Liga turecka 2012/2013 Kolejka: 23

Zakłady bukmacherskie forum ligi tureckiej. Typy bukmacherskie ekspertów od ligi tureckiej. Analizy i opisy spotkań Süper Lig za darmo.
Regulamin forum
Süper Lig

Turecka Superliga Piłkarska to najwyższa ligowa klasa rozgrywkowa dla klubów piłki nożnej w Turcji. Süper Lig to duże pieniądze, ciekawi piłkarze, sporo polaków i takie zespoły jak Fenerbahçe SK, czy Galatasaray SK.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi tureckiej oraz profesjonalne analizy spotkań Süper Lig.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Süper Lig, opisy odbytych spotkań ligi tureckiej oraz analizy nadchodzących meczów w Süper Lig.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
feczu

Liga turecka 2012/2013 Kolejka: 23

Post autor: feczu » 18-02-2013, 20:03

23 kolejka ligi tureckiej

piątek, 22 luty 2013
19:00 Gaziantepspor - Bursaspor

sobota, 23 luty 2013
12:30 Istanbul BB - Eskisehirspor
15:00 Elazigspor - Antalyaspor
18:00 Mersin Idmanyurdu - Trabzonspor
18:00 Sivasspor - Besiktas

niedziela, 24 luty 2013
15:00 Kayserispor - Genclerbirligi
18:00 Karabukspor - Akhisar Belediye GS
18:00 Fenerbahce - Kasimpasa

poniedziałek, 25 luty 2013
19:00 Galatasaray - Orduspor

[you], słyszałem, że dobrze typujesz :!: :yes:
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:
[/center]

roan79

Post autor: roan79 » 23-02-2013, 10:46

23.02.2013 12:30
Istanbul B.B.-Eskisehirspor
Typ:1
Kurs:3.00
Buk:expekt-brak-polskiej-licencji!

Po ostatnich 2 porażkach w lidze Istanbul B.B udało się zdobyć punkt na wyjeżdzie w Orduspor.Oglądałem cały ten mecz i musze przyznać że goście byli lepszą drużyną i powinni wygrać najlepszy w ich drużynie był nigeryjczyk Simon Zenke.W tym tygodniu b edą grali w domu a wiadomo jak trudno gościom wygrywa się na Olimpic stadion.Jeśli chodzi o gości to w poprzednim tygodniu przegrali u siebie pierwszy mecz od 7 miesięcy z 0-3 z Kayserispor.W następnym tygodniu będą grali bardzo ważne mecze w Pucharze z Mersin i u siebie w lidze z Galatasaray.Mam nadzieje,że myślami będą już przy tamtych meczach.Myślę więc ,że grający u siebie i będacy w coraz lepszej formie gospodarze wygraja dzisiaj.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 25-02-2013, 14:31

Data Spotkania: 25-02-13 19:00
Miejsce Spotkania: Türk Telekom Arena (Istanbul)
Spotkanie: Galatasaray - Orduspor
Mój Typ: Wygra Galatasaray
Kurs: 1,45
:bah:

O godzinie 19:00 na Turk Telekom Arena aktualny mistrz kraju podejmie broniących się przed spadkiem piłkarzy Ordusporu. Goście z 26 pkt zajmują 15 pozycję w tabeli mając pierwsze "bezpieczne" miejsce w lidze. W ostatnich 5 meczach zdobyli 6pkt i uzyskali bilans 1-3-1. Gospodarze zaś z 43 pkt przewodzą w ligowej tabeli. W ostatnich 5 meczach w lidze odnotowali bilans 3-1-1 i zdobyli odpowiednio 10 pkt. Myślę, że goście nie przejdą obok tego meczu i raczej będą walczyć choćby o punkt jednak uważam, że nie będą w stanie go wywalczyć. Piłkarze Galatasaray u siebie grają świetnie, ostatnie 3 spotkania w lidze wygrali, w LM tylko zremisowali z Schalke 1:1 chodź prowadzili. Myślę że podstawowa kadra Galata z Burakiem Yilmazem na czele + Sneijder i Drogba bez problemu skompletują jutro 3 punkty. Stawiam 1.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 26-02-2013, 08:07

Data Spotkania: 25-02-13 19:00
Miejsce Spotkania: Türk Telekom Arena (Istanbul)
Spotkanie: Galatasaray - Orduspor
Mój Typ: Wygra Galatasaray
Kurs: 1,45
:bah:
:plus: :plus: :plus:

ODPOWIEDZ