09.03.2017 19:00
EUROPA: Liga Europejska - Play Offy - 1/8-finału
FK Rostów - Manchester Utd
Typ 1X, kurs 1.95
3/10
Sekabet-brak-polskiej-licencji!
Przed nami mecz w "Lidze Pocieszenia" zwaną Ligą Europejską. Już od dawna obserwuję te rozgrywki i zauważyłem, że Anglicy lubią olewać te mecze. Nicy Manchester w poprzedniej rundzie wychodził najmocniejszym składem, ale wydaje mi się, że pod koniec sezonu wolą się skupić na walce o jak najwyższą pozycję w lidze, gdzie pieniądze są niebotyczne niż granie meczy w tym marnym pucharze. Dodatkowo jak widziałem murawę jaka jest w Rosji i miny Anglików oraz ich zapał do gry to zdałem sobie sprawę, że zagranie nawet czystej 1 w tym meczu nie jest szaleństwem. Dla Rosjan ten puchar ma znaczenie co nieraz udowodnił chociażby Zenit i dlatego wydaje mi się, że Rostow będzie mocno zmotywowane do tego grają u siebie, a Rosjanie nie raz udowodnili, że na własnym terenie mogą pokonać każdego. Przeciwko Manchesterowi jest zbyt dużo poważnych argumentów: koszmarna murawa, brak zaangażowania, obawy przed kontuzją. Moim zdaniem ten typ jest wysoce prawdopodobny. Kursy ciągle spadają, więc trzeba łapać puki jeszcze są na opłacalnym pułapie. Polecam