Liga Europejska - Kwalifikacje 04-06.07.2017
Liga Europy
Liga Europejska UEFA to tak zwany puchar pocieszenia dla zespołów klubowych, które nie zakwalifikowały się do Ligi Mistrzów. Dopuszczonych do niej jest dużo więcej klubów z wielu słabszych krajów. Nie znaczy to jednak, że rywalizacja ta nie jest prestiżowa!
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę europy oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Europy w piłce nożnej.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Europy, opisy odbytych spotkań Ligi Europy oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Europy.
-
baku193
Liga Europejska - Kwalifikacje 04-06.07.2017
Godz: 20:45
Spotkanie Cork City-Levadia
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.35
Buk Sprtingbull
Analiza: Rewanżowe spotkanie pomiędzy ekipami Irlandzkiego Cork City oraz Estońskiej Levadii, ekipa gospodarzy już jest jedna nogą w kolejnej rundzie kwalifikacji bowiem na wyjeździe wygrała 0;2 stwarzając sobie znacznie więcej sytuacji podbramkowych niż ekipa gospodarzy. Tutaj myślę że Cork City pomimo przewagi z pierwszego spotkania nie zlekceważy swoich rywali i znów pewnie ich pokona. Gospodarze u siebie wygrywają wszystkie spotkania od dnia 26.08.2017 więc bez mała od roku na swoim boisku wygrali wszystko co się dało tylko 1 spotkanie zakończyło się remisem w czasie regulaminowym i zwyciężyli po dogrywce, goście natomiast na wyjazdach często remisują i tracą w ten sposób punkty jednak gospodarze grają w lepszej lidze i na pewno za takie wyniki to im się należy większy szacunek. Ogółem również liczę na sporo bramek w tym spotkaniu tylko bramki dla Cork City ,ale myślę że goście bramki tutaj strzelić nie zdołają , ponieważ gospodarze często w swoich spotkaniach zachowują czyste konto. Mój typ na ten mecz to wygrana zespołu Cork City 3:0 po 90 minutach tej rywalizacji, nie liczę tutaj na jakąś niespodziankę.
-
typerex
Re: Liga Europejska - Kwalifikacje 04-06.07.2017
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Pellister - Lech
Typ: 2 [-1.5]
Kurs: 1.95
Bukmacher: Totolotek
Dziś sporo polskich wydarzeń w światowym sporcie, a jednymi z tych ważniejszych z pewnością są kwalifikacje do kolejnej rundy Ligi Europy z udziałem dwóch naszych reprezentantów. Przeglądając ofertę Totolotka bardzo zdziwiły mnie zaskakująco wysokie kursy na poznańskiego Lecha. "Kolejorz" pewnie wygrał pierwszy mecz przed własnymi kibicami, ale teraz na pewno nie odpuści, bo w Poznaniu tego lata sporo zmian kadrowych i każdy zawodnik w tej fazie sezonu będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Zresztą debiutanci mieli spory udział w pierwszym zwycięstwie i teraz na pewno też postarają się zrobić dobre wrażenie na Bjelicy. W dodatku gospodarze wyglądali wręcz na amatorów przy Lechu, nie potrafili zorganizować swej gry na choćby przyzwoitym poziomie, a ich defensywa, w tym również bramkarz wymaga wiele do życzena. Handicap biorę z pocałowaniem ręki i jestem dość pewny swego, a dla szukajacych dziś wielu zdarzeń z Ligi Europy polecam Totolotka, bo tam ciekawa promocja zwiększająca wygraną z piłkarskich ako.
- jacarum4
Re: Liga Europejska - Kwalifikacje 04-06.07.2017
over 2,5 1.60
dafabet-brak-polskiej-licencji!
HJK to zdecydowany faworyt tej pary ale trochę pokpili sprawę w pierwszym spotkaniu.Sensacyjnie to Walijczycy wygrali pierwszy mecz 1-0 mimo ogromnej przewagi Finów.Posiadanie piłki i stwarzanie sytuacji zdecydowanie więcej było po stronie faworyta ale już strzały celne to była niewielka różnica.U siebie HJK powinni bez problemu odrobić te straty no chyba że znowu będą razić nieskutecznością.Na własnym stadionie są bardzo mocni i wszystko wysoko wygrywają .Ze wszystkich domowych meczów w tym roku nie wygrali tylko jednego i tylko w nim nie strzelili minimum 2 goli.Connah`s słabo radzi sobie w meczach wyjazdowych i trudno im będzie dziś osiągnąć korzystny rezultat.Mając dobry wynik z pierwszego spotkania będą się zapewne skupiać na defensywie od samego początku i jakiś kontrach.Defensywa nie jest ich dużym atutem dlatego sądzę że gospodarze dość szybko ich złamią a potem kolejne bramki będą tylko kwestią czasu.
- jacarum4