FC Honka Espoo - TPS Turku

Typy bukmacherskie na wszystkie inne, mniej popularne ligi. Znajdziesz tutaj analizy takich lig, jak liga: czeska, irlandzka, ukraińska, grecka i wiele innych. Kupony bukmacherskie na inne ligi.
Regulamin forum
Inne ligi

Nie znalazłeś interesującej Cię ligi w innym dziale? Zastanawiasz się gdzie jest liga: czeska, irlandzka, ukraińska, grecka i wiele innych? Właśnie tak – w tym dziale.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania innych lig piłkarskich oraz profesjonalne analizy spotkań innych lig.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig mniej popularnych, opisy odbytych spotkań piłkarskich w Grecji, czy Czechach oraz analizy nadchodzących meczów w małych państwach.
Zablokowany
sprinter

Post autor: sprinter » 03-07-2007, 11:22

Witam, jako, że jest to moja pierwsza analiza na tym forum nie dokońca może się ona okazac trafna. Kiedyś posiadałem konto w tym serwisie, ale od tego czasu nastąpiło tutaj dużo zmian ;)

Turku jest drużyną, która ma większą liczbe goli straconych u siebie niż na wyjezdzie. Wynika z tego, ze u siebie przegrywają częściej, a lepiej czują się jako goście. Wynik spotkania w ostatnich meczach przekraczał +2,5, lecz nie na na korzyść Turku, co prawda wygrali 3-0 ale była to ostatnia drużyna z tabeli - Mariehamn. Ostatni mecz 14.06.2007 z Honka u siebie Turku przegrało 3-1. Mimo, że Turku znajduje sie na drugim miejscu tabeli,a Honka dopiero na piątym, to myśle, że i Turku i jest skazane na przegraną. Turku posiada w swoim składzie jednego z najlepszych zawodników w tej lidze - Armand One, który jak narazie ma w swoim dorobku 5 strzelonych bramek i moze poszczycić sie tym iż jest jednym z 10 najlepszych napastników ligi. Turku ma słabą formacje defensywną grając u siebie, co jest powodem tego że czują sie żle jako gospodarze. Honka zarówno u siebie jak i na wyjezdzie gra w miare równo i stara się dotrzymywać pionu przeciwnikowi, ostatnie dwa mecze u siebie zremisowała ( grając z 6 i 8 drużyna w tabeli ). Ja myśle że Honka gra stosunkowo równo u siebie jak i na wyjeżdzie, na wyjezdzie strzelają więcej goli niż u siebie. Biorąc pod uwage to, że Espoo u siebie czuje się jak ryba w wodzie oraz to że Turku radzi sobie lepiej na wyjezdzie niz u siebie preferowałbym tutaj remis lub wygraną Espoo.

Moje typy : 1 kurs:2,19
: -2.5 ( z racji tego, ze są to stosunkowo równe drużyny )

sprinter

Post autor: sprinter » 04-07-2007, 18:27

Mimo, że analize tego meczu napisałem w nieodpowiednim dziale, to wszedł pięknie. Tak jak pisałem, gospodarze dali sobie rade z TPS i wygrali wynikiem 2-0, a więc weszły odydwa powyższe typy. Czytałem analizy tego meczu na forum ( jakis czas po tym jak zorientowałem sie że napisałem ją w złym dziale ) i każdy stawiał na drużyne Gości.
Kto obstawił mecz opierając się na mojej analizy może cieszyć sie wygraną. :D:D:D

Zablokowany