekipami.Rosjanie bardzo duzo biegają to jest taka maksyma Czerszesova zeby walczyć nie odpuszczać wszystko bazuje na przygotowaniu fizycznym ale tutaj wyjcie po prostu różnica piłkarska.Sborna ma doświadczony skład ale starawy (super graja Galavin i Fernadez bez nich nie ma kamandy Stanisława) Costa i spółka będą sobie grali swoje klepali do oporu w dziadka a za meczą rywala i Rosjanie zaczną popełniać błędy które zostaną bezlitośnie wykorzystane.Rosjanie zostali upokorzeni przez rezerwy Urugwaju który nie oszukujmy sie gra piłkę defensywna oparta na obronie ok czerwona kartka pomogła ale...Hiszpania gra cały czas piłka cały czas szuka wymienia te podanie na malej przestrzeni.Nie wiem co by sie musiało stać zeby była duza niespodzianka i odpadniecie Hiszpanii z turnieju własnie z Rosja.Hiszpania jak zagra słabo czy popełni jakiś błąd który moze skutkować utrata bramki to Hierro ma możliwości zmian -Hiszpania jak na razie gra na przysłowiowe pól gwizdka ale teraz żarty sie skończyły będą grac cierpliwie długo piłka az w końcu zmęczą napoczyna rywala i go skończą.Rosjanie nie sa wstanie grac przez 90 minut czy dłużej idealnie w defensywie na poziomie takich ekip jak Urugwaj grupę mieli przeciętna w sparingach grali bardzo słabo tutaj kibice za wiele nie pomogą jeszcze wytworzy sie sztuczna większa presja.Rosja juz swoje zrobiła wyszła w dobrym stylu z grupy z przeciętniakami. Hiszpania -Urugwaj to nie ta polka poziom.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 03-07-2018, 23:29

ANZELMO pisze:
01-07-2018, 14:27
Hiszpania - Rosja Hiszpania i brak bts 2,65 betsson-brak-polskiej-licencji! :minus:

Ja gram tak ok Hiszpanie w obronie popełniają błędy statystycznie De Gea jest jednym z najgorszych bramkarzy turnieju ale tutaj jest przepaść pomiędzy obiema ekipami.Rosjanie bardzo duzo biegają to jest taka maksyma Czerszesova zeby walczyć nie odpuszczać wszystko bazuje na przygotowaniu fizycznym ale tutaj wyjcie po prostu różnica piłkarska.Sborna ma doświadczony skład ale starawy (super graja Galavin i Fernadez bez nich nie ma kamandy Stanisława) Costa i spółka będą sobie grali swoje klepali do oporu w dziadka a za meczą rywala i Rosjanie zaczną popełniać błędy które zostaną bezlitośnie wykorzystane.Rosjanie zostali upokorzeni przez rezerwy Urugwaju który nie oszukujmy sie gra piłkę defensywna oparta na obronie ok czerwona kartka pomogła ale...Hiszpania gra cały czas piłka cały czas szuka wymienia te podanie na malej przestrzeni.Nie wiem co by sie musiało stać zeby była duza niespodzianka i odpadniecie Hiszpanii z turnieju własnie z Rosja.Hiszpania jak zagra słabo czy popełni jakiś błąd który moze skutkować utrata bramki to Hierro ma możliwości zmian -Hiszpania jak na razie gra na przysłowiowe pól gwizdka ale teraz żarty sie skończyły będą grac cierpliwie długo piłka az w końcu zmęczą napoczyna rywala i go skończą.Rosjanie nie sa wstanie grac przez 90 minut czy dłużej idealnie w defensywie na poziomie takich ekip jak Urugwaj grupę mieli przeciętna w sparingach grali bardzo słabo tutaj kibice za wiele nie pomogą jeszcze wytworzy sie sztuczna większa presja.Rosja juz swoje zrobiła wyszła w dobrym stylu z grupy z przeciętniakami. Hiszpania -Urugwaj to nie ta polka poziom.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 11-07-2018, 18:52

Chorwacja - Anglia

Przed obiema ekipa wielka szansa spore oczekiwania w kraju i tak po prawdzie te ekipy sa wygrane.Jaki to będzie mecz nie wiem ale myślę ze Anglia ale gram troszkę nie typowo ale po super kursach...

główny bet i najmocniej po grany....i po boczne po słowie na środę :P

Pierwsza zmiana Chorwacja 1,8 betsafe-brak-polskiej-licencji! Anglicy maja młody wybiegany zespól jeśli komuś sie nic nie wydarzy myślę ze tej 1 zmiany nie będzie po ich stronie- no chyba ze jakaś ofensywna w stylu gonienia wyniku ale ja myślę ze oni to wygrają :P ale jak wszyscy wiemy internety piszą ze Hrvatsko ma więcej minut, starszy skład plus 2 z nich moze grac z kontuzja sa ta bramkarz Danijel Subasic cos tam z mięśniami było w meczu z Rosja... a jest to ważna pozycja i z piłka ma sie kontakt plus Angole to stale fragmenty i walka w powietrzu wiec moze mu sie coś trafić...2 to obrońca Atleti który zszedł w meczu z sborną Sime Vrsaljko. Plus te dogrywki karne wiec chłopaki napewno nie sa na 100% przygotowani. Anglicy potrafią grac skrzydłami szybko zdominować rywala szczególnie na początku meczu wiec...szanse sa na mój bet spore ze ta zmiana 1 pójdzie na konto Chorwatów. Na kontuzje wpływu nie mamy ale moze trawić sie obu ekipom .

To jest mundial stałych fragmentów gry obrońcy strzelają ważne bramki wiec...

John Stones strzeli bramkę głową 17,00 Betsson juz to zrobił na tym mundialu 2 razy w meczu z Panamom wiadomo Angole stoją rożnymi maja ich średnio 6-7 w meczu - świetnie je wykonują. Obroncy bardzo dobrze graja głowa włączają sie do akcji ofensywnych dobrze domykają akcje przy stałych fragmentach gry. Uwaga chorwatów będzie mocno skupiona na Kane i innych obrońcach- a jest tam kilu dobrych chłopaków w tym elemencie ...Stones Maguire.

ostatni bet to Kieran Trippier strzeli bramkę z rzutu wolnego 34.00 betsson-brak-polskiej-licencji!  Liczę na wolny z ok. 20-25 metrów chłopak ma dobre techniczne uderzenie do tego bije wiekszosc stałych fragmentów gry- potrafi dobrze dograć piłkę w pole karne do napastników jak i obrońców. Bardzo aktywny w bocznych sektorach gry warto próbować...
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 12-07-2018, 00:52

ANZELMO pisze:
11-07-2018, 18:52
Chorwacja - Anglia

Przed obiema ekipa wielka szansa spore oczekiwania w kraju i tak po prawdzie te ekipy sa wygrane.Jaki to będzie mecz nie wiem ale myślę ze Anglia ale gram troszkę nie typowo ale po super kursach...

główny bet i najmocniej po grany....i po boczne po słowie na środę :P

Pierwsza zmiana Chorwacja 1,8 betsafe-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! :minus: Anglicy maja młody wybiegany zespól jeśli komuś sie nic nie wydarzy myślę ze tej 1 zmiany nie będzie po ich stronie- no chyba ze jakaś ofensywna w stylu gonienia wyniku ale ja myślę ze oni to wygrają :P ale jak wszyscy wiemy internety piszą ze Hrvatsko ma więcej minut, starszy skład plus 2 z nich moze grac z kontuzja sa ta bramkarz Danijel Subasic cos tam z mięśniami było w meczu z Rosja... a jest to ważna pozycja i z piłka ma sie kontakt plus Angole to stale fragmenty i walka w powietrzu wiec moze mu sie coś trafić...2 to obrońca Atleti który zszedł w meczu z sborną Sime Vrsaljko. Plus te dogrywki karne wiec chłopaki napewno nie sa na 100% przygotowani. Anglicy potrafią grac skrzydłami szybko zdominować rywala szczególnie na początku meczu wiec...szanse sa na mój bet spore ze ta zmiana 1 pójdzie na konto Chorwatów. Na kontuzje wpływu nie mamy ale moze trawić sie obu ekipom .

To jest mundial stałych fragmentów gry obrońcy strzelają ważne bramki wiec...

John Stones strzeli bramkę głową 17,00 :minus: Betsson juz to zrobił na tym mundialu 2 razy w meczu z Panamom wiadomo Angole stoją rożnymi maja ich średnio 6-7 w meczu - świetnie je wykonują. Obroncy bardzo dobrze graja głowa włączają sie do akcji ofensywnych dobrze domykają akcje przy stałych fragmentach gry. Uwaga chorwatów będzie mocno skupiona na Kane i innych obrońcach- a jest tam kilu dobrych chłopaków w tym elemencie ...Stones Maguire.

ostatni bet to Kieran Trippier strzeli bramkę z rzutu wolnego 34.00 betsson-brak-polskiej-licencji!  :plus: Liczę na wolny z ok. 20-25 metrów chłopak ma dobre techniczne uderzenie do tego bije wiekszosc stałych fragmentów gry- potrafi dobrze dograć piłkę w pole karne do napastników jak i obrońców. Bardzo aktywny w bocznych sektorach gry warto próbować...
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 19-07-2018, 13:36

Gandzasar Kapan - Lech Poznań 1 i bts 10,50 unibet-brak-polskiej-licencji!

Gandzasar Kapan DNB 4,85 forBET

Miałem przyjemność oglądać 1 spotkanie :P mecz przy pustych trybunach...szybkie 2 bramki do Leszka i potem średnio mozna powiedzieć ze goście mimo porażki zagrali dobry mecz pokazali sie z ciekawej strony mieli kilka setek szczególnie w 2 połowie staty bardzo wyrównane. Maja bardzo dobrego murzynka z Zambii który raz po raz robił duzo szumu i zamieszania.Technicznie wyglądają przyzwoicie...Na pewno Lech ma lepszy zespół bardziej ograny doświadczony w pucharach ale kilka spraw które mogą byc kluczowe...raz wyjazd na trudny teren gdzie naprawie gra sie ciężko i czy to kluby reprezentacje nie raz pokazywały zaliczka jest ale...Lech miał bardzo pozwane problemy organizacyjne zeby do trzeć na ten mecz. Opóźniony o 12h wylot do Armenii. Ok 3500 km podróży którą zakończą wczesnym rankiem w dniu meczu plus chyba jakaś podroż autokarem z Erewania(-+6 h) ...mecz o 17:00 bardzo ciepło parno duszno +35 stopni w trakcie meczu ma byc to dobrze Lechowi nie wróży mamy początek sezonu ta forma jest...raczej jej nie ma wielka niewiadoma.

Beitar Jerusalem - Chikhura Sachkhere BTS NIE 1,67 unibet-brak-polskiej-licencji! Starcie Izraelsko gruzińskie- 1 mecz 0-0 i bardzo wyrównany był ogólnie obie ekipy miały swoje szanse Staty mega podobne. Ekipy z Izraela u siebie graja duzo lepiej i jakby nie patrzeć sa faworytem w takim starciach piłkarsko jest myślę tez różnica na korzyść Beitaru który jednak cos w tych pucharach grywa jest bardziej doświadczony spodziewam sie uważnej gry z obu stron cos w deseń 1 meczu nikt sie zbytnio nie odkryje... tylko ze tu ekipa gospodarzu powinna miec więcej argumentów sa po trudnym wyjedzie graja u siebie a nie sa to łatwe mecze dla ekip przyjezdnych tutaj każdy gol błąd skutkuje myślę ze gospodarze minimalnie będą lepsi jeden dwa do zera.

Slovan Bratysława - FC Milsami 1 1,4 forBET imo chyba pewniaczek pierwszy mecz 4-2 dla Slovanu. Słowacy sa lepsza ekipa pod każdym względem i myślę u siebie spokojnie wygrają nawet jeśli wystawia jakiś mieszany skład.

FC Progrès Niederkorn - Gabala FK 1x 1,62 unibet-brak-polskiej-licencji! Azerowie u siebie zagrali słabo dostali 2-0 goście o ciekawej nazwie Progres fajnie zagrali z kontry i z trudnego terenu wywieźli sensacyjne zwycięstwo...tak myślę ze ta nazwa idealnie oddaje to co sie dzieje obecnie w piłce ze nie ma słabych kelnerów i te ekipy z małych państw typu Luksemburg Liechtenstein zrobiły progres i sie rozwijają maja swój styl czesto sa lekceważone i inne ekipy lecą na przeszłości... a gra tam coraz więcej niezlych zagranicznych grajków z Brazylii, francji wiadomo nie jest to 1 sort ale u nas robią furorę Hiszpanie z 3 ligi to... Progres ma dobry wynik z 1 meczu powinien sie cofnąć spokojnie grac w defensywie i wyprowadzać kontry i to powinno dac efekt w postaci nie przegrania meczu.

FC Zaria Bălți - Górnik Zabrze Zaria +1,5 1,52 unibet-brak-polskiej-licencji!

No i ostatni polski rodzynek na koniec.... 1 meczu nie oglądałem ale po forach i znajomych wiem ze mecz slaby bardzo- obie ekipy mozna powiedzieć prezentują dramatyczny poziom. Górnicy duzo zmian młody w sumie nie doświadczony zespół w lidze a co dopiero w pucharach europejskich. Słabo w obronie duzo błędów + czerwona kartka Żurkowskiego brak Kurzawy Kadziora robi swoje to jest inny zespół i zespół będzie slaby moim zdaniem mimo potencjalnie ciekawego ataku Jimenez Angulo ... gol w końcówce ...i teraz jada na trudny teren ta mołdawska Zaria jest na ostatnim miejscu w swojej lidze.... i wstydem było by to przegrać i nie awansować ale...polskie ekipy lubią sie kompromitować. Brosz podchodzi ostrożnie do tego meczu Górnik ma zagrać z kontry i to paradoksalnie moze byc dużo łatwiejsze niz u siebie...gdzie grania w ataku a ataku pozycyjnym zabrzanom nie wychodziło....
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 19-07-2018, 22:03

ANZELMO pisze:
19-07-2018, 13:36
Gandzasar Kapan - Lech Poznań 1 i bts 10,50 unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! :plus:

Gandzasar Kapan DNB 4,85 forBET :plus:

Miałem przyjemność oglądać 1 spotkanie :P mecz przy pustych trybunach...szybkie 2 bramki do Leszka i potem średnio mozna powiedzieć ze goście mimo porażki zagrali dobry mecz pokazali sie z ciekawej strony mieli kilka setek szczególnie w 2 połowie staty bardzo wyrównane. Maja bardzo dobrego murzynka z Zambii który raz po raz robił duzo szumu i zamieszania.Technicznie wyglądają przyzwoicie...Na pewno Lech ma lepszy zespół bardziej ograny doświadczony w pucharach ale kilka spraw które mogą byc kluczowe...raz wyjazd na trudny teren gdzie naprawie gra sie ciężko i czy to kluby reprezentacje nie raz pokazywały zaliczka jest ale...Lech miał bardzo pozwane problemy organizacyjne zeby do trzeć na ten mecz. Opóźniony o 12h wylot do Armenii. Ok 3500 km podróży którą zakończą wczesnym rankiem w dniu meczu plus chyba jakaś podroż autokarem z Erewania(-+6 h) ...mecz o 17:00 bardzo ciepło parno duszno +35 stopni w trakcie meczu ma byc to dobrze Lechowi nie wróży mamy początek sezonu ta forma jest...raczej jej nie ma wielka niewiadoma.

Beitar Jerusalem - Chikhura Sachkhere BTS NIE 1,67 :minus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! Starcie Izraelsko gruzińskie- 1 mecz 0-0 i bardzo wyrównany był ogólnie obie ekipy miały swoje szanse Staty mega podobne. Ekipy z Izraela u siebie graja duzo lepiej i jakby nie patrzeć sa faworytem w takim starciach piłkarsko jest myślę tez różnica na korzyść Beitaru który jednak cos w tych pucharach grywa jest bardziej doświadczony spodziewam sie uważnej gry z obu stron cos w deseń 1 meczu nikt sie zbytnio nie odkryje... tylko ze tu ekipa gospodarzu powinna miec więcej argumentów sa po trudnym wyjedzie graja u siebie a nie sa to łatwe mecze dla ekip przyjezdnych tutaj każdy gol błąd skutkuje myślę ze gospodarze minimalnie będą lepsi jeden dwa do zera.

Slovan Bratysława - FC Milsami 1 1,4 forBET :plus: imo chyba pewniaczek pierwszy mecz 4-2 dla Slovanu. Słowacy sa lepsza ekipa pod każdym względem i myślę u siebie spokojnie wygrają nawet jeśli wystawia jakiś mieszany skład.

FC Progrès Niederkorn - Gabala FK 1x 1,62 :minus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! Azerowie u siebie zagrali słabo dostali 2-0 goście o ciekawej nazwie Progres fajnie zagrali z kontry i z trudnego terenu wywieźli sensacyjne zwycięstwo...tak myślę ze ta nazwa idealnie oddaje to co sie dzieje obecnie w piłce ze nie ma słabych kelnerów i te ekipy z małych państw typu Luksemburg Liechtenstein zrobiły progres i sie rozwijają maja swój styl czesto sa lekceważone i inne ekipy lecą na przeszłości... a gra tam coraz więcej niezlych zagranicznych grajków z Brazylii, francji wiadomo nie jest to 1 sort ale u nas robią furorę Hiszpanie z 3 ligi to... Progres ma dobry wynik z 1 meczu powinien sie cofnąć spokojnie grac w defensywie i wyprowadzać kontry i to powinno dac efekt w postaci nie przegrania meczu.

FC Zaria Bălți - Górnik Zabrze Zaria +1,5 1,52 unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! :plus:

No i ostatni polski rodzynek na koniec.... 1 meczu nie oglądałem ale po forach i znajomych wiem ze mecz slaby bardzo- obie ekipy mozna powiedzieć prezentują dramatyczny poziom. Górnicy duzo zmian młody w sumie nie doświadczony zespół w lidze a co dopiero w pucharach europejskich. Słabo w obronie duzo błędów + czerwona kartka Żurkowskiego brak Kurzawy Kadziora robi swoje to jest inny zespół i zespół będzie slaby moim zdaniem mimo potencjalnie ciekawego ataku Jimenez Angulo ... gol w końcówce ...i teraz jada na trudny teren ta mołdawska Zaria jest na ostatnim miejscu w swojej lidze.... i wstydem było by to przegrać i nie awansować ale...polskie ekipy lubią sie kompromitować. Brosz podchodzi ostrożnie do tego meczu Górnik ma zagrać z kontry i to paradoksalnie moze byc dużo łatwiejsze niz u siebie...gdzie grania w ataku a ataku pozycyjnym zabrzanom nie wychodziło....
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 21-07-2018, 20:26

Oleksandr Usyk (14-0, 11 KO) i Murat Gasijew (26-0, 19 KO) Usyk na pkt 2,5 unibet-brak-polskiej-licencji! i walka potrwa na całym dystansie 1,5 forBET

Dwa bet walka przeniesiona do Moskwy i kursy oszalały....Murat z doga zrobił sie lekkim faworytem ale napewno na takie wahania kursów wpływ mila kontuzja Ukraińca i to mnie troszkę martwi...myślę ze Usyk nie zaryzykuje i będzie walczył uważnie spokojnie tak jak z naszym Główka. Usyk musi chodzić na nogach byc lotny bo Gasijew to morderca z potworna silą w obu rekach. Usyk ma dobra prawa ręka i zmiany dystansu potrafi zróżnicować siłę ciosu.Ma przede wszystkim refleks wielki instynkt . Z kolei Gasijew jest zimny, chłodny jak morderca snajper:P świetna walka z Dorticosem i ostatnia runda.... potrafi iść za ciosem gdy poczuje krew trafiający w momentach w których rywal się nie spodziewa. Dynamit w obu rękach i ta cierpliwość na zasadzie ze mogę odpuścić parę rund podpuścić rywala który poczuje sie pewnie i...przyjdź do mnie, a ja sprawie ci brutalne KO . Swietne ciosy na korpus to moze byc klucz....Eksperci podzieleni ale wiekszosc typuje Ukraińca ale wszyscy twierdza ze to moze byc powinna walka , która zostanie w pamięci kibiców na lata. Usyk jest dla mnie lepszym pięściarzem bardziej technicznym potrafi więcej a Murat to troszkę jeden wymiar ale ta siła ma znaczenie jeśli zaprosi ukraica w półdystans zmusi do bojki to jak trafi na korpus w początkowej fazie walki będzie miał szanse na skończenie tego w końcówce 10-12 rundy bądź po prostu przez KO TKO .Nic tylko oglądać i podziwiać.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 21-07-2018, 23:58

ANZELMO pisze:
21-07-2018, 20:26
Oleksandr Usyk (14-0, 11 KO) i Murat Gasijew (26-0, 19 KO) Usyk na pkt 2,5 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! i walka potrwa na całym dystansie 1,5 forBET :plus:

Dwa bet walka przeniesiona do Moskwy i kursy oszalały....Murat z doga zrobił sie lekkim faworytem ale napewno na takie wahania kursów wpływ mila kontuzja Ukraińca i to mnie troszkę martwi...myślę ze Usyk nie zaryzykuje i będzie walczył uważnie spokojnie tak jak z naszym Główka. Usyk musi chodzić na nogach byc lotny bo Gasijew to morderca z potworna silą w obu rekach. Usyk ma dobra prawa ręka i zmiany dystansu potrafi zróżnicować siłę ciosu.Ma przede wszystkim refleks wielki instynkt . Z kolei Gasijew jest zimny, chłodny jak morderca snajper:P świetna walka z Dorticosem i ostatnia runda.... potrafi iść za ciosem gdy poczuje krew trafiający w momentach w których rywal się nie spodziewa. Dynamit w obu rękach i ta cierpliwość na zasadzie ze mogę odpuścić parę rund podpuścić rywala który poczuje sie pewnie i...przyjdź do mnie, a ja sprawie ci brutalne KO . Swietne ciosy na korpus to moze byc klucz....Eksperci podzieleni ale wiekszosc typuje Ukraińca ale wszyscy twierdza ze to moze byc powinna walka , która zostanie w pamięci kibiców na lata. Usyk jest dla mnie lepszym pięściarzem bardziej technicznym potrafi więcej a Murat to troszkę jeden wymiar ale ta siła ma znaczenie jeśli zaprosi ukraica w półdystans zmusi do bojki to jak trafi na korpus w początkowej fazie walki będzie miał szanse na skończenie tego w końcówce 10-12 rundy bądź po prostu przez KO TKO .Nic tylko oglądać i podziwiać.
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 22-07-2018, 13:13

Stasiak, Damian - Pingyuan Liu Przetrwa do końca walki Tak 2,15 unibet-brak-polskiej-licencji! over 1,5 rundy 1,45 unibet-brak-polskiej-licencji!

Chińczyk debiutuje w UFC taki prospekt na rynku azjatyckim ale ciężko go zweryfikować co potrafi bo walczył w chińskich organizacjach jest troszkę filmów w necie z jego udziałem...Na pewno nasz zawodnik jest bardziej ograny doświadczony po za tym razem sparowali do jednej walki Damiana w ufc wiec napewno dobrze sie znają.Stasiak daje ciekawe walki ma dobra stójkę bazowe kartę- fajny parter duzo poddań w cv i jest na czerwonym 2 porażki z rzędu ale z klasowymi zawodnikami ...trzecia moze a raczej napewno będzie skutkowała wylotem. Gatunkowo trudny pojedynek i Stasiak ma duzo do stracenia ...co mozna na filmikach zaobserwować to Liu ma dobra stójkę niezle sie porusza na nogach walczy dość uważnie...w cv to ciekawie wygląda sa poddania szybkie ko tylko poziom rywali duza niewiadoma myślę ze ta walka troszkę potrwa.

Haqparast, Nasrat - Diakiese M. Diakiese 1,55 unibet-brak-polskiej-licencji!

Zapowiada sie dobra bitka....Angol o ciekawym przydomku łamacz kości ma dobra stójkę fajnie kopie dobrze sie porusza jest lepszym zawodnikiem.Dla obu ważne starcie po sa po porażkach.Anglik ma 2 z rzędu ale z lepszymi zawodnikami ogólnie walczył z kolesiami co najmniej o level wyżej, w lepszych organizacjach co do Agańczyka napewno będzie miał wsparcie z trybun dobra mocna stójka wszystko co wygrywa kończy przed czasem -debiut w ufc to porażka z naszym Heldzikiem po dość równej walce...ale Marcin niestety zawiódł w najlepszej organizacji.Obaj jeszcze młodzi rozwojowi Marc musi uważać w stójce bo Nasrat ruszy mocno do przodu... Angol powinien spokojnie go kontrować ustawiać kopnięciami i spokojnie wygrać ta walkę moze zaliczyć jakieś sprowadzenie bo Nasrat to stójka w parterze dość słabo sie odnajduje.

Rua, Mauricio 'Shogun' - Smith, Anthony Rounds 1- 2 Zwycięzca 1,72 unibet-brak-polskiej-licencji!

No to powinien być hit gali w portowym mieście wisienka na torciku.Obaj dają bardzo fajne emocjonujące walki i to nie powinno długo potrwać kto kogo 1 trawi to...wygra. Brazylijczyka nie trzeba przedstawić wszystkim fanom sportow walki popularny Shogun ma twardy łeb mocne kowadła w łapach i walczy rzadko mozna powiedzieć raz na rok wiec wydaje mi sie ze jest bardziej wypalony- naruszony juz przez te oktagon owe wojny plus kontuzje inne sprawy swoje zrobiły......"LIONHEART" pod tym względem wypada lepiej walczy częściej jest stabilniejszy cały czas w grze.... ma lepsze warunki zasięg jest duzo młodszy .Ostatnie 5 walk to wszystko ko tko bilans 4-1 porażka z innym Brazolem Thiago Santosem.Obaj nie kalkulują walczą z rywalami groźnymi nie typuje zwycięscy bo obaj maja na to papiery zeby to skończyć przed czasem. Raczej decyzji tutaj nie zobaczymy choć Shogun ma ich sporo na 3 ostatnie walki 2 ...obaj popełniają blendy w obronie duzo przyjmują mocnych ciosów i... czasem za to płaca najwyższa cenę.

Tybura, Marcin - Struve, Stefan over 1,5 rundy 1,6 unibet-brak-polskiej-licencji! Tubura po 1,4 forBET i lekko Tybura decyzja 3,65 unibet-brak-polskiej-licencji!

Bardzo ważna walka dla Marcina... chyba dla obu bo maja 2 porażki z rzędu.Dla polaka szczególnie ta ostatnia trudna bolesna bo...była szansa na win Lewisem ale czarna bestia w końcowe trawiła i wymęczyła fizycznie naszego fajtera konsekwencja KO.Tutaj liczę na to ze Marcin przeczeka troszkę 1 rundę... bo holenderski wieżowiec to zawodnik mega ale...przez serducho problemy z nim- co wpływa na cardio nie wiele z niego zostało...Plus moim zdanie słabsza szczeka i to duzo ale trzeba sie do niej jakoś dostać......oprócz warunków fizycznych świetnych kopnięć SKYSCRAPER ma bardzo dobry parter ostatnio walczy bardzo słabo mocno zaczyna i puchnie...Na trybunach będzie fajne wsparcie dla obu Tubur musi dobrze rozłożyć siły bo dostać sie do szczeki holendra będzie bardzo ciężko na początku walki ale poprzez dociskanie do klatki sprowadzenia Marcin ma dobry parter kontrole w nim powinien to ugrać na swoja korzyść, bo jest obecnie lepszym zawodnikiem jeśli chodzi o całokształt- moze więcej dać ufc napewno nie ma takich warunków parametru, potencjału jak Struve bo to byl talent czystej wody ale czas holendra w UFC minął moim zdaniem- bez cardio zdrowia nie ma walki nie ma prawa na zwycięstwo co pokazali Volkov Orlowski (Tybur go spokojnie ogarnął wiadomo nie te warunki fizyczne choć moc w łapach pitbuul ma...) a nawet nasz Omielanczuk na UFC 204 miał dobry początek...do momentu parteru :P reasumując kto lepiej rozłoży siły ten wygra cardio to będzie klucz.

i tak bez analizy powinny bc dobre walki i spokojne wygrane DANNY ROBERTS 1,27 unibet-brak-polskiej-licencji! "HOT CHOCOLATE" fajnie wyglądał na ważeniu- wygląda dobrze przygotowany ma lepsze warunki moc w łapach...Sagat wsparcie trybun bedzie groźny na początku ale w cv rywale troszkę słabsi od angola...

DARKO STOSIC po 1,38 forBET Serb powinien ubić w stójce pulchnego słabego Amerykanina

i cos z dogów to Damir 'The Bosnian Bomber' Hadzovic 2,4 forBET Miejscowy pupil pan policjant jest tylko solidnym strajkowiczem same decyzje .... a Bośniaka mam w pamieć ze nie źle rusza sie w parterze i te latające kolano co zabiło karierę w ufc Helda....taki bałkański wariacik...

i nasz BARTOSZ FABINSKI 2,4 unibet-brak-polskiej-licencji! który jest taki cichy spokojny na razie 2-0 w organizacji robi robotę trafia na największe nazwisko swoim cv ale chyba troszkę przereklamowane duzo skrzeczy VALHALLA troszkę tak kozaczy jeździe na fejmie ubiciu tła jakim juz jest Palhares a tutaj raczej 50/50 jest.

kto korzysta gra swoje bety to powo:plmoc:dzonka
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 23-07-2018, 21:09

ANZELMO pisze:
22-07-2018, 13:13
Stasiak, Damian - Pingyuan Liu Przetrwa do końca walki Tak 2,15 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! over 1,5 rundy 1,45 :plus:  unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji!

Chińczyk debiutuje w UFC taki prospekt na rynku azjatyckim ale ciężko go zweryfikować co potrafi bo walczył w chińskich organizacjach jest troszkę filmów w necie z jego udziałem...Na pewno nasz zawodnik jest bardziej ograny doświadczony po za tym razem sparowali do jednej walki Damiana w ufc wiec napewno dobrze sie znają.Stasiak daje ciekawe walki ma dobra stójkę bazowe kartę- fajny parter duzo poddań w cv i jest na czerwonym 2 porażki z rzędu ale z klasowymi zawodnikami ...trzecia moze a raczej napewno będzie skutkowała wylotem. Gatunkowo trudny pojedynek i Stasiak ma duzo do stracenia ...co mozna na filmikach zaobserwować to Liu ma dobra stójkę niezle sie porusza na nogach walczy dość uważnie...w cv to ciekawie wygląda sa poddania szybkie ko tylko poziom rywali duza niewiadoma myślę ze ta walka troszkę potrwa.

Haqparast, Nasrat - Diakiese M. Diakiese 1,55 unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! :minus:

Zapowiada sie dobra bitka....Angol o ciekawym przydomku łamacz kości ma dobra stójkę fajnie kopie dobrze sie porusza jest lepszym zawodnikiem.Dla obu ważne starcie po sa po porażkach.Anglik ma 2 z rzędu ale z lepszymi zawodnikami ogólnie walczył z kolesiami co najmniej o level wyżej, w lepszych organizacjach co do Agańczyka napewno będzie miał wsparcie z trybun dobra mocna stójka wszystko co wygrywa kończy przed czasem -debiut w ufc to porażka z naszym Heldzikiem po dość równej walce...ale Marcin niestety zawiódł w najlepszej organizacji.Obaj jeszcze młodzi rozwojowi Marc musi uważać w stójce bo Nasrat ruszy mocno do przodu... Angol powinien spokojnie go kontrować ustawiać kopnięciami i spokojnie wygrać ta walkę moze zaliczyć jakieś sprowadzenie bo Nasrat to stójka w parterze dość słabo sie odnajduje.

Rua, Mauricio 'Shogun' - Smith, Anthony Rounds 1- 2 Zwycięzca 1,72 unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! :plus:

No to powinien być hit gali w portowym mieście wisienka na torciku.Obaj dają bardzo fajne emocjonujące walki i to nie powinno długo potrwać kto kogo 1 trawi to...wygra. Brazylijczyka nie trzeba przedstawić wszystkim fanom sportow walki popularny Shogun ma twardy łeb mocne kowadła w łapach i walczy rzadko mozna powiedzieć raz na rok wiec wydaje mi sie ze jest bardziej wypalony- naruszony juz przez te oktagon owe wojny plus kontuzje inne sprawy swoje zrobiły......"LIONHEART" pod tym względem wypada lepiej walczy częściej jest stabilniejszy cały czas w grze.... ma lepsze warunki zasięg jest duzo młodszy .Ostatnie 5 walk to wszystko ko tko bilans 4-1 porażka z innym Brazolem Thiago Santosem.Obaj nie kalkulują walczą z rywalami groźnymi nie typuje zwycięscy bo obaj maja na to papiery zeby to skończyć przed czasem. Raczej decyzji tutaj nie zobaczymy choć Shogun ma ich sporo na 3 ostatnie walki 2 ...obaj popełniają blendy w obronie duzo przyjmują mocnych ciosów i... czasem za to płaca najwyższa cenę.

Tybura, Marcin - Struve, Stefan over 1,5 rundy 1,6 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! Tubura po 1,4 :plus: forBET i lekko Tybura decyzja 3,65 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji!

Bardzo ważna walka dla Marcina... chyba dla obu bo maja 2 porażki z rzędu.Dla polaka szczególnie ta ostatnia trudna bolesna bo...była szansa na win Lewisem ale czarna bestia w końcowe trawiła i wymęczyła fizycznie naszego fajtera konsekwencja KO.Tutaj liczę na to ze Marcin przeczeka troszkę 1 rundę... bo holenderski wieżowiec to zawodnik mega ale...przez serducho problemy z nim- co wpływa na cardio nie wiele z niego zostało...Plus moim zdanie słabsza szczeka i to duzo ale trzeba sie do niej jakoś dostać......oprócz warunków fizycznych świetnych kopnięć SKYSCRAPER ma bardzo dobry parter ostatnio walczy bardzo słabo mocno zaczyna i puchnie...Na trybunach będzie fajne wsparcie dla obu Tubur musi dobrze rozłożyć siły bo dostać sie do szczeki holendra będzie bardzo ciężko na początku walki ale poprzez dociskanie do klatki sprowadzenia Marcin ma dobry parter kontrole w nim powinien to ugrać na swoja korzyść, bo jest obecnie lepszym zawodnikiem jeśli chodzi o całokształt- moze więcej dać ufc napewno nie ma takich warunków parametru, potencjału jak Struve bo to byl talent czystej wody ale czas holendra w UFC minął moim zdaniem- bez cardio zdrowia nie ma walki nie ma prawa na zwycięstwo co pokazali Volkov Orlowski (Tybur go spokojnie ogarnął wiadomo nie te warunki fizyczne choć moc w łapach pitbuul ma...) a nawet nasz Omielanczuk na UFC 204 miał dobry początek...do momentu parteru :P reasumując kto lepiej rozłoży siły ten wygra cardio to będzie klucz.

i tak bez analizy powinny bc dobre walki i spokojne wygrane DANNY ROBERTS 1,27 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! "HOT CHOCOLATE" fajnie wyglądał na ważeniu- wygląda dobrze przygotowany ma lepsze warunki moc w łapach...Sagat wsparcie trybun bedzie groźny na początku ale w cv rywale troszkę słabsi od angola...

DARKO STOSIC po 1,38 :plus: forBET Serb powinien ubić w stójce pulchnego słabego Amerykanina

i cos z dogów to Damir 'The Bosnian Bomber' Hadzovic 2,4 :plus: forBET Miejscowy pupil pan policjant jest tylko solidnym strajkowiczem same decyzje .... a Bośniaka mam w pamieć ze nie źle rusza sie w parterze i te latające kolano co zabiło karierę w ufc Helda....taki bałkański wariacik...

i nasz BARTOSZ FABINSKI 2,4 :plus: unibet-brak-polskiej-licencji!-brak-polskiej-licencji! który jest taki cichy spokojny na razie 2-0 w organizacji robi robotę trafia na największe nazwisko swoim cv ale chyba troszkę przereklamowane duzo skrzeczy VALHALLA troszkę tak kozaczy jeździe na fejmie ubiciu tła jakim juz jest Palhares a tutaj raczej 50/50 jest.

kto korzysta gra swoje bety to powo:plmoc:dzonka
ANZELMO

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 13-06-2021, 16:49

Bardhi E. (MKD) zawodnik - strzeli gola zza pola karnego 15,00 :minus:

Holandia - Ukraina /liczba rzutów rożnych + 8.5 :minus: 1,83 Austria - Macedonia Płn. 1.82 Austria

sts

Karol Swiderski naj strzelec Polski 13,00 sportingbull
ANZELMO

ODPOWIEDZ