Espanyol-Werder

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
bartek9009

Espanyol-Werder

Post autor: bartek9009 » 25-04-2007, 22:59

Werder radzi sobie znakomicie zarówno w Bundeslidze, jak i Pucharze UEFA. W półfinale tych rozgrywek zmierzy się z Espanyolem, który jest najbardziej bramkostrzelną drużyną tegorocznej edycji pucharu. Ekipa z Bremy musi szczególnie uważać na Waltera Pandiani'ego, który w rozgrywkach strzelił już 10 goli!
Mój typ 1x.
Ostatnio zmieniony 25-04-2007, 23:09 przez bartek9009, łącznie zmieniany 1 raz.

Ted

Post autor: Ted » 25-04-2007, 23:02

EE jakis typ :P?
W półfinale tych rozgrywek zmierzy się z Espanyolem, który jest najbardziej bramkostrzelną drużyną tegorocznej edycji pucharu
Nie zgodze sie, tylko mieli szczescie co do formy z Benfica i Maccabi.

Werder bardziej musi martwic sie o Bundeslige.
Moim osobistym typem jest:
X do polowy.

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 26-04-2007, 09:37

ja rowniez sie nie zgadzam z tym, espanyol w meczu rewanzowym z benfica mial mase szczescia i bardzo dobry mecz rozegral bramkarz gosci Gorka Iraizoz ktory ratowal swoj zespol kilka krotnie pozatym benfica nie miala skutecznosci w tym meczu niecelny strzal nuno gomesa z 2 metrow slupki poprzeczki. Ja w tym meczu stawial bym na mniej niz 2.5 gola sadze ze hiszpanie nie dadza sobie strzelic duzo bramek u siebie moj wynik na ten mecz to 1-1 no ale ofc moge sie mylic moze pasc rownie dobrze taki wysoki wynik jak w meczu z benfica 3-2 przypominam ze espanyol prowadzil 3-0 ja polecam typ mniej 2.5 bramki

Fredi
#Weteran
#Weteran

Post autor: Fredi » 26-04-2007, 10:00

Espanyol strzelił w rozgrywkach Pucharu UEFA 27 bramek - najwięcej spośród wszystkich drużyn. Werder też ma sporą siłę ofensywną. Proponuję typ na over 1,5.

Moja propozycja:

Espanyol - Werder (over 1,5) 1,30

Paweł99

Post autor: Paweł99 » 26-04-2007, 14:59

Składy

Espanyol: Iraizoz - Lacruz, Torrejon, Jarque, D. Garcia, Rufete, de la Pena, Moises, Riera, Tamudo, Pandiani

Werder: Wiese - Fritz, Pasanen, Naldo, Owomoyela, Frings, Baumann, Jensen, Diego, Klose, Hunt

W Składzie Espaynolu nie zagraja zawieszony za kartki Pablo Zabaleta Francisco Chica i Luis Garcia Do gry wraca natomiast Raul Tamudo.W Składzie Werderu nie wystapi Pierre Wome, Ivan Klasnic, Pera Mertesacker i Tim Borowski borykający się z problemami zdrowotnymi.

Werder pewnie wyeliminował AZ Alkmaar w ćwierćfinale, a wcześniej rozprawił się z Celtą Vigo oraz Ajaksem.W bundeslidze drużyna Werderu miała ostatnio problemy, ale wygrała z Alemannią Aachen (3:1). Werder nie ma szczescia do druzyn z Hiszpani w 14 meczach wygrał pięć, przegrał sześć, a trzy zremisował.
MiŁoSc WiArA WaLkA LeCh CrAcOvIa ArKa

Typer2OO7

Post autor: Typer2OO7 » 26-04-2007, 15:18

Najpierw piszesz , że : "Werder nie ma szczescia do druzyn z Hiszpani w 14 meczach wygrał pięć, przegrał sześć, a trzy zremisował. " a potem w typie dnia na dzisiaj typujesz w tym spotkaniu "2" to chyba coś nie tak ? :oops:

black

Post autor: black » 26-04-2007, 16:35

espanyol- werder

W polfinale pucharu UEFA zmierzy sie kolejna hiszpanska druzyna z przedstawicielem Niemiec- Werderem Brema. Espanyol w tym sezonie w pucharze UEFA gra wspaniale. Wygral wszystkie mecze na wlasnym stadionie i odprawil z kwitkiem takie kluby jak Atmedia, Waregem, Austria Wiedeń, Livorno, Maccabi, Benfica. Werder jest faworytem tego spotkania, jednak na boisku Espanyolu to gospodarze sa wiekszymi faworytami. Espanyol nie gra najlepeiej w lidze, koncentruje sie glownie na UEFA. Moim zdaniem w tym meczu to gospodarze beda strona mocniejsza i przychylabym sie ku zwyciestwu Espanyolu. moje typy 1, 1X, epsanyol strzeli

proud

Post autor: proud » 26-04-2007, 16:43

Espanyol - Werder

Dzisiaj ciekawy meczyk moze byc. Zespol z hiszpani u siebie jest bardzo mocny, wyeleminowal juz przeciez faworyzowana Benfice.. Sadze ze dzis Hiszpanow jest stac na zwyciestwo. Espanyol to druzyna bramkostrzelna, szczegolnie na wlasnym terenie potrafia niezle pokrecic w szykach obronnych rywali. Dla nich to wielka szansa na osiagniecie jakiegos trofea, od kiedy pamietam ta druzyna nigdy w europie nic nie osiagala podczas ostatnich kilkunastu lat.
Mozliwa wygrana Espanyol, ew remis, nie sadze ze Werder wygra.

Typ 1 / 1X / under 2.5 - tu mialem oczywiscie na mysli over, ale nie wiem dlaczego wpisalem under.. :D
Ostatnio zmieniony 27-04-2007, 09:45 przez proud, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Gurianus

Post autor: Gurianus » 26-04-2007, 17:33

Werder jest w tym meczu miom faworytem do wygrania tej pary i wejscia do finalu, chociaz Espanyol jest bardzo grozny i nieobliczalny co udowodnil w meczu z Benfica. dlatego podparlbym sie remisme dla werderu. bo w rewanzu niemcu musza dopelnic tylko formalnosci
typy-X2

Fredi
#Weteran
#Weteran

Post autor: Fredi » 26-04-2007, 21:14

Espanyol - Werder (over 1,5) 1,30 :)

black

Post autor: black » 26-04-2007, 21:41

black pisze:moje typy 1 :mrgreen: , 1X :mrgreen: , epsanyol strzeli :mrgreen:
3:0 espanyol juz nie po raz pierwszy udwodnil ze na wlasnym stadionie w Pucharze UEFA jest nie do pokonania.. brawa dla Espanyolu..

Awatar użytkownika
Gurianus

Post autor: Gurianus » 26-04-2007, 21:51

Jestem pod wielkim wrazeniem gry espanyolu i szczerze nie myslalem ze tak ograja Niemcow. w rewanzy Werder juz chyba nie ma szans na odrobienie strat w dodtaku ze bedzie gral bez pierwzego bramkarza ktory bedzie puzowal za kartke. Espanyol ma juz awans w kieszeni i w rewanzu musi tylko dopelnic formalnosci. po dzisiejszym mecz Espanyol jest miom faworytem do zdobycia glownego trofeum.

Typer2OO7

Post autor: Typer2OO7 » 27-04-2007, 06:13

:) Bardzo fajny meczyq

Obie ekipy atakowały , "atak za atak" . Szkoda tej czerwonej kartki dla bramkarza bo obie druzyny moglby by isc na wymiane ciosów do końca spotkania , a tak Werder raczej był bez szans ... Co do wyniku to myśle , że nie jest do końca sprawiedliwy . Werder zasłuzył min na 1 bramka , ale bramkarz gospodarzy spisywał sie bardzo dobrze . 3-0 wg mnie za duzy wymiar kary , a awans juz przesadzony .

I tak jak przwidywalem przed spotkaniem , Werder nie miał szans na zwyciestwo w Barcelonie :mrgreen:

dwe

Post autor: dwe » 27-04-2007, 15:16

Zdecydowanie Werder może juz odpuścić sobie nie widzę aby w jakikolwiek sposób mogli odrobić az takie straty przy stylu jaki pokazali

Awatar użytkownika
marecki85
#Weteran
#Weteran

Post autor: marecki85 » 27-04-2007, 15:27

dobry mecz w wykonaniu espanyolu juz moga byc raczej pewni awansu do finalu
werder mial swoje szanse na strzelelnie bramki ale nie wykorzystal

PiotruśPan

Post autor: PiotruśPan » 27-04-2007, 15:40

Espanyol spisał się pięknie.. byłem zaskoczony, zwłaszcza dlatego, że liczyłem na lepszą grę Werderu.. a nawet myślałem, aby postawić na Werder (i bardzo dobrze, że zminiłem zdanie :) )

ODPOWIEDZ