Elazigspor - Istanbulspor AS

Zakłady bukmacherskie forum ligi tureckiej. Typy bukmacherskie ekspertów od ligi tureckiej. Analizy i opisy spotkań Süper Lig za darmo.
Regulamin forum
Süper Lig

Turecka Superliga Piłkarska to najwyższa ligowa klasa rozgrywkowa dla klubów piłki nożnej w Turcji. Süper Lig to duże pieniądze, ciekawi piłkarze, sporo polaków i takie zespoły jak Fenerbahçe SK, czy Galatasaray SK.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi tureckiej oraz profesjonalne analizy spotkań Süper Lig.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Süper Lig, opisy odbytych spotkań ligi tureckiej oraz analizy nadchodzących meczów w Süper Lig.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sandman

Elazigspor - Istanbulspor AS

Post autor: sandman » 03-03-2008, 11:41

dziś meczyk w II lidze tureckiej pomiędzy Elazigspor - Istanbulspor AS
Kursy na win gospodarzy w bah to 1,55 i wg mnie mocno zaniżony i podyktowany tylko i wyłacznie tym, że maja 22 punkty i 2 punkty straty do samsun - ostatniego przed strefa spadkową. Tak więc obie grajace dzis ekipy znajdują sie "na spadku". Ostatnie poczynania wg mnie nie daja żadnej przesłanki do tego zeby upatrywać win gospodarzy, bo:

elazig - 6 ostatnich meczy to 2 w 1 d i 3 l - 16 pozycja i 22 punkty

24/02-08 2. Liga Elazigspor vs. Diyarbakirspor 1:2
17/02-08 2. Liga Elazigspor vs. Sakaryaspor 0:2
10/02-08 2. Liga Elazigspor vs. Altay 3:1
26/01-08 2. Liga Elazigspor vs. Giresunspor 1:1
20/01-08 2. Liga Elazigspor vs. Kartalspor 2:1
13/01-08 2. Liga Elazigspor vs. Eskisehirspor 2:4

istambul 1 w 1 d 4 l - 17 pozycja i 14 punktów

23/02-08 2. Liga Istanbulspor vs. Boluspor 0:1
17/02-08 2. Liga Karsiyaka vs. Istanbulspor 1:0
10/02-08 2. Liga Istanbulspor vs. Orduspor 0:1
27/01-08 2. Liga Kocaelispor vs. Istanbulspor 2:0
20/01-08 2. Liga Istanbulspor vs. Kayseri Erciyesspor 0:0
13/01-08 2. Liga Samsunspor vs. Istanbulspor 0:1

spotaknia dzisiejszych rywali historycznie:

22/10-06 2. Liga Elazigspor vs. Istanbulspor 1:1
14/05-06 2. Liga Elazigspor vs. Istanbulspor 0:0
09/11-03 Super Liga Elazigspor vs. Istanbulspor 1:1
25/05-03 Super Liga Elazigspor vs. Istanbulspor 1:0

nie zebym był 100% pewny swego, ale często stosuje zasadę, że gdzie graja dwie szmaciarskie druzyny z dołów tabeli mozna się spodziewac podziału punktów, gdyz obie graja na tyle nieudolnie że własnie dlatego znajdują sie tam, gdzie sie znajdują :wink: poza tym jesli nawet gospodarze maja szanse sie wygrzebac to goście graja juz na luzie bo moga sobie tylko pograć ;) bo raczej sie nie wygrzebią .......
moze troche pokretne myslenie, ale wiele razy mi się sprawdziło, tak wiec

mój typ:

Elazigspor - Istanbulspor AS X 3,40 (sts)

GreenR

Post autor: GreenR » 03-03-2008, 16:56

Faktycznie kurs zaniżony tak samo jest na bwin-brak-polskiej-licencji! i trochę mnie to dziwi no ale to oni ustalają nam kursiki (a szkoda ;) )

W tym meczu tak jak napisałeś nie można być niczego pewnym bo grają dwie bardzo słabe ekipy i w tym meczu może się wydarzyć dosłownie wszystko, Ja jednak byłbym skłonny postawić na gospodarzy jeśli już, ale uważam że tego nawet nie warto obstawiać bo kurs niski a ryzyko ogromne.
www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy

Awatar użytkownika
sandman

Post autor: sandman » 03-03-2008, 20:05

Wysłany: Dzisiaj 11:41 Elazigspor - Istanbulspor AS

mój typ:

Elazigspor - Istanbulspor AS X 3,40 (sts) 2:2

:plus: :plus: :plus:

GreenR

Post autor: GreenR » 03-03-2008, 21:33

Brawo kurs, ładny nawet bardzo ładny mogłeś to obstawić jeśli to zrobiłeś to gratuluję charakteru i wygranej.
www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy

Zablokowany