Zapraszam do typowania Kolumbijskiej Piłki Nożnej !!!

PodwajajKase pisze:#55 Spotkanie: Deportivo LA Equidad - Deportes Tolima
Typ: 1x
Kurs: 1,35
W dzisiejszym spotkaniu ligi Kolumbijskiej przyjrzę się meczowi Deportivo i Tolima. Są to zespoły ze sobą sąsiadujące. Goście ostatni mecz grali 2 dni temu. Gospodarze mają dłuższą przerwę i są już w lepszym położeniu. Deportivo u siebie gra dobrze i wygrywa większość meczów. Tolima natomiast na wyjeździe w tym sezonie wygrała, tylko raz. Jak widać wszystko wskazuje na wygraną gospodarzy. Do tego w meczach bezpośrednich Deportivo wygrywa zdecydowaną większość meczy. Tolima moim zdaniem nie ma szans na wygranie meczu i typ jak najbardziej ma szanse powodzenia.
PodwajajKase pisze:52#
Spotkanie: America Cali - Club Cortulua
Typ: 1
Kurs: 1,95
Bukmacher:
W dzisiejszym spotkaniu Pucharu Kolumbii zmierzy się At i Cucuta. Gospodarze w tym meczu są zdecydowanym faworytem i cel jaki im przyświeca to odrobienie straty i walka o awans. By ten cel osiągnąć muszą bezwzględnie wygrać dzisiaj przed własną publicznością. Ich rywal jest zdecydowanie słabszy na papierze. Do tego jest tutaj skazany na porażkę i myślę, że będzie dostarczycielem punktów. U siebie jeszcze wstanie są powalczyć i zdobyć jakikolwiek punkt, ale na boiskach rywala myślę, że dostaną wszystkie mecz minimum dwiema bramkami. Myślę, że to spotkanie jest godne uwagi i gry.
53#
Spotkanie: Atl. Bucaramanga - Cucuta Deportivo
Typ: Powyżej 2,5 gola
Kurs: 2,20
Bukmacher:
W kolejnym spotkaniu zmierzy się Vice-lider i Lider grupy. Gospodarze mogą wyjść na prowadzenie i samodzielnie dzielić w tej grupie bo mają jedno spotkanie mniej. Goście natomiast łatwo tutaj skóry nie mogą sprzedać. Jeżeli chodzi o mecze bezpośrednie to w nich zawsze pada dużo bramek i myślę, że taki wysoki kurs jest w stanie się pokryć. Oba zespoły lepiej wyglądają w ataku niż obronie. Gospodarze zagrają bez podstawowego prawego obrońcy, będzie to mocne osłabienie w ich szeregach.
54#
Spotkanie: Bogota FC - Millonarios FC
Typ: 2
Kurs: 1,35
Bukmacher:
W ostatnim meczu pucharowym zmierzy się ostatnie zespół w tej grupie Bogota z Millonarios, które dzięki wygranej dziś awansuje na pozycję premiującą awans. Gospodarze do tego meczu podchodzą bez 5 zawodników z czego dwóch gra regularnie w pierwszym składzie. Goście natomiast wystąpią dziś w możliwie najsilniejszym składzie. Jeżeli chodzi o mecze bezpośrednie to ostatnie 3 spotkania zakończyły się wygraną gości, a w okrojonym składzie Bogota nie będzie raczej wstanie nic ugrać nawet na własnym obiekcie. Myślę, że warto zainwestować trochę gotówki w wygraną gości, a może nawet Milliona jak ich nazwa wskazuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci