FBK Kaunas - Zeta

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
zbinio18

FBK Kaunas - Zeta

Post autor: zbinio18 » 24-07-2007, 11:03

Zespoły grające w 1 rundzie kw. LM są dla wielu wielka niewiadomą. Mimo to przyjrzałem się nieco bliżej dzisiejszemu zestawowi par tych rozgrywek i spośród 6 meczów do typowania wybrałem jeden. Tydzień temu grająca u siebie Zeta Golubovici niespodziewanie pokonała FBK Kaunas 3-1. Wynik o tyle niespodziewany że to bardziej doświadczeni Litwini z Kowna byli (są) faworytami do awansu do kolejnej rundy. Zeta to debiutant w europejskich pucharach. W sezonie 2006/07 ta drużyna, w której występują sami Czarnogórcy, po raz pierwszy w historii zdobyła Mistrzostwo. Pierwszy mecz w zeszłym tygodniu w Podgoricy z FBK Kaunas Kowno ułożył sie jednak bardzo dobrze dla gospodarzy którzy już od 26min grali z przewagą jednego zawodnika (CZK. dla Valkanova). W dzisiejszym rewanżu stawiam jednak na FBK Kaunas Kowno. Myslę że Litwini wyciągną wnioski z poprzedniej porażki i zagrają od początku maksymalnie skoncentrowani. Drużyna z Kowna to doświadczona ekipa która przecież nie tak dawno mierzyła się z takimi tuzami jak Celtic czy Liverpool FC. Gospodarze dzisiejszego meczu mają większy potencjał piłkarski i dlatego wierzę że powalczą o odrobienie strat i awans do kolejnej rundy. Znalazłem kurs 1.90 w Globet na "jedynkę" i tak właśnie zagram. Nieco niższe współczynniki są w Interwetten i STS 1.75.

Awatar użytkownika
Guninho

Post autor: Guninho » 24-07-2007, 11:29

dokladnie zbinnio uprzedziles moja analize :twisted: Zespoly z serbi dopiero od tego roku zaczynaja grac w erupojeskich pucharach pod swoja nowo utworzona federacja i wiedzie im sie nienajlepiej. Pierwsze zwyciestwo zety bylo podyktowane w glownej mierze czerwona kartka dla zawodnika z FBK kowno. Nastepnie bramka z rzutu karnego ktory jak sie dosuzkalem info byl dosyc kontrowersyjny i jak zauwazyl zbinio mecz ustawiony. saze ze u siebie zalgiris sprobuje sie odegrac. Nie wiem czy dadza rade uzyskac lepszy wynik niz porzpednio( 3:1 dla zety) ale jakies zwyciestwo powinni dosniesc a bukmacherzy podbili kursy po pierwszej porazce FBK

Typ: FBK
Kurs: 1.80
Szanse: 7/10
wróciłem na forum po latach......

Awatar użytkownika
Guninho

Post autor: Guninho » 24-07-2007, 20:12

Guninho pisze:Typ: FBK
Kurs: 1.80
Szanse: 7/10 :twisted:
wynik 3:2
wynik ulegl zmianie na livescore tak jak sadzilem wygrac wygraja ale awansować nie dzadza rady
Ostatnio zmieniony 24-07-2007, 21:04 przez Guninho, łącznie zmieniany 1 raz.
wróciłem na forum po latach......

zbinio18

Post autor: zbinio18 » 24-07-2007, 20:45

Wynik na stronach podających wyniki live uległ zmianie na 3-2 czyli w takim przypadku awansowała Zeta... Jestem niemile zaskoczony tym zdarzeniem ponieważ Kaunas jest o wiele więcej doświadczony od Zeta która w tym roku zaczęła swoja przy ode z europejskimi pucharami.

ODPOWIEDZ