[you], słyszałem, że dobrze typujesz Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody

[you], słyszałem, że dobrze typujesz 
3 żółte kartki dla Atletico + 6 dla FC Porto, także typ naBonusdg pisze: ↑15-09-2021, 08:2715.09.2021 r. 21:00
Atletico Madryt - FC Porto
TYP: Zespół pierwszy powyżej 1.5 żółtych kartek - TAK
Kurs: 1.58
Mecz pomiędzy zespołami, które lubią łapać kartki, nie tylko te żółte ale również czerwone. W ostatnich 4 meczach Porto łapało: 1, 1, 4, 6 żółtych kartek, natomiast Atletico: 5, 2, 6, 4. Jest to pierwszy mecz w grupie która prawdopodobnie będzie mega wyrównana, także dobre rozpoczęcie może być mega istotne. Wydaje mi się, że będzie to mecz walki, ze sporą ilością fauli i kartek. Jednakże obstawiam, że to zespół gospodarzy złapie więcej kartek i typ powyżej 1,5 żółtej kartki jest bardzo prawdopodobny.

AC Milan - Atl. Madryt 1:2
1-5Bonusdg pisze: ↑28-09-2021, 12:5928.09.2021 r. 21:00
FC Porto - Liverpool FC 2 1.75
Mecz pomiędzy przedstawicielem ligi portugalskiej i ligi angielskiej. Gdyby patrzeć tylko na siłę ligi to sporym faworytem byłby Liverpool, natomiast patrząc na formę obu drużyn to mecz może być wyrównany a wynik na styku. Zespół angielski jest liderem w swojej lidze, natomiast Porto jest wiceliderem. W ostatnim swoim meczu Liverpool dość sensacyjnie zremisował 3-3 na wyjeździe z Brentford, natomiast gospodarze dzisiejszego meczu wygrali 2-1 z Gil Vincente. W ostatnich 4 pojedynkach miedzy zainteresowanymi stronami trzykrotnie wygrywali Anglicy, natomiast raz padł remis. Kadrowo Liverpool jest silniejszy od swoich oponentów i myślę, że dzisiejszy mecz powinien rozstrzygnąć na swoją korzyść, chociaż FC Porto może sprawić niespodziankę.

vs 

1-0Adrio pisze: ↑19-10-2021, 17:24vs
Porto - Milan
Obie strzela i Powyżej 2,5
2.18
4/10
Porto u siebie w lidze radzi sobie bardzo dobrze ale jest to tylko liga Portugalska. W lidze mistrzów grali 2 razy u siebie, raz zremisowali bezbramkowo z Atletico, a w ostatnim meczu polegli z Liverpoolem 1-5. Milan zagrał 2 mecze w LM i w obu padło ponad 2 gole oraz obie drużyny strzelały bramki niestety te 2 spotkania zakończyły się porażkami.
Zdecydowałem się na ten typ ponieważ Porto ma dość ciekawy ofensywnie grający skład, a Milan traci sporo bramek(w 10 ostatnich spotkaniach 7 zakończyło się wynikiem z powyżej 2 bramkami oraz bts). Porto jak narazie poza LM grało tylko ze Sportingiem który jest na podobnym poziomie i padł tam remis 1-1.
Myślę, że dzisiaj będziemy świadkami kilku bramek, nie widzę tutaj jakiegoś konkretnego faworyta więc niech wygra lepszy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci