FC Kopenhaga - FC Randers

Analizy i typy bukmacherskie piłki nożnej w Skandynawii. Tylko u nas profesjonalne podejście ekspertów do takich krajów jak: Norwegia, Szwecja, Finlandia i Dania.
Regulamin forum
Ligi skandynawskie

Na północy grają inaczej. Ligi skandynawskie w piłce nożnej to Finlandia, Szwecja, Norwegia i Dania. Każda z nich gra systemem wiosna – jesień, a więc jeden rok – jeden mistrz.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania lig skandynawskich oraz profesjonalne analizy spotkań północnych meczów.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig skandynawskich, opisy odbytych spotkań ligi szwedzkiej, fińskiej, duńskiej i norweskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Skandynawii.
ODPOWIEDZ
GreenR

Post autor: GreenR » 22-11-2009, 12:20

Dziś o godzinie 16:00 rozpocznie się ligowy pojedynek w SAS Ligaen pomiędzy zespołem z 3 miejsca i zespołem z miejsca 12 (ostatniego).

Mowa tutaj oczywiście o zespołach FC Kopenhagi i Randers FC.
Zdecydowanym faworytem dzisiejszego spotkania jest stołeczna drużyna.
Kopenhaga jest na miejscu 3 z dorobkiem 28 punktów ze stratą 1 punktu do wicelidera i stratą 4 punktów do liderującego OB Odense.

Dzisiejszy mecz z najsłabszą drużyną duńskiej ligi ma pomóc w dogonieniu liderującego zespołu FC Kopenhaga nadal liczy się w walce o mistrzostwo swego kraju.
Na własnym boisku gospodarze rozegrali 7 spotkani i tylko raz uznali wyższość gości było to w 5 kolejce ligowej także nie odnieśli oni porażki na własnym boisku od 4 spotkań w ogóle wywieść punkty z Frederiksberg Idrætspark jest bardzo trudno.

Zespół gospodarzy nie strzelił gola od dwóch spotkań (usprawiedliwiać może ich to, że oba spotkania grali na wyjazdach z mocnymi drużynami).

Oto 3 ostatnie mecze FC Kopenhagi :

2009-11-08 AaB Aalborg - FC Copenhagen 1:0
2009-11-01 Esbjerg - FC Copenhagen 0:0
2009-10-25 FC Copenhagen - Silkeborg 1:0

1 zwycięstwo, 1 remis, jedna porażka - tak jak pisałem mecze byłby z wymagającymi przeciwnikami zmiejsc 3,5,6 czyli czołówka ligowej tabeli.

Teraz trochę o drużynie gości.
Randers FC grają w tym sezonie fatalnie zajmują ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem jedynie 4 punktów do tej pory na 15 rozegranych spotkań nie wygrali ani jednego, udało im się ugrać 4 remisy reszta czyli 11 meczów jak się domyślacie to porażki ! W SAS Ligaen zdobyli 11 bramek tracąc ich aż 30 - żadna inna drużyna aż tyle oczywiście nie straciła.

Oto ich ostatnie poczynania :

2009-11-08 FC Midtjylland - Randers FC 2:1
2009-11-01 Randers FC - Silkeborg 0:2
2009-10-24 Randers FC - OB Odense 1:1

Jak widzimy dzisiejszym gościom udało się urwać punkty samemu liderowi OB Odense, lecz po tej sensacji przegrali dwa następne spotkania.

Co do składu obu drużyn nie udało mi się uzyskać informacji ale za pewne nie ma większych zmian (czytałem inne analizy nikt nie wspominał o osłabieniach gospodarzy).

Typ jest prosty jest to zwycięstwo FC Kopenhagi (postawił bym powyżej 2.5).
Lecz daje jedynie na zwycięstwo gospodarzy tak jest najbezpieczniej chociaż kurs mógłby być lepszy.

Typ : 1
Kurs : 1.30
expekt-brak-polskiej-licencji!
Ostatnio zmieniony 22-11-2009, 12:34 przez GreenR, łącznie zmieniany 1 raz.
www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy

Awatar użytkownika
Martinho19

Post autor: Martinho19 » 22-11-2009, 12:28

Kurs 1.20 na Kopenhage, bądźmy poważni takich meczy sie nie gra.... Nie ma sensu podawac meczy z tak niskim kursem na PILKE NOŻNA... A analiza pierwsza klasa, nie ma co :lol:

GreenR

Post autor: GreenR » 22-11-2009, 12:36

Martinho19, kolego przeczytałeś kawałek analizy zanim Ją napisałem, przez przypadek dałem wyślij a pozniej dopisałem jak widzisz chwilkę po twoim poście.

Pisałem a ty Mi tutaj odpisałeś, sorry kurs jest 1.30 i moim zdaniem to pewniak także napisałem analizę bo sądzę, że komuś może się ona przydać.
Za to patrząc na twoje posty i analizy aż szkoda psuć sobie nerwów.

Nie chcesz nie czytaj moich analiz, po prostu nie wchodz w moje tematy. Pozdrawiam
www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy

Awatar użytkownika
Martinho19

Post autor: Martinho19 » 22-11-2009, 13:04

Owszem, ale moim zdaniem nie warto grać na Kopenhagę, tym bardziej po takim kursie. Nawet jak wygra 5-0 to i tak nie bede zalowal, no ale typ zgadzam sie jest pewniakiem, tyle ze niespodzianki w pilce sie zdarzaja i jak wpasc to na wyzszym kursie...

I co ty masz do moich analiz co jest w nich takiego zlego? :lol: Nie napinaj sie juz. Pozdrawiam

PS: Zluzuj troche i nie rznij niewiadomo kogo.

GreenR

Post autor: GreenR » 22-11-2009, 19:02

Typ : 1
Kurs : 1.30
expekt-brak-polskiej-licencji!
:plus: Tak jak przewidziałem FC Kopenhaga wygrywa.

Było nie było jest wygrana :)
www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy

ODPOWIEDZ