Polska - Słowacja
Powyżej 3.5 kartki (liczba kartek (ŻK=1, 2xŻK=3, bezpośrednia CZK=2)
Kurs 1.80
STS
Dla mnie mecz otwarcia to musi być mecz, wybiegany, wywalczony, wyszarpany "na noże" bo jak dobrze zaczniesz turniej i zgarniesz 3 pkt. to masz 90% na wyjście z grupy. Nie będzie dziś finezji z zadnej ze stron. Tutaj będzie walka o wygraną. Kartki wg. mnie się posypią, bo jedni i drudzy, zagęszczą środek pola i iskry będą się sypały. Kartki powinny się posypać, gdyż obie ze stron będą chciały pokazać kto jest silniejszy.
Liczba fauli popełnionych przez zawodnika (musi wystąpić od początku meczu)
G.Krychowiak - więcej niż 2.5
Kurs 2.30

Kto zna Grześka z kadry ten wie, jakim walczakiem jest, że nie odpuści rywalowi. W piłkę nie trafi ale w zawodnika już tak

Wiemy, że nie przebiera w środkach. Zdarzają się, że ma w meczach 5 bądź więcej fauli. Linia dla mnie fajna, kurs również.
Liczba fauli popełnionych na tym zawodniku (musi wystąpić od początku meczu)
R.Lewandowski - więcej niż 2.5
Kurs 2.15

Lewego każdy zna na świecie. Wiedzą jakim jest grajcarem

Słowacy będą go podwajali, a nawet potrajali. Będą uprzykrzać życie, kopali, popychali, przewracali. Jak widzimy sędziowie coraz bardziej są wyczuleni na takie zachowania obrońców. Czasami za bardzo, bo nie dają pograć, tylko gwiżdżą tak jak w książkach napisano. Szansa spora dzieki temu, że na Lewym złapiemy kilka fauli nawet w obrębie pola karnego.