Manchaster - AC Milan

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
proud

Post autor: proud » 24-04-2007, 22:38

Wszystkie moje przewidywania sie sprawdzily.. nie byl to absolutnie latwy mecz dla MU, to ze wygrali to czyste szczescie i lekka glupota Milanu, ktory dal sie raptem skontrowac a ostatnie minuty przeciez grali offens, wiec nie wiem po co raptem zostalo ich 3 z tyłu.
Ja typu nie dalem, ale po cichu myslalem o remisie, bylo blisko.
Dziwi mnie ze piszecie takie rzeczy, ze teraz rewanz to formalnosc, osoby ktore tak pisza nie mysla raczej logicznie, bynajmniej mi sie tak wydaje. Chyba widzieliscie mecz i MU naprawde musialo sie napracowac zeby to wygrac i to minimalnie bo tylko 1 bramka.. Dlatego sprawa rewanzu i awansu do nastepnej rundy jest caly czas otwarta. Nie przesadzajmy nic przed meczem.. bo dzis prawie byscie sie rozczarowali.. Gol w 90 minucie to naprawde duze szczescie. Nie twierdze oczywiscie ze nie byl zasluzony : )

EDIT:

Ale dida na maxa zwalil ta ostatnia.. dac sobie w krotki róg strzelic ... : )

asd

Post autor: asd » 25-04-2007, 07:44

Ogolnie chyba ten mecz nie był dla nikogo żadnym zaskoczeniem. MU wygrał - powyżej 2,5 bramek oraz MILAN prowadził do przerwy 1/2 - tym ostatnim sposobem wszedł mi kurs 25 na kuponie :D dla zainteresowanych moge pozniej przyslac fotke kuponu, poniewaz był on grany u buka naziemnego.

Ted

Post autor: Ted » 25-04-2007, 08:02

Kod: Zaznacz cały

Ogolnie chyba ten mecz nie był dla nikogo żadnym zaskoczeniem. MU wygrał - powyżej 2,5 bramek oraz MILAN prowadził do przerwy 1/2 - tym ostatnim sposobem wszedł mi kurs 25 na kuponie
Przeciez nie mozna dawac tego samego meczu kilka razy na kuponie :F

Dawid84

Post autor: Dawid84 » 25-04-2007, 08:44

A więc Rooney, Ronaldo i 2 asysty Didy - bo inaczej tego nazwać nie można. Gol nr 1 - Dida trafiony piłką, bo poszedł w tłum i bał się piąstkować a gol nr 3 to stadiony świa... znaczy stadiony 3 ligi. Jak bramkarz takiej drużyny może zostawiać 3 metry wo;ney prrzestrzeni na krótkim słupku ? Co nie zmienia faktu że brawa należą się Wayne`owi za decyzję.

edit: literaki
Ostatnio zmieniony 25-04-2007, 10:36 przez Dawid84, łącznie zmieniany 1 raz.
... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak..

Typer2OO7

Post autor: Typer2OO7 » 25-04-2007, 08:51

Czy ja wiem ... Milan to taka druzyna troche pasywna w LM , a co innego graja w Serie . Wg mnie gdyby nie wczorajszy brak FERDINANDA w obronie to Milan moglby miec powazne klopoty nawet ze strzeleniem bramki :) . I w ataku Smith ... nie stanowil jakiegoś super zagrożenia ( w jego miejsce kontuzjowany Saha ) . Gdyby ta 2 zagrała myśle , że Goście by nie pograli ... w rew jak dla mnie górą będzie Man Utd :)

asd

Post autor: asd » 25-04-2007, 09:15

Jak napisałem
Ted pisze:

Kod: Zaznacz cały

MILAN prowadził do przerwy 1/2 - [b]tym ostatnim sposobem[/b] wszedł mi kurs 25 na kuponie

Awatar użytkownika
Adam14

Post autor: Adam14 » 25-04-2007, 09:34

Na to ze Milan bedzie prowadził po połowie był kurs około 4 zł. W jakim buku było 25 zł??

proud

Post autor: proud » 25-04-2007, 11:11

Pewnie postawil HT/FT czyli 2/1. Zrob fotke, zobaczymy na czym innym wtopiles : )

asd

Post autor: asd » 25-04-2007, 14:40

Tak jak napisał proud. Moj blad oraz buka naziemnego ktory nie wpisal tego co trzeba :/ przepraszam za wprowadzenie was w blad... amator to amator, ale juz za duzo mialem tych pomylek w toto-mixie. Stanowczo odradzam granie w tym buku. Jeszcze raz Was przepraszam.

ODPOWIEDZ