Dzisiaj 2 fajne mecze w tej grupie. Dwa spotkania w których nadal toczy się gra o coś i z których każdy może awansować.
W pierwszym meczu zmierzą się reprezentacje Anglii oraz Czech. Jest to walka o 1 miejsce w grupie. według mnie będzie to bardzo zacięty pojedynek. Z jednej strony Anglicy którzy mają mistrzowskie aspiracje(według mnie bardzo na wyrost) z drugiej drużyna Czech która bardzo dobrze rozpoczęła mistrzostwa. Jak już pisałem wydaje mi się, że ten pojedynek będzie bardzo wyrównany a drużna naszych sąsiadów wcale nie stoi na straconej pozycji.
W meczach reprezentacji Synów Albionu pada w ostatnim czasie mało bramek, nawet w poprzednim spotkaniu ze Szkocją było mnóstwo sytuacji a skończyło się 0-0. Czesi również swoje 2 mecze na turnieju zamykali w 2 bramkach(2-0 i 1-1). Wydawać by się mogło, że świetna Angielska ofensywa może roznieść, czasami, niepewnie grających Czechów lecz według mnie tak nie będzie i mecz kończy się jak 2 poprzednie z mniej niż 3 bramkami. Kolejny typ na to spotkanie to zakład, ze Czesi urwą jakiekolwiek punkty Anglikom i skończą grupę na 1 miejscu.
Na ostatniej prostej dodam jeszcze zakład, że nie będzie kartki w ty spotkaniu, to tak dla emocji za drobne
vs
Czechy - Anglia
Poniżej 2,5
1,90
3/10
x1
2,50
2/10
brak kartki w spotkaniu
10.00
1/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
Kolejne spotkanie to mecz Chorwacji ze Szkocją. Chorwaci którzy nie wywarli na mnie dobrego wrażenia mierzą się z walecznymi Szkotami którzy stworzyli wspaniałe widowisko w spotkaniu z Anglikami. Dla obu zespołów jedyna szansa na awans to zwycięstwo więc nie powinno być tutaj kalkulacji tylko ruszenie ostro na przeciwnika. Zdecydowałem się tutaj na dwa zakłady, jedne to bramki a drugi to liczba żółtych kartek w meczu. Bramki ze względu na to, że któraś drożyna musi wygrać dodatkowo Szkoci w końcu muszą przełamać złą passe i strzelić bramkę na tym turnieju

Żółte kartki natomiast bo wydaje mi się, ze będzie to na tyle zacięte spotkanie, że przynajmniej 3-4 kartki tutaj zobaczymy.
vs 
Chorwacja - Szkocja
Powyżej 2,5 bramki i Obie strzelą
2,05
3/10
Powyżej 3,5 kartki
1,72
3/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!: