Kuopio PS - AC Oulu

Analizy i typy bukmacherskie piłki nożnej w Skandynawii. Tylko u nas profesjonalne podejście ekspertów do takich krajów jak: Norwegia, Szwecja, Finlandia i Dania.
Regulamin forum
Ligi skandynawskie

Na północy grają inaczej. Ligi skandynawskie w piłce nożnej to Finlandia, Szwecja, Norwegia i Dania. Każda z nich gra systemem wiosna – jesień, a więc jeden rok – jeden mistrz.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania lig skandynawskich oraz profesjonalne analizy spotkań północnych meczów.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig skandynawskich, opisy odbytych spotkań ligi szwedzkiej, fińskiej, duńskiej i norweskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Skandynawii.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krzysiekmks

Kuopio PS - AC Oulu

Post autor: krzysiekmks » 29-07-2010, 21:37

Kuopio PS - AC Oulu
Typ 1 - 1,80 Bah
5/10

Szczerze powiedziawszy kursik na to spotkanie mnie zdziwił i to baaardzo, bo co tu porówynywac. Gra w końcu 4 z przdostatnią drużyną finlandzkiej ligi, której dotychczas odbyło się 15 kolejek. Kuopio w ostatnim czasie wygrało 3 spotkania, 1 zremisowało i w 2 poległo(m.in. w ostatniej kolejce z ostanią drużyną Lati na wyjeździe 2:1, co ciekawe było to pierwsze zwyciestwo Lahtijczyków od początku sezonu u siebie :D ) U siebie Kuopio to jednak inna drużyna. 4 zwycięstwa, 2 remisy, 2 porazki to dobre rezultaty patrząc na ligę pod względem spotkań rozegranych u siebie Kuopio jest 3. Gdy Oulu w ostatnim czasie wygrało tylko jedno spotkanie 12 czerwca, 5 spotkań temu z FC Lahti na wyjeździe 3:0. Co ciekawe bilans spotkań AC Oulu na wyjeździe prezentujęsiesłąbuitko. 2 zwycięstwa, remis i 5 porażek to nie najlepsze rezultaty :D . Ostatnie spotkanie pomiedzy obiema ekipami rozegrane jeszcze na zapleczu ekstraklasy Fińskiej zakończone zostało wynikiem 2:1 dla Kuopio, a w pierwszym meczu pomiędzy obiema ekipami na stadionie Oulu, Kuopio rozjechało rywali aż 5:2 więc myślę że jutro chociaż 1:0 na korzysc Kuopijczykow będzie. Kuopio w przerwie letniej wzmocnił Antti Hynynen z Haki a odszedł z niego Patrik Turunen. Na chwilę obecną sugerując się portalem transfermarkt.de drużyna Oulu na rynku nic nie zdziałała i w zakładce Transfery nie ma żadnego nazwiska.

Awatar użytkownika
Tytus1981

Post autor: Tytus1981 » 30-07-2010, 11:13

Kuopio PS - AC Oulu
Typ 1 - 1,80 Bah
5/10

Szczerze powiedziawszy kursik na to spotkanie mnie zdziwił i to baaardzo, bo co tu porówynywac. Gra w końcu 4 z przdostatnią drużyną finlandzkiej ligi, której dotychczas odbyło się 15 kolejek. Kuopio w ostatnim czasie wygrało 3 spotkania, 1 zremisowało i w 2 poległo(m.in. w ostatniej kolejce z ostanią drużyną Lati na wyjeździe 2:1, co ciekawe było to pierwsze zwyciestwo Lahtijczyków od początku sezonu u siebie :D ) U siebie Kuopio to jednak inna drużyna. 4 zwycięstwa, 2 remisy, 2 porazki to dobre rezultaty patrząc na ligę pod względem spotkań rozegranych u siebie Kuopio jest 3. Gdy Oulu w ostatnim czasie wygrało tylko jedno spotkanie 12 czerwca, 5 spotkań temu z FC Lahti na wyjeździe 3:0. Co ciekawe bilans spotkań AC Oulu na wyjeździe prezentujęsiesłąbuitko. 2 zwycięstwa, remis i 5 porażek to nie najlepsze rezultaty :D . Ostatnie spotkanie pomiedzy obiema ekipami rozegrane jeszcze na zapleczu ekstraklasy Fińskiej zakończone zostało wynikiem 2:1 dla Kuopio, a w pierwszym meczu pomiędzy obiema ekipami na stadionie Oulu, Kuopio rozjechało rywali aż 5:2 więc myślę że jutro chociaż 1:0 na korzysc Kuopijczykow będzie. Kuopio w przerwie letniej wzmocnił Antti Hynynen z Haki a odszedł z niego Patrik Turunen. Na chwilę obecną sugerując się portalem transfermarkt.de drużyna Oulu na rynku nic nie zdziałała i w zakładce Transfery nie ma żadnego nazwiska.

Świetna analiza ;) Warto jeszcze dodać, że do ekipy KuPS wraca pomocnik Patrice Ollo. I jeśli on oraz jego bardzo ofensywnie ustawieni koledzy (Nwakamae - 9 spotkań/5 goli, Hynynen - 13/4, Illo - 15/3 i Udah - 13/3) będą w formie to może się skończyć pogromem. Tym bardziej, że problemy ze zdobywaniem bramek w ekipie gości ma najlepszy strzelec z ubiegłego sezonu - Frank Jonke, który na 11 spotkań zdobył 1 gola :no:
Ja spróbuję:

KuPS -1 AH

Kurs: 2.25 (bet365-brak-polskiej-licencji!)
Stawka: 2/10

LoGaN_ForTuNa

Post autor: LoGaN_ForTuNa » 30-07-2010, 13:40

Ja spróbuję:

KuPS -1 AH
Moim zdaniem zrobiłeś mały błąd. Zamiast Azjatyckiego Handicapu trzeba było dać na Wynik-Handicap. Rezultat musi być ten sam, a kurs jest o niebo lepszy :wink:

KuPS Kuopio (-1)
Kurs: 3.00
bet365-brak-polskiej-licencji!

Mooserix

Post autor: Mooserix » 30-07-2010, 13:52

Tylko, że w przypadku zwycięstwa jedną bramką w przypadku azjatyckiego handicapu będzie zwrot.

Awatar użytkownika
Tytus1981

Post autor: Tytus1981 » 30-07-2010, 13:58

LoGaN_ForTuNa pisze:
Ja spróbuję:

KuPS -1 AH
Moim zdaniem zrobiłeś mały błąd. Zamiast Azjatyckiego Handicapu trzeba było dać na Wynik-Handicap. Rezultat musi być ten sam, a kurs jest o niebo lepszy :wink:

KuPS Kuopio (-1)
Kurs: 3.00
bet365-brak-polskiej-licencji!

Tylko jeśli KuPS wygra jedną bramką (co jest jak najbardziej możliwe) - ja mam zwrot,a u Ciebie będzie porażka. Różnica w kursie oczywiście zawsze będzie większa przy wyborze handi europejskiego, jednak bez możliwości zwrotu. Oby wygrali różnicą dwóch bramek i wszyscy będziemy zadowoleni ;)

Awatar użytkownika
krzysiekmks

Post autor: krzysiekmks » 30-07-2010, 21:20

Kuopio PS - AC Oulu :plus:
Typ 1 - 1,80 Bah
5/10

Szczerze powiedziawszy kursik na to spotkanie mnie zdziwił i to baaardzo, bo co tu porówynywac. Gra w końcu 4 z przdostatnią drużyną finlandzkiej ligi, której dotychczas odbyło się 15 kolejek. Kuopio w ostatnim czasie wygrało 3 spotkania, 1 zremisowało i w 2 poległo(m.in. w ostatniej kolejce z ostanią drużyną Lati na wyjeździe 2:1, co ciekawe było to pierwsze zwyciestwo Lahtijczyków od początku sezonu u siebie ) U siebie Kuopio to jednak inna drużyna. 4 zwycięstwa, 2 remisy, 2 porazki to dobre rezultaty patrząc na ligę pod względem spotkań rozegranych u siebie Kuopio jest 3. Gdy Oulu w ostatnim czasie wygrało tylko jedno spotkanie 12 czerwca, 5 spotkań temu z FC Lahti na wyjeździe 3:0. Co ciekawe bilans spotkań AC Oulu na wyjeździe prezentujęsiesłąbuitko. 2 zwycięstwa, remis i 5 porażek to nie najlepsze rezultaty . Ostatnie spotkanie pomiedzy obiema ekipami rozegrane jeszcze na zapleczu ekstraklasy Fińskiej zakończone zostało wynikiem 2:1 dla Kuopio, a w pierwszym meczu pomiędzy obiema ekipami na stadionie Oulu, Kuopio rozjechało rywali aż 5:2 więc myślę że jutro chociaż 1:0 na korzysc Kuopijczykow będzie. Kuopio w przerwie letniej wzmocnił Antti Hynynen z Haki a odszedł z niego Patrik Turunen. Na chwilę obecną sugerując się portalem transfermarkt.de drużyna Oulu na rynku nic nie zdziałała i w zakładce Transfery nie ma żadnego nazwiska.
No mi się udało, zresztą tak samo jak wam panowie. Kuopio dało zarobic :D

Awatar użytkownika
Tytus1981

Post autor: Tytus1981 » 31-07-2010, 05:07

KuPS - AC Oulu 3:1

KuPS -1 AH :dobrze:

:plus:

I nawet europejski handi wszedł :yes:

ODPOWIEDZ