Tottenham mimo, ze gra u siebie lekko nie bedzie miał bo zagra z dobrym zespołem z francji czyli Olimpique Lyon, który mimo młodego składu dobrze radzi sobie w lidze, na dodatek Villas Boas będzie musiał sobie radzić bez Sandro, Kaboula, Defoe i Huddlestone'a oraz bramkarza Llorisa.
Napoli gra u siebie z Czeską Viktorią Pilzno i powinna sobie spokojnie poradzić.
Chelsea ostatnio w lidze piach więc jej nie polecam, bo ten zespół mnie nie przekonuje.
Anży Machaczkała, to zagadka, ponieważ w Rosji jeszcze liga nie ruszyła i ciekawe jak z formą i jaki skład wyjdzie bo jeszcze tego nie wiem. H96 już w trakcie rozgrywek, z róznym skutkiem, ale ostatnia wygrana z Hoffenheim i powrót Ya Konana z PNA to dodatkowe bodźce do dobrej gry.
Ajax mimo ostatnio remisu z Rodą 1:1 u siebie jest faworytem, ponieważ w Holandii liga już gra a Rumuni tylko grają mecze towarzyskie, a do tego jakieś zmiany w kadrze zespołu zaszły.
Ja osobiście bym polecił Newcastle grające u siebie z Ukraińskim Metalistem, który jeszcze ligi nie zaczął grać, a w tym roku kalendarzowym rozegrali tylko jeden mecz towarzyski z norweskim Odd Grenland zremisowany 1:1. Również ciekawie wygląda Atl. Madryt, które za pewne nie odupuści Rubinowi bo to nie w stylu trenera Simeone.
Wierni i oddani Olsztyńscy chuligani