Ekstraklasa z Rajanem
- Raja
- #Weteran

Steaua - Legia
1x @ 1.74
under2.5 @ 2.07
x./ 1 @ 7,84
po 1j
-
vanleny
Legia Warszawa (I połowa): Dusan Kuciak - Łukasz Broź, Jakub Rzeźniczak, Igor Lewczuk, Guilherme - Dominik Furman, Tomasz Jodłowiec - Michał Żyro, Michał Masłowski, Michał Kucharczyk - Nemanja Nikolić.
Legia Warszawa (II połowa): Arkadiusz Malarz - Bartosz Bereszyński, Igor Lewczuk, Mateusz Wieteska, Tomasz Brzyski - Bartłomiej Kalinkowski, Michał Kopczyński - Adam Ryczkowski/Michał Masłowski, Jakub Arak, Pablo Dyego - Marek Saganowski.
- Raja
- #Weteran

sorbet już jest, a przy odrobinie szczęścia i 2 bramkach po przerwie wchodzą oba kupony. ciekawe czy Steaua zmieni mocno swój skład, bo nie wiem czy tego lamanca nie kontrowac. niestety nie oglądam meczu, pisze z telefonu i muszę wierzyć relacji tekstowej, a w takich sytuacjach trudno o prZemyślaną kontre
- Raja
- #Weteran

Peru wygra CA@21
Paragwaj wygra CA@15
Chile przez zachowanie swoich piłkarzy i pomoc sędziów możnacno stracili w moich oczach. Już ich nie lubię. Argentyny nigdy specjalnie nie lubiłem. Więc pozostaje mi zagrać tak, żeby jakieś emocje jeszcze były. Chciałem podobnie grać na outsiderow przed cwiercfinalami, ale ostatecznie nic mi z tego nie wyszło. A kursy musiały być jeszcze lepsze.
- Raja
- #Weteran

- Raja
- #Weteran

Bełchatów - Lechia Tomaszów Maz. x2 @6.5 oraz Lechia +3 @ 1.95
Bełchatów pożegnał się z większością zawodników, została głównie młodzież. Ich rywal to średnia 3ligi, na ten moment podobny poziom. To tylko towarzyski, ale stawki pójdą wysokie, 2 i 4j
- Raja
- #Weteran

Raja pisze:Steaua - Legia
1x @ 1.74
under2.5 @ 2.07
x./ 1 @ 7,84
po 1j
Raja pisze:Peru awans do finalu@4
Peru wygra CA@21
Paragwaj wygra CA@15
Raja pisze:kusi zwłaszcza x/2 @ 8.0. Ostrozne x2@ 1.80
Raja pisze:Dynamo Kijów - Legia under2.5 @ 2.2 1j
Raja pisze:Bełchatów - Lechia Tomaszów Maz. x2 @6.5 oraz Lechia +3 @ 1.95
Czas zakończyć sezon ogórkowy. Wziąłem wolne żeby ogarnąć się przed obroną, szykowałem się na chwilę spokoju przed laptotem, jakiś wstęp do nowego sezonu, żeby dziennik znów był dziennikiem i cały misterny plan w pizdu. Ppsła m s klawara n wszysk lry m dzalają. Rozumiecie? Muszę używać klawiatury ekranowej i pisać myszką......
Na szybko pierwsza kolejka i superpuchar, później może znajdę jakąś klawiturę i dopiszę resztę:
Lech Poznań - Legia Warszawa X2 @ 1,57
Korona Kielce - Jagiellonia Bialystok 1X @ 1,50
Wisła Kraków - Górnik Zabrze X2 @ 1,83
Lechia Gdańsk - KS Cracovia X2 @ 2,05
Ruch Chorzow - Gornik Leczna X2 @ 1,83
GKS Piast Gliwice - Termalica Bruk-Bet Nieciecza X2 @ 1,83
WKS Slask Wroclaw - Legia Warszawa 1X @ 1,70
Lech Poznań - Pogoń Szczecin X2 @ 2,62
Zagłębie Lubin - Podbeskidzie B-B DNB1 @ 1,55
Po 1j w :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Od tego sezonu wprowadzam nowość, gram ako na całą kolejkę za 1j, może raz na sezon trafię, a koszt gry mały
AKO @ 130,10 1j
- Raja
- #Weteran

Ekstraklasa 2015/2016 - I kolejka:Raja pisze:Korona Kielce - Jagiellonia Bialystok 1X @ 1,50
Wisła Kraków - Górnik Zabrze X2 @ 1,83
Lechia Gdańsk - KS Cracovia X2 @ 2,05
Ruch Chorzow - Gornik Leczna X2 @ 1,83
GKS Piast Gliwice - Termalica Bruk-Bet Nieciecza X2 @ 1,83
WKS Slask Wroclaw - Legia Warszawa 1X @ 1,70
Lech Poznań - Pogoń Szczecin X2 @ 2,62
Zagłębie Lubin - Podbeskidzie B-B DNB1 @ 1,55
Po 1j w :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Od tego sezonu wprowadzam nowość, gram ako na całą kolejkę za 1j, może raz na sezon trafię, a koszt gry mały
AKO @ 130,10 1j
Mecze zagrane: 9
Wygrane: 5
Przegrane: 3
Zwrot: 1
Stawki:9j
Wygrane: 9,83j
Zysk/Strata:
Yield:
Mecz tak się ułożyły, że w niedzielę rano miałem 5x
A jak postąpiłem? Wycofałem 0,2j stawki, wygrywając coś koło 5,6j, potem po meczu Korony jeszcze 0,1j z zyskiem ponad 3j. Meczu Legii nie było mi dane obejrzeć, w czasie tych nawałnic kierowałem samochodem z Gdańska. Jednym okiem tylko sprawdziłem, że Śląsk strzelił. Nie chciałem ryzykować siedzenia w necie na telefonie w taką pogodę, o zatrzymaniu się nie było mowy, bo droga zamieniła się w rzekę i nie wiem ile po tej bramce mogłem zyskać na zamknięciu zakładu. Zresztą nie wierzyłem, że Legia wygra, liczyłem na 1:1. A tu niespodzianka. Zostało jeszcze 36 kolejek, taka sytuacja jak teraz pewnie nie prędko się powtórzy, że wejdzie np. 4 czy 5 meczów z rzędu, ale jest możliwa. Dlatego fajnie jakby ktoś napisał jak by w takiej sytuacji się zachował. Ja uważam, że wycisnąłem prawie maksa, na czysto wyszło jakbym tym przegranym kuponem trafił ako 8, a to dużo.
Od najbliższej kolejki powinny pojawiać się już normalne wpisy. Już ten weekend miał być taki jak należy, ale po czwartkowej obronie cały piątek kopałem rowy
- Raja
- #Weteran

Za nimi mecze w pucharach. Ułożyły się tak, jak miały się ułożyć, undery na trudnych terenach i Legia win. Miałem podać, miałem zagrać, nawet myślałem że zagrałem, a w końcu zapomniałem. Tydzień szybko minął i znowu nie miałem na nic czasu. Dziś rusza druga kolejka Ekstraklasy. Mam nadzieję, że w końcu obejrzę jakiś mecz, bo do tej pory załapałem się jedynie na drugą połowę Piasta z Niecieczą.
Pierwsza kolejka do typowania była nadzwyczaj łatwa, zresztą potwierdza to wynik. Na dobrą sprawę zaskoczyła mnie tylko gładka wygrana Legii. Teoretycznie teraz powinno być, łatwiej, bo po pierwszej kolejce coś niecoś już wiadomo, ale mi typowanie tej kolejki idzie jak po gruzie... Nie ma szału ani z pewnością, ani z kursami, ale tradycyjnie podam typy na całą kolejke i ze wszystkiego zagram też ako.
II kolejka:
Ruch - Piast DNB 1 @ 1,70
Cracovia - Wisła X2 @ 1,67
Zagłębie - Korona 1 @ 2,00
Lech - Lechia X2 @ 2,05
Jagiellonia - Termalica X2 @ 1,83
Pogoń - Śląsk DNB 1 @ 1,80
Legia - Podbeskidzie AH @ +1,5 @ 1,725
Łęczna - Zabrze X2 @ 1,66
AKO @ 109,79
Wszystko za 1j w :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Dziś dwa można by powiedzieć derbowe spotkania. W Krakowie faworytem są Pasy, ale moim zdaniem nie można skreślać Wisły. Goście mocno zmienili swój skład i potrzebują chwilę by się zgrać, żeby to wszystko zatrybiło. Mecz z Cracovią jest dobrym momentem do odpalenia, zwycięstwo z rywalem zza miedzy zawsze dodaje sił. Cracovia jest poukładana, Zieliński zrobił dobrą robotę, ale dzis nie wygra. Mecz na remis, ze wskazaniem na niedocenianą Wisłę.
Na Śląsku stawiam na gospodarzy. Ruch ma swoje problemy, ale jak pisałem wcześniej, derby to derby, gra się inaczej. Piast jest dla mnie strasznie nijaki. Z Termalicą nie zagrali nic zadzwyczajnego. Widać brak Vasiliewa i Wilczka. W pierwszym dzisiejszym meczu który mam nadzieję obejrzę w całości stawiam na gospodarzy.
Reszta później. Najfajniej wygląda typ na Lechię (pograłem już wcześniej po lepszym kursie) i Pogoń. Liczę też na beniaminka z Niecieczy. Jaga zmęczona fizycznie ale i psychicznie. Niby dobry mecz na przełamanie, ale goście też będą chcieli wywalczyć pierwsze punkty, a w mecz z Piastem kilka zagrań mieli naprawdę ciekawych.
- Raja
- #Weteran

- Raja
- #Weteran

- nero10
- #Weteran

- Raja
- #Weteran

Na ten weekend gram tak:
Ruch - Zagłębie 1X @ 1,55
Cracovia - Górnik X2 @ 2,15
Lechia - Podbeskidzie X2 @ 2,30
Pogoń - Korona 1 @ 1,80
Legia - Jaga 1 @ 1,45
Single po 2j i AKO @ 20,0 za 1j
Czego spodziewam się na wiosnę?
Solidny Ruch, Zagłębie, Pogoń.
Do góry powinien iść Górnik i Podbeskidzie.
Spadek formy Cracovii, nieznaczny Piasta.
Lech? Nie mam zdania, duża niespodzianka, Urban sam musiał przygotować drużynę, a z tym bywało różnie. Efekt sympatycznego Jasia może przestać działać
Legia? Obiektywny nie będę. Defensywa wzmocniona, atak również. Chciałbym żeby Nikolić - Prijović grali w stałej parze, a to oznacza ławkę dla Hamalainena i Dudy, ewentualne 3-5-2 z miejscem dla jednego z nich. Tak czy inaczej, będą gonić Piasta.
Największe niespodzianki to dla mnie Śląsk, Wisła, Termalica, Lechia, Korona i Łęczna. Nie wiem zupełnie jak ich ugryźć. Z duetu Sląsk - Wisłą które grają w tej kolejce ze sobą odpali jeden. Lechia chyba dalej bez szału, Termalica na granicy spadku. Korone z ligi wrzucają wszyscy, ja tego pewny nie jestem i myślę, że trochę krwi napsują. Podobnie jak Łęczna.
Będzie ciekawie, to jest pewne. C.d.n.
- zdziwiony1
- -#VIP