Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
-
Bartuś
Cześć.
W tym temacie będę chciał pokazać/udowodnić że na 'bukmacherce' naprawdę można zarobić.
Typy będę podsumowywał co tydzień ,wyliczał swój yield etc.
Moim głównym celem będzie utrzymanie yield-u na poziomie powyżej 20%.Chociaż wiem że to może nie być takie proste ...
Będę analizował /typował głównie piłkę nożna.
|Liczba typów 0 | Wygrane 0 | Zwroty 0| Przegrane 0|
|Wkład 0 |Wygrane 0| Yield 0 % |
Powodzenia
.::BarteKKK17::. 
Ostatnio zmieniony 28-05-2008, 20:25 przez
Bartuś, łącznie zmieniany 1 raz.
hey, it is risk-free... we've got Goliath.
-
Bartuś
1| Opava - Hlucin
Mecz dopiero 31 maja ja go zagrałem wczoraj po kursie 2,20 który wystawił BAH.
Obie drużyny na pewno mają o co walczyć.Opava plasuje się obecnie na 4 pozycji i traci zaledwie 1 pkt. do pozycji premiowanej awansem czyli do 2 miejsca w tabeli.Z kolei ich przeciwnik czyli Hlucin jest w dość kłopotliwej sytuacji bowiem drużyna jest zagrożona spadkiem.Co wiec skłania mnie do grania w tym spotkaniu na gości .?
Z moich informacji wynika że ostatni mecz Opavy przeciwko drużynie 'Krc' wygrany z resztą 1:0 nie był do końca czysty...Opava chciała to wygrać co więcej miała wygrać i tak się ostatecznie stało. Szykuje się trochę dziwna sytuacja bowiem tak jak już wspomniałem goście walczą o byt w lidze.Z tego co wiem to w Czechach poszło na ten typ b.dużo kasy...
Goście bardziej potrzebują punktów i według moich informacji będą je mieć... chociażby ten jeden punkt.
typ:Hlucin lub remis(X2)
Kurs:2,20 @BAH
Stawka 8/10
Czech 2nd league 2007/2008 31.05.2008 - 17:00
Powodzenia

-
Bartuś
1| Opava - Hlucin X2 kurs:2,20
PRZEGRANY -8j
-
Bartuś
2| Austria - Poland
heh..historia lubi się powtarzać już od 2002 roku w trzech kolejnych turniejach międzynarodowych Polacy przegrywają mecz otwarcia w stosunku 0:2.
Gdy tak się działo jak wszyscy dobrze pamiętamy w kolejnych konfrontacjach nie było najlepiej więc czy i tym razem sprawdzi się pesymistyczna wizja trzech meczy na tak ważnym turnieju .Czy rzeczywiście jest nam pisane grać kolejno mecz otwarcia , mecz o wszystko oraz ten o honor...?Ja po pierwszych obejrzanych spotkaniach obu ekip mówię zdecydowanie NIE , meczu o honor nie będzie!
Co do ustawienia Polski w tym meczu to sądzę że teraz wyjdziemy w 'prawdziwym' 4-4-2.
W meczu z Niemcami trener musiał dać 5 graczy do tej formacji bowiem znana jest siła tej reprezentacji właśnie w tej formacji. Do tego jeszcze nietypowo wyszedł na skrzydle Podolski i sytuacja była jeszcze bardziej skomplikowana i trzeba było zwiększyć siłę Polaków na środku aby Niemcy nie zdominowali całkowicie gry w tej części boiska.
Teraz gry gramy z o wiele słabszą Austrią Polska może wyjść 4 zawodnikami w pomocy i sądzę że tak właśnie się stanie. Zmianą jaką łatwo przewidzieć będzie wystawienie Rogera to pierwszej "11" po tym co zaprezentował oraz biorąc pod uwagę kontuzję Żurawskiego można spokojnie powiedzieć że Roger to pewniak Beenhakkera. Uważam także że obrona nie ulegnie zmianie.Golański raczej zostanie na lewej obronie , lubi sobie pograć do przodu i z takim słabszym przeciwnikiem może być wodą na młyn dla Polskiej drużyny.Sądzę że Roger będzie jedyną zmianą w porównaniu do pierwszego spotkania.
O motywację zespołu nawet w najmniejszym stopniu obaw nie mam.
Podsumowując mam nadzieję i wręcz jestem przekonany że Polska wygra ten mecz z rywalem który mimo dobrej II połowy w meczu przeciwko Chorwacji nie jest potęgą piłkarską w moim odczuciu jest 'średniaczkiem' europejskim bo tak II cześć meczu z Chorwatami udowodniła tylko siłę tej ekipy czyli ataki bez większego pomysłu ,sygnalizowane zagrania łatwe do przewidzenia ataki.
To wszystko skłania mnie do wiary w Polaków i zagrania tego za sporą stawkę.
typ:Polska
Kurs:2,42 @betfair-brak-polskiej-licencji!
Stawka 7/10
-
Bartuś
2| Austria - Poland
PRZEGRANY -7j
-
Bartuś
3| Umea FC - Sylvia IF
Goście mają duże problemy ze składem.W tej sytuacji trener powołał to pierwszego zespołu juniorów.Jednak i Ci nie będą gotowi na 100% bowiem wczoraj grali już jeden mecz i na ten z Umea wyruszyli także wczoraj. W tej sytuacji ja tu widzę wygraną gospodarzy.Polecam zagrać z GB bo tam znalazłem nadzień dzisiejszy najlepszy kurs 1,70 choć nie twierdzę że nie ma lepszego gdyż wczoraj kursy były na poziomie 1,90.
typ:Umea FC
Kurs:1,70 @GB
Stawka 7/10
-
Mayor
Bartuś pisze:3| Umea FC - Sylvia IF
Goście mają duże problemy ze składem.W tej sytuacji trener powołał to pierwszego zespołu juniorów.Jednak i Ci nie będą gotowi na 100% bowiem wczoraj grali już jeden mecz i na ten z Umea wyruszyli także wczoraj. W tej sytuacji ja tu widzę wygraną gospodarzy.Polecam zagrać z GB bo tam znalazłem nadzień dzisiejszy najlepszy kurs 1,70 choć nie twierdzę że nie ma lepszego gdyż wczoraj kursy były na poziomie 1,90.
typ:Umea FC
Kurs:1,70 @GB
Stawka 7/10

Gratulacje za super kuponik! Gładko wszedł a kurs bardzo ładny - ja załapałem 1,84! Wynik meczu
3:1
Aktywny 2011, 2012